Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

marsa blazoten :lol: za 42 cm se mi je povečal obseg trebuha :eek: pa tak mali in spizdjen otroček je x:Ix kaj bi blo če bi mala bla po reglcah velika in težka, bi blo okoli trebuha več kot v višino x:Dx

petek 13 se sicer fajn sliši, samo jaz nebi da ma bogica ŠE luno v raku....pa mene za mat x:((x

x;)x

heh! kwa mas pa pol tak trebuh. x;)x

no saj jaz sem bla tud k ladja, tamal pa cist pikrich. xDDx

mah tole planiranje! x:Dx

jaz sem SPROT gledala na steno pa mela v glavi, vse tiste ure (ko se je ze potrdil, da Oven, kot je blo misljeno, pac ne bo).. o-ouch, kao luno bo mel v ovnu, blazota, joj zdajle je asc okol kozla (k jasn nisem mela bukl oz. efemerid s sabo x:o)x). in taksno. in pol nc od tega ni blo, itak. x:o)x

torej, pride k pride. :palec: x^x

ce bi blo tko kot so zracunal, bi naj blo 3. aprila. no to pol pac itak ni blo, oven ni bil. no dalje, ce bi sklepal, kdaj se je porod zacel, no way!!, da bi mel luno v biku - iz tistega gledanja oz. iz tistega gledanja, bognedaj da bi bil (tok vec ur)...

In pol je cudez, ko je, kakrsen je. xsrcx

drz se! xwizardx

ceprav se mi ne zdis 'prezgoden tip', tako da bi cist znal bit petek 13. x:)x

Todi x:)x

moj je bil tudi ko se je rodil ... ne more ženska pri 50 (60) kg in 163 cm spraviti na svet "orjaka" ... danes pa "tak dec" xyesx ... meni je tudi všeč "petek 13 " x:o)x ... "strup je v majhnih flaškah" :onfire:

ja moj je bil tud mikrich.

pa je zdaj, pr 15-ih, za glavo vecji od mene, pa nisem pri tamalih. x:)x

ja, jaz tud pred nosecnostjo konstantno 56 (zdej cca 53, po porodu pa se zlo dolg 73)

jp, men je tud vsec petek 13, morm pa rect, da moji mami je (bil) mal manj. x:px

todika xrosex

tvoja lubica je glih prav velka....moja prijatlca(mata podobno postavco) je mela prvega otroka težkega čez 4kg..tak da je bil pol carski rez

uh boga! x:Ox

jaz sem ga komaj ven spravla, pa je bil 2860 (pa se to je bil velik pa tezek, za skor 1 mesc prej).

no k smo pa ze glih pr frocih.. x:)x

vcer je bil tle, koncno prinesel spriecavlo pokazat (k me tedaj ni blo, sem bla na morju, pa itak sem kao pac vedla da bo odlicen).

no in ma sam 2 stirki (pa eno trojko, sam ta v bistvu ne steje oz. ne vpliva na uspeh, k je latinscina). x^x

Pa se priznanje, k je bil vse klase OS odlicen. x8Dx

Jack.

pa kako je bas igral, hudo, mi je svec njegov pristop tud... k ne sam da je nadarjen, je tud priden pa tko, ma *uno*. xokx

Aja pa postrigla sem ga!

trikrat hura za dobra (normalna) 'orodja' v lajfu! xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:Dx marsa saj nisem nek psiho zdaj, itak vem da bo tko kot more bit x:o)x samo mi pa firbec ne da, pa morm malo....enihpar je polna luna predčasno potegnila, pa so mene tud strašili da to pa bo :vio: pa sem si mislila ni šans, da bla z luno v kozlu :eek: pa tudi sama energija luna - sonce v takem primeru nebi klapala nekak x;)x bi bolj mlaj sedel, samo saj pravim - luna v raku ( plus sonce in merkur)...cccc...močno dvomim, razen če bi res asc bil hud.....po moje bo kar točno okoli roka, al pa poznej, ko se luna iz raka spoka x:Dx

bomo vidli kok drži moja teorija :fiju:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaz sem pr seb vedla, da bo riba (sam sem dala na stran to, k sem hotla bit sprijaznjena oz. sprejet oz. objet vse).

in ker sem jaz 13, pa so tedaj ble neke mocne scene na nebu (mdr. pluton na mojem asc, saturn na saturnu itd., pa tud sonce na mojem marsu), sem bla skor ziher, da se bo rodil okol 18. - k je bil nek mocen mlaj al scip (k sem tud sama rojena na totalen mlaj)... in pac, zelo blizu ze ovnu, datumsko... se mi je torej zdel da bo prej (sem clo rekla zdravnici, ki pa je rekla, da ne, da se vidmo cez 1 mesec - ni imela prav, jaz pa x;)x xDDx).. vendar si nisem mislila, da bo TOLK prej, torej se clo PRED mojim r.d.

tko da, ob vsem vedenju, intuiciji, znanju... nisem mogla splanirat oz. napovedat tocn.

pravzaprav pa nit nisem hotla.

ko sem bla noseca, sem npr. ko sem zvedla, takoj nehala v karte gledat... in podobne stvari.

k nism hotla nikakrsnih energij. okol.

me ni zanimal-

so me vprasal, ce cm vedet oz. kaj smo narocil, sem rekla, da nocem, pa da itak vem da bo fantek. x:)x

Pol so rekl da bo puncka k ni mel zarodek 'mashnice'. tko da me sestra se zdaj vprasa, kako je moja puncka, tok so mislil, da bo puncka.

no jaz pa sem vedla, da ne bo, k ni mogl bit drugac, k da mam fantka. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tudi celo nosečnost nisem nič gledala, malo sem samo delala norce iz tega ker bo rak ( bogi otrok, treba mu je blo, pa mene za mat in takšno x:px ), ne vem...se mi zdi nekak...neetično :inocent: no zdaj na koncu čisto me pa malo firbec že, bolj iz tega kolk bom dejansko pravilno sklepala, kot to da bi me zanimalo kaj bo otrok imel kam položeno.....čeprav se imam za dokaj realno osebo in mislim da sem čisto sposobna sprejet določene stvari ki bi recimo imala mala položene, se mi vseeno zdi dobro bolj previdno s tem, mogoče samo malo kuknit, tolk da veš kako in kaj približno...ker če znaš tako vzet, so določene stvari lažje za razumet in sprejet in lahko koristi vse skupaj :palec:

no tko nekako x:o)x

Bora

ja sej, xyesx, tko ja... :palec: xcrossfingx

*aja, k sem rekla, da nsiem gledala, s tem nisem mislila sebe oz. zase in to.

pac pa tko, ker pac kao *shlogam*.. tedaj pac nisem.

sem se odlocla da bom mammy. x:)x

gnezdila. valila. sedela na jajcih. toplila. bla debela. dojila. vse. xrainbowx

Picasso

todika upam sam, da ne bo sonce in asc rak..en moj kolega je rak, asc rak in luna kozorog.....

če že mene spravi ob živse..kaj bi blo še pri tebi :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Marsa, čakam še preostanek poplačila nečesa kar mi dolgujejo in sem rekla da ne čakam več,,, da bo ko bo - isto kot počnem z drugimi stvarmi - sem upala, da bom dobila še eno povratno inf. po emailu, ampak tud to sem dala stran, škoda ko vedno potem sledi razočaranje...

jst sem tud vedela da bo punčka... in tud jst imam rakico, danes pred 14 leti sem bila ful prehlajena, naveličana vsega, prav želela sem si da se vse skupi konča, tehtnica je kazala 34 kg več... se spomnim da sem zvečer še inhalirala kamilice, naslednji dan sem pa v rokah držala najpopolnejše bitje...in vem, da sem bila prepričana da grem naslednji dan rodit, čeprav je bil rok čez 14 dni... no in ta rakica ima asc v ško, pa gledam za bitjece ki prihaja počas k nam, če se bo rodilo na rok, bo lev z asc v ško in luno v ribi... ostalo nisem gledala... zanimivo za mamico ki je devica z asc v raku ;)

nič grem likat... ful se je ulilo pri nas, še nič nimam pripravljeno za na morje - res se spreminjam ;)

glede na to da sem bila včasih panik, pa črnogleda pa sam razmišljala kaj pa če - a sem jst še živa?

x:Dx marsa saj nisem nek psiho zdaj, itak vem da bo tko kot more bit x:o)x samo mi pa firbec ne da, pa morm malo....enihpar je polna luna predčasno potegnila, pa so mene tud strašili da to pa bo :vio: pa sem si mislila ni šans, da bla z luno v kozlu :eek: pa tudi sama energija luna - sonce v takem primeru nebi klapala nekak x;)x bi bolj mlaj sedel, samo saj pravim - luna v raku ( plus sonce in merkur)...cccc...močno dvomim, razen če bi res asc bil hud.....po moje bo kar točno okoli roka, al pa poznej, ko se luna iz raka spoka x:Dx

bomo vidli kok drži moja teorija :fiju:

:inocent: sej ste se kr dobro zmenili, če še tamalo zraven štejem x;)x, mars v biku, venera v levu, ja kakšna luna v dvojčku bi res pasala, ker edino

lufta zdaj ni na pretek, edino neptun, no se da še z ASC in IC marsikaj poglihat x;)x Drži se :palec:, jst potujem, tko da bom bolj od daleč spremljal x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:inocent: sej ste se kr dobro zmenili, če še tamalo zraven štejem x;)x, mars v biku, venera v levu, ja kakšna luna v dvojčku bi res pasala, ker edino

lufta zdaj ni na pretek, edino neptun, no se da še z ASC in IC marsikaj poglihat x;)x Drži se :palec:, jst potujem, tko da bom bolj od daleč spremljal x:px

:palec: ma nismo mi kar tko a ne x:Dx fajn potuj x:px x;)x

Bora

:vragec:

morgen.... x:o)x xrolleyesx :inocent:

neki sm :vragec: -kasto razpolozhen..... x:o)x

verejetno ker se party blizha.... :vio:I

TODIKAAAAAA.... :2src: :2src: :2src:

kaka bunka.....prou KUGLOLIKA si.... x:Dx x:Dx x:Dx

mljask

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou na vse konce....1 un pa itaq de tut v kranj.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o tody, nice belly :D

hehehe

Ej, kak je na geriatriji fajn :D xyesx ej ma full dobro, mi je mati pravila, da so baje stari moški full tečni, bolj od žensk, pa sploh niso, so dosti manj očitno ;) Ej ma so full zajebantje, lepo pridem dans na oddelek in po kavici in čiku gremo lepo zbujat ljudi, pa jaz grem k svojim 4 varovancem, ki sta 2 pokretna in 2 nepokretna oz.delno nepokretna, in lepo jaz tko z nasmeškom do ušeš pridem lepo noter in lepo začnem: "Dobro jutrooooo, kako smo kaj dans? Jaz sem Niko in bom zdaj 10 dni nadomeščal sestro Majo." In pol tak lepo me en gospod vpraša: "Jah, kam pa gre sestra Maja, pa ne da mi bo zdaj odšla :?: :cry: Jaz pa tko pomirjujoče: "Eh neee, namakat se samo gre, saj pa pride nazaj, pa saj maste zdaj mene tu, bom jaz skrbel za vas :D " Pa on tko: " Ehehehe, jah no, brez zamere, ampak vas ravno ne morem zgrabit za rit, če pa nič nimate :D " hahaha, kake face :lol:

Ej ma full se znajo obnašat xokx pa prijazni bit, dans lepo dedija stuširam, pa se mi res tko lepo v oči pogleda in se mi iskreno zahvali kot da bi mu nevemkaj naredil :D hehehe, no za razliko od zaprtega, me tu vsaj vikajo, čeprav sem jim rekel da naj me kar tikajo, ker se počutim neprijetno, pa me kar dalje vikajo, hehe, pa zahvalijo se ti tudi za vsako malenkost, ne pa na zaprtem, jim narediš nekaj in te pogledajo kot da bi te ubit htele :blink looool, mislim halo, pol pa ne čudno da me je strah tam blo, sem sam čakal da me bo ena z stolom po grbi počla :sori:

Drugače pa full fajni, hehehe, so danes pridni bli, moji gospodje vse pojedli, hihi :D Jih moram pohvalit xokx xokkx

Ju3 pa dobimo 3 nove paciente in baje bo onrišnica, se moram malo še vitalnih funkcij pogledat, da nebom kaj zajebal, ju3 gresta 2 na dopust in smo sam 4 še :/

Upam da bo ju3 tudi tak fajn kot danes, samo hvalabogu da ne dobimo kakega moškega, že te morm včasih iskat, da mi včasih kdo kam pobegne :lol: heehe

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest mačona
vidiš, Behi, da znajo biti prijetni in CELO zabavni, če le ti hočeš oz. je odvisno, s kakšno naravnanostjo stopiš v sobo. z nasmeškom ali z mislijo, da so nemočni in odvisni in te to jezi ... brez zamere.

vidiš, Behi, da znajo biti prijetni in CELO zabavni, če le ti hočeš oz. je odvisno, s kakšno naravnanostjo stopiš v sobo. z nasmeškom ali z mislijo, da so nemočni in odvisni in te to jezi ... brez zamere.

jaooo, ne jezi me dejstvo da so nemočni, ampak jezi me, ko se nekdo dela bolanega, da bi pritegnil pozornost. Mislim ok, včeraj je bla ena ženska še na zaprtem, včeraj ni mogla niti koraka narest, niti žlice dvignt, a danes pa se je lepo sprehajala po hodniku, mislim, halooo :rolleyes:

Ja, ma sej so face xokx pač, jaz mam malo osebnost škorpijona, kako ti do mene, tak jaz do tebe, in če ti men obrneš oči ko te prosim da greš v sobo ker bo vizita, potem bom jaz tudi obrnil oči, ko boš zahtevala brisačo :D pač ;)

Guest mačona

mislim, da se moraš vživeti v položaj take osebe ali da ti vsaj kdo razloži in razumsko dojameš, zakaj bolan išče pozornost - a ma sorodnike ob sebi? ima prijatelje? ima ljubljeno osebo? komu pa bo zbujal in kradel pozornost, če ne zaposlenim - ni tako? in ti si tam zato in plačan si zato, to je tvoj poklic, moraš vzeti vse v zakup in kdaj iti tudi preko svojega ega in ponosa, razumeš? nič na tem svetu ni brezveze, nobeno vedenje. x;)x

ja bi bila pa hvaležna za tako priložnost, ker rada pomagam šibkejšim in ranjenim. moje poslanstvo pač. ni pa rečeno, da se zraven ne bi še meni vsaj malo zbledlo.

mali, to je pa samo afnanje, tole obračanje oči. :inocent:

mislim, da se moraš vživeti v položaj take osebe ali da ti vsaj kdo razloži in razumsko dojameš, zakaj bolan išče pozornost - a ma sorodnike ob sebi? ima prijatelje? ima ljubljeno osebo? komu pa bo zbujal in kradel pozornost, če ne zaposlenim - ni tako? in ti si tam zato in plačan si zato, to je tvoj poklic, moraš vzeti vse v zakup in kdaj iti tudi preko svojega ega in ponosa, razumeš? nič na tem svetu ni brezveze, nobeno vedenje. x;)x

ja bi bila pa hvaležna za tako priložnost, ker rada pomagam šibkejšim in ranjenim. moje poslanstvo pač. ni pa rečeno, da se zraven ne bi še meni vsaj malo zbledlo.

mali, to je pa samo afnanje, tole obračanje oči. :inocent:

afnanje z moje ali njihove strani? :blink:

Jao ok, pač to je tudi med drugim moje delo. Pa vem da ji je blo tam dolgčas, ker ona je bla edina normalna tam noter na zaprtem, in z norimi se ravno ni mogla pogovarjat. :/

jao, saj zdaj ima normalne cimre, tak da ji ni dolgcajt. :D

Ej, a lahko samo ena pripomba? :inocent: Nič kritična sicer, ampak lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da en dan ne morem vstat s postelje in vzamem bolniško, drug dan pa bluzim okrog. Pomisli na to, ko se boš naslednjič jezil na "stare". Ker ni nujno, da se delajo, a veš.

Pa nimam razloga, da bi ti lagala.

aja? Jah pa verjetno nimaš teh problemov trajajočih 3 tedne. Jah saj sem moral prebrat dokumentacijo, in lepo piše da se ni gibala 3 tedne.

hmmm, meni se še to niti enkrat ni zgodil. Pa btw, se dela, ker ko kličejo da je čik pavza ona je prva v vrsti za čike :/

Ej, a lahko samo ena pripomba? :inocent: Nič kritična sicer, ampak lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da en dan ne morem vstat s postelje in vzamem bolniško, drug dan pa bluzim okrog. Pomisli na to, ko se boš naslednjič jezil na "stare". Ker ni nujno, da se delajo, a veš.

Pa nimam razloga, da bi ti lagala.

zakaj se pa opravicujes? kaj lagala? xrolleyesx

gre za to, da ne rabmo nc sklepat.

pa nismo dohtarji, behy, tako ti diagnoze lepo prepust zdravnikom.

bodo oni presojal, kako pa kaj.

ti pa mas da spedenas kar se od tebe pricakuje.

mnenja, sklepanja, pa zase zadrz.

pa ne mi v vsak k* vtikat skorpijona, vsi! :angry:

me bo se sram ratal, k mam kej not, k je zdej modern rect: ja sej moj sco. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :zz:

pa tud ce ga ma (plutona) cist nedelujocega, total neaspektiranga recimo v 6. (ker pac NEKJEmora bit, pri vsakomur).

btw, sco je tud diskreten, trden, crvst, ne lapa kar tkole kot ena zijala vsevprek.

za svoje zadeve sam skrbi. ne jamra.... ne jokca... ne moleduje okol za vsak drekec pekec (k behy, za vsak drek pek temo odpiras pa neky hoces od folka).

tko da, sam ne mi! xrolleyesx

...

drugac me pa veseli, da mas dons cist drug etitjud! :palec: x8Dx

Picasso

Zdaj ne več, pred 3 leti pa. Po mesece je trajalo. Seveda se ti ni nikoli to zgodilo, ker ti si zdrav. x;)x

Saj ne pravim, da se ne dela ... želela sem ti le pokazati še eno plat gledanja na situacijo. :inocent:

ja sej in hvala ;)

ja pajade. x:px

taprava. x;)x :vragec:

sej tle ga majo vsi, pa je sam jamranje not pa poskakovanje. x:o)x xrolleyesx

k smo tastrastni pa taenergeticni pa ne damo se pa taf smo pa vse... vsi total skorpjoni.

k bos pa vprasal, aja, mascevalna pa ljubosumna si tud?

pa nou noben vec sco. :D

Picasso

tamala zdejle dobila darilo (ati ni zdržal do jutri), ful je vesela, zdejle sem ugotovila da je večja od mene... kolk gre hitro čas naprej... ponosna sem nanjo

grem nazaj likat... če se ne beremo nekaj časa, uživajte v vsakem trenutku x:Xx

oboje, mystica. x;)x xDDx

vsi "majo mocnega sco" in recejo: ja, zdej pa BO druga pesem zapela! zdaj pa ne BOM vec tega! zdaj sem pa postekala in BOM od zdaj tko. x:o)x

skorpijon pa je tih pa nardi in eventuelno pride sem in rece: jaz SEM ZE to naredil. x:Dx x;)x :vragec:

brez blazotnih javnih planov. :palec:

on ne rab take spodbude v smislu: sej bomo, ne bomo se dal, ne rab nikomur polagat racunov. on preprosto NAREDI.

seveda pa obstajajo taki in drugacni skorpijoni.... kot tud take in drugacne ribe... hocm rect, lohk mas 17 planetov v skorpijonu (no bl tezko, jih morjo najprej se odkrit x:px), pa si vseen devickica. recimo. xDDx

sej jaz mam tud 4 planete v ribah, pa v bistvu to na nc ne kaze oz. ne kaze na to, na kar *bi moral*. x:)x

Picasso

pa ne mi v vsak k* vtikat skorpijona, vsi! :angry:

me bo se sram ratal, k mam kej not, k je zdej modern rect: ja sej moj sco. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :zz:

pa tud ce ga ma (plutona) cist nedelujocega, total neaspektiranga recimo v 6. (ker pac NEKJEmora bit, pri vsakomur).

btw, sco je tud diskreten, trden, crvst, ne lapa kar tkole kot ena zijala vsevprek.

:palec: sm hotla se že razburt zarad sco, pa vidm, da je že Marsa to nardila xcivx x;)x

k ni sco tak, da bi pa se nad nemočnimi neki šel pa kar povsod eno maščevalnost zganjal, sploh pa ne zarad zavijanja z očmi al pa tak :vragec: mora bit kej bolj "konkretnega", da se sco maščuje xcivx x:o)x

je pa res fajn prebrat mal drugač odnos :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

seveda pa obstajajo taki in drugacni skorpijoni.... kot tud take in drugacne ribe... hocm rect, lohk mas 17 planetov v skorpijonu (no bl tezko, jih morjo najprej se odkrit x:px), pa si vseen devickica. recimo. xDDx

sej jaz mam tud 4 planete v ribah, pa v bistvu to na nc ne kaze oz. ne kaze na to, na kar *bi moral*. x:)x

tak kot mam js 3 planete v sco pa enga v ribi..pa mi riba ultra ven seka xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...