Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Amiska, Pikica :palec: ...(neki mi ikonce štrajkajo, tko da bo bolj mal lupčkov x:o)x )

Marsa, Štefana bodo zdej mal zrihtal, da boš spet lahko prišla. Prej je bila vstopnina samo 11€, kafe pa ene 3€ po prenovi pa najbrž kak € več. Tko da najbrž kj dost kafetkale ne bova xcivx

Sem pa prebrala, da clo Bekham pride tjakaj, tko da najbrž ni od muh vse skupaj tale zadevščina, ker je narejeno res v nulo nobel. V slo nimamo takih objektov. Aja pa Stonesi so 9.7, če ima kdo čas :vio:

Zdelele mam izpit :vragec: spominja na mesarsko klanje, neka selektivna jeba :xx!: vprašanja, k kr ne veš a bi se zjoku al bi se smejal. Po moje meče prfoks pol cifro al pa grb za vsazga in se odloč al je naredu al ni naredu. 4 bukle definicij, s tem da sem eno iskala 1 teden in nisem našla in nihče drug tudi xrolleyesx zalaufala internet, uradne liste, knjigo sem prebrala z leve na desno, z desne na levo, od spodaj navzgor, od zgoraj navzdol, diagonalno obe smeri in nič. Ne duha, ne sluha od je*ne definicije. Mi je kar mrak na oči padel. S tem da je nihče drugi ni najdel, predvidevam, da nas mal zajebava, al pa misli da predava na Columbii, pa mi teh knjig nimamo :vragec: ....tale penso positivo mi zdele ful pomaga pred izpitom x:o)x Drugače pa izgleda pretežno neškodljivo al ipaq.....

Danes še polno enih opravkov, pa na morje bo treba imamo julijski val rd, vsi praznujejo tko da se je kar hudo nazaj držat, da ne bi preveč jedel in popival, pa obiske imam spet pa tko...skos neki....drugi teden pa tudi norn haus.

*aja Marsa še ena črnogorska zate x:o)x

Na raftingu veslamo k snete skire čez brzice in je en tamauček skos hotu, da mu damo veslo...bolj smo mu tumbal, da morš ornk veslat čez brzice, pa bla, bolj je hotu .....no in mu dajo veslo....pa zavesla ....pogleda nas vse in vpraša ** a ko če meni veslo da diže?** Mi smo dol popadal od smeha, kar ni najboljša stvar, ker je Tara hudičevo mrzla. Vodič, ga je krstil kar za črnogorca meseca.

ajt mejte se ...grem še mal ponavljat xcivx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

cosma za izpit xwizardx

sam ti pa res nisi sco, klarus.....kljub vsemu.... x:)x

tu pa tam mam kako sco lastnost.....sam so bol boge x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:vragec:

morgen.... x:)x :o|o: :xx!:

sej vem de je huda kombinacija smeshkou....sam se res tkole pochutm

prehlajen k svcina, nch spau pa prou fletn dan se obeta

gremo postaulat za jutrishnji PARTY.... x:)x x:)x

piza....kreh kreh....she stavka ne morm....kreh kreh....do konca napista....kreh kreh....de neb umes 3X kashlu..... :o|o:

kriva pa jasn pichka.....k koutr ponoch nase ves potegnla

jst revchek pa shvicu direkt u luft... :switz: :switz: :switz:

pa sej bosta narava pa muska poskrbeli za moje zdrauje.... x:)x x:)x x:)x

drug teden pa itaq MARTULK... x:)x ...pa gobe, pa hribi, pa nch folka.... x:)x x:)x x:)x

komi zhe chakam... x:o)x

zlomk....tralala

777 cmokou na oba nosa pa en gromozanski ke u krajn lii... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tak kot mam js 3 planete v sco pa enga v ribi..pa mi riba ultra ven seka xrolleyesx

tezko bi rekla zate, sicer opazm pr teb skorpijona, vendar pa je zelo vzajemno delujoc s strelcem, torej men se zdis precej 'jupitrovski tip', neptun pa mas tud kar mocno izrazen najbrz, ja. sej mensezdi sva se to ze parX zgovarjali... drugac je pa tvoja sestra riba a ne? aja ne.. hm, nisem ziher, morda pa je dvojcek z luno v ribah al nekaj podobnega. x:)x

Marsa, Štefana bodo zdej mal zrihtal, da boš spet lahko prišla. Prej je bila vstopnina samo 11€, kafe pa ene 3€ po prenovi pa najbrž kak € več. Tko da najbrž kj dost kafetkale ne bova xcivx

Sem pa prebrala, da clo Bekham pride tjakaj, tko da najbrž ni od muh vse skupaj tale zadevščina, ker je narejeno res v nulo nobel. V slo nimamo takih objektov. Aja pa Stonesi so 9.7, če ima kdo čas :vio:

Zdelele mam izpit :vragec: spominja na mesarsko klanje, neka selektivna jeba :xx!: vprašanja, k kr ne veš a bi se zjoku al bi se smejal. Po moje meče prfoks pol cifro al pa grb za vsazga in se odloč al je naredu al ni naredu. 4 bukle definicij, s tem da sem eno iskala 1 teden in nisem našla in nihče drug tudi xrolleyesx zalaufala internet, uradne liste, knjigo sem prebrala z leve na desno, z desne na levo, od spodaj navzgor, od zgoraj navzdol, diagonalno obe smeri in nič. Ne duha, ne sluha od je*ne definicije. Mi je kar mrak na oči padel. S tem da je nihče drugi ni najdel, predvidevam, da nas mal zajebava, al pa misli da predava na Columbii, pa mi teh knjig nimamo :vragec: ....tale penso positivo mi zdele ful pomaga pred izpitom x:o)x Drugače pa izgleda pretežno neškodljivo al ipaq.....

Danes še polno enih opravkov, pa na morje bo treba imamo julijski val rd, vsi praznujejo tko da se je kar hudo nazaj držat, da ne bi preveč jedel in popival, pa obiske imam spet pa tko...skos neki....drugi teden pa tudi norn haus.

*aja Marsa še ena črnogorska zate x:o)x

Na raftingu veslamo k snete skire čez brzice in je en tamauček skos hotu, da mu damo veslo...bolj smo mu tumbal, da morš ornk veslat čez brzice, pa bla, bolj je hotu .....no in mu dajo veslo....pa zavesla ....pogleda nas vse in vpraša ** a ko če meni veslo da diže?** Mi smo dol popadal od smeha, kar ni najboljša stvar, ker je Tara hudičevo mrzla. Vodič, ga je krstil kar za črnogorca meseca.

ajt mejte se ...grem še mal ponavljat xcivx

Hej starina! Drz se na izpiti! xcrossfingx xwizardx

a tko? beckham uleti clo? pa takle majo? skoda... no najbrz zanje pac ni... mislila sem, k je cist en magicen plejs pa mi je pol vedno akr skoda, ce pol tele masovke uletijo in iznicjo s tem magicnost plejsa.

Haha! :D (tamal)

in on to cist smrtno resno najbrz! :D

jaz tud se kar enih rakov, sam to ni nc v primerjavi z ribami, skorpijoni (pr obeh mam clo v dneve zapolnjen x:o)x, prakticno vsak dan 'mam koga'), pa tud dvojcki....

ja nc, drz se! x:Xx

cosma za izpit xwizardx

tu pa tam mam kako sco lastnost.....sam so bol boge x:o)x

jaz mam tud tko.. z ribam.... sam ne vem ce so boge, v bistvu ne.... sej, kaj pa pocnem v lajfu recimo.... xDDx tko da, tle sem ribja... kar se tice recimo podrocij k me zanimajo, k jih furam, lajfstajl pa to (hipijada x:px)..

drugac se pa se kot majhna nisem vidla ribje.. mi je blo cist premal... par lastnosti, ok, to sem zlo jaz... velik pa tolk delc od mene, da ne bi mogle bit bolj.

v astrologiji vcas kej cist odstekanega prevlada... mas folk, k so strelci, pa majo vse ostalo v skorpijonu, vkljucno recimo z luno in asc... tolce pa ven zemlja. xDDx xyesx

Joj kok me je zebl ponoc pa zjutraj. :o|o:

OK, sovrazim vrocino, res je, sam! :xx!: ne mi pa s petimi stopinjami 10. julija! :angry:

butast! aprila me pa zazhge v mehurje. narobe svet. xDDx

dons mam blazotne plane, upam da kej realiziram.

ajd, lep petk vsem! xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: sm hotla se že razburt zarad sco, pa vidm, da je že Marsa to nardila xcivx x;)x

k ni sco tak, da bi pa se nad nemočnimi neki šel pa kar povsod eno maščevalnost zganjal, sploh pa ne zarad zavijanja z očmi al pa tak :vragec: mora bit kej bolj "konkretnega", da se sco maščuje xcivx x:o)x

je pa res fajn prebrat mal drugač odnos :palec:

:palec: :palec: :palec: se strinjam, seveda tudi z marso x:o)x sco piči točno tistega k si zasluži, ko je prilika taprava :vio:

aja, js mam pa plutončiča na asc x:Dx tak da bejžte :O: x;)x

drgač sem že včeri brala mal tole zbrko, sam se mi ni dal, no dons pa bom ( kaj češ, planetki xcivx )...me je mal stisnlo, sploh oni del, da pa dela behy z nasmehom, čeprov pol takele izjave :xx!: in mi je mimo, ker ni v tem point, jebeš nasmeh, če je v mislih in srcu vse gnilo.....in tud ni point v tem, da je še mlad in se dela frajerja....ker to je v tebi al pa ni.....in v behiju očitno ni :sori: ker so mi resnično grozne te izjave in mene bi blo v dno duše sram da sploh mislim tako, kaj šele da kdo ve da tako mislim ( kljub plutonu :vragec:)....in tudi rit se da brisat na način, da človeku vsaj malo dostojanstva še ostane....tistemu ki je brisan in tistemu k briše....

drgač sm pa vredi :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ni v tem point, jebeš nasmeh, če je v mislih in srcu vse gnilo.....in tud ni point v tem, da je še mlad in se dela frajerja....ker to je v tebi al pa ni.....in v behiju očitno ni :sori: ker so mi resnično grozne te izjave in mene bi blo v dno duše sram da sploh mislim tako, kaj šele da kdo ve da tako mislim ( kljub plutonu :vragec:)....in tudi rit se da brisat na način, da človeku vsaj malo dostojanstva še ostane....tistemu ki je brisan in tistemu k briše....

xyesx :palec: (*se ne bi mogla bl strinjat).

sem hotla ze zadnjic vec o tem, pa se mi ni dal, pa se, sej je blo dost.. pa tud nisem hotla postrezt s tem - namrec s svojim tamalim, ki je nekaj let mlajsi od behyja, pa si ga tud kot desetletnega ne morem rpedstavljat, da bi bil tkole oz. da bi mel tak odnos.

on je pa itak zlo obcutljiv na stisko drugih, je blazno socuten... in celo kot eno izmed najpomembnejsih vrednot ceni socutje. xyesx

Tako da, mladost, kot pravis, ni bistvena, si al pa nisi. xyesx

vsakomur je tecno brisat rit nekomu... ampak, zase lohk povem, da mam 10x rajs, da bi jaz enmu, kot pa da bi jo en men.

sploh k vem, kaksen je folk (brez behyja tlele, k si ne delam utvar, da je folk drugacen... zakaj pa mislis, da ne bi mela nikdar sluzkinje - brez tega da si je itak ne morem privoscit, jasno x:)x)....

Aakhut, hm, bo tko k na Otoccu, blatne kopeli in to... sam se mrzlota.. tko da me ne mika zlo (da ne omenjam casha itd., k grem naslednji teden na morje, pa ze za to nimam)... pa se komplikacije s parkingom pa to.. pa da se mora folk organizirat (logicno, jasno, sej stekam)... sam men pa to anrobe hod, k se mi ne da se za 4 njih skrbet pa bit odgovorna pa odvisna.

men sede, da pridem, grem. ko mi pase. je pa to egoisticno, vem... sam ce zhuram, se hocem met dobr. tko da, vec mi pomen, da se mam kul, kot pa, da izpadem ne egoist v takem primeru.

pa se prehlajena sem tud mal.... tko da, najbrz nou glih blazn vroce, vse razmocen... bl na vsi silo mi tko lichi tale party... za vsako ceno...

No mogoc pa bo cez dan 40 pa bom spet komaj cakala mal hladovine. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vsakomur je tecno brisat rit nekomu... ampak, zase lohk povem, da mam 10x rajs, da bi jaz enmu, kot pa da bi jo en men.

sploh k vem, kaksen je folk (brez behyja tlele, k si ne delam utvar, da je folk drugacen... zakaj pa mislis, da ne bi mela nikdar sluzkinje - brez tega da si je itak ne morem privoscit, jasno x:)x)....

služkinje :O: ene rečejo, da kok je fajn, da jim pač nekdo odkida in pač takšno.....meni je pa grozna ideja da bi tam kar eden moje cunje prat dal in kopalnico za mano čistil recimo....pa ko nisem neka svija vseen x:o)x in jaz k itak ne prenesem prčkanja po meni, še frizer mi je mora, da o masaži al čemu nebi.....in pol....ker dostojanstvo....to je tisto kar te ubije na koncu, mogoč niti ne bolezen......in sem brisala rit že tudi in edino kar mi je blo grozno pri tem, je bla zavest da kok obupno more bit pri duši tej osebi......se mi je srce paralo, ker ipak je bil to moški, ponosen in močan in samozavesten, tudi samozadosten celo, v parih mesecih ga je bolezen tok zlomla da je pač blo kakor je blo x:((x in če si sebe zamislim..... :sori:

Bora

evo ste me tok zrajcal s tem sco., da sm šla prov gledat zase, če ga sploh mam in kje se svaljka :inocent: edin plejs, kamor se je zavleku moj sco je v Uranu xrolleyesx itaq da nič ne vem kva to pomeni, nevertheless, pol planetov mam v ognju, drugo pa v vodi; ni čudn da me meče iz ene skrajnosti v drugo z brzino, k jo še jst komi dohajam, drugim pa itak da ni nič jsano pr men.

sigurno pa na ven delujem oven, sam not pr seb sm pa bl rak (vendar samo za zelo ožjo okolico -tp, evo, za partnerja; ostali pa....ko jih šljivi, zanje sem oven x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:vragec:

zgleda de spljioh ni tko zlo grozn....tko de mash de uletish

http://www.drogart.org/forum/index.php?sho...40&start=40

zlomk....tralala

sej vem, ja, sem 'sledila' mal. x:)x thanx! :palec:

no sej mogoc se sveen vidmo, do vecera je se dolga (sam mam take plane, da bogve kaka cota bom zvecer, pa se prot veceru sem nekaj zmenjena, ponoc pa ne bi tam okol blodla pa shtirn iskala. x:px

edino kar mi je blo grozno pri tem, je bla zavest da kok obupno more bit pri duši tej osebi......se mi je srce paralo, ker ipak je bil to moški, ponosen in močan in samozavesten, tudi samozadosten celo, v parih mesecih ga je bolezen tok zlomla da je pač blo kakor je blo x:((x in če si sebe zamislim..... :sori:

ahm... :sori: xyesx

moj sco je v Uranu

tvoj uran je v skorpijonu torej. x:)x

ja, uran je generacijski, ne steje kej dost, razen ce bi bla vodnar recimo al pa mela asc v vodnarju...

ko jih šljivi, zanje sem oven x8Dx

:D

drugac pa tud jaz pr teb vidim ono mehkoto, he, ne bos me, ne! :vragec: x;)x

Jaz si tud mislim svoje, k me kdo vprasa, kaj sem po horoskopu, pa recem riba, pa oni recimo rece: :2src: a iiiiiiiiii, ribICA. x:px haha. ribica, to pa to, prava girica. :D

Picasso

jojou, samo to morm pripomnt,

da v miljon čudnih situacijah lahko humor in prijazna beseda zelo zaleže

in to, da sprejmeš, ne da se jeziš

ali pa greš drugam (-kjer laže sprejmeš)

oz. delaš nekaj z veseljem

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

"... tezka girica. "

Kaj to vidim, ti se daš med girice! x:Dx

To pa še ne

Pa mora bit ena bolj opasna XXL girica, ne kaka nedolžno mici pici

micena!!

tvoj uran je v skorpijonu torej. x:)x

ja, uran je generacijski, ne steje kej dost, razen ce bi bla vodnar recimo al pa mela asc v vodnarju...

x:Dx hehe, asc mam v dvojčkih, MC je v vodnarju.

Jaz si tud mislim svoje, k me kdo vprasa, kaj sem po horoskopu, pa recem riba, pa oni recimo rece: :2src: a iiiiiiiiii, ribICA. x:px haha. ribica, to pa to, tezka girica. :D

x:Dx x:Dx sej veš kako je z giricami: najboljše so z glavami x:px

ja, včer sm bla na koncertu od P!nk; kaj nej rečem: kratko a sladko :vio: za moje pojme je blo hitr (uro pa 15min) vsega konc; sam so pa skos nažigal, brez pavze, pa točno (z akademskim zamikom) so začeli, kar je pa tut plus. Dans ima pa že nekje drugje (milsm da v avstriji). Je pa taka mala, suhcena-ampak mišičasta (glih prav) pojavca, pa show obvlada, pa komunikacijo s publiko, edin poslovila se ni od nje; je kr z odra spizdila, tko da smo (publika) rabl 5 min da smo dojel da je konc, konc. K so se lampe pržgale je blo to to xcivx

pa mela je neki novih komadom, neki starih, neki pa od J.Joplin & ostali. Men je blo ql, sam škoda k sm mogla it pol dam it spat, dans mam ipak službo :vio: pol sm bla pa prisiljena vtise na hitr zazipat v spomin; aja, pa majce (za kupit) so nenavadno hitro pošle xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

laaaačna, ampak giric vseeno ne bi, ej Cookie magari z glavo ali ne....

so pa danes na sporedu pango file ribe, komaj čakam, sigurno bo njamsk dobro, že diši fajn,

gor pa malo korenček, česen, peteršilj in krompir...

Lakom lačen

aja, js mam pa plutončiča na asc x:Dx tak da bejžte :O: x;)x

aha, sej res, tole 'moram' se pokomentirat, k smo glih o tem.

namrec, Todi, uran na ascendentu v biku te se ne naredi vodnarja. :vragec: x;)x

povzroci pa, da se ta sicer trden asc mal drugac obnasa.

tko da, ti mas ascendent v tehtnici, ki je blag znak, zato ti koristi, da je gor pluton, ker te naredi bolj odlocno itd., plus na videz tud vpliva in na velik stvari v tvojem lajfu.

vseen pa zarad zgolj enga tacga aspekta ne mormo obravnavat nekoga kot predstavnika tistga znaka.

Moja frenda ma podobn kot ti: je dvojcek in tehtnica v aasc, luno pa ma v devici, gor pa pluton. no, niti mal NI skorpijonska, NI plutonovka, pac pa ma ene fore vcas, da me zmer znova opomnejo, da ipak deluje mocno na Luni pluton. ampak je pa dalec od tega, da bi mela sicer karkol skorpijonskega. no sej si zato nit ne prizadeva oz. sebe ne vid tko.

morda pa bi (se), ce bi sodelovala tukaj. x:px x;)x

k tle je pac to tok poudarjano, da je ze *treba met kej*.

Picasso

Kaj to vidim, ti se daš med girice! x:Dx

To pa še ne

Pa mora bit ena bolj opasna XXL girica, ne kaka nedolžno mici pici

micena!!

heh... ja sej, to je bil hec, a nis postekala ? x:o)x xDDx

ja, skarpena sem pa res (riba skorpijon). taka vsa grozna pa bodicasta z okusnim mehkim mesom. x^x xcivx x;)x

x:Dx hehe, asc mam v dvojčkih, MC je v vodnarju.

x:Dx x:Dx sej veš kako je z giricami: najboljše so z glavami x:px

ja, včer sm bla na koncertu od P!nk; kaj nej rečem: kratko a sladko :vio: za moje pojme je blo hitr (uro pa 15min) vsega konc; sam so pa skos nažigal, brez pavze, pa točno (z akademskim zamikom) so začeli, kar je pa tut plus. Dans ima pa že nekje drugje (milsm da v avstriji). Je pa taka mala, suhcena-ampak mišičasta (glih prav) pojavca, pa show obvlada, pa komunikacijo s publiko, edin poslovila se ni od nje; je kr z odra spizdila, tko da smo (publika) rabl 5 min da smo dojel da je konc, konc. K so se lampe pržgale je blo to to xcivx

pa mela je neki novih komadom, neki starih, neki pa od J.Joplin & ostali. Men je blo ql, sam škoda k sm mogla it pol dam it spat, dans mam ipak službo :vio: pol sm bla pa prisiljena vtise na hitr zazipat v spomin; aja, pa majce (za kupit) so nenavadno hitro pošle xcivx

z glavami? no pol pa ze sm tud mal girice. xDDx

aja sej res, dvojcka mas v asc....

Pink? mi je vsec zenska. sicer ne poslusam oz. ne poznam njene muzke, sam un komad k se norca dela iz teh vseh bab mi je pa spica.

se mi zdi taka divja. pa brihtna se mi zdi. taka samosvoja.

hec. k je devica, jaz pa bi prisegla da je oven.. in kot se spomnim (k sem sla enkrat pogledat), ma vsaj luno v ovnu.

Picasso

generacijski planeti gor al pa dol.....moji so se že ob rojstvu odločli, da bodo kr osebni in se postavli v ustrezne bojne položaje....... :vragec: x^x x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mhm, Pink je faca! Pa iz Busheka se tut norca dela, pa (baje) sama piše besedila, tko mal družbeno kritična je (no, lahk je pa sam poza, k je zdej modren bit prot vsem in vsemur), za razliko od neke kaj pa vem, hm, hm Britney; evo pa sm zdahnila.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

marsa saj vem, zato sem pa izpostavla, ko je blo glih o tem x;)x je pa tolk, da mi pofura ono tehtnico x;)x kar se mi dobro zdi, kaj vem, na trenutke se mi zdi da je močen, ta energija njegova, ampak načeloma je priden in se da lepo krotit.....ker ni sam to, da je pa ubijalski in rušilen in temačen xDDx ker taka pa res nisem x:Ix se kar zastopima midva x:Dx je pa res da mi ne tvori slabih aspektov :palec:

Bora

pluton je VEDNO in TUDI temačen.....vprašanje je le, koliko tega smo bili pripravljeni ali pa imeli možnost izkusiti....... xDDx x;)x ......

sej vem da ves Todika, sem v bistvu *za vse* govorila.

ker glej, po tej logiki bi pa jaz mroala bit pa a ma cist totalno nad ultra in sploh ribja.

k ne sam da mam stelij (4+1) v ribah, je se vladar vse te blazote na ASC - in v 12.. torej? sem kao se tolk bl riba.

pa glih nisem (oz. pod razno ne tolk k bi se lohk sklenil, ce bi se sam chart oz. sam to gledal).

in se: morala bi bit tud totalen rak (jaz), k mam pac luno direkt NA soncu. pa se v 4. hisi, totalna rakica. x:px :vragec: x;)x

dom in druzina in otroc so mi najpomembnejsi, umikam se, namest akcije in tko. xDDx xcivx x;)x

ja, ti nimas tok tega (samo)destruktivnega, sej si kr dobr postekala pr seb. :palec:

jp, amis, pr men tud tko, da so vanzemaljci vsi na pomembnih mestih, sej jih pa tud najbolj opazim, stekam...

recimo venero sele v zadnjem casu obcutm pr seb.. pa je velik bl osebna recimo (pa se doma).

Ne, cookie, ne mislim da je to sam poza, ona se mi zdi kar pristna - glih zato mi je pa tud vsec.

taka, atraktivna, ni sam ena pojoca bejba med milijoni.

Picasso

pluton je VEDNO in TUDI temačen.....vprašanje je le, koliko tega smo bili pripravljeni ali pa imeli možnost izkusiti....... xDDx x;)x ......

a veš da sem točno to študirala zdajle, ker sem prehitro napisala da taka pa nisem x:Ix in seveda ne mislim da sem zdaj en psiho tam, ki uživa v mučenju in trpljenju ljudi in takšno x:Dx ampak dejstvo je da je tudi ena taka bolj temačna stran v meni :inocent: ki se mogoče res ne izraža v smislu, da bi jaz zdaj počela neke okrutne in nagnusne zločine x:Dx ampak v tem da poskušam poštekat....medtem ko se drugim želodec obrača, se sprašujem kaj je v tem človeku da je sposoben tako zverinsko umorit nekoga....da je ratal psiho takšen ker nekoč je bil otroček, mali in nedolžen, zdaj pa psihopat takšen.....pač v tem stilu.....uživam ob filmih ala saw :vio: in ko sem gledal na netu obdukcije, sem bla navdušena, bi kar šla zraven kdaj....me zanima takšno x:o)x no, saj ne vem če sem razumno povedla :OoO:

Bora

pluton je že frajerski x:px moj je na mc-ju x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a veš da sem točno to študirala zdajle, ker sem prehitro napisala da taka pa nisem x:Ix in seveda ne mislim da sem zdaj en psiho tam, ki uživa v mučenju in trpljenju ljudi in takšno x:Dx ampak dejstvo je da je tudi ena taka bolj temačna stran v meni :inocent: ki se mogoče res ne izraža v smislu, da bi jaz zdaj počela neke okrutne in nagnusne zločine x:Dx ampak v tem da poskušam poštekat....medtem ko se drugim želodec obrača, se sprašujem kaj je v tem človeku da je sposoben tako zverinsko umorit nekoga....da je ratal psiho takšen ker nekoč je bil otroček, mali in nedolžen, zdaj pa psihopat takšen.....pač v tem stilu.....uživam ob filmih ala saw :vio: in ko sem gledal na netu obdukcije, sem bla navdušena, bi kar šla zraven kdaj....me zanima takšno x:o)x no, saj ne vem če sem razumno povedla :OoO:

jp xyesx ...tako nekako je to

....je pa res še nekaj...pa tega ljudje ne slišjo glih radi.....tud čist vsak od nas je sposoben vseh mogočih nagnusnosti....tud prej opisanih....če so le "robni pogoji" zadost ultra....kar pomeni, da nam mora nekdo močno pritisnit na "šibko točko"......eno boš odkrila čist kmalu....pa če si boš pol predstavljala, da bi tvoji bebici kdo nardil kej hudga, se zna zgodit, da odkriješ, da bi mu bla sposobna kožo po trakcih dol rezat.....pa sej to ne pomeni, da bi to tud nardila....mislim, da je point v tem, da odkrijemo to pri sebi....ozavestimo, spoznamo....in si priznamo koneckoncev.......ne pa da vsepovprek "agresiramo".......pa ne leti to nate, todi...k js sebe nikol ne izvzamem ven..... x;)x

pluton je že frajerski x:px moj je na mc-ju x:o)x

moj tud, skup z uranom. os mc pade med konjunkcijo urana (v 9) in plutona (v 10).

Men je tud P!NK všeč, tko k bejba, mizka mi niti ni tok pomembna, čeprav so kakšni komadi čist fini. Morm prav povedat kok se mi je fajn zdel, ko me je danes zjutraj ena sodelavka napadla na vse zgodaj, da je bla na koncertu in da jo je Pink tok spomnila name xDDx Niti ne tok po videzu, kot po obnašanju in energijo, kretnjah . . . Pa dost folka je že to rekl x:Ix x:px

a dej! xDDx zanimivo.

mene so sam z lepo breno primerjal. x;)x xDDx (pa se to sam zarad minice pa blond las). :D

jp xyesx ...tako nekako je to

....je pa res še nekaj...pa tega ljudje ne slišjo glih radi.....tud čist vsak od nas je sposoben vseh mogočih nagnusnosti....tud prej opisanih....če so le "robni pogoji" zadost ultra....kar pomeni, da nam mora nekdo močno pritisnit na "šibko točko"......eno boš odkrila čist kmalu....pa če si boš pol predstavljala, da bi tvoji bebici kdo nardil kej hudga, se zna zgodit, da odkriješ, da bi mu bla sposobna kožo po trakcih dol rezat.....pa sej to ne pomeni, da bi to tud nardila....mislim, da je point v tem, da odkrijemo to pri sebi....ozavestimo, spoznamo....in si priznamo koneckoncev.......ne pa da vsepovprek "agresiramo".......pa ne leti to nate, todi...k js sebe nikol ne izvzamem ven..... x;)x

jp, dej folku moc. pa VSE LOHK. se bodo vsi cist povampiril. :sick:

ker velik folka ne pocne stvari enih ne zato, k majo ta cut, pac pa zato, k je prepovedan oz. lohk grejo v cuzo.

ce pa ne bi blo tega, bi se pa itak kar pobil med sabo. x:o)x :V:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...