Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

čakam tipe za okna, morjo pridt pogledat reklamacijo pa mi ze morali bit tlele :inocent:

bemti racunalnicarje x:o)x en cudn program mam tlele, ki ni ne windows ne karkol podobnega, komi prilezla do neta, pa je tipkovnica yamenjana... in nimam pojma kje se to prenastavi..

uni tam pri Janovi reklami kar neki bluzijo... pise, pridte nayaj 28.junija.. pa nikjer nic novega :o|o:

grem nazaj knjigo brat.. pa mal se ponovit za izpit.. mogoce greva z mami popoldne v shoping..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Caw banda, Cookie's back xcivx

vidm, da ste se kr dobr uštimal, prow nič vam ni falil (no, razn klime)

na morčitu je blo super duper fajn in oh in sploh in ck in zk :palec: če odmislim tist del, k se nama je prlimala "kao tašča inu svakinja" :vragec: :xx!: za polno mero pa še njegovi predragi prijatelji xrolleyesx , apmak tale "tašča" mi res para živce: kadarkoli (apmak res kadarkoli) greva midva s xsrcx dol na morje (lastniki so valda njegovi starši), se čist zmer, ampak čist zmer nalimajo zrawn za vikend še njegovi starci, včas v okrnjeni zasedbi, ampak zmer gre pa enkat en zrawn :mad2: ko gresta pa unadva (včas gre še njegova sestra), ne pol pa midva zrawn ne morva, nekdo mora valda dedija za rokco držat pa h maši v nedelo peljat, pi.darija zakaj pa tega ni treba takrt k sva midva na morju x?x v glawnem to me razkur u iber; pa vse to vljudno smejčkanje pa dobr juterček a sta dobr spala..una mamina maza pa valda, da mu paše, ga dve pedenata z leve in desne. Jebela cesta me to razkajfa, še najbolj sm pa jezna sama nase, k to sploh toleriram; mar bi pla nekam v tri krasne sama, brez teh prikolc :vragec: uni se nej pa lepo med sabo.... :wOOt:

mah, spet sm v službi, zaspana sm, pa tečna pa zaspana, pa še včer sm opazila da mam zadnje kolo pr kolesu mal skrivljeno, k me je ena baba na prehodu za pešce z avtom mal zbila, jst pa "drugič mal več previdnosti" pismu rosna, kupon bi ji mogla izpulit z rok pa polcaje klicat, pa dar mar zagnat...,matr, bolj k si "kao dober"prej te nategnejo-in to na suho :sick:

mora bit kira luna, k sm tok tečna da grem sama seb na živce, fuj :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Caw banda, Cookie's back xcivx

vidm, da ste se kr dobr uštimal, prow nič vam ni falil (no, razn klime)

če odmislim tist del, k se nama je prlimala "kao tašča inu svakinja" :vragec: :xx!: za polno mero pa še njegovi predragi prijatelji xrolleyesx , apmak tale "tašča" mi res para živce: kadarkoli (apmak res kadarkoli) greva midva s xsrcx dol na morje (lastniki so valda njegovi starši), se čist zmer, ampak čist zmer nalimajo zrawn za vikend še njegovi starci, včas v okrnjeni zasedbi, ampak zmer gre pa enkat en zrawn :mad2: ko gresta pa unadva (včas gre še njegova sestra),

:vragec: poznam to - skoraj ista situacija

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

pi.darija pa to ne morš verjet :xx!: kok je člowk lah pokvarjen :xx!: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

WB, Cookie! x:Xx :palec:

ja je. x;)x lohk si gres prebrat napoved.

ja to je res zoprno in tecno.

jaz bi tud pop*.

"Mors" pa v bistvu igrat to igro..

Za in v dobro... cesa ze? x;)x x:Dx

no skoda k te je to moril, ampak vseen pa pac si le se najbrz mal spocila pa to.

sej zdej bos pa druge tecne ksihte gledala, k jih prav tok hoces/noces gledat. x:o)x

jaz pa bla v mestu, dvignila neko priporoceno posto, je slo pa za en v bistvu opomin za en racun, k je placan ze 2 mesca!!! in za to sem lazla, se zaj* s parkiranjem in vsem tem... mislm! :xx!:

no zdej pa tim bas nabija, po dolgem cajtu. x:)x

pol mam pa en zmenk lustn. z eno fajn frendico. se ze evselim. se kej se bo popapcal zraven pa to, fajn, upam da bo kej dobrega. :yumy:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Ma, jaz sem tudi dobila od Simobila opomin, pa mam vse plačano za nazaj! Kreteni nesposobni. xrolleyesx

Sam da ti pošljejo priporočeno - ober kretenkoti! :sick:

Mobitel mi tudi še kr pošilja, mislim, da bom morala it tja jih kr opomnit, da je naročniška pogodba POTEKLA! Ker to je zgleda samoumevno, da NAROČNIK OPOMNI FIRMO ali kaj, je... jim mamo, da je pogodbe konec! Prokleta banda gnojevska, še nimajo dovolj debelih riti! Pa skoz moram na ta Mobitel hodit, pa kake debile majo to zaposlene, da mora naročnik vse sam?!

Najbolje bi blo bit brez TV-ja, telefona, brez vsega! Samo drkajo v glavo, gliste!

Joj, sorry za toliko žaljivk, sam ne morem si pomagat. :sori: Birokracija in nesposobni uslužbenci me zmeraj razkačijo!

Cookie -sam, da si preživela. Jih zafrkni pa drugič kam drugam na morje idi..recimo..

Jaz tudi malo huda na vso občinsko upravo..ali kogar pač..ker poslali gospodiču domov, da bodo dali inšpekciji za okolje, ker nima kante..a kanta je na moje ime in priimek..viš..ožent se bo treba..

No, tak..menda dobim jutri tipa, ki bo pogledal naš štedilnik. Pa menda danes malara, ki bo privlekel zidarski oder, da če bi imeli slučajno še kakšne glasbene, da nam jih uštima..

Pa nič ne vem, če bo zneslo morje.

Pa jokala včeraj od jeze, ker se gospodič spravil sam stopnic delat pa grozno prišlo ven...jaz pa v jok - dreti se nekak nisem mogla, glede na to, da ful sosedov okoli voglov hodilo...so pa solze bolj zalegle se mi zdi...

No - potem pa kontra dobila..ker prišel frendičin mož, ki sem ga pred časom zadolžila za te stopnice in mi prijazno razložil, da se drugače nareti ne da..

Tak pa mam..katastrofo, če mene kdo vpraša..(sam me ne)

In držim pesti tamle za Todi :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona

Pa sem preživela lenoben dan pred TV-jem in na terasi z veliko dobre hrane. :2src: x:Dx Z mačkom sva se šla eno igrico. Ležala sva na kavču, se pokrila z deko čez glavo, potem sem pa z druge strani premikala prste po deki sem in tja, da je dobil oči kot bi bil zadrogiran. Pa nikoli mu ne uspe, zagrabiti me s krempeljci, ker prej odmaknem roko. :vragec: x:Dx Ampak danes je bil čuden ves dan .. Že zjutraj je bil popadljiv. Sploh se ni pustil božati. Popoldne ga najdem na kuhinjskem pultu sedeti zraven sklede z breskvami, ga naženem in revček skoči čez šank na radiator. x:Dx Norček je kot papgaj. Sem se drla nekaj kot mačka mi-i-i (kdo je norec? :inocent:) , on pa za mano me-e-e. x:Dx Zvečer se mu je čisto utrgalo, ko sem mu na hodnik vrgla žogico, kar v luft je skakal in vrgel vrata z omarice (so že itak uničena, bolj prislonjena kot ne), medtem ko sem bila v kopalnici - žal sem samo slišala, ne pa tudi videla predstavo. x:Dx

Jutri bom bolj produktivna, šla bom v knjižnico in malo s kolesom naokoli ... Pa skuhala bom kaj dobrega.

čao.

Ti vsaj priznaš. Tam kjer sem se jaz gibala sinoči, je šel folk sam sebi na žiwcw. Da popizdiš.

Le kwa je folku? Niti nasmejat se nobeden več ne zna, vsi neki se razburjajao, grdo gledajo, brez energije...

hej, pa življenje je lahko tko lep, sam mi smo res....čudna bitja. x:o)x

Ajd, grem petku nasproti :palec:

Hojla mucemace!

Moram napisat, ker drugač...

Kaj je največja lepota tega mojga dela. To da sem lihkar imela čudovit obisk. Skupino Medvedke,

ki so si prinesli sveže pleničke in slinčke iz pralnice!! Kar meni so hoteli dati vse. Take pridne velike očke tihe, ki radovedno gledajo vse okoli, to je nekaj tako svetega... Gane me. Vsakokrat.

Vsakokrat znova.

Lep dan vsem, naredite si ga lepega, polnega, vse v dobrem :2src:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:eek: hojla mačka....

sej boš prerasla tote slinčke.....

pje...

mene nič ne ne gane sn hladna ko špricer...cepljena in imuna doživljensko x:o)x

izkoriščanje človeka po človeku...vsak otrok en zob, pa mičkeno manj kosti pa da se nea menimo koliko živcev ti popapajo xcivx in na tisoče izgubljenih noči brez spanca ko bi človek lahko kaj bolj slastno prijetnega počel.....

danes se tak fantastično zlobno počutim :vio: nobene dobrotljivosti pa namišljene prijaznosti in ljubeznivosti....

sam tak za protiutež, toti pocukranosti :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

berem mal tole, pa si mislm...

hvala stanka, da si plato obrnla :palec:

ker me je že skor mal skrbel, kwa se telim babncam dogaja, pa da bom urgentno mogu takoj ukrepat, pa pod mus iz njih izulečt mal sočutja, dobrote, materinskega nagona... da mal preusmerm pozornost.

bi jim mogu povedat, da me boli k...c za use skupi, pa nej mal pihajo, pa tolažjo.... x:Dx x:px x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:eek: pje , jali kake so tote babe, čudne res

namest da bi mele 12 fačekov..... xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Samo drkajo v glavo, gliste!

:D

ja sej, popizdi clowk... sem tud jaz bla tooook besna.. sem ze en mail napisala mal zoprn, sam ga pol nisem poslala... xDDx

No, tak..menda dobim jutri tipa, ki bo pogledal naš štedilnik. Pa menda danes malara, ki bo privlekel zidarski oder, da če bi imeli slučajno še kakšne glasbene, da nam jih uštima..

upam da uletijo majstri dons in zrihtajo, kar majo za zrihtat. :palec:

pa upam da se ti dons shtenge cist OK zdijo. x;)x xDDx

Popoldne ga najdem na kuhinjskem pultu sedeti zraven sklede z breskvami

x:Dx

a si ze sla v knjiznico in vse to? x;)x xDDx

Le kwa je folku? Niti nasmejat se nobeden več ne zna, vsi neki se razburjajao, grdo gledajo, brez energije...

ma sej lohk je res tole, sam po 2. strani pa: smeh je nalezljiv... tko da kar naj grdo buljo, ti se pa smej - deluje! x;)x x8Dx

vcer sva se midve s frendo tok smejali pa tok lustn se meli, da so bli vsi kelnarji in vsi tok prjazni z nama: noben nc grdo gledal pa pizdil, vsi nasmejani pa prjazni..

tko da: brez veze da druge cakamo, da vice pokajo pa afne guncajo (x;)x x:Dx), najboljs da kar mi zacnemo. xcivx

Hojla mucemace!

Moram napisat, ker drugač...

Kaj je največja lepota tega mojga dela. To da sem lihkar imela čudovit obisk. Skupino Medvedke,

ki so si prinesli sveže pleničke in slinčke iz pralnice!! Kar meni so hoteli dati vse. Take pridne velike očke tihe, ki radovedno gledajo vse okoli, to je nekaj tako svetega... Gane me. Vsakokrat.

Vsakokrat znova.

aha, men je tud to ful nad, mislim take stvari... si jih kar predstavljam, ko si opisala. xDDx

*

no jaz bla vcer vvse popoldne in do vecera, kakih 5 ur, v total prijetni druzbi... mi je kej eksoticnega al pa tacga pasal, pa je bil en kitajc, k sva mislili it, poln, pa cudn so se obnasal, kao nc niso bli.. usluzni pa tko, da bi se jim kaj slo, tako da je blo ze prav, in ker sva bli ravno na onem koncu, sem se spomnila na Kavala, kjer nisem bla ze eno leto oz. vec.

In je blo NAD! Ena A! Tako hrana kot postrezba! Ce sva tok ur tam viseli! Taka dobra papica, da bi clowk kar stokal zraven... ne mors da se ne bi navduseval in shizil. za pomazat, v glavnem. in dober vincek zraven, cist mal, ampak zlo okusen (sem pozabla vprasat, kater je, se mi zdi, da ni kak 'trgovinski'.. je bil cist poseben, tak sicer poln okus, vendar pa nekako light). vse res njami.

In se prijetna druzba, tako da sem se mela nad dobr! x^x x8Dx

pa frenda srecala, z otrockom, sem ga bla vesela vidt..... pa tko.

Dons mam pa blazotne plane. xDDx

Tko da shibchkam.

lep petk! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuuu, bravo! Služba in pol! x^x

Saj ni važno, a si darker, a si raver, najbolje se otresti vseh etiket in poimenovanj ... Včasih sem ljubila črno, zdaj zame skoraj več ne obstaja. Zamenjala sem jo za čokoladno rjavo ... Obožujem pa modro v vseh možnih odtenkih, zeleno (strupeno, olivno, stekleno, pistacija ...), roza (nežno in barvo fuksije), rumeno :2src: . Tudi belo na hipe in rdečo. črne pa več ne bom kupovala. Niti mi ne paše. xrolleyesx

Ja vem, ampak vseeno, družba trenutno še ni pipravljene na nas - drugačne. Če se znamo izražati in nam res dol visi kaj si drugi mislijo o nas, še ne pomeni da smo friki :xx!:

Drugače pa sem mel svojo dark fazo, pač, očitno sem tedaj rabil črno da mi je bila sam črna všeč, ampak zdaj pa so mi všeč barve, žive, tudi roza mi ni sram oblečt :D Čeprav me roza potem zeloo razneži :icon1_blush:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest mačona
a si ze sla v knjiznico in vse to? x;)x xDDx

Tisto z mačkom in breskvami je enostavno bilo tihožitje. :2src: x:Dx

Grem počasi v knjižnico ja .... Še zajtrk met, se oblečt ... Pojma nimam, kaj si naj sposodim ... aPo eni strani pa brala kaj od Oshota, a po drugi strani si po dolgem času želim kakšnega mastnega ruskega ali francoskega romana ... Pa Zarota metuzalemov bi znala tudi bit zanimiva. Ali pa Zablode psihoterapije ... Mah, saj bom tam med policami ... Me bo knjiga priklicala.

Ja vem, ampak vseeno, družba trenutno še ni pipravljene na nas - drugačne. Če se znamo izražati in nam res dol visi kaj si drugi mislijo o nas, še ne pomeni da smo friki :xx!:

Drugače pa sem mel svojo dark fazo, pač, očitno sem tedaj rabil črno da mi je bila sam črna všeč, ampak zdaj pa so mi všeč barve, žive, tudi roza mi ni sram oblečt :D Čeprav me roza potem zeloo razneži :icon1_blush:

Ko ti bo res dol padlo, kaj si drugi mislijo, ne boš niti razmišljal več na tak kljubovalen način. Frik pa le ostani. Ampak pozitiven frik. :palec:

A roza? :wOOt: No ja, zna pasati takemu črnemu vražičku kot si ti. Sam odvisno kakšna, ali pink ali nežno roza ali nekaj vmes ..

sam tak za protiutež, toti pocukranosti :vio:

ti, ampak eni se zares tako počutijo. jaz sem nekje razpeta med takimi kot jih ima stankaa in takimi kot jih imaš ti. in se da. in je čist legalno in kul. je pa res: zakaj bi se moral človek ob vsaki romantični komediji slinit in jokcat in po drugi strani ob vsakem kakršnemkoli čustvu naslajat in cinizem zganjat, ker je lajf tolk zajeban, da je itak vse mimo, razen pogleda kakšnega fejst kelnarja?

no jaz bla vcer vvse popoldne .....

:palec: fajn je brat, če se maš fajn. pa če ti privoščim al pa sem ti fouš pa če sem slinasta al pa tečna...

fajn je brat kogarkoli, če se ma fajn.

ja, priznam, tale polna je prav MOJA. pa se jokam pa smejim pa cukram in kisam pa sploh sem povsod, razen v centru.

saj bo bolje.... xrolleyesx

zdaj grem pa gledat, kaj se mi dogaja.

sem povsod, razen v centru.

sej to ni tok slabo, ves... tvoj rak pac tega ne mara, je pa dejstvio, ce odletis iz centra, da se tok bolj not usedes pol kasnej.

vcas je fajn it iz centra - k pol se spet najdes in to je dbest dozivetje. x^x x:Xx

VEM, da mi privoscis. xyesx :vio:

jaz pa tud vsakmu privoscim, da se ma fajn - se mam pol tud jaz kar mal bolj fajn, dobra volja je nalezljiva. xokx

ce se ma pa en slabo, se mam pa tud jaz kar mal slabs. ker smo vsi povezani.

a je to pocukrast? x;)x :vragec: x;)x

al je kislcast? x:px

... Mah, saj bom tam med policami ... Me bo knjiga priklicala.

Jp.... Dobr izber! (da nous svinjala tam po nedokoncanem branju x:px x;)x)

ja, ti9hozitje.. sem sla prav spesl iskat eno fotko, pa se pol spomnila, da mam na navadnih fotkah oz. da je nimam poskenirane.

K je mimi v peharcku. x:Dx xDDx

Picasso

Ej lia, ne ti meni tralala seveda po hladnorealno ko en hladn špricer men govorit, da ti ni ama ništa. April 2006 te je melo, da bi pa mogoče le še enga angelčka dobila in cartala. Takega ko ti še nea nazaj lapa...Saj...priznam o najstnikih in raznih borbah še nimam kaj dost pojma, razen da trmarimo in govorimo nenene in se recimo včeraj skoz celo naselje deremo na sprehodu čisto do doma, in tud vgriznemo in še kaj boljšega...

Pa ni to cuker, tak je. Smo otroci mali in smo otroci veliki, tukaj nas imate...

Dobro, polna luna tam blizu mene tud dela svoje in retromerkur,

samo da ne bi kdo mislil, znam se pa tud razkurit tak fejst, ko niti lia ne zna... samo takrat ko se nabere, ne razpucavam vse sproti, ker se mi zdi škoda cajta, raje ukrepam, ko da nonstop tulim

Pluton varianta, navideztihavodaalkakže...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ko ti bo res dol padlo, kaj si drugi mislijo, ne boš niti razmišljal več na tak kljubovalen način. Frik pa le ostani. Ampak pozitiven frik. :palec:

A roza? :wOOt: No ja, zna pasati takemu črnemu vražičku kot si ti. Sam odvisno kakšna, ali pink ali nežno roza ali nekaj vmes ..

Sej smo na nek način vsi "friki", ampak pač, eni hudi driki, drugi pa pozitivni :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

sej to ni tok slabo, ves...

ja, saj vem. možno (upam) , da mi da malo širine in globine x:o)x .

.... da se ma fajn - se mam pol tud jaz kar mal bolj fajn.....ce se ma pa en slabo, se mam pa tud jaz kar mal slabs...

ja, a ne x:Dx. jaz tudi.

eh :o|o: zdej pa sploh ne morem pizdit pa bit vsa tečna pa zamorjena pa depresivna :o|o: ste smotane pa tle neki pozitivo x:o)x

ajd.. odpisala še zadnji izpit ta mesec, do septembra mir. zdaj se pa odločam... a nej dam tečnobo ven tko, da grem spat, al na shoping al na kolo se zgonit... me mika to zadnje, sam mam totalno vnete oči pa dvomim, da bi jih blo fajn še prepihat...

mačka glih tolk luna daje, kot mene, tko da se skup smilva sama sebi... maček je moj najboljši prijatu x:o)x fuzl, fuzl...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ti, ampak eni se zares tako počutijo. jaz sem nekje razpeta med takimi kot jih ima stankaa in takimi kot jih imaš ti. in se da. in je čist legalno in kul.

xcivx pje sam da ni treba davka plačat x:o)x

veš kaka je razlika med dvojčkom pa škorpijonom....men dolg ni blo jasno....dvojček tok plitvo gleda da je vse kul x:o)x škorpijon pa pregloboko da kuj kak drek najde xcivx

Ej lia, ne ti meni tralala seveda po hladnorealno ko en hladn špricer men govorit, da ti ni ama ništa. April 2006 te je melo, da bi pa mogoče le še enga angelčka dobila in cartala. Takega ko ti še nea nazaj lapa

pje...to me zagrabi samo ko je kaki taki tranzit, da mi omrači zdravi razum :vio: pri zdravi pameti pa tega res ne morš nardit x:o)x

Dobro, polna luna tam blizu mene tud dela svoje in retromerkur,

samo da ne bi kdo mislil, znam se pa tud razkurit tak fejst, ko niti lia ne zna... samo takrat ko se nabere, ne razpucavam vse sproti, ker se mi zdi škoda cajta, raje ukrepam, ko da nonstop tulim

Pluton varianta, navideztihavodaalkakže...

:eek: pje toto morm pa enkrat pridt pogledat x:o)x me je kuj panika zagrabla....ko me zagrabiš pa me vržeš v luft, pa da mi vse batine povrneš ki si jih bla deležna od moje trde roke v rani mladosti..... xcivx

ja ko je človk star se mu vse toplšno povrne :vio:

eh :o|o: zdej pa sploh ne morem pizdit pa bit vsa tečna pa zamorjena pa depresivna :o|o: ste smotane pa tle neki pozitivo x:o)x

:palec: :2src: ti kr, welcome to the club

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...