Aliana 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Prišla spakirat..pa neki cveti očitno, sem kihala celo pot v avtu.. pa poslušala radio in ugotovila, da bo šla Ana D čist mim mene, sploh nisem vedla, da je že nič, uživajte, pridni bodte.. če me več kot 14 dni ni, me ribe grickajo tam nekje sred jadrana x:Xx WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2007 Onix, hojla, sem te ze kr pogresala, glih vcer sem te mislila kej poklicat (se dobr da te nisem gnjavila, ce mas pa takle ).A tko, z onim avtom se ni nc?No ja, sej ves kako je.... no v glavnem, lepo k se mas fajn pa mej se se naprej pa smo na zvezi! Prišla spakirat..pa neki cveti očitno, sem kihala celo pot v avtu..hec. mene vcer NAPADLO nekaj... zadusila se skor.. k sem bla v enem lokalu zunaj zraven reke in vrb (mam na sumu, da sem -tud- na vrbo). blaznost!! kasljala, se davila, da je celo kelnerja mal zaskrbel pa je rekel, ce je vse ok pa to.....tumach!ravno ko je zapihalo oz. je nekaj cajta pihalo.ko se je pa veter umiril, se je pa tud moj kashelj.hec, k nimava nobenih podobnih (astro) vizh, prav ne, nc, ampak tole mava pa cist v istem obdobju vedno! ma super se bos mela! Uzivaj k shus! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 YES YES YES! Ravnokar sem telefonirala za en job. V slaščičarni, kjer sem delala dva mesca, so me zafrknili, pa v Lovcu tudi. Ampak mi je bivši sodelavec dal cifro od enga gospoda, ki skoz rabi študente za strežbo. V ponedeljek grem na razgovor, ta cajt mi pa najdejo nekaj ... Na srečo mi ne bo treba delat s hrano, pač pa sam s pijačo. Prav fajn, da ne bom cele dneve posedala doma, pa spet bom med folkom in tako ... Pa ne skrbi me za stroške, pa za jesen, ko sem bom spet selila in vpisala na jezikovni tečaj. Plačano je baje 5 evrov na uro in še napitnina. In jaz sem se leta in leta skrivala po skladiščih za uboge 3 evre na uro. Mah, odkar sem delala v slaščičarni in v gostilni, se ne bojim več iti v strežbo in DELATI Z LJUDMI. Itak sem za med ljudi, pa čeprav mi na hipe dvigne dekl, sam OK. Sama ne morem delat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2007 In jaz sem se leta in leta skrivala po skladiščih dbest macona, glavn da si zadovoljna pa da ti kej pade! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2007 ... drugac sm pa dons *gospodinjska*. morm odtajat hladilnik in kanim blazno neki kuhat, da mi ne propadejo zadeve, ce ze niso.rajs ne povem, kwa sem stran vrgla iz hladilnika. sem hotla it vcer ven (zvecer k je aakhut napisal da rola), pa sem mela slab filing nekaj.. ene slutnje, da se lohk kej zgodi.. pesh se mi pa ni dal.pa sem ostala doma. grem dalje gospodinjit. lepo soboto vsem! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Nekdo zavrgel v naši bližini mlade mačke Sem že včeraj poslušala mijavkanje, ker pa ima soseda mlade mucke, sem bila prepričana, da so njeni. Čeglih mi nič jasno, zakaj takšen jokec..Danes zjutraj pa pripeljem domov in v garaži mijavkanje...pol me pa na drvah pričaka čisto mičkena rumena mucika. Kot Žučo naš, samo, da bo zgleda še dolgodlaka. Ji dam konzervo in kar padala hrana v njo. Kakor hitro pa hotela oditi gor mačica jockala. Potem pa zeženem paniko: naj že mačko odnesejo nazaj k sosedovim, pa mi pove starejša, da jo je našla na cesti pred hišo, naš Piko brnel vanjo, mačica trepetala in mijavkala..da pa ni od sosedov, ker se enaka mačica že zatekla k njim..In oni imajo zdaj šest mačkonov..mi pa tri in pol..Jaka si lastništvo deli med nami in sestro..Pa smo jo do nadaljnega s sestro posvojile.če pa bi kdo jo imel pa jo rade volje podarim...pa vem, da kar v vrsti stojijo.Sem bila v vinogradu prej in slišim v gozdu eno šibko mijavkanje. Zgleda, da je še eden nekje..pa da je na dobri poti, da pogine. Izgubil očitno vero v ljudi, ker potem utihnil ko ga šla iskat in se ni upal prikazat..Ne vem kakšni ljudje zavržejo mačke kar tako. Ne znajo še loviti, komaj jedo in so definitivno obsojene na smrt, če jim ljudje ne pomagajo.Upam, da bomo našle še tretjo muco preden bo prepozno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 In s "plitvino" se izognemo živciranju, gubam (razen "smejalnih" ), čiru, ... kaj pa čeri pa skalce, ha pje , niam kaj da mrdam, itak je vseeno konc koncev al se utopiš v globini al razčeperiš na skalovju..... drgač pa itak pojma nimam, v mojem vzorčnem statističnem znanstvenem raziskovanju sta ble sam dve dvojčici **** Itak so pa deca sam preljubi cuker. Če jih vidim eno uro v sosedovem naročju, po možnosti previti pa siti *** Grem mal v luno lajat, kje glih ta prava noč. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Pa res je, brrrr, sem šla pogledat Luno, nič mi ni všeč, me je kr zmrazilo, pa skor bi začela tulit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Potem bo pa boljše, da ne grem na balkon! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 jaz tudi prebrala. Vse.Meni je bila sobota 30. prav izjemen dan. Končno prepričala repka,da bi mu miganje v topli vodi prej pomagalo kot škodilo in sva jo mahnila na Dolenjsko Se cel dan namakala v topli vodi, si vmes privoščila azijsko masažo z zeliščnimi snopki ( moraš obvezno poskusit ),si privoščila dobro kosilo in ga poplaknila s cvičkom....prišla pozno domov...pošlihtala vodnarko ( broji sitno pred Mehiko ) mene pa grabi panika. Nedelja naj bi bila tudi nekaj posebnega....menda je repek že tolk oki, da grema na motor thanks good Edino zaspana še nisem.....neki je v zraku :onfire: ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 oh joj ... kako se mi vrti v glavi --- aj lov ju olVse jasn Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 A zdaj me pa kličejo iz slaščičarne. Phja, ni nekam prepozno? A se človeka nateguje in pokliče po enem tednu? Mam že zrihtan drug job. Mislijo, da me bodo poklicali in bom kr začela delat, ker so se me zdaj pa spomnili? Pa ja. Zakaj bi delala za 3,5 evra, če lahko za 5. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Samo, morala bom pa vseeno it v slaščičarno pobrat ene stvari, ki mi jih je pustil Niko tam ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 ahoj vsem.nič kaj vas velik brala. čudne volje, razočarana, žalostna ... slabe novice ...poskušam sicer gledat pozitivno, samo mi ne ratuje to najbolje ... mačona, fajn za službo lepo nedeljo vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Hej, Druidka. Vsaj trudiš se gledati pozitivno. Pa enkrat ti bo uspelo. Še pred tem pa se ti bo sigurno odprla kakšna nova možnost. Verjemi in uredilo se bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 druidka, če se rabiš pogovorit, veš kje me najdeš Je kar lep 1. julij. Bi bil še lepši, če ne bi bilo več učenja Še dobro, da imam Mysti, ki mi popravlja besedila, a ne ms. Lovjual Naslednji teden me pa čaka izpit, pa koncert od Pink Bom morala počasi poslušati njeno glasbo, da bom vsaj malce kričala njene komade na koncertu Mimogrede, ali ima kdo še inštaliran nov Office? Kako je? Sem videla word in je čist druga... Sicer pa čakam, da bo konec R. Merkurja http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f050.gif oz. da bo vsaj kakšna "iskrica preskočila" in bom čutila, da je to to. Lepo nedeljo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 bla na nanosu smo mel žur zanimivo, kak me vedno presune ta del slovenije.....narajš bi se kr lepo preselila tja There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Uf, me ni blo od petka gor. V petek sm šla zvečer prespat k eni sitnobi babji forumovski , k smo šle v soboto 4 babe na morje. Prov carsko je blo. Sem bla lepo v senci, pa skoz namazana, me ni nč opekl. Cel dan smo lenarle in jedle, pa mal smo se kopale. Prov fajn je blo. Dons pa bl gnijem. Sm bla že v mestu, na palačinkah , pa na gradu...zdej sm pa doma, perem žehte, pa sobo bi mogla pospravt, pa se mi ne da, pa depilirat, glavo prat....eh, a je to en težek dew. Pa ta teden začnem s poletnim urnikom, to pomen da bom nekje 3x na teden delala od 12-21. Upam, da mi bo zneslo, pa da se mi nov zmešal. Drgač vsak dan delam, da nov pomote...še par nedelj. :xx!: No, grem zdej kej delat. Ajaaaaaaaaaaa...ponoč sm sanjala, da je šla Todika rodit. Upam, da je vse ok, če je res šla ....sej nism jasnovidna, tko da....po mojem je še doma. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 morgen.... x:)x K4 zaprt do septembra.... :hepko: she PARTY drug teden pol pa pochitnice..... zlomk....tralala777 najslajshih -ou na oba noskota pa 1 gromozanski v kranj namenjen.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Dobila mail od prijateljice s Krakowa. Nisva se videli od decembra. Drug teden pride v Ljubljano. Jaz sem pa mislila, da mi noče tako dolgo odpisati na mail, ker ji nisem poslala nekih pesmi za en časopis in je zamerila. Samo teta je postala vmes in ni imela časa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 ..zdej sm pa doma, perem žehte, pa sobo bi mogla pospravt, pa se mi ne da, pa depilirat, glavo prat....eh, a je to en težek dew. kadar koli te berem je treba sobo pospravt. Le kdo ti jo tko grdo razmeče?? Bil je en prekrasen sproščujoč vikend. Vesela sem,da je mojmu ško že Veliko bolje, tako da sva se potepala po celi Slo. Danes sem bila cel dan na sončku , nič opečena, se vidi da uporabljam prave kreme za sončenje...zdaj se grem vseeno namazat za Aloa gelom. Za vsak slučaj... PS: Pikca neki imam zatee ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Audi, jo kr jst razmečem, k sm tak psiho. Fajn, da maš... Se bo treba kej zment, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2007 Sam pofock! sem namrec umrta. unicena. tok nad pridn izkoristla vikend, da ne mors verjet. vsa gospodinjska bla! skratka, 2 dni norela tule, divje prchkala, pedenala, pospravljala, pomivala, sortirala... stran metala, smeti nosila, s cotam si dala velik opravt.... kej tacga pa ze dolg ne! se clo kremi sem naredila dons... tud napovedi mam ze kar velik pod streho, Lunino ze skor vso, pa ne morem dokoncat. crka. nimam trohice energije vec. grem gledat Frankie and Johnie - dokler ne popadam dol. sej ni nc posebnega, sam simpaticn. sem ze gledala.hec, dons je ze bil en film z Michelle Pfeifer, pa v obeh igra z bikoma. ona je pa tud bik. ma zgleda z biki dobro kemijo, tud zato, k ma luno v devici (mensezdi). ha. sej clooney jo ma pa (mensezdi) v kozorogu. no pol pa nc cudnega. ouki.dobr spite pa lepe sanje (se vedno bomo ful sanjal). in uspesen zacetek delovnega tedna! xrosex * Yessss! dbest! za lahko noc se 'moj komad'! kulare, sem si ga ze zelela (en net radio poslusam - smooth jazz).Don't you wory 'bout the thing (incognito) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Pa res ful sanjam zadnje dni...zanč sm Plestenjaka. Pa mi je reku, da je zaročen z eno iz Litije že 4 leta. Jutro. Pa se je spet začel delovni teden. Mal me glava boli, ne migrenasto. Ta rdečo bom fasala. No, sej, važn, da je, a ne. Joj, cel kp opravkov mam še dons. Uf. No, sej, bolš, k pa da gnijem doma in mi je dolgcajt. Lep dan si naredte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 Henloua! uh jaz sem tud sanjala, da sem na nekem severnem morju (ne sej je blo toplo, pesceno, kot azurna obala, da sem se rekla v sanjah, pismu, a dej!! tkole majo tle v skandinaviji - cist toplo morje pa to) plavala v turkizni vodi, not je bil pa pesek... pa sem zagledala kot ene morske klobase not, pa sem vprasala tima, k se je znasel v vodi zraven, da ce on tud vid te klobase al kaj so..pa me je zbudil telefon, k je divje zvonil, sam je nehal, rpedno sem postekala, kaj pa kako pa kje sem...hotla nazaj zaspat, pa me cez 2 minuti zvonc spodaj zbudi, je bil pa po0star, da mam pismo priporoceno.sem pa dobila po posti opal!!!!!!!!! k sem zadnjic 1x v druzbi cist shizila na enga.no in ga dons dobim po posti! (pa se napisala sem vcer, da bo kej nenavadnega tud morda). lep, prijeten, uspesen in sanjski teden zelim vsem! xrosex (jaz grem pa skljocat dalje) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts