Behemoth 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 mantis, kapo dol za tvoj komentar.Točno to ... njim tudi ne more bit fajn, da so nebogljeni pa jim rit brišeš ... a si predstavljaš kakšen občutek je to? Ma fak, občutljiva sem danes spet. Zelo. Boli. Fizično in psihično.ja pa joooj, vem da jim ni fajn, verjamem da meni tudi ravno neb bilo všeč, če bi bil sam pa nemočen, pa da bi bil odvisen od drugih (ta gospa ni, ker se samo dela, samo zato, da bi mela ženska kje spati in dobit hrano), pač vsak ma svoje način sproščanja, jaz mam takega, in če je vam všeč ali ne ga bom še naprej uporablja. aja, pa 5ič že ponavljam, da vedno delam za nasmeškom, sam pač, je bolj prisiljen, ker mi ravno ni lih prijerno, če komu rit brišem, marsikateri tega sploh ne zmore, pač ,moraš met želodec pa gre. Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Ma fak, občutljiva sem danes spet. Zelo. Boli. Fizično in psihično. drži se, mysti. da bi se čim prej boljše počutla ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 morgen.... x:Dx zlomk....tralala777 -oun tja in tja + 1 tja..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Ma fak, občutljiva sem danes spet. Zelo. jaz tudi. Ampak gre. In bom dočakala kar čakam ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 jaz nisem za ta poklic... pa ne zarad brisanja riti. Behi, že večkrat sem bila presenečena nad izborom tvojih besed, vendar razumem da si mlad, pa da želiš izpasti frajerček - vendar bodi tudi tu na forumu to kar si... pa tisto kar si citiral profesorja - mogoče je pa mislil, ko je rekel, samo da vas nihče ne sliši - da v mislih... pa mimogrede, tud misel na forumu je misel in glede na to, da se tolk let ukvarjaš že z duhovnostjo, tvoja leta niso opravičilo za takšna mnenja in oznake ljudi, kot jih zadnje čase daješ ti. Sicer pa veš, da ti vedno želim dobro in ti tudi sedaj. Glede primitivcev te pa ne razumem, kdo je primitivec? Mi vsi?Jutro folk, jst ne bom dočakala kr čakam, ker bom nehala čakat, želja je dana v vesolje, zdej pa živim dalje, ne bom se oklepala tistega kar bi lahko bilo, pa ni, pa če bi bilo pa... še dva dneva pa dopust... ne vem kje naj cunje posušim... pa tamala ma angino, pa drisko, pa sestra gre danes v bolnico, sredi selitve, včeraj sem pomagala dvem dečvam, da smo ji vsaj za silo spucale stanovanje. Ima 2 sobi, kuhinjo, kopalnico, prostorno, svetlo, edina temna točka je kopalnica - brez umivalnika, odtoka za umivalnik, pralni stroj, pa mene osebno moti okno, ki se odpira na hodnik bloka... ampak važno je da je streha nad glavo, ko pride dete na svet. Spljoh si več ne predstavljam dnevov, da bi jst živela tko na izi, brez stresnih situacij... da bi šlo neki gladko... pa kg ne gredo dol, strela jasna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ksenia, zelo lepo si povedala.Tudi jaz sem bila presenečena nad Behijevim izborom besed. Kar nekak si ga ne predstavljam, da to, kar je napisal počne samo v mislih. Lahko da kaj takega celo stori, ko ga bo popadla jeza. Jaz občudujem vse zdravnike in sestre ( zdravstvenike) ki ob vsem, kar doživljajo v prvi meri ohranijo čut za človeka. Spoštovanje do bolnika. Ker se enostavno premalo zavedajo, da so lahko sami na nasprotni strani - bolni in odvisni od drugih. Vendar so žal v prednosti- zopet se bodo gibali v sebi domačem okolju,kjer bodo užili več pozornosti. ŽAL. In ne bom več o našem zdravstvu. Ker zadnje čase sama preveč hodim po teh raznoraznih ustanovah in Groza.Sploh se ne zavedamo, kaj imamo, ko smo zdravi Sicer sem pa v eni smešni fazi.Nahajam se na enem robu. Ko ne vem, a bi se končno prepustila in začela uživat v tem kar imam ( HVALA vsem ) ali še kar čakala in čakala na en maj..ki ga ne bo. ... . nebo Torej...UŽIVAT V TEM KAR JE. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ..jebemu, s5 so mi cike podrazil in to kar za okroglih 10%... pocas bo res treba nehat... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 jutrček ne morem vam povedat kak mi sede tole vreme, ko je hladno in tak fajn, lahko diham pa dejansko kolkertolk kvalitetno živim no, kolker se to da če si tak okrogli in neroden točno danes teden mam rok jejej....ta krempel mali zgeda še čistu uživa notri in nič ne kaže da bi se kam mudilo jaz pa tud še nisem čisto dojela da pa samo en teden.....še kar nekam v prihodnost tiščim vse skp in se mi zdi da mam še pa fuuuul cajta sam mam tak filing da bo res tam okoli.....od 10ga do 12ga je luna v dvojčkih, pa 10ga se retromerkur konča, če se ne motim tak da logično da ne more bit prej mala že ve grem si kavico zdaj skuhat, pol pa malo ven na kako šetnjico, ko je tak hladno uživajte folk KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Todika ... še malo ...potem pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ....točno danes teden mam rok... (me prav zanima, kako se bo to astrološko izteklo) pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 lea mene tudi....sem pa skor ziher da moj otrok ne more met retromerkurja jeti, še mal ja takle se cartamo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ah, ja. sem že razmišljala o tem, da. da se mi je mal utrgalo. samo kaj češ. to so očitno posledice trenutne situacije danes sedela v komisiji za fiziko, pa me je fizika zamikala da nisem slučajno postala razcepljena osebnost nič, grem zdaj na čaj, pol pa še konferencaja, pa izkoristi situacijo. fizika mi je že bolj všeč od matematike, sem mela v srednji lepe ocene, lep odnos do dela, rada sem se učila. pri matematiki vse možne ocene od 1-5. isto pri kemiji. eh, pol sem jaz razcepljena na tisoče koncev, heheheh. Sem zbrisal, ker res ne mislim zdaj še brat mnenja nekaterih primitivcev. Ki bi nevemkaj vse rekli sam da bi pozornost pridobil, ej na kozlanje mi gre ob takih ljudeh :xx!:Behi, ne tak no ... tak me name spominjaš. čez par let boš drugače gledal na starejše, drugače razmišljal in govoril o njih. pa nisem stara baba, ki ti hoče pametovat. samo dobro ti hočem. ti le bodi kar si, samo ne bodi popolnoma gluh za mnenja ljudi iz tvoje okolice. ..jebemu, s5 so mi cike podrazil in to kar za okroglih 10%... pocas bo res treba nehat... ja, kaj čmo, moje sožalje. greva se iz žalosti zakadit, jolly? LP, Medo. lea mene tudi....sem pa skor ziher da moj otrok ne more met retromerkurja jeti, še mal ja takle se cartamo uranija pa že ne bo imela retro merkurja. ***še sem fraj, še je treba porihtat lokal, preden bo otvoritev in začnem delat. saj se čisto nič ne branim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Mah sploh ne milsm (več) komentirat Behy-ja v smislu njegovega "dela" v bolnici, ker je, milo rečeno, neustrezen (lahko bi uporabila konkretnejši izraz, vendar ne želim obsojat). Behy mislim, da te noben ne sili v opravljanje dela, ki ti ni všeč (vendar ima vsako delo svoje svetle in temne trenutke); še je čas, da ga zamenjaš, ker s takim neustreznim načinom, kot si začel, ne boš koristil bolnikom, eventuelno si svetal vzor kako se NE dela. Pomni, da boš (če boš dočakal tako starost, seveda) tudi ti nekoč na mestu teh nesrečnikov, ki so zdaj prepuščeni na tvojo milost in nemilost.Kar seješ to žanješ, slej ko prej.Ne bi bilo slabo, da bi malo razvijal empatijo-občutek vživljanja v tujo kožo, morda ti bo potem kaj jasneje.Drgač so ti pa že odstali povedali, kaj pa kako. lea mene tudi....sem pa skor ziher da moj otrok ne more met retromerkurja jeti, še mal ja takle se cartamo Todi, zdej bo pa res že vsak cajt sej te je sam buši You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 namest da bi rekl, super, majo reklame, pa klikal gor, reklamo delal, ne, se sam prttozujete. Bom še enkrat rekla: Jeeeeeeeeeeeee, reklama s Plestenjakom. Vsak dan mi polepšate. Mysti, upam, da si kej bolš. Ksenč, vsak cajt o dopustk, kok bo fajn. Audi, upam, da je bolš tvoje grlo. Todi xsrcx Evo, že 3 dni zapored delala po 11 ur. Dons sa 9. Začnem pa ob 12. Jutr pa tud najbrž 11. Uf. Pa na neki trmasto čakam, namest, da bi sama najprej dala pobudo. Bemu. Mah...bo že. Počas morm pod tuš. Pol pa kej pojest in šibat. Lep dan si naredte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Čau mladina Da se mal pofočkam in rečem Zapik x!x Vrnila se s kratke odisejade po črnogorskem primorju, ki je , priporočam prav vsem, ki imate možnost, da si ogledate. Vmes sem si ogledala še Mostar, Medzugorje -wow Las Vegas varijanta, Dubrovnik in križ-kraž, čez ČG. Vse lepsko, Tara, Durmitor, obala.....Veliko se nam je zgodilo, predvsem prijaznosti in zelo pozitivni ljudje, raznorazna presenečenja in doživetja, zelo presenečena nad lepoto Kotorja, sva imela super vodiča, ki se je res potrudil, da nama razloži in pokaže vse zadevščine Mal je blo vroče recmo en mau čez 40C in potem prideš na 12C valjda, da te ne zebe Tolk je blo enih smešnih in komičnih pripetij, da sploh ne vem kaj bi napisala, mejbi lejter.Sam še tolk Sv. Stefan je zaprt do leta 2009, so ga **odkupili** baje neki Singapurci za 20 ali 50 let, različne informacije krožijo. Obalo so pa pokupili predvsem Rusi, ki hodijo z vagoni denarja-ne s kovčki- in samo sprašujejo, koliko bi rad in odkeširajo, če se v nekaj zapičijo. Da se v hotel dofurajo s helikopterjem jim je čisto normalno pri nas pa naš ubogi KC nima heliodroma Imam še obiske z angleškega, tako da bom bizi še kaka 2 tedna, pol pa kao dopust Si ja ol! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 O, glej jo, lepo, da si se pofočkala, si bla že med pogrešanimi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 ..todika, na prvi pogled sm mislu da mas tavelko zogo za pilates v narocju... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 kaj je to pilates piki xsrcx KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Todi, kr tko naštimi, da okol 13. rodiš, k bom jst še 15. v celju, pa da vaju pridem pokušvat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 piki zmenjeno piki popravek nimaš šans....... je že luna v raku, to pa bi bla čisto preveč kruta KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 oooo todika...si se pofočkala, da si ok...nice ....sam po moje da bo kr bebica zbirala, kdaj hoče na svet pokukat.....kakorkol ti bo fajn... cosmica..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2007 In bom dočakala kar čakamjst ne bom dočakala kr čakam, ker bom nehala čakat, želja je dana v vesolje, zdej pa živim dalje, ne bom se oklepala tistega kar bi lahko bilo, pa ni, pa če bi bilo pa...ali še kar čakala in čakala na en maj..ki ga ne bo. ... na kaj pa tok cakata/-te? oz. ne cakate. Nisem ziher, ce rek, kdor caka, docaka, drzi, mislim celo da ne.vsekakor mi je bolj vsec tale misel: "Cas ni ovira, pac pa sredstvo za uresnicitev moznega..." to je podobno kot s pozitivnimi afirmacijami, ki jih postavljamo v prihodnost.na kaj torej cakata? na jturi? pojutrisnjem? na nekaj, kar bo? ker namrec, na tisto, kar je ze, ni potrebno cakati, pomembno pa je samo tisto, kar je, ker, kar bo, nam prav tako ne bo vsec, kot nam ni zdaj to - saj smo namrec tud na to cakali.vceraj si cakal na dons, dons cakas na jutr... kje pa je vmes v vsem tem dons? ce cakas, si odvisen torej od necesa (nekoga) - drugega, izven tebe. ko pa ne cakas, pac pa SI, pa vse pride... recimo nekomu vrzem karte... aha, BO prisel princ na belem konju.... in to je shit. ker od tega trenutka dalje to ve, in ze caka in se tako opehari, da bis e zadeve same zgodile. taprave stvari pridejo, ko jih ne cakas... s cakanjem si jih ravno odmikas. Jeeeeeeeeeeeee, reklamadons se mi je sanjal, da se je pr nas -kar tko sam od sebe al kako- pojavil totalno hud turkizen, pisan in shponski banner, da sem si rekla: to!! Yesss! Uh si pridna. ampak boljs k pa cakat. Čau mladina O hejjo!!!! a dej! *moj sveti stefan* so tkole razprodal! mater se mas dobr, v CG si! ja kotor je cist nekaj psoebnega (pa sem CG dozivela nazadnje pred... hm... vec kot 35 leti ), se ga se zdaj zivo spomnim. ajd folk, grem jaz dalje prckat, vi pa cakajte se dalje. Oj Todika, spoki se ze rodit! kaksen blazoten trebuh! a petek 13 bo al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 marsa blazoten za 42 cm se mi je povečal obseg trebuha pa tak mali in spizdjen otroček je kaj bi blo če bi mala bla po reglcah velika in težka, bi blo okoli trebuha več kot v višino petek 13 se sicer fajn sliši, samo jaz nebi da ma bogica ŠE luno v raku....pa mene za mat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Todi moj je bil tudi ko se je rodil ... ne more ženska pri 50 (60) kg in 163 cm spraviti na svet "orjaka" ... danes pa "tak dec" ... meni je tudi všeč "petek 13 " ... "strup je v majhnih flaškah" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 todika xrosex tvoja lubica je glih prav velka....moja prijatlca(mata podobno postavco) je mela prvega otroka težkega čez 4kg..tak da je bil pol carski rez There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts