druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 ojla.bila danes v komisiji pri slo za popravce pri mojem razredu. kak bla jezna, sam dva od sedmih sta prišla. pa še to naredil samo en. pa sem upala, da bosta oba, ker sta mi oba vredu. sicer pa samo zabušavam. zadnje tri dni čist preveč jedla. glede ene zadeve sem se že skor čist sprijaznila, tak da nisem več tak žalostna pa michelle, hvala za spodbudne besede jutri sem v komisiji za mat, pol v sredo pa pri fiziki. jupi aja, neki brala o sanjah. sem iz sobote na nedeljo sanjala, da mi mama dala na krožnik kos svinjskega mesa in sem morala pojesti en košček tega :OO!: kak bi blo pol slabo v sanjah se zbudla čist čudna pol vglavnem, lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 morgen.... x:)x kwa je fletn dezh zuni..... konchn se mal shladil.... ampak....k ste zhe pr sanjah.....hehe....dons sanju de sm enmu v sanjah razlagu kaj sm ucheri sanju.... pa she zavedu sm se ves chas tega.....lucidne sanje.... grem pol bl poznej na un forum povprashat kuko tole.... drgach pa dons kwa pa vem....zvecher na perchek na metelkovo...jazz v jalla-jalla... pa kako tamalo ubost... zlomk....tralala777 -ou naq oba noskota pa enga v kranj na shnof.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 skoda Druidka. verjamem da ti ni gud obcutek.jaz bi pa tezko bla prfoxa, pa ceprav sem (bojda) mal prfoxast tip cloveka. mi jih je ze vec pripisal 'trshico' (ne en pa celo za francoscino! modelsko! cista specifika!) uh meso... pa se ce ga sicer ne maras/ne jes.oprosti, nocem te strasit, a mesa ni prevec kul sanjat, ze sicer.. tko da bodi v teh dneh mal previdna.ne se prevec zasekirat, bogve kaj je pomenilo, ampak pac.... zakaj ne upostevat, ce nam je nekaj prineseno. aha, same sanje torej dons. a pr vas pa ze dezuje, aakhut?pr nas pa (se) ne. ampak kot je vidt, bo glihkar. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Sem bila na razgovoru za delo, zacnem v sredo, nek nov lokal se odpira.Danes se mam fraj, pa jutri, kul. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 a pr vas pa ze dezuje, aakhut?pr nas pa (se) ne. ampak kot je vidt, bo glihkar. jah.....ti si bl v juzhnih koncih... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 jp, sem bolj juznjaska. sam ce smo natancni, so to bolj vzhodni konci.. ze mal arabish torej skor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 jp, sem bolj juznjaska. sam ce smo natancni, so to bolj vzhodni konci.. ze mal arabish torej skor. slovanish, arabish, bizantinish, mariborish....sve ti je to isto.... x:Dx :xx!: zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 :zlomk....tralala777 -ou naq oba noskota pa enga v kranj na shnof.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Ej, če se meni ne bo vsak hip ftrgalo eeeeeeeejjjjjjjj. Tu zraven mene sedita dve kokvači, pa gledata na računalniku slike in se delata norca iz vseh, iz jošk, iz nog, iz čevljev, kokvači dve plehki ejj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 jutri me čaka nadvse en hm bom rekla zanimiv dan v službi... sem spoznala da nisem panik...spet se ponavlja stara zgodba, v soboto naj bi šli na morje in nakazila zamujajo kot vedno, vedno vse zadnji dan... jebenoneki sem ušpičla, upam, da bo tokrat več sreče... in upam, da sestrica v 8.mesecu nosečnosti končno dobi streho nad glavo...30. junija se jima je iztekla pogodba, začasno stanovanje pa spraznujejo lastniki že dva tedna.. trenutno sta s tipom pri sorodnikih... in ona tole med retro merkurjem... upam, da vse to ne vpliva preveč na mladička. sploh nimam filinga da bom čez mesec dni teta...Todika, upam, da si ok...pa še ena dečva naj bi v teh dneh rodila tule ane? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Da se enkrat Onix še zjutraj pofočka In to sveže zbujen, ne "včerajšnji" Sem včeraj seštel junijske ure v novi službi od 8.6. sem nabral, in vmes imel celo tri dni prosto, 201 uro in pol Računanje dnevnega povprečja prepuščam drugim, ampak za dneve, ko sem delal po 6 ur, se mi je zdelo da sem šel v službo samo na malico in kavo ali dve Če odštejem neprespanost, se počutim SUPER po dolgem času se mi zdi, da sem koristen in živ Včerajšnje nevihte so me spravljale ob živce :xx!: precej drugih so spravile s ceste, tako da sem vseeno šel dobro skozi sem se uspešno izognil, vsaj, dvem trčenjem nekateri res pojma nimajo o vožnji v dežju v nalivu, ko je vidljivost zmanjšana na nekaj metrov, divjajo in se čudijo, ko jim pri ustavljanju tudi ABS ne pomaga enostavno zdrsnejo, z nezmanjšano hitrostjo, skozi križišče :xx!: ko je 2 cm vode na cesti, ne pomaga nobena elektronika v avtu, ampak nekateri morajo to lekcijo naučiti na, skoraj, najdražji način :xx!: Par dni nazaj je sodelavec avto obrnil na streho, potem je pa še en avto udaril v njega in model krivi slabe gume o neprimerni hitrosti se noče niti pogovarjati pa se nesreča ni zgodila na odprti cesti ampak na območju mesta (omejitev 50 km/h)Na srečo je nastradala, bolj ali manj, samo pločevina Zanimivo in "zabavno" poletje bo letos očitno nas bo vreme kratkočasilo in presenečalo vsak dan Se vsaj ne bomo pritoževali čez dolgočasne, enolične in peklensko vroče dneve Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 O, Onix, jp, kaj naj rečem jaz, peška, kako vozijo debili prepotentni? Včeraj ni bil edini dan, ko bi skoraj bila povožena in NE po lastni krivdi. Pa danes tudi, pismo, mam zeleno na semaforju, pa se en zakadi vame, jebemu, pa saj nisem puma, ki lahko hitro zbeži. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Razvajeni mulariji plačajo izpit in kupijo avto, mulci so pa trdno prepričani, da so jim kupili tudi cesto in se razburjajo kaj počneš na njihovi lastnini :xx!: Da ciljanje luž v bližini pešcev sploh ne omenjam! Take voznike bi jaz privezal na prednji odbijač in malo vozil naokoli, pa parkiranje vadil v pol ure bi spremenili način vožnje in svoje obnašanje v prometu Mogoče bi celo ugotovili čemu služijo vsa ogledala v vozilu zdaj mislijo da so zaradi narcisoidnosti šoferjev notri (in za jutranje urejanje make-upa v križiščih) Davno tega je Lovšin pel Kruha in iger:Kruh naj bo bel in igre zabavne,še ceste nam dajte, lepe in ravne,kruh bomo jedl, se igre igral,po cestah se bomo med sabo ubjal. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Pa ne samo, da si ženske urejajo make up, tipi si dajejo žele na lase, tudi to sem že videla. Veš kaj me pa najbolj boli? Kadar vidiš ostarele ljudi iti preko prehoda (le čemu je na križišču Celovške in Šišenske zelena na semaforju celih cca. 5 sekund? ), z berglami, ali brez, vseeno, pa kretenčine kar peljejo. Zadnjič sem tudi videla en prizor, ko bi en debil prepotenten skoraj zbil starejšo žensko s kolesom, da je morala reva hitro laufat na pločnik.Veš kaj bi jaz takim, odvzela avto in izpit in vse simbole njihove moči, zdaj pa pokaži, kdo si in kaj zmoreš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 a dej!!!! kaksna pozornost! thanx ejj!!! * uh... boljs da se ne zacnem razburjat okol voznikov in tega.In pescev, macona in vsi. in kolesarjev in sploh vseh udelezenih v prometu, ki pa se v njem ne znajo obnasat.verjamem da je pescem tecn, so tud bolj ranljivi.sam! a res? vcas kak pesec kar stopi na cesto, ces.... bos ze ustavil! k ma kao prehod. ja, ampak jaz grem pa 50 mim in nisi nakazoval.. ker sem zadnji avto in ME VIDIS, sklenem, da bos pocakal. NE! Tocn tedaj hocs stopit na cesto, ces, noute me, ne, vozniki. to je nickolikokrat.Peljem zvecer po hitri cesti, 90, EJJJJJJJJJJJJJJJ! :OO!: v istem hipu, ko sem ze skor mim, zagledam kolesarja, 10 cm od sebe na desni, v temi, brez luci, brez macjih oci in v crno oblecenega! kar se pa tice voznikov, sem pa -sory avtosolam in instruktorjem- mnemnja, da so krivi prav slednji. no, krivi.... zelo krivi. kriv je vsak sam, ki precenjuje svoje sposobnosti, cesto, svoj avto, pogoje itd.ampak zacne se pa pri ucenju, voznji, predvidevanju, upostevanju. se pridruzujem tud onixovi jezi do mladih objestnih voznikov, ki jim starci pr 16-ih kupjo hud in zmogljiv avto (ces ne bodo kar enih jajc, da bodo otroc varni, ne zanima pa jih, kako varni bodo drugi soudelezeni v prometu). mi pritisk naraste vsakic, vsak dan 100x, k ne morem verjet, kaksen folk ma vse izpit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 morgen.... :xx!: spal nch.... :xx!: sanjal....tut nch.... :xx!: pochutje....bl nch.... :xx!: seshtevek.....= nch.... :xx!: jao... zlomk....nch....tralalaampak 777 -ou na oba nosa pa morm nalimat...de o unmu enmu v kranj spljoh neb ker dvomu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 evo, bila danes v komisiji za mat. popravni in presenečeno ugotovila, da pa nekaj celo še vedno znam sem se odločla, da si obnovim malo mat. znanje med poletjem da se mi ni slučajno stanje poslabšalo, a sicer mi pa tak zelo vroče. sparjeno tak ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 ej pa to je noro!a lohk neham!!!! :xx!:sej sam jem ze 3 dni al kolk!!! pa s to hrano sem se bezala cez vikend in sem valjda cist v tem, sem zadnjic kar 2 kosila jedla. blazota! no lohk bi bla recimo kosilo in veceraj (kar je enim itak defolt).in to se ni vse!3 breskve!!! pa to ni res, ne pomnim, kdaj bi nazadnje 3 pojedla, drugo za drugo... ampak jesss! k jih lohk brez bojazni jem, nobene alergije in tega. in dons sem si pa privoscila se sladoled... king al ker.. in sem tok sita, da komaj diham.blaznost! se dobr da nimam skoz tega... joj bogi folk k morjo skoz tok jest... a pol se tko nasiceno pa taksno pocutjo, kot jaz zdaj? fajn je vidt, probat mal tkole....ne rpedstavljam si, da eni dnevno vse to. umrem. skratka, cisti razuzde'. in kaj se pa zdaj naredi?ker saj sportat ne mros it (se razpocm), lezat pa? hmmm? Haha, zdajle sem se spomnila, da sem zadnjic vidla pr frendi v eni stari reviji, da ima ena nasa.. hm, morda Katarina Stojanovic zdaj prashichko, ki pa ji je dala ime Condolisa Rice. haha! vsec so mi ta imena hecna.en frend je mel zajca, k mu je blo ime Karel Destovnik - Kajuh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Ooooo Ju3 pa izvajam posteljno kopel nad eno starejšo gospo, ok bo hudo, ampak ok, enkrat se bo moral naučit Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 zivozeleno cist miceno kobilco mam na stropu! pa nc ne skace! ne stekam kako je not prsla. tam nekaj premetavam, mater rabm kako prucko, une shtenge vlect sem pa ke je tecno, stole mam pa take zlozljive, pa se vendo k gor stopim, tko not hoce zlozit tko da mi mal spodrsne. 1x se bom sam razbila. opal je pa dons kar drugih barv, bolj sijoc in pisan. k je cist naraven in vse, torej nc dodatno vrochen in brusen, da je lepsi.in sem ga pac mal spucala pa zacarala, pa je zdej se boljsi pa lepsi.tok je lep. bolj ga gledam, lepsi je. neke plane sem mela tezke za vcer pa dons, za delat nekaj pa spedenat par opravkov... pa kr nisem kej dost.. kar mece me sem pa tja, nobene prizemljenosti. razen da do nezavesti jem, to je se najbolj zemeljsko od mene vcer pa dons. dons sem pa tok en hecn avto vidla.. tak mejhn, kot kak cinque- ali seicento.. sam je blo cist nekaj desetega, sploh se ne spomnim kaj.pa eno tako lepo hondo sem vidla, najbrz accord.prej me je picl, da bi kakega ferrarija vozila in do shusa na gas prtiskala.skoda k ne bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 prekleta banda komunajzarskasm se skor zjokal ob gledanju dokumentarca o pobojihgrem se ga napitupam.....zlo upam de kerga zagovornika partizanstva najdem tam na metelkoviprou po pichki jih bo dobu zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Marsa, da ne bomo o hrani...včer, ob 8 zvečer sm si šla po Lino lado (evrokrem in sm jo včer pol zmazala, dons pa drugo polovico, in to PO ŽLICI!!! Ampak ajd, mi je oproščeno, k v napovedi piše, da se bomo nažiral, pa še ta rdečo mam. Včer delala 11 ur, dons jih že 9, pa mogoče še ne grem dam, jutr najmanj 10, četrtek in petek pa spet po 9. Uf, uf, sej se mi bo mende zmešal. Sej bo naslednji teden boljš. V pondelk se grem farbat na frišn, v četrtek zvečer pa v Celje, delat družbo nevesti, k mamo v soboto ohcet. Ima, da je kak fejst desc tm, da kr prec oženm. Se vid, da se mi že mal blede. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 aha sej res, ti mas cist divje, sej si napisala zadnc. naj gre ciimbolj smooth skoz! a ti tud? a dej! prejle sem 3 (!!!) kroznike juhe pojedla. blaznost no.ja, pred ms sem tud jaz cist ultra lacna vedno.sam med? je pa cudn da ti sploh pase... k jaz sem pol itak vsa taka nasicena pa tik pred eksplozijo, ce pa se ful jem!!! blagorcek! farbanje! no sej men se pa mal tud skoda zdi... k nima smisla kej dost, k bom itak pol priblizn taka kot zdaj, k mi vse na tak potegne polet, pa karkol mam gor. ne bi pa kake divje rdece al pa oranzne mela.zandc -v nedeljo mensezdi- sem si dala jajc pa olivc pa med pa limono na lase, sem mela cist mehke. aakhut! cist besen... in zdaj bo tam en revez kasiral. kje si pa gledal in kdaj?sploh nisem nc vidla/vedla..pa sem pa ke lazim pa mal shaltam. aja sem vidla da se je na hr2 spet Oz zacel. kul, mi je ful vsec.HBO ma dobre. Sopranovi so mensezdi tud HBO. aakhut, sej sem jaz tud mal misla ven, sam sem cist prenazhrta pa se mi nc ne da. tam listam po 1 knjigi (ayurveda) in ugotavljam, da nikamor ne pasem, da se nikjer ne najdem. cela znanost!sam je pa zanimiv.pa morda bom mal z ogljem risala, sem mogoc glih prave volje. zdej grem pa pod tus (sem spet hotla z velko napisat ), da se mal osvezim in da bom dishechka ajd, lep vecercek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 a dej!! ne no! zdajle jem strudl (k drugac sploh ne shizim), po tem, k sem par kosev ajdovega kruha z orehi s putrom. (sem bla pr mami, pa mi je to dala, k ve, da bl na kruh shizim k na vse ostalo, pa reva zdaj se kruh se sprav pect... k drugac zarad nejca v glavnem strudl spece... jaz se pa se prtozujem da kwa skoz ta strudl in da jaz mam najrajs kruh )...pa sej ne mroem verjet!kaj pa ce se mi bo zdej cist raztegnil zelodec in bom skoz lacna?? o fak! kok ni dobr tole... da skoz s hrano nekaj....sam k je pa tok lustn jest, vcas. in zdej ne vem, ce ni tumach se 1 breskvo. da me nou kej zvijal ponoc...nc, tvegam. sem nekaj risala res, sploh nej blu slabu. evo gric!!! wow kok mam rada trde breskve (sam ne tolk, da si zobe polomim al pa da mi usta skup potegne, ampak glih prav).auu shit! v kosscico sem ugriznila z vso silo! sam 1 je bla skor kar premal. joj da bi bla tkole skoz!!! :OO!:tkole je to torej... kar jes, jes, jes in jes.. pa si pol lacen, lacen, lacen, pa jes, jes. v tren oka si ladja. vem k sem ze bla.... ne tole nou dobr. sam se tele arasidke zgrickam, pol pa dost. nc ni pametnega po tv-ju.... k mam pocas dost dneva...pa se bom dala v horizontalo pocas.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Si me nasmejala za dobro jutro...kruh, štrudl, breskva, arašidi. Jst sm pa, ne boste verjel, spet v službi. Se mi zdi, da sm kumi dam pršla, zalegla, pa že spet delam...tale bo jebena, iz torka na sredo tale mesec....uf. No, sej bom potrpela. Pač, dopusti so, urniki drgačni, ni panjik, sej sm še mlada. Jst sm pa pol včer okol 7h nehala basat futr. Sej, da pomislm, kaj sm sploh jedla...najprej mal grozdja, pol sm ene testenine s tuno, pa ni jih blo glih velik, pol sm pol kinder lade maznla, pol pa še mal torte. Sej ni blo tok, no. Kaj bomo pa dons? Kej dobrga. Ker se cenim. Smajliji so premešani. Jutro...sej je že skor vikend, v nedelo pa spet delam. . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts