Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
(le čemu je na križišču Celovške in Šišenske zelena na semaforju celih cca. 5 sekund? xrolleyesx ),

10 sekund je. Vseeno premalo. če jaz, ki hodim kr hitro, pridem do tričetrt prehoda, kako pol starejši ljudje naj pridejo varno čez prehod?

evo, bila danes v komisiji za mat. popravni in presenečeno ugotovila, da pa nekaj celo še vedno znam :eek: :madpro:

sem se odločla, da si obnovim malo mat. znanje med poletjem xbookx

Miška, da se tebi res že ni skisalo, da si boš za poletje zadala učenje matematike? :eek: x:Dx no, neko zaposlitev sigurno rabiš in če te to veseli, kar pogumno ... x:Dx jaz bi zbežala po hitrem postopku ... Jp, če se spomnim svoje mature. Celo leto sem delala sam za matematiko (pa zgodovino, ker mi je bilo tako zanimivo in profesor me je medel x:Ix ), profesorju sem ja dala vedet, da se kljub netalentu z ljubeznijo posvečam matematiki in na ustnem sem razturala, vse sem znala ej, samo škoda, ker je pisni bil 2 ... Na koncu je profesor rekel, tako, zdaj si rešena matematike za vedno, pa sem rekla, da niti ne, lahko da bom kdaj svoje otroke inštruirala, da si ne bi pustila, kar tako pozabiti matematiko. x:Dx

Ooooo :wOOt: Ju3 pa izvajam posteljno kopel nad eno starejšo gospo, ok bo hudo, ampak ok, enkrat se bo moral naučit :D

Torej je kul nov job, si se ufural? xokx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Miška, da se tebi res že ni skisalo, da si boš za poletje zadala učenje matematike? :eek: x:Dx no, neko zaposlitev sigurno rabiš in če te to veseli, kar pogumno ... x:Dx jaz bi zbežala po hitrem postopku ... Jp, če se spomnim svoje mature. Celo leto sem delala sam za matematiko (pa zgodovino, ker mi je bilo tako zanimivo in profesor me je medel x:Ix ), profesorju sem ja dala vedet, da se kljub netalentu z ljubeznijo posvečam matematiki in na ustnem sem razturala, vse sem znala ej, samo škoda, ker je pisni bil 2 ... Na koncu je profesor rekel, tako, zdaj si rešena matematike za vedno, pa sem rekla, da niti ne, lahko da bom kdaj svoje otroke inštruirala, da si ne bi pustila, kar tako pozabiti matematiko. x:Dx

ah, ja. sem že razmišljala o tem, da. da se mi je mal utrgalo. samo kaj češ. to so očitno posledice

trenutne situacije x:o)x x:Dx danes sedela v komisiji za fiziko, pa me je fizika zamikala :wOOt:

da nisem slučajno postala razcepljena osebnost x:Dx

nič, grem zdaj na čaj, pol pa še konferenca

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona
super, dobila msg, da mi bodo 7. 7. blokirali cifro, če nem plačala računa za simobil. kaj morem, nimam keša, bom pač brez, pa se bom s svojo dlanjo pogovarjala. sicer bom v službi delala z ljudmi, tako da bom imela ful priliko izklepetati se, samo nekako ne morem brez telefona ... ah, bo treba počakat, da bivši dobi plačo in mi vrne keš. bajdvej sva se včeraj slišala in je še zmer žalosten pa jezen, ker si ne more odnosa s tanovo pošlihtat, ker je v iber ljubosumna, mojega imena sploh ne sme slišat, rekla je, da me bo razbila. meni pa je žal tega fanta, čeprav je tudi sam ljubosumen in ne ve, točno, kaj bi. samo ne vem, kaj dela s tako možačo. je reku zame: ti si ženska, ženstvena, nežna, taka kot ženska mora bit. ko ji je to povedal, je tudi ... je šla iskat na myspace vse v vezi z mojim imenom. :eek: jst sem pa žalostna, ker je moj bivši žalosten, ker ne more met normalnega ljubečega odnosa brez prepirov. :sori: pa tudi skrivaj se morava družit zarad nje. če ji skuša razložiti najino navezo, sploh ne gre, ker baba eksplodira. :V: jaz tega ne razumem. kaj maš za bit ljubosumen na bivše. a ona pa mu trobi o enem samem bivšem vedno in ga povzdiguje v višave. ona pa lahko. saj v tem je point ljubosumja. projekcija.

Ooooo :wOOt: Ju3 pa izvajam posteljno kopel nad eno starejšo gospo, ok bo hudo, ampak ok, enkrat se bo moral naučit :D

kok bo gospa uživala x:px x:px

Marsa, tebe je prov hec brat kok se ti dogaja; skos maš neky x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Joj kok si hecna Cookie, ampak thanx! x:Xx

mislm k kaj pa mi dogaja? x:o)x

jem breskvo, pojem juho, vidim pajka.. pa tak. torej, nc tacga, ampak jaz taksno zganjam, pol pa zgleda kot da ne vem kaj! x:Dx x:px

mah, drugac sem tik pred eksplozijo spet!

vse mi gre na jetra.

no pa da ne nastevam zdej tega vsega...

sam kaj je blo zadnje.. brezveznarija, sam sem bla tok besna, da sem skor celo omaro ven zbutala od jeze. :xx!:

ena shtilasta rec (morda kaka shefla al pa kej) se mi je zataknila v predalu in ga zagozdila in ga ne morem odpret! :mad2:

In sem zadnjic se ven metala s tem pospravljanjem in sve not zlozila (k sicer mam vse na pultu, na broju, k mi tko najbl ustreza.. no zadnc pa kao da bom mela pospravljen, zdej pa mam!).

In sem morala z edino zlico k je zunaj kavo narest in to z blazotno zlico.

in vse je zdej not...

jaz pa pol aktiviram mars/pluton pa kar mal na silo probam. :o|o: x:Dx

namest da bi tko prefinjeno, k mors ubost pravi touch, jaz kar z agresijo mislim da bom odprla.. in v enem trenutku sem tok besna k se ne odpre, da mi dol visi, ce se ves predal zlomi, sam ma da se odpre oz. da jaz zlico ven dobim!

Mislm! in se je ze kar vse majalo in treslo, sem skor oni pultek spulila ven! :D

kaksne bedaste prigode, sej ne mros verjet.

in pol sem z enim nozem tenkcanim not zhokala, kao, kaj jaz vem, kar brez veze maql zijalasto... no in se je kar mal zvil, upognil, sem ga ze v svojem uchu vidla, pa sem rajs nehala... k sem mela glavo sumljivo bliz.

in koga nej zdej gnjavim s tem oz. kaj nej naredim?

pa 1000 oopravkov mam, pa vse se mi nekaj ne izide. ahhh! :xx!:

pa se tima morm dons strizt in to je koshtrunska scena. in on z merkurjem v ovnu in jaz s temle mars/uran/pluton dons... ze vidim, kok bo 'veselo'. :bomb: x:o)x

Oba prec explodirava, men kar pritisk narasca.... ko mava kaka strizenja pa taksno.

on caka do nezavesti da ma pol ful dolge, pol pa kao na mashinco. sam no way iz tok dolgih pa trdih pa kodrastih! tko da bom morala najprej s skarjami, pol pa se z mashinco, skratka, cel schtraufenpacht! xrolleyesx

(*sicer mi je pa vse zamrznil ze 5x, mela ze ful daljsi post, pritozevanje, no sej se boljs da je zmrznil, sam mdr tud komentarje na macono, druidko in pikico, pa se mi ne da se 1x pisat.. in zdaj mi ga spet nekaj sracka, pa to je za znort!!)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

me je že v petek pred morjem uhvatil heksnšus, da še vedno nisem u redu :V: mam full probleme s tem, tko da počas razmišljam, da bi blo dobr it h kakšnemu dohtarju ali kaj podobnega :inocent:

kiropraktik je zate najboljsi naslov in edini ki lohk pomaga. :palec:

Fajn za padalo! x8Dx :palec:

Drugac pa: plastinjakovic!!! mejte mal tega filinga tud za nas! ce bos delala v eni firmi, pa ko bodo eni oglasevalci se pojavl, kar bo zate pomenilo cash, NE bos zavijala z ocmi, pac pa bos skakala do stropa.

to ni sam nate letel.

me mot ta vas odnos do tega.

namest da bi rekl, super, majo reklame, pa klikal gor, reklamo delal, ne, se sam prttozujete. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heej!!!

Marsa res si faca zmer se ful nasmejem ko berem tvoje poste hehe xDDx :palec: no jst mam pa zdej že dva dni ful mal jem, mi sploh nič ne paše po tem prenažiralskem vikendu v londonu :vio: ta angleška hrana je pa res mastna xDDx in pa povsod je tolk ene hrane, kamor prideš, vsakih par metrov je nekej za jest pa vse tok dobr zgleda, da se velikrat ustaviš... x:px no kmalu je tega konec, saj začne primanjkovat keša, ker je gor vse tooolk drago... tko da mam zdej kakor en post po vsej tej mastni in kalorični hrani xDDx

drugač je bilo pa ful fajn !!! nisem sploh vedla, da so bile neke grožnje z bombami in najvišja stopnja pripravljenosti... pa še ful sm bila zoprna ko so nas na letališču ful pregledal - kakor smotani angleži kašne majo to fore - smo se mogli sezut hehe x:o)x nama so pa skoz v london pošiljal ene smse če je vse uredu... nama pa nč jasn...

doživela tudi gay parado!! ker svetoven dogodek - so zaprli vse ceste v sohu in za vsakim voglom so se mečkali... gayi x:)x vsi ful načičkani, namazani, namaskirani, divji!! parada ponosa! vrste pred klubi so bile dolge že popoldne, saj je kar prijetno deževalo! in polno mokrih gejev povsod...

poleg tega je bil v soboto še zadnji dan kajenja v lokalih - zdaj je že prepovedano, kot bo pri nas avg... cel kup enih stvari se je dogajalo ...

jst morm dons tud strižt xsrcx ampak bo najbrž neproblematično, on zmer men prepusti vso zadevo in se sploh ne pogleda dokler ni konc hehe... bom poskusila biti ustvarjalna..

nardila sem še en izpit juhuhu no nekej ostane še za september... ampak to bo že šlo... upam ...

lep dan!!!!

Live and let live! Life is beautiful!!!!

xokx Pih! a smo al nismo! xsuperx

odprla predal!!!

kok mi je svec, ce mi kej rata, k cist pop*, ce mi kej ne rata, pol pa tok cajta silm pa trmarm, da rata.

sam me pa ful roka boli... mam predrobne rokce za moc k je not... al kaj....

ven mi je ratal zbutat omarco, do 1/3, pa sem z nozhem not zhokala pa privzdigovala pultek oz. dilo, zraven sem pa se tko tresla vse skupaj, da se odtakne ono, k se je zataknil... in pol enkrat sam vuuum, in se odpre!!!

sesame, ouvre toi! xokx x^x x;)x

O Ajda, si vmes postnila glih! x:Xx

a tko, fajn x8Dx, pol si mela pa res pestro! xokx

Bravo tud za izpit! :palec:

Picasso

Marsa res si faca zmer se ful nasmejem ko berem tvoje poste hehe xDDx :palec: ...

no, o tem govorim x8Dx k tko fajn opisuješ kaj se ti kej dogaja...pa mam kar pred očmi cel film x:o)x

če pa mene kej razpizdi, pol pa preklinjam, pa grdo okol sebe gledam, pa bohnedej da hoče kdo kaj od mene, k sm res zoprno bevskajoča in vsazga nazjam še predno usta odpre, da bi povedal kaj hoče; in niti slučajno ne pišem na net (čeprav bi bilo za mojo okolico to zelo dobrodošlo, ker bi bilo pisanje neke vrste ventil), jst se kr zderem pa nazjam folk pol pa nimam energije, dab kej napisala - ker pritisk se je pač sprostil x:o)x

zelo hitro popi.dim sam se tut tko hitr ohladim x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja vem sam ti si oven. jaz pa ne. x;)x

sam se pa tud jaz hitr spuham.

se dobr.

nikol nisem bla mulasta. x^x to mi je slo TOOOOOOOOOLK :sick: na jetra pr folku vedno! pa kaj pol! je ze pase'! dejmo bit prjatli! xDDx

ne pa one face kilometrske do tal se dva mesca! xrolleyesx :xx!: :o|o:

no sam sej jih se kar sprepariram. x;)x :vragec: se clo mat sem. xokx

to je blo men prav mucenje.... x:((x kaksno ignoriranje pol pa kake stroge face... da mislis da si slab clovek pa to... ce si sam mal bl temperamenten. x:Dx x;)x xcivx

sem pa prebrala svoj post, kako da silm in trmarim xDDx, pa sem se spomnila na mamo, ki vendo rpavi, da ko sem bla mejhna, da mi nisi smel nc rect, kamoli obljubljat, k je blo pol konc. sem morila do nezavesti, dokler me niso bli siti al kaj pa sem dosegla. x:o)x

i don't take No for an answer. x:o)x

to je dobr in slabo. x:)x

drugac sem bla pa vcas se bl agresivna pa taka, zdej na hec znam hitr obrnt.. pa kej me zacne srce zhokat pa shpikat pa si mislim, a je vredno, pa se skuliram... k vidm da se fulX brez veze nekaj razburjam. xDDx

Picasso

x:Xx nc ne rabis opravicevat, sej vem da ne mislite nc tacga, sam ravno zato pa sem siknila. x:)x

ja, jaz sem sla tud pogledat, ce je kaka oranzna/bakrena/zlata dobra. xDDx x:)x

Picasso

Danes pa je bil zanimiv dan :D

..... Potem je sledila posteljna kopel ene stare ženske, ki se ne more sama umit (aja btw, stara koza se dela, da me je danes tak razpizdila, sem jo na psrehod gnal okoli bolnice, da spijem kavo pa da skadim enega, pa se lepo vsedema, si čik prižgnem in stara je dala noge dol na tla, in lepo se vlije, jaz čik fuknem, kavo zeksam, pol babici odhaklam ročno, in mislim štartat pa se že dere da ji bom noge povozo in ji lepo htem dat gor noge in se baba stara trdo naredi in nisem mogel skrčit ji noge! ej da me je razpizdila da bi ji najraje ročlno odhaklal pa jo tam v grabo spustil, pol pa cel čas sam nekaj jamra kak je boga, aha ma idi v 3 p.m. :angry: sej so mi sestre rekle da se lahko zderem nad koga, ampak vseeno zunaj pred direktoričinim oknom ravno ne :D )

no potem sem lepo šel postelj in omaric razkuževat, potem je bla pavza za sestre in tehnike :D smo šli na čik, potem je bil skupinski sestanek, ka sem mislil da bom zaspal tam, no potem so šle one na delvno terapijo, mi tehniki pa lepo na kafe pa na čik, no potem smo prišli nazaj na oddelek in smo meli mi kosilo, smo jedli mrta fiš, je bla kar dobra - saj je vse dobro če stradaš do 11 :P hehehe, no potem sem prišel iz kosila in sta sodelavki šle jest, jaz pa tam omarice v sestrski postaji razkuževat in prisilne jopiče zlagat (jao :D :blink: ) no potem pa sem še zdravila preglejeval, pa tampončke delal :wOOt: kak fajn :D sem se nekaj naučil ;)

No, potem pa smo šli še z sestrami na en čik v kadilnico ko so pacientke skurile svoje :D potem pa je tak glavna rekla, da lahko gre mladina domov :D hehehe, zanimiv dan, ju3 pa začnem delat na geriatriji :) oh, fajn , mam 5 starejših moških preko, hihi :wOOt: to bo še zanimivo.

:eekblue: :icon15: :OO!: :OO!: O groza, bogi (stari/starejši) ljudje :V: Pa kako morš met tak odnos do njih? Oz, še une sestre?? Pa sej niso sami krivi da so stari pa betežni pa odvisni od tuje/tvoje pomoči? Mislm, ne zastopim tazga odnosa in to nej bi biu šolan kader?? Kava inu čik pavza furt na furt. Sej ni čudn, da je zdravstvo v pizdi :vragec: sploh s takim odnosm, če že tehniki pa sestre se zderavajo na bolnike (celo sestre svetujejo "novopečenim" tehnikom - qrc pa taki vzorniki, mentorji), kaj pol šele (ne)počnejo dohtarji? A smo res vse (sploh uni brez VIP) zgolj hodeči kadavri, rezervni deli po potrebi, poskusni zajci?

Bohsenasusmil vse skp, vsi se bomo z malo sreče enkat postaral in bli odvisni od volje in pomoči drugega :vragec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Danes pa je bil zanimiv dan :D

Pridem lepo ob 7 na oddelek, pa grem lepo razdelit pižame in brisače pa sveže perilo. Potem je sledila posteljna kopel ene stare ženske, ki se ne more sama umit (aja btw, stara koza se dela, da me je danes tak razpizdila, sem jo na psrehod gnal okoli bolnice, da spijem kavo pa da skadim enega, pa se lepo vsedema, si čik prižgnem in stara je dala noge dol na tla, in lepo se vlije, jaz čik fuknem, kavo zeksam, pol babici odhaklam ročno, in mislim štartat pa se že dere da ji bom noge povozo in ji lepo htem dat gor noge in se baba stara trdo naredi in nisem mogel skrčit ji noge! ej da me je razpizdila da bi ji najraje ročlno odhaklal pa jo tam v grabo spustil, pol pa cel čas sam nekaj jamra kak je boga, aha ma idi v 3 p.m. :angry: sej so mi sestre rekle da se lahko zderem nad koga, ampak vseeno zunaj pred direktoričinim oknom ravno ne :D )

no potem sem lepo šel postelj in omaric razkuževat, potem je bla pavza za sestre in tehnike :D smo šli na čik, potem je bil skupinski sestanek, ka sem mislil da bom zaspal tam, no potem so šle one na delvno terapijo, mi tehniki pa lepo na kafe pa na čik, no potem smo prišli nazaj na oddelek in smo meli mi kosilo, smo jedli mrta fiš, je bla kar dobra - saj je vse dobro če stradaš do 11 :P hehehe, no potem sem prišel iz kosila in sta sodelavki šle jest, jaz pa tam omarice v sestrski postaji razkuževat in prisilne jopiče zlagat (jao :D :blink: ) no potem pa sem še zdravila preglejeval, pa tampončke delal :wOOt: kak fajn :D sem se nekaj naučil ;)

No, potem pa smo šli še z sestrami na en čik v kadilnico ko so pacientke skurile svoje :D potem pa je tak glavna rekla, da lahko gre mladina domov :D hehehe, zanimiv dan, ju3 pa začnem delat na geriatriji :) oh, fajn , mam 5 starejših moških preko, hihi :wOOt: to bo še zanimivo

...ce je kaj bolj zdravga kot delat v zdravstvu... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eekblue: :icon15: :OO!: :OO!: O groza, bogi (stari/starejši) ljudje :V: Pa kako morš met tak odnos do njih? Oz, še une sestre?? Pa sej niso sami krivi da so stari pa betežni pa odvisni od tuje/tvoje pomoči? Mislm, ne zastopim tazga odnosa in to nej bi biu šolan kader?? Kava inu čik pavza furt na furt. Sej ni čudn, da je zdravstvo v pizdi :vragec: sploh s takim odnosm, če že tehniki pa sestre se zderavajo na bolnike (celo sestre svetujejo "novopečenim" tehnikom - qrc pa taki vzorniki, mentorji), kaj pol šele (ne)počnejo dohtarji? A smo res vse (sploh uni brez VIP) zgolj hodeči kadavri, rezervni deli po potrebi, poskusni zajci?

Bohsenasusmil vse skp, vsi se bomo z malo sreče enkat postaral in bli odvisni od volje in pomoči drugega :vragec:

ni čudn, da se potem dogajajo take stvari...

ljubljana

celje

žalostno :(

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

aha, prav žalostno je, kak odnos imajo posamezniki do soljudi. in še bolj žalostno in zaskrbljujoče je, da takšni posamezniki

delajo na takih mestih, kjer imajo stik z ljudmi oz. so nekako odgovorni za ljudi ... :sori:

grem mal packat z glino. dobla danes na konferenci, sicer z zamudo, pa vendarle, :2src: tako lepo rumeno vrtnico za opravljen

strokovni izpit, ki ga imela maja, pa bom poskusla spackat eno vazo zanjo :vio:

prav všeč mi je tale deževen dan

... svet pripada tistim,

Nč ne pomaga postov brisat xg:Dx :vragec:

Jst sem tud 4 leta delala po raznih bolnicah in zdaj pač nisem več tam, ker vem da nisem človek za tako delo. Če nisi za nekaj potem se tega ne it. Sem vidla take stvari, da se ti želodec obrne, al bi pa nekoga po pički :blackeye: Ne glede na to ali si pripravnik al pa delaš tam že 15 let moraš v bolnici imet še posebej človeški odnos.

So pa tudi ljudje za katere kar ne morš verjet, da obstajajo xsrcx tako so dobri.

Sem zbrisal, ker res ne mislim zdaj še brat mnenja nekaterih primitivcev. Ki bi nevemkaj vse rekli sam da bi pozornost pridobil, ej na kozlanje mi gre ob takih ljudeh :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Nč ne pomaga postov brisat xg:Dx :vragec:

Jst sem tud 4 leta delala po raznih bolnicah in zdaj pač nisem več tam, ker vem da nisem človek za tako delo. Če nisi za nekaj potem se tega ne it. Sem vidla take stvari, da se ti želodec obrne, al bi pa nekoga po pički :blackeye: Ne glede na to ali si pripravnik al pa delaš tam že 15 let moraš v bolnici imet še posebej človeški odnos.

So pa tudi ljudje za katere kar ne morš verjet, da obstajajo xsrcx tako so dobri.

Sem zbrisal, ker res ne mislim zdaj še brat mnenja nekaterih primitivcev. Ki bi nevemkaj vse rekli sam da bi pozornost pridobil, ej na kozlanje mi gre ob takih ljudeh :xx!:

mnenja nekaterih primitivcev ...

no ja, bi se dalo velik povedat, kdo je tuki primitivec ... sam se mi ne da s tem ukvarjat zdajle, res ne

... svet pripada tistim,

uh se dobr da si komentirala (ste komentiral)!

sploh nisem opazla tega.

res Behemoth, halo!!! :V:

In pol hoces delat z ljudmi?! x:o)x

res da si mlad, ampak itak steje duh.

in - tud ti bos 1x star. in morda se bolj betezen.

zato je pa vse v k*.

k ze startamo cist narobe, brez vedenja in zavedanja.

socutja se ne da naucit, se ga pa da pomagat privzgojit. Zgled smo torej zelo slab! :V:

Otroc (mladi) pa pac poberejo, to kar je defolt.

in zato mamo, kakrsno mamo.

sej je na vsakem koraku to, pa tega pr seb ne prepoznamo oz. redko oz. redki.

(tolk bolj pa seveda vsi to prepoznamo pr drugih x:o)x)

Picasso

Tud jaz sem nekoc delala v negi bolnika, v domu tud.

Behy, ne tak strogo mislit... saj si komaj prisel delat no. Zdi se, da bo to delo zate v zacetku malo tezje.

Kmalu bos ugotovil, da ni tako slabo, bos videl, bojo hvalezni, da si jim naredil dobro in bos scasoma razvil obcutek vesti in odgovornosti zanje in nasploh pri svojem delu in to je lepo, to je nekaj vzajemnega. Pa cutil se bos koristnega, ce imas količkaj ljubezni v sebi, bos rad pomagal, le zacetek je tezak in si poln kritike, ker si prvic na takem mestu, kaj ces, pa nekateri pacienti so sitni, to je tudi res.

In vsak dan potrebujejo pomoc, vsi zaposleni so tocno zaradi njih tam v sluzbi in oni placajo za to pomoc in jo morajo dobiti. Tudi zaposleni zasluzijo vsi svojo placo, ne delajo zastonj, tako pac je.

Praksa pa je nujna in ce ni placana, nimajo pacienti nic s tem, niso krivi, niso dolzni. Ker vsakdo je v Sloveniji upravicen do tega, da se z njim primerno ravna, sploh pa, ce je nemocen ali je delno nemocen. Ce ne bi bil nemocen, potem ne bi bil v bolnici oz. domu upokojencev, ali ne x;)x Potem bi pac skakal zunaj kot otrok, bil samostojen kot zdrav clovek. Saj nekoc pa je bil mocan in aktiven in samo od sebe odvisen, prav vsak od njih, vsak ima svojo osebnost in svoje spomine... :palec:

Mogoce je zate super, da si izbral to solo oz. je tako moralo biti, to je še ena druga sola zate, ce misls nekoc pomagati bolnim z bioenergijo. Po moje se bos enkrat svojemu danasnjemu zapisu samo smejal, ker je skorajda egoisticen.

Ti le delaj s tiatimi bolnimi tam tako, kot sam zelis, da bi drugi delali s teboj, ko bos star in bolan in ne mores nicesar zgresiti, ker to je zares vedno prava pot :palec: Samo ne obupaj prehitro zarad nestrpnosti : kaj hoces, bolni in stari ljudje se lahko gibljejo samo pocaaasi, pa sitni so, saj ves... probaj jih razumeti, da niso ravno srecni, ker so tam nemocni, saj bi v resnici radi bili zunaj svobodni in zdravi tako kot ti in ne bi radi nikogar motili :sori: Ce bos to skapiral, bos pregural skozi prve dni in se bos navadil na delo, bos videl, da ti bo velkko lazje in mogoce se bos imel celo fajn na koncu. Pa še glavna bo zadovoljna z mladino :vio: Saj ne bo to delo al praksa, kaj imas, vecno...

Medicinske sestre in doktorji pa so baje zeloo zadovoljni z nami, predvsem pa direktorica, ki jo je bilo full strah, da bomo baje full zateženi, vzvišeni in pa tak, in je danes prišla na vsak oddelek in nas pohvalila za dobro opravljeno delo, pa da smo naslednje leto ziher sprejeti če bomo le dali prošnjo. :D hehehe

Ja sej vem, da bi moral bit nek odnos, ampak joooj jaz se ne morem z nekom zdaj tam pogovarjat pa debatirat kako jih pač ruska mafija lovi, če smo vsi trije dobil stroga navodila da ne smemo razvit kolegialnih odnos, ker pamč mora bit neka mera spoštovanja, in odnos pacient-zdravstvenik. In so mi naročil - celo direktorica na sestanku(!!!), da moramo mi mladi, v primeru če nas tikajo opomnit da nas morajo vikat! Seveda velja to samo za zaprte oddelke.

No sej jaz tudi moram met spoštovanje do njih... kakšno majo oni do mene, torej če me npr. ena baba tam v 3 pm pošlje in mi grozi da me bo na voziček zavezala in skozi okno vun fuknila, potem mam jaz vso pravico bit zarežast nazaj, ker se tako vedenje ponavadi kaznuje z hipnotikom in prisilnim jopičem. In, če bi mel jaz tak prijazen odnos do tistih, ki do mene ga nimajo, potem bi bil verjetno v celi sloveniji EDINI, ker smo se še celo v šoli učil, in citiram prof.: " Jah, lahko jim nazaj govoriš.... ampak te noben ne sme slišat :D "

Torej, očitno ni nič narobe z mano, če sem nevem danes oči obrnil, ko me je ena prosila, če ko počesem (bila je mobilna, mela ogledalo, glavnik vse, ne vem zakaj je bila potrebna moja pomoč, če pa sem imel naročeno očistit in dezinficirat celoten oddelek(!)? ), in pač, ČE SE TUKAJ NA FORUMU SPROŠČAM, IN POVEM KAJ MI LEŽI NA DUŠU, JE ŠE VSEENO BOLJŠE KOT PA DA POVEM TO BOLNIKU V OBRAZ!!!!!! Če jaz RES nebi mel nekega "odnosa" do ljudi, pote bi to danes pacientki kar v obraz povedal, in močno dvomim da bi mi sploh kdo kaj rekel, sicer pa sem jaz ob času vizite vedno z nasmeškom grem po sobah, tako da ne vi meni oo odnosih!

Kmalu bos ugotovil, da ni tako slabo, bos videl, bojo hvalezni, da si jim naredil dobro in bos scasoma razvil obcutek vesti in odgovornosti zanje in nasploh pri svojem delu in to je lepo, to je nekaj vzajemnega. Pa cutil se bos koristnega, ce imas količkaj ljubezni v sebi, bos rad pomagal,...

...

...

In vsak dan potrebujejo pomoc, vsi zaposleni so tocno zaradi njih tam v sluzbi in oni placajo za to pomoc in jo morajo dobiti. Tudi zaposleni zasluzijo vsi svojo placo, ne delajo zastonj, tako pac je.

Praksa pa je nujna in ce ni placana, nimajo pacienti nic s tem, niso krivi, niso dolzni. ...

... Ti le delaj s tiatimi bolnimi tam tako, kot sam zelis, da bi drugi delali s teboj, ko bos star in bolan in ne mores nicesar zgresiti, ker to je zares vedno prava pot :palec: ...

...

:palec: :palec:

Picasso

emm, če pač tukaj povem na forumu, kako gadnbo je meni rit brisat, je vseeno še boljše kot pa negovancu to v obraz. to je pač moj način sproščanja, evo kaj naj, doma se nič ne pritožujejo, glavno da sem do njih prijazen, mislim pa si še vseeno lahko svoje!

Behemoth, ne se tolk razburjat :sori:

res je boljš, da se spucaš na forumu kot pa pacientom, ampak vseen ... valda so včasih tečni ... jst bi bla tud xcivx če enih osnovnih zadev ne moreš sam več zrihtat in rabiš pomoč ... mislim, da bi bil vsak tečen, in to upravičeno. še tko smo včasih tečni, pa nam (ponavadi) nč konkretnega ne fali ... ti najbrž tud ne bi bil lih navdušen in ves prijazen pa poln življenja, če bi bil odvisen od prijaznosti drugih x?x če boš prijazen do njih, lohk verjameš, da bojo tud oni prijazni do tebe :palec: sicer so pa punce že vse povedale x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

to se cuti.

mislis da se oni ufuravajo, da shizis na brisanje riti? :o|o:

btw, tud teb so jo ze in morda ti jo se bodo.

in - morda mi ne bos verjel, ampak vecini je bolj zoprno, da jim brises rit, kot pa tebi, k jim jo brises.

predstavljaj si, da si nemocen, ranjen, odvisen od drugih.

OK, un ti nou nc reku, ampak ti bo z gnusom brisal rit. bo doma govoril o tvoji usrani riti al pa v lokalu al pa na forumih. :o|o:

pa se to: ce ne preneses krvi, ne it za mesarja ali kirurga.

Picasso

hy.

Saj včasih ne morem verjet očem.

No danes verjamem.

Mam čisto novo frizuro. Tako bolj poletno. Kratko. Frfrasto. Točno po moji meri.

In precej napet dan je bil danes. Kašljam še vedno. In stokam od bolečin.

Ampak mi vsaj nobeden ne teži. :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...