Michelle 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Do novega leta mora biti 4 letnik narejen...do 15.6. pa še dve 10ki Cestitam! Na katerem faksu pa je to mogoče? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Važička! http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 kako popoldne in večer....se vidi, da se mamo štajerci in primorci zelo radi škoda ko jutr/dans delam..drugač bi bli skupi celo noč....no sej to bomo itak še ponovili There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 morgen... x:((x jao.... tole chist prevech za en sam vecher.... najprej na kongrescu marsh....pol elektronika v krizhankah.....konchal se je pa itaq v K4.... x:Dx se mi je pa zanimivo vprashanje porodilo ob vsem tem... KAK VTIS O LJUBLJANI SO NEKI TURISTI ODNESLI?pol ljubljane na kongrescu zadete od hashisha druga polovica v krizhankah pa od kemije.... x:Dx hehe zlomk.....tralala777 -ou tja....pa tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Predlani, ko je bil Marš tudi na Kongresnem, so se pripeljali trije avtobusi italijanskih upokojencev nič jim ni bilo jasno Cel trg v omamnem dimu, po travniku sedijo gručice in javno zvijajo, policaji pa se mirno sprehajajo in vse skupaj samo opazujejo Ker je v Italiji kaznivo tudi uživanje in ne samo posest ali promet s tovrstnimi substancami je bil šok še toliko večji verjetno so se ustrašili da so zašli do Nizozemske Ja pa bilo zanimivo preizkusiti najnovejšo ponudbo nove trgovine po M. Soboti in Mariboru so tudi v Ljubljani odprli Cannabis shop Growshop (semena, luči, gnojila,....), Herbalshop (Mačja meta, Salvia Divinorum, Damiana (ta me je še posebno prijetno presenetila), Ginko (zmleti ginseng), Guarana (mleta, v prahu, včasih je že bila v prodaji, a so jo imaknili , idealno poživilo, precej močno x!x ), ....) vse seveda 100% legalno in THC free , Hempshop (izdelki iz konoplje: tekstil, kozmetika, živila (ki niso psihoaktivna )) in Headshop (pripomočki za kajenje (grinderji, papirčki, pipe (Vodne, čilumi, bongi, šiše, ...)) Cannabis Headshop Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Cestitam! Na katerem faksu pa je to mogoče? Na našem in če si sam plačuješ šolo in si plačaš izpite za naprej ( ni poceni) in če se znaš vsest dol...se da. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Na našem in če si sam plačuješ šolo in si plačaš izpite za naprej ( ni poceni) in če se znaš vsest dol...se da. Na našem je odgovor? Prav. Samo zanimalo me je. Ne razumem, zakaj je to težko povedati, ampak naj bo. Gotovo imaš svoj razlog. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Nazaj od frizota. Frfru mam. No, saj sem si ga dala narediti že prejšnji mesec. Samo je bil asimetričen. Zdaj ni. Zdaj je raven. In paše mi. Ne pa tisti frizerčki, ki so mi rekli, frfru, ne, to nikakor ne, ti moraš imeti odprto čelo! Pa ja. In vsi so me oskubili kot kuro, zdaj so si laski končno opomogli in imajo spet nazaj svoj volumen ... Pa sem šla prejšnji mesec pri nas doma in ne v LJ sicer v en salon, ki je na dobrem glasu in en malo dražjih, ... Ampak naletim na žensko, ki mi predlaga frfru. In sem rekla, pa poskusimo. In paše. Aja, pa še naramnica na obleki se mi je ftrgala, ko sem čakala v čakalnici. Pa so me najprej postrigli, potem pa še šivali naramnico ... Pa nisem več ftrgana na dolge lase. Tak do ramen je čisto kul, nimam več želje po čupi do sredine hrbta.Grem biciklirat pol ...Pa še jutri ...Nazaj v LJ in na Gotan Project. Končno bom mela priložnost, Mick, da te spoznam. Ej bejbi, ne boš verjela sam jst mam tut frufru sam imam resastega, mi je pa tut full bolj všeč tisti gosti ravni, sam ne vem če bi šlo to pri men, no --- boš vidla na pikniku Aja pa barvana sem tut ne povem na katero barvo --- sicer še sama ne vem ker je krneki barva, mal na oranž vleče 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Ve tu o razbarvanju, jaz pa se niti po pramene ne spravim. Valjda iz strahu - pred ohoho leti(skoraj ne morem povedati pred kolikimi) sem si zaželela rdeče barve namesto moje črne...in potem prvič v lajfu pri frizerju jokala. Strahota kaj je prišlo ven. Lisica. Nekaj nekje ni reagiralo dobro. In kaj vse je potegnilo tole za sabo..tako, da od takrat dalje sem natur. Pa tudi zdaj bi še bila samo neko srebro se opaža..mater.In čakam pravi moment(dovolj sivih las, da se ne bo dalo izpulit) pa bom menda šla. Še pa vedno ne vem kakšno barvo gor uštimat..lisice ne.. Sicer pa včeraj šli s psom in mlajšim otrokom na ribičijo..Punca lovila kot velika - somiči bili samomorilsko razpoloženi, gospodiču krap ušel, jaz pa cucek pa iz obupa šla v gozd in nabrala za peščico lisičk. So začele rast. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Nism nč brala....resno razmišljam, da bi šla v pondelk k frizerju in da bi se poleg striženja, še razbarvala in u iber na živo rdečo pofarbala....k mam pun kufr tele črne in rdečga narastka in se mi ne da 1 let čakat, da tole vse preraste....kak nasvet? A se je že kera kdaj razbarvala? Kok ti uniči lase? Jst mam dost močne in goste, tko, da ne bi smel bit prevelke panike??? Frizer ti bo še najboljš vedu povedat, sam pejt h komu k ma kej pojma. Jst si ne pustim kar vsakomur šarit s peroxidom po mojih laseh. Mogoče ti jih sploh n bo treba razbarvat, sej prelivi že full hudo primejo, čeprav čez črne je mogoče vseeno vprašanje. Drugač pa zadost % peroxid požre vse , tko da ni panike - ne boš pa čist bela - ampak za rdečo tud ne rabiš bit Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Aja pa barvana sem tut ne povem na katero barvo --- sicer še sama ne vem ker je krneki barva, mal na oranž vleče lisičja blond men je ta barva ful všeč drgač pa...da se malo pohvalim: kupila sem si svojo prvo novo moto jakno in zakaj je to tako pomembno? Ker sem zdilala ceno (TC motoshop v LJ BTC) iz prvotne 382 eur na 150 eur matr sm pogajalka, sm toooooooook ponosna sama nase, da me bo razgnalo vsak čas šlo je pa takole: fant je nameraval v Hervisu kupit akcijske in-line rolerje, in je tko za štos predlagal, da greva prej v TC motoshop pogledat mal kaj majo kej nouga, pol hop po rolerje, pol pa mal po LJ in mrbit kak izhod; in jst se temu izhodu priemrno oblečem oprijete cunje pa škornje z visoko (10) peto (predno jih pospravim in zvlečem ven sandalčiče); prideva v TC, un se zapodi med motorje, jst pa tko zdolgočaseno odtelovadim do moto jaken, potegnem eno ven (iz akcijskih discount štang), prletita takoj dva prodajalca da bi kej pomagala, jst pa tko mal teatralično slečem jeans jaknico in oblečem moto jakno...je zavladala kr tišina v prodajalni ...pogledam okol sebe...pa kup enih descov s čeljustmi do tal...jst pa tko sama seb v špegu...pa sej mi kr paše tale jakna čeprou...kaj pa vem, sej je ne rabm tok nujno...kok pa sploh stane...ah ne, tole je pa čist preveč...pa prodajalec men kok pa bi jst dala za jakno...jst pa...sej veste ženske smo zmer brez dnarja...kaj pa vem, 120 eur rečmo? On pa, da jakna stane 382 eur in zame bi mi jo prodal za 220 eur. Jst teatralično slečem jakno in rečem, da je to absolutno izven mojega finančnega dometa, in da navsezdanje lahko jakna visi na obešalniku še kak mesec, dva, predno jo bom mogoče prišla nazaj pogledat, če ne bom prej kje drugo ugodnješo kupila. Prodajalca je mal zatrokiral in pravi ok, kok je vaša zadnja ponudba, jst pa ga pogledam globoooko v učke in dahnem da za 150 eur jo vzamem, sam prej mi morte povedat, če je sploh taprave velikosti zame (itak da je bla, sam sm hotla še mal nastopat z oblačenejme, slačenjem jakne) a bi bli prosim tako prijazni, pa pogledal z vseh strani, da ne bi bla slučajno premajhna, pa rokavi morjo bit dost veliki...si oblečem jakno, tip zdej že čist slinast si me ogleduje pa reče, ja, glih taprave velikosti je, kok ste rekl, 150 eur, jao bomo šli v minus, ok, 150 eur. In smo si stisnili roke, plačala jakno in čao. Moj ve, da kadar jst dilam, je najbolš, da ga sploh ni zraven, ker pol se zdilam najboljše; žal pokaže vse navdušenje na obrazu in ga kar razganja od navdušenja, nasprotna stran pa to vidi in ima on s tem avtomatično slabše pogajalsko izhodišče. Pr men je pa tko, da bolj ko mi bo kaka stvar všeč, bolj flegma bom (kao boli mene patak za sve ) in boljše izbarantam končno ceno. v sob sva bla v Celovcu...tm je moj izbarantal nove prof. in-line rolerje...mu je kar dobro šlo, lepo napreduje pol sva šla še mal po tržnici, kjer kupila pečene olive na žaru in nato vložene v olju - bile noro dobre, ob kavici , k je btw 2×dražja kt v Portorožu na hoch platzu...aja, pa bazilike v lončku so ful boljše (lepše, močnejše rasti) kt v LJ - kupila eno za dam v ned sm oddala očetu pesjanko...gre mal ptiče in vse kar leze in gre na Štajersko preganjat...pol pa novo moto jakno preizkusit...sva pičila z motorjem do Portoroža se martinčkat...dragega opeklo, ker noče v senci ležat...tut prou, sm mu rekla zvečer pogruntala, da se da notranje ramenske in komolčne ščitnike odstranit...in imam pol normalno športno usnjeno jaknico za izhode tut ql zdej grem pa naprej delat... You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Fajn jaz tudi vedno ravnodušno faco naredim, ali pa celo tako -češ kaj me gnjaviš..viš da neum kupla... Lisičja blond je doživljensko prepovedana pri meni Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Predlani, ko je bil Marš tudi na Kongresnem, so se pripeljali trije avtobusi italijanskih upokojencev nič jim ni bilo jasno Cel trg v omamnem dimu, po travniku sedijo gručice in javno zvijajo, policaji pa se mirno sprehajajo in vse skupaj samo opazujejo Ker je v Italiji kaznivo tudi uživanje in ne samo posest ali promet s tovrstnimi substancami je bil šok še toliko večji verjetno so se ustrašili da so zašli do Nizozemske x:Dx Ej bejbi, ne boš verjela sam jst mam tut frufru sam imam resastega, mi je pa tut full bolj všeč tisti gosti ravni, sam ne vem če bi šlo to pri men, no --- boš vidla na pikniku Aja pa barvana sem tut ne povem na katero barvo --- sicer še sama ne vem ker je krneki barva, mal na oranž vleče Ti si komot privoščiš resastega in malo daljšega, jaz se pa trudim biti podobna Amelie, samo da bi morala imeti še tisto paževsko pričesko ... Prvič v življenju sem si všeč s frizuro, kakršno imam (no, pa z dredi sem tudi bila zadovoljna ). No, saj bomo videli barvo. ***Grem zdaj v knjižnico vrnit knjige. Mater mam težko torbo, ramo mi je kar dol vleklo .... Potem pa učit. Zvečer pa na koncert! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 Civ! *mal pozn, ampak od srca. .... eye-contact s pajkcem .... No, pa u kozarc se jih tud ne upam lovit ...ma to se vse pride! počasi se poslavljam od službe...dbest si ustimaj in srecno! sem kupila nov avtorček cestitke in srecno voznjo! Ta muc ... sam da sporočim, naredla danes strokovni izpit drugače sem pa uredu...pomlad me je nehala "premetavati"mene pa ni niti zacela, ne shizim na pomlad... jaz sem tudi *še kr*. no, saj bo. tesnoba popušča, vreme se lepša, vikend se bliža, po včerajšnjem postu se počutim malo lažjo, mozolji me niti ne ganejo, ...upam da si ok, izkljuci raka, pozabi na preteklost. sej bo. Nagajivi znajo bit ti vilinski simbolia dej! ne bi si misla da ti to furas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 ... Vesela bila kopalnice ...... opravila en izpit........ Opedenala vse kontrole, britofe, šopinge, obiske, pranja, likanja, kuhanja...razturas, starina! Nadšefica nekaj sem našla zate:Zlahka nastajanje modric.thanx Lia, mas prav, papcat, sam ves, k ne gre sam za to, kdaj in kako se vidjo oz. so, pac pa tud, zakaj se in the first place sploh pojavjo. to bo pa zarad astigmatizma (in ne recimo od divjaskosti ) Frfru mam. No, saj sem si ga dala narediti že prejšnji mesec. Samo je bil asimetričen. Zdaj ni. Zdaj je raven. In paše mi. Ne pa tisti frizerčki, ki so mi rekli, frfru, ne, to nikakor ne, ti moraš imeti odprto čelo! Pa ja. ... In vsi so me oskubili kot kuro... joj amcona. ampak ja, poznamo! men so vedno isto frizuro neki delal, k mam "starinsko faco". al pa tisti frizercki, k ne znajo strizt, pol ti pa nekaj zasustrajo, pol mors pa s susenjem popravljat! ti men napedeni da bo brez susenja pa vijavaj ok zgledal, eee, tega pa ne zna vsak.... Drgač pa....dons bil luštn dan, sm šla na en izlet, z enimi drugimi forumovci izdajalka! drgač pa...da se malo pohvalim: kupila sem si svojo prvo novo moto jakno Lisicja blond. nekam znan se mi slis, mroda mam pa jaz tako. aja ne, jaz mam baker blond. no zdaj je bolj hmm.... mishja blond. Joj noujo sli smeski skoz... aja bojo, hehe... lepckan tedencek zelim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 lisičja blond men je ta barva ful všeč drgač pa...da se malo pohvalim: kupila sem si svojo prvo novo moto jakno in zakaj je to tako pomembno? Ker sem zdilala ceno (TC motoshop v LJ BTC) iz prvotne 382 eur na 150 eur matr sm pogajalka, sm toooooooook ponosna sama nase, da me bo razgnalo vsak čas faca..pa fovš, po pravic povedan.. jaz bi tud to znala.. drugač pa si kar predstavljam une gospodiče tam v trgovinijaz enkrat polet prišla v miniču in dekoltirani majci pa hotla probat kako se na ta novi hondi sedi sam ni noben prišel na dan s ponudbo za 50% popusta jaz se pa trenutno z eno sposojeno prevažam.. mi pokvari imidž, ker je modra sam dobr, glede na vse stroške zdajle.. po verjetno še nekaj časa tale v uporabi. bla v soboto na luštkanem moto pikniku, včeraj pa ribala kuhinjo in omarice v kuhinji cel dan.. zdaj je samo še kopalnica za zrihtat, sam je gospod ravnokar prestavil iz danes na sredo.. od danes do petka sem pa zabubljena v knjige.. kup izpitov v planu, še nič pametnega naredila, dnevi pa kar bežijo mimo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 da se mal pofočkam vidim da vam dogaja vsem sam se mi ne da neki ful komentirat sam da je fajn mam pregled dons spet Uz pa vse ostalo, pa ne vem kaj je za en vrag, ampak tamičkeni se je čist utrgalo že bogami kakšno uro skor tolk nori noter, da za crknt.....sm celo posnela s telefonom one micene nogice tečne kak šibajo sm pa tja....prov za dol past zgleda me zanima kaj bo rekla dons dohterca, ker zanč je namreč bla tamala obrnjena z glavco dol, pa je rekla da po 32. tednu se redko pol še obrnejo....no tole čudo malo se obrača non stop, zdajle je tko pošrek zmontirana, pa čist v kot se stlači, tak da je tak čist razpotegnjen trebuh, na eni strani se glavica ošlata, na drugi pa nogice drmajo lohk pa da se bo "zanalašč " pol tko postavla je pa luštn po eni strani res že komi čakam, brojimo sitno po drugi pa.....kj vem grem pod tuš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 faca..pa fovš, po pravic povedan.. jaz bi tud to znala.. drugač pa si kar predstavljam une gospodiče tam v trgovinijaz enkrat polet prišla v miniču in dekoltirani majci pa hotla probat kako se na ta novi hondi sedi sam ni noben prišel na dan s ponudbo za 50% popusta jaz se pa trenutno z eno sposojeno prevažam.. mi pokvari imidž, ker je modra sam dobr, glede na vse stroške zdajle.. po verjetno še nekaj časa tale v uporabi.ah dej no je pa bistevna razlika, al zdilaš za jakno al za motor; valda bodo pr motorju bl striktni, samo po drugi strani si lah (poleg malce nižje cene) zdilaš zastonj čelado (barvno usklajena z motorjem), al pa rokavice + prtljažnik (zadnji), al pa kej. Vse je v ceni stvari, ki te zanima; večje popuste (vrednostno gledano) se da izpogajat bodisi pri večji vrednosti stvari, bodisi pri večji količini. Včasih maš pa sam (ne)srečo in nadarjenost tuky nima veze Jst mam tut modro (svetla modrosive barve) moto jakno You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Jst mam tut modro (svetla modrosive barve) moto jakno Jaz pa sivo belo ojla...kolk naporen in adrenalinski vikend.Ampak krona vsega je blo včerajšnje morje ........ kolk mene morje umirja imejte se krasno ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 jaz bi mela pa zivo rdeco. pih! kok bi bla dbest! todika, ma ful se se premikajo mensezdi, nc ni tko, da pol kar tko ostane. joooj, se mi zdi da si ze sto let noseca! blagorcek audente... morje... ga uspesno, misel nanj, nekje tam na strani uspem drzat. se mi niti za stotinko milimetra miselne niti ne da v ta konc zarolat. Mela lustn vikend, vcer bli pri mami, k je mela rojstni dan.pol sem pa zvecer pustila tamalga na racotu, zato sem vcer kremo nardila in dons dokoncala napoved.shift mi ni delal zjutraj, pol sem pa zgleda tok tolkla, da zdaj kar dela spet. komaj gledam, mam cist zabuhle oci.se spokam ven, kao mal na zrak pa na sonce, pol mam pa celo shtalo. v soboto se soncila popoldne na vrtu pri frendi in imam zdaj delavske naramnice. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 a dej! ne bi si misla da ti to furas. Sn jih dobu enih par k darilce, pa jih imam v dnevni, pa ko se spomnim kdaj, pa vzamem kazga, k nek amulet.......Je pa res, da se takrat pogost kaj fajnega al pa ne čist običajnga zgodi, madona.... V lj tud lepo in vroče? Še mal pa pičim..... Upam, da bo vreji koncert , če se že tolk potrudim zanj, bemu..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 V lj tud lepo in vroče? Še mal pa pičim..... Upam, da bo vreji koncert , če se že tolk potrudim zanj, bemu..... Jaz pa še v vrsto za karte čakat!! Upam, da jih še dobim ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 A ma kdo od Štajercev plac v avtu za enega slepega potnika iz Lj v MB?Po koncertu seveda Mal pogresam drago, ki je v MB in bo tam do sobote Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Kaj pa vreme v lj? Kul, jav se kaj po gsm, če prideš..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Sooooonceeeeeeee!!!Mick, a ti že maš karte za koncert? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts