Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

*pje*, ko bi vsaj blo vse tko ajnfoh, da bi kr vsi pošrek tkole, pa da bi vsa škorpijonska populacija bla tolk globoka .... xscratchx

:vio:

nu, malecko vzamem bek, sam je pa kr dost resnice v tem....

mi pravi ena dvojčica, imela sem dva moža in oba sta bila prekrasna :2src:

:sori: men so pa skor solze pršle, kok je ženska skoz dala, sam krasn hendla s tem pa še super zgleda :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

*pje*, ko bi vsaj blo vse tko ajnfoh, da bi kr vsi pošrek tkole, pa da bi vsa škorpijonska populacija bla tolk globoka .... xscratchx

x:o)x x:Dx xyesx :palec:

Aliana, dbest za izpit! xokx

Dej nehyte babn'ce no!

Sej bo! xupx x:o)x x;)x

sem bla ze mal po opravkih, zdle dam prisla.

fajn k ni taka blazota, da lohk diham.

kok nas nc ne izuci al kaj.

vsak mesec so tele lune in vse to...

pa nas vedno znova vrze.. in cist not in dokoncno je vse in shtalsk in to.

cez dva dni pa ze poskakujemo. x:o)x xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

WB, Cookie! x:Xx :palec:

ja je. x;)x lohk si gres prebrat napoved.

ja to je res zoprno in tecno.

jaz bi tud pop*.

"Mors" pa v bistvu igrat to igro..

Za in v dobro... cesa ze? x;)x x:Dx

no skoda k te je to moril, ampak vseen pa pac si le se najbrz mal spocila pa to.

sej zdej bos pa druge tecne ksihte gledala, k jih prav tok hoces/noces gledat. x:o)x

Tnx x:Xx

ampak jst&moje razpoloženje pa ustrezava čist vsem alinejam v napovedi :o|o:

glede fac maš pa (spet) prav :O: ampak ok, zdej k vem, da je luna...mi bo mrbit kej lažje xDDx

Cookie -sam, da si preživela. Jih zafrkni pa drugič kam drugam na morje idi..recimo..

hej, vejš de bi šla kam drugam, sam mam tok razvajenga tipa, da on pa že ne bo drugim plačeval za nekaj, kar ima zastonj (starši so lastniki apartmaja)...tko da vse, kar men ostane je, da se sama spokam nekam, kjer mi bo luštno, mrbit še kej simpatičnega tam spoznam :inocent: (eh, kako že pravjo o psu ki laja xcivx )

ker me je že skor mal skrbel, kwa se telim babncam dogaja, pa da bom urgentno mogu takoj ukrepat, pa pod mus iz njih izulečt mal sočutja, dobrote, materinskega nagona... da mal preusmerm pozornost.

bi jim mogu povedat, da me boli k...c za use skupi, pa nej mal pihajo, pa tolažjo.... x:Dx x:px x^x

janko, maš srečo, da sm tvoj post šele dans prebrala (doma nimam neta), ker včer sm bla pa res morilsko razpoložena, bi znal bit še hudo :O: x;)x dans sm za spoznanje manj tečna kt včeri x8Dx

...Kavala, kjer nisem bla ze eno leto oz. vec.

In je blo NAD! Ena A! Tako hrana kot postrezba! Ce sva tok ur tam viseli! Taka dobra papica, da bi clowk kar stokal zraven... ne mors da se ne bi navduseval in shizil. za pomazat, v glavnem. in dober vincek zraven, cist mal, ampak zlo okusen (sem pozabla vprasat, kater je, se mi zdi, da ni kak 'trgovinski'.. je bil cist poseben, tak sicer poln okus, vendar pa nekako light). vse res njami.

Kaval je res :2src: pa kelnarji so ful uslužni pa prijazni :palec:

vinček je biu pa (najverjetneje) Cabernet Sauvignon iz Goriških brd - tega majo tm nadnjamsi in ga jst tm zmer naročim; je pikrič dražji, apmak x:px x:px

kok nas nc ne izuci al kaj.

vsak mesec so tele lune in vse to...

pa nas vedno znova vrze.. in cist not in dokoncno je vse in shtalsk in to.

cez dva dni pa ze poskakujemo. x:o)x xcivx x;)x

:o|o: mene praši, najprej mam predmenstrualni sindrom, pol menstro, pol je že postmenstrualni sindrom, pa polna/prazna luna, pa prvi/zadnji krajec, pol pridejo še neugodne medplanetarne konstelacije, retrogradni merkurji, pa ne pozabt na Kozmične Žarke, pa sevanja taka i onaka...še dobro, da sploh funkcioniram ob vseh teh motnjah :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ha! Da malo pokvarim povprečje. :wOOt: neki me mede danes ... ne vem al od tablet al sm dejansko dobre volje ... hahaha. Svašta. x:o)x

blagor teb..no si zalužiš

js sem pa kot :bomb: sam čakam, da mi po ker prekrižal pot, da ga nalajam :vragec:

:inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:o|o: mene praši, najprej mam predmenstrualni sindrom, pol menstro, pol je že postmenstrualni sindrom, pa polna/prazna luna, pa prvi/zadnji krajec, pol pridejo še neugodne medplanetarne konstelacije, retrogradni merkurji, pa ne pozabt na Kozmične Žarke, pa sevanja taka i onaka...še dobro, da sploh funkcioniram ob vseh teh motnjah :o|o:

a si ti tole mene opisovala al kaj :eek:

lia te časti še pač nisi imela, še v kaki drugi situaciji bi me mogla videt, (ko je npr.šel Mars čez Merkurja) bi se mogla ožent z mano ali pa bit sodelavka recimo... pol bi vidla še kaj več, do tebe se mi nikol ni blo treba tak razkurit, se ni tolko nabralo, če si pa taka nežna dušca tam noter in tud vse batine tvoje vedno dobronamerne... nisi čisti diabetes je**ga,

in kje je tisti smajli,kizobesonči,sevidikakmežedugoniblo

p.s.pridi me kaj preverit, to pa vedno dobrodošlo :vio:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

bemti planete pa marsino napoved.... xrolleyesx

kr spau bi pa spau.... xrolleyesx

padu ucheri ob sedmih (19:00) u postlo.... :eek: :eek: :eek:

pa se pred pol ure zbudu....prouzaprou SO ME ZBUDIL.... :xx!:

pa she kr bi...pa she kr....pa ne morem.....smrc... :inocent:

zvecher vrtim musko v jalla-jalla...pa she nism nch prpravu... :inocent:

spet vse naenkrat... xrolleyesx

jutr pa she zadnjich K4..... :hepko: :onfire: :hepko:

to bo odbijanje.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na oba noska + 1 v kranj... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

p.s.pridi me kaj preverit, to pa vedno dobrodošlo :vio:

:vio: sej bi, pa sem prkloplena na infuzijo xcivx niam kam da mrdam x:o)x

pa še nevarno da se nalezem te tvoje blaženosti,,,,sem mela zdaj namen da se losam inu vzdržim cinizma pa črnega humorja...jal ko glih totiga đebenega Plutona premlevam, pa karmični doprinos vsesplošnemu nezavednemu na totem sveti...te pa sem sam lupčke pošilala, pa se debilno smehljala...no te so me pa ruknl s kolom po glav....

tak sn rekla te to ni za mene, če je res Pluton tisti ki to dela, da te to kar se zunaj v svetu manifestira, da znotraj zraste...naj ma vsaj neki žmoht pa farbe.....

tak sivina mi nea sede....more bit odtenek tak kraftig...črn alebo sijoč pinki

tisto vmes umirjenih farb je blo zgleda že pred davnim časom rezervirano za druge....niam jast šifre za to odklent :vio:

o Aakhi eno simpatično dobro jutro in en popih na prst pa en drobčkan :kiss: na rilc, so mi goflo z žico dol zvezal., tak da blow job ne gre skozi xg:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

o Aakhi eno simpatično dobro jutro in en popih na prst pa en drobčkan :kiss: na rilc, so mi goflo z žico dol zvezal., tak da blow job ne gre skozi xg:Dx

:vragec:

oooooo..... xredx xredx xredx

x:Xx x:Xx x:Xx gromozanske na glavco.... x;)x x:)x

bomo pochakal z blowjobom....upam, de so ti slamco vtaknal...de sej per lohk po grlu spraush

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Jp.... Dobr izber! (da nous svinjala tam po nedokoncanem branju x:px x;)x)

Ziher te zanima, kaj sem prinesla domov. :inocent: Najprej me je poklical Klimt. :2src: Mater, tale založba "Taschen" ma same hude knjige, bi zapravila celo premoženje ...

Pol mam "Sanjsko knjigo od A do Ž" Laure Tuan.

Šri Ramakrišna "Reki".

In 3 v nemščini (ful raje berem kot v slov.):

Oscar Wilde "Saemtliche Erzaehlungen" :2src:

eno od Petra Handkeja in še eno od Emmanuela Boveja.

Sej smo na nek način vsi "friki", ampak pač, eni hudi driki, drugi pa pozitivni :P

Zamisli si, kaj pa tisti, ki sploh niso friki. Kakšna žalost od človeka in žalostno življenje. :sad:

In 3 v nemščini (ful raje berem kot v slov.)
:palec: :medal:

Zamisli si, kaj pa tisti, ki sploh niso friki. Kakšna žalost od človeka in žalostno življenje. :sad:

ja, ja, ta glavn je bit *mal drgačn*. :xx!: eh, daj ga biksat mačona. saj ne veš.

Guest mačona
:palec: :medal:

ja, ja, ta glavn je bit *mal drgačn*. :xx!: eh, daj ga biksat mačona. saj ne veš.

Jp, pa tudi pišem raje pesmice v nemščini kot v slo. xDDx Meni je nem milozvočna, pa naj reče kdo, kar hoče. Poslušati moraš s srcem, ne samo z ušesi. Ali pa prebrati Hessejevo poezijo, pa ni več predsodkov.

Ne vem, na kaj ciljaš z "malo drugačen". Jaz sem za to, da se ne uklanjaš avtoritetam, da živiš po svojih željah in da ne škoduješ nikomur. Ne govorim o imidžu. :o|o:

Ne vem, na kaj ciljaš z "malo drugačen". Jaz sem za to, da se ne uklanjaš avtoritetam, da živiš po svojih željah in da ne škoduješ nikomur. Ne govorim o imidžu. :o|o:

ciljam na to, da četudi živiš življenje, ko se uklanjaš avtoritetam in ko ne živiš po svojih željah, lahko živiš veselo življenje in si vesel človek. in ciljam na to, da velja vsesplošno merilo, da če si malo drugačen, da nekaj veljaš, če pa živiš življenje gospodinje ali birokrata si pa *niko in ništa*. družba tako ocenjuje, dejansko pa to nima nobene veze s tem, kako kvalitetno je tvoje življenje, odnosi z ljudmi, odnos do sveta, boga,... pri nas si frajer (ali frik po tvoje), če živiš malo drugače, po svojih merilih in predvsem skrbiš za svojo svobodo, in nisi, če delaš od osmih do štirih, popoldne skrbiš za koga in dom, imaš kakšen *dolgočasen hobi*. čeprav niti eno niti drugo nima veze s tem, kakšen ČLOVEK si.

Guest mačona

Ja, res je žal pri nas tako.

Naj vsak živi tako, da bo zadovoljen. Jaz z nekim normalnim šihtom pač ne bi bila. :sori: Ker moram vedno početi kaj novega in biti v gibanjuu. Nisem za v pisarno ali skladišče. Pa kaj delam kot študentka? Prej sem skoz v skladiščih. Zdaj v strežbi, sem vsaj med ljudmi. Pa vem, da mi bo težko ... Ampak raje imam svobodo in pestrost in nestabilnost obenem kot varnost in rutino. Pa se nimam za nič več. Samo mogoče nerealna sem, pa kaj. Kaj bi svet brez sanjačev? Po drugi strani pa morajo biti tudi realni, pragmatični ljudje.

Saj nisem rekla, da je tam en glasbeni producent, poln keša in ki lahko sam določa svoj dnevni ritem, kaj zadovoljnejši od ene trgovke, ki ima doma kup otrok in moža ter se ne more kaj dosti preseravati. Odvisno, s čim je človek zadovoljen.

...a ste čist pop* danes al kaj.....???....v času retromerkurja tolk strani naklofat...čist tumač...... :eek: xcivx x;)x

ajd, mejte se še naprej....pa lep vikend..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sem hotla sam mail prechekirat pa mi je Tristan zaspal v narocju, tko da sem obsojena na lnf zdaj x:o)x

Evo, sem že boljš :vio: mal zapravla, si kupla slamnik pa plutasto tablo za obvestila (rekla xsrcx , da to jaz nabavim, da si bova sporočilčka lahk pisala x:o)x 'kao'.. dva totalna romantika skupi x:o)x ) pa kljukce za prilepit, ker me je živciral, da so serveti skoz po mizi in po pultu...

Pol pa bratca na kosilo povabla.. moram pohvalit tole gostilnico na Viču, Hombre, prej je bla menda diskoteka al kaj.. majo mehiško hrano in pice pa na bone vsak dan 6 različnih menijev.. no, sem končno pišla pravi dan, da so imeli chili con carne.. pa sva sedela tam skor 2 uri, pol še na kofetka šla in čvekala.. kok je pa dbest, da imam bratca xsrcx in to takega...

pa v knjižnici bla, kar ene knjige prinesla.. grem mal od bližje pogledat zdaj, kaj sem to zbrala...

sam mačka moram zbudit :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Meni je sicer tudi Liino sikanje blizu. Imam sama takšne, pol pa pride za mano, kako nisem ama nič čustvena, pa kaj vem kakšen drek vse mi obesijo..Ni kaj, vsaka nosečnost je terjala svoj zob..hvala bogi, da mam samo dva froca res..bi šrbava čisto bla..

Pa ugotavljam, da me mali dojenčki nič ne ganejo..več..hvala bogi, da sem mlada deco mela, če bi čakala na tota moja leta bi brez frocovja bla.Ziher.

Mlajša tabori - že drugo noč spi v šotoru s frendico. Menda ju ponoči nek cucek poscal..ne vem če ni bil naš..pa mački se tepli in zavijali, pa srnjak se penil na drugem bregi...

Starejša tabori jutri..verjetno bo čisto drugačna situejšen kot pri ta mali, ker si neko zalogo alkohola poleg vleče.

Pa odpravili majstre - malar nekam visok znesek dokončno povedal za fasado..zdaj že študiramo, kaj vse bi črtali. Za štedilnik se ugotovilo da grelci pa šaltar hin..hvala bogi za dveletno garancijo...yehh

Pa štelge se mi še vedno ne dopadejo.

toliko.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Imam sama takšne, pol pa pride za mano, kako nisem ama nič čustvena, pa kaj vem kakšen drek vse mi obesijo..

:eek: dej nehi, to pa že ne more bit....ti si pa ja nežno in čuteče bitje. Ne more bit še en tak kramp kje.

:inocent: če dobro pomislim, jst tud nisem bla skoz tak kramp. Sam so me utrdili. Baybiji mislem.

Sem dobila pod nos, da jim je v otroštvu primanjkovalo materinske ljubezni pa do so zato zdaj tok nemogoči.V glavnem manipulatorji brez konkurence.Točno vedo kje pa kak morjo na gumb pritisnit, da dobijo kar želijo. Razvajenci.com.

Pa štelge se mi še vedno ne dopadejo.

toliko.

Mogoče se ti pa še bojo.Človek se vsega navadi.

veš kaka je razlika med dvojčkom pa škorpijonom....men dolg ni blo jasno....dvojček tok plitvo gleda da je vse kul x:o)x škorpijon pa pregloboko da kuj kak drek najde xcivx

In s "plitvino" se izognemo živciranju, gubam (razen "smejalnih" x;)x ), čiru, ... :inocent:

Se kar načrtno izogibam globokih pogledov na svet in življenje x:Ix in je vse skupaj takoj lepše x;)x

:hepko: VIIIIKKEEEND :hepko:

Zdaj sem se, za naslednjih 60 ur, zaobljubil samo xsrcx

Ona trenutno počiva, ker sem ji šele proti jutru (je bil že kar dan :inocent: ) dovolil malo :sleeping:

Popoldan se nama obetajo premiki proti Centru, sprehod s kokrpsom, obisk Ane Desetnice in spanje pri njej, jutri pa spet nazaj v moj bunkerček xrolleyesx

Vmes bi me pa lahko frend razveselil z obljubljenim prevoznim sredstvom, ampak se mi zdi, da se mu, zdaj, ko je uredil vse s svojim novim avtom, niti ne mudi več tako kot se mu je cel teden, ko je rabil menjavo na delu :xx!:

Itak pa nimam časa za to, ker se veliko raje x:px ukvarjam s xsrcx

Naredite si lep vikend xwizardx , jaz se grem še malo stiskat in cartat x:px x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...