Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

imam polne roke dela z mačkonko x:)x ves čas je pri meni, ob meni, za mano, sploh me ne spusti izpred oči... če grem pa ven iz sobe, se dere kot jesihar x:)x ampak je največji srček drugač :2src: kako to prede in se crklja... popoldne sva skupaj zaspali na kavču hehe ... ne vem no kaj me to daje, da zdaj popoldne dremam :8): to res nikoli nisem, zdej pa kr neki utrujena pa tko... no sej bo bolš...

zjutraj bila pri zobarju :eek: uf... se jih mal bojim ampak se je vse skupaj dobro izšlo... xDDx

Marsa uživaj na dopustu ! :detelca:

dež bo... tukaj v kranju že grmi...

lepo se mejte xsrcx

imam polne roke dela z mačkonko x:)x ves čas je pri meni, ob meni, za mano, sploh me ne spusti izpred oči... če grem pa ven iz sobe, se dere kot jesihar x:)x ampak je največji srček drugač :2src: kako to prede in se crklja... popoldne sva skupaj zaspali na kavču hehe ... ne vem no kaj me to daje, da zdaj popoldne dremam :8): to res nikoli nisem, zdej pa kr neki utrujena pa tko... no sej bo bolš...

zjutraj bila pri zobarju :eek: uf... se jih mal bojim ampak se je vse skupaj dobro izšlo... xDDx

Marsa uživaj na dopustu ! :detelca:

dež bo... tukaj v kranju že grmi...

lepo se mejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Hvala! x:Xx

OK, bom, Enja!

ajd! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, pa se je le malce umirilo!

Je treskalo in grmelo celo noč in jutro. Pes se je ves čas stiskal k meni, tresel...ja, grmenje je njegova šibka točka x;)x Joj, upam, da nam bo naslednji teden vreme naklonjeno, saj bi rada rada vsaj nekaj časa preživela brezskrbno na soncu...

Toliko od Michelle o vremenu! x:o)x x;)x

Marsa, uzivaj na dopustu! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k040.gif

Mick...no comment x;)x Pa vendar... kaj pa včasih, ko ni bilo še klimatskih naprav? A,a,a, pa smo preživeli? :vragec: x;)x Sicer pa...i get it x;)x

No, naredite si lep torek!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen..... :xx!:

prehlajen k zhvau.... :xx!:

kashlam, smrkam.....blah.... :xx!: :xx!: xrolleyesx

shvicam pa itaq... :xx!:

she uscat se noche tolk, deb se mal shladil.... xrolleyesx

she 8 dni....bemu gre pochas.... xrolleyesx

ampak...se pa prec boljsh pochutm k mickovo jamranje preberem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk......tralala

777 x:Xx -ou na oba noska pa she enga v kranj po hitri poshti.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

morgen..... :xx!:

prehlajen k zhvau.... :xx!:

kashlam, smrkam.....blah.... :xx!: :xx!: xrolleyesx

shvicam pa itaq... :xx!:

she uscat se noche tolk, deb se mal shladil.... xrolleyesx

she 8 dni....bemu gre pochas.... xrolleyesx

ampak...se pa prec boljsh pochutm k mickovo jamranje preberem.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk......tralala

777 x:Xx -ou na oba noska pa she enga v kranj po hitri poshti.... x:)x

bemu, pa je neki res hudo narobe s tabo:o|o:

od kolkr tolk solidnga jebanja si padu na takle soft podjebavackanje :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Mick...no comment x;)x Pa vendar... kaj pa včasih, ko ni bilo še klimatskih naprav? A,a,a, pa smo preživeli? :vragec: x;)x Sicer pa...i get it x;)x

Drdan x:)x Itak. Sicer pa je tko bil moj post mal reakcija na pogost jamr jamr velik folka glede več al manj povsem nepomembnih stvari. Se pogost spomnim in tud prenašam enga fotrovih komentov nekoč dauč nazaj k sn bil še slinav mulo in zapadal v jamr, ko mi kaj ni šlo........čimprej se boš sprijaznil, da so problemi in težave sestavni del življenja bolje bo zate. Vedno so in vedno bodo. In mi jih pač moramo reševati. Simpl. Ne trati torej energije za jamr in samopomilovanje ampak jo rajš uporabi za reševanje blemov. x;)x

Lepo se imejte in čim manj blemov vam želim.......k ti zagotovo bodo. :vragec: x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drdan x:)x Itak. Sicer pa je tko bil moj post mal reakcija na pogost jamr jamr velik folka glede več al manj povsem nepomembnih stvari. Se pogost spomnim in tud prenašam enga fotrovih komentov nekoč dauč nazaj k sn bil še slinav mulo in zapadal v jamr, ko mi kaj ni šlo........čimprej se boš sprijaznil, da so problemi in težave sestavni del življenja bolje bo zate. Vedno so in vedno bodo. In mi jih pač moramo reševati. Simpl. Ne trati torej energije za jamr in samopomilovanje ampak jo rajš uporabi za reševanje blemov. x;)x

Lepo se imejte in čim manj blemov vam želim.......k ti zagotovo bodo. :vragec: x8Dx

Dobr nasvet. Čeprav to vsi vemo, pa je razlika med vedeti in dejansko vedeti oz. razumeti.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

tezhko se je tkole na suh sprijaznt

ampak.....z leti se te bom nekak navadu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mater, kako hiter je zdaj spet tale lnf :2src: .

marsa, saj vem, da si že na poti pa saj veš xcrossfingx xokx. uživaj sto/h!

jebela, julij je, jaz pa kot sredi decemberske norišnice. na srečo čas leti. vsaj v tem primeru je to dobro, da mine čas, ko se utapljaš v delu. pogrešam dolge mirne debate in občutke, da je vse pred mano še odprto. pogrešam par ljudi tule gor, pogrešam morje pa svobodo. no, saj se vse sama odločam, pa vseeno je kup stvari, ki jih moram. a pride kdaj tak čas, ko ti ni več treba. ja, ja, že slišim lio xDDx .

pa kaj čem jamrat. bodte čim lepše in čim bolj mirno, če vam paše. če vam pa ne, vam pa želim čim boljši žur do jutranjih ur.

//////////

p.s. znam arhivirat OSe. xokkx

:V: :C: :V: :C:

Včeri bla pr frizerju, moja lepa barva je šla u tri pm in zdej sm temno rdeča...skor isto, k prej, k sm bla črna. Dobesedno sm se cmerala 1 uro včer, k je bil tak šok. In ne morem prebolet in sm k en mejhn, sitn otrok. :C: Sej vem, da to ni tok pomembno, sam, faking sm delala zadnji 2 leti na tem, da pridem na svetlo in zdej sm spet tm, k sm bla. Najhuj je pa to, da mamo v soboto poroko in ker sem priča bom na vseh jebenih fotkah. :vragec:

%&%/($)(=%()=(&=(#$=(%#)$/(#&$/#% :vragec: :vragec: :vragec:

Ne znam povedat, kok sm jezna. :sori: Mah, u kurac nej gre vse skp. :xx!:

Drgač pa...

Marsa, upam, da se boš mela super-duper fajn. :palec:

Mickeni, pameten tvoj ata. Zdej morm sam še tole v prakso spelat. Že s farbo bi lahk, a ne? Ja, ja... xrolleyesx

Bedno mi je, k to totalno nism jst. Ena stara koka zgledam. :C:

... moja lepa barva je šla u tri pm....

ne bom rekla, da kaj si pa ji dovolila pa, da saj bo zraslo pa preraslo pa, da kaj pa je barva las proti večnosti x;)x , ampak : a nimaš druge možnosti. dobro, peroksid odpade, najbrž, ampak kaj drugega pa obstaja ali pač?

te čist razumem (saj vem, da moje razumevanje nič ne zaleže).

xcrossfingx da se nekak porihta!

Ma, fora je bla, da sem šla k isti frizerki, pa da mi je dala isto barvo gor, s tem, da ko sva prvič to naredile, me je razbarvala in še s peroksidom pofarbala, preden sva dale oranžno gor. Zdej sva jo hotle pa sam osvežit, se prav, brez razbarvanja in peroksidiranja, kar je nekak logično in je tok temna ven prišla. Niti v sanjah si ni nobena od naju mislila, da bi lahko taka razlika nastala...pa je, jebi ga...nč ne morm zdej, kot, da si dam še neki pramenov gor, da bo mal svetlej deloavl, kar bo vseeno daleč od tistga, kar je blo.

Pa tko sm bla lepa. :C:

Sej vem, da sm smotana, ignoririte me, bom že prebolela. :V:

Pika, men da frizerka sam barvo gor, pa ful fajn prime :palec: brez razbarvanja pa to ... če bi se še enkrat barvala, pa če se ti da mal vozit, ti lohk tud tel dam x;)x mam drugač temno rjave lase, ampak živo rdeča čist noro prime :2src: sej bo treba spet kmal pogledat mal mojo frizerko :inocent: x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Moj poklic pa je res zakooooooon xokx :wOOt: hahahaha :lol:

No, danes me je ena izmed sester prosila, če bi lahko spremljal 2 pacienta na ptuj na CT preiskavo in sem ves vesel rekel da lahko :D xsuperx No in hvaslabogu mi je en šofer pomagal, da sem šel se čekirat v sprejemno potem pa papire doktorju oddat. No in smo nekje pol ure čakal na preiskavo, potem pa mi je doktor rekel da naj enega pripeljem noter, in lepo jaz peljem gospoda, pa mu pomagam se slečt pa uhane dol dat, pa na mizo pomagam se mum spravt. In pol mi tko doktor reče naj grem lepo z njim v sobo, in mi ponudi sedež (haha, kok je prijazen bil :D ) in lepo si tam nastav aparaturo pač nagib CT aparat, in skenira glavo, pol pa mi lepo razlaga kosti, pa še nekej me je spraševal, če vem kako se imenuje čelnica po latinsko pa sitka, pa turško sedlo, pa če jo vem na monitorju poiskat 8oh, tnx gad, da sem se fajn napiflal anatomijo), no potem pa lepo ko je bil konec, pomagam dedeku da se zrihta, ga peljem ven, pa še gospo pripeljem noter. No tam sem pač zunaj čakal, ker sem moral še nekam it medtem. No in smo bli nekje 2 uri odsotni, potem pridem nazaj v bolnico pa je že bil lunch time :P pa grem lepo jest, pa pridem nazaj in še eno gospo nameravam nahranit, in ji lepo zagrabim žlico hrane, pa kar naenkrat ženska lepo stegne roko, zagrabi žlico in se začne sama hranit :wOOt: Adijo, vse sestre vključno z mano smo samo debelo gledal, prej res ni nič mogla sama naredit, ker je imela tako somatsko obolenje in ni mogla nič sama,smo ji moral vsii pomagat, zdaj pa kar naenkrat tak šok :D In to v moji prisotnosti, se vid da pozitivno vplivam na ljudi, hehehe :D V petek mamo kar 3 odpuste :D hehehe ;) Kak fajn ,glavno da so boljš.

Pa sestre medicinske, ej ma zakon so, danes mi je ena tam kar začela negovalno dokukmentacijo razlagat, tak za brewzveze, zakaj je to zakaj je ono, pa mi je dala en primer pacienta, pa razložila kaj se vse vpisuje, kje se vpisujejo psihosomatska in kje somatska obolenja, potem mi je tudi dešifrirala diagnoze, ker doktorji pišejo diagnoze v šifrah,. včasih pa kar latinsko :D

Bom se še mnarsikaj tukaj naučil, sej hvalabogu sem se že na goloto in pač videz stare kože fajn navadil, razen na drek in drisko se še nisem, mi je danes s5 se želodec obrnil, ko sem sestrei pomagal plenico menjat :xx!:

Pa saj bo, sam pogosto moram to delat :)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

tezhko se je tkole na suh sprijaznt

ampak.....z leti se te bom nekak navadu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

x:Dx ....no, jaz sn se tebe že......večinoma. x;)x

Dobr nasvet. Čeprav to vsi vemo, pa je razlika med vedeti in dejansko vedeti oz. razumeti.

Ja, tko k velik stvari..... vemo kaj bi bilo treba narditi.......pa ne nardimo. Verjetno je lažje jamrat, sam efektno pa ni. x:o)x

K. Čapek

Ma, fora je bla, da sem šla k isti frizerki, pa da mi je dala isto barvo gor, s tem, da ko sva prvič to naredile, me je razbarvala in še s peroksidom pofarbala, preden sva dale oranžno gor. Zdej sva jo hotle pa sam osvežit, se prav, brez razbarvanja in peroksidiranja, kar je nekak logično in je tok temna ven prišla. Niti v sanjah si ni nobena od naju mislila, da bi lahko taka razlika nastala...pa je, jebi ga...nč ne morm zdej, kot, da si dam še neki pramenov gor, da bo mal svetlej deloavl, kar bo vseeno daleč od tistga, kar je blo.

Pa tko sm bla lepa. :C:

Sej vem, da sm smotana, ignoririte me, bom že prebolela. :V:

sej si lepa :2src: ...pa tudi boš x:Xx :vio:

nej ti nardi blont pramene v lase..pa bo :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:V: :C: :V: :C:

Mickeni, pameten tvoj ata. Zdej morm sam še tole v prakso spelat. Že s farbo bi lahk, a ne? Ja, ja... xrolleyesx

Bedno mi je, k to totalno nism jst. Ena stara koka zgledam. :C:

Hehe x:o)x Itak, da ne rata vedn, fajn pa je to pogost imet v glavi pa čim manj časa zgubljat z nejevoljo. Sprejet.....in it naprej. Men pogosto rata........sam najprej pa mal jamr jamr x:Dx

Ni hudga, zamišljaj si, da bi to bla....te nbena frizura neb v mlado kuro spremenila, tak pa še maš šanse, minimalne sicer, al ipak :vragec: x:Dx

K. Čapek

Sej ne vem, a nej se smejem al jokam? Zdej mi je jasno, zakaj ma ta nesposobna država tok faking velik sodnih zaostankov.

Pejmo po vrsti...pred 2 letoma so me dobila na radarju. Postopek je bil popolnoma napačno speljan, za kar sem se tud pritožila, kar pa ni nič pomagalo, kriva sem bla seveda samo jaz, zato sem mogla k sodnici za prekrške, da mi je še enkrat povedala, da sm jst kriva in mi naložila kazen. Čez pol leta sem dobila položnice in jih tud vse plačala. Čez 3 mesce dobim od policijske postaje, ki me je ujela, ponoven dopis, da še vedno nisem plačala položnic (za isto zadevo sta mi namreč položnice poslala tako sodišče, kot PP, vsak s svojim TRR in sklicem!). Vsa besna sem na PP poslala kopijo plačanih položnic in jim napisala, da nej se vsaj zmenjo med sabo, kdo bo zaračunu kazen. Na to sem dobila nazaj pisno opravičilo, da so po domač povedan ZAJEBAL!. In zdej sem dobila s sodišča odločbo, da bom šla v uklonilni zapor, če ne plačam položnic, k so ble plačane že skor 1 leto nazaj!!!!!!

Mislm, če se mi pa zdej ne bo sfukal... :mad2: :mad2: :mad2:

:att: Halooooooooooooooo!!!! A lahko jebene evidence vodte tko, kot je treba in ne povzročate ljudem, ki svoje dolžnosti poravnajo, sivih las???? :vragec: :vragec: :vragec:

Mislm, tu mač. In največja fora je, da itak ne morem ama NIČ narest v smislu, da bi jim vse po spisku "#$%(&/$&/%(/)=/)=...ker oni si to lohk prvoščjo, jst, k sm pa ena navadna, klinčeva državljanka in sm se 10 preveč pelala, sm pa obravnavana, k ta najhuj jebeni zločinč. Še z Miloševičem, Plutom in Trobcem so po mojem lepš delal!!!

U glavnem. Popenla bom. :vragec:

ne vem, a nej grem na sodišče in kričim tm al nej pošto pošljem in upam, da mi novjo policaji vsak cajt pozvonil in me pred sosedi vklenl, ko eno tele....pojma nimam. Bem vam sunce. :vragec:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...... xrolleyesx

Sej ne vem, a nej se smejem al jokam? Zdej mi je jasno, zakaj ma ta nesposobna država tok faking velik sodnih zaostankov.

Pejmo po vrsti...pred 2 letoma so me dobila na radarju. Postopek je bil popolnoma napačno speljan, za kar sem se tud pritožila, kar pa ni nič pomagalo, kriva sem bla seveda samo jaz, zato sem mogla k sodnici za prekrške, da mi je še enkrat povedala, da sm jst kriva in mi naložila kazen. Čez pol leta sem dobila položnice in jih tud vse plačala. Čez 3 mesce dobim od policijske postaje, ki me je ujela, ponoven dopis, da še vedno nisem plačala položnic (za isto zadevo sta mi namreč položnice poslala tako sodišče, kot PP, vsak s svojim TRR in sklicem!). Vsa besna sem na PP poslala kopijo plačanih položnic in jim napisala, da nej se vsaj zmenjo med sabo, kdo bo zaračunu kazen. Na to sem dobila nazaj pisno opravičilo, da so po domač povedan ZAJEBAL!. In zdej sem dobila s sodišča odločbo, da bom šla v uklonilni zapor, če ne plačam položnic, k so ble plačane že skor 1 leto nazaj!!!!!!

Mislm, če se mi pa zdej ne bo sfukal... :mad2: :mad2: :mad2:

:att: Halooooooooooooooo!!!! A lahko jebene evidence vodte tko, kot je treba in ne povzročate ljudem, ki svoje dolžnosti poravnajo, sivih las???? :vragec: :vragec: :vragec:

Mislm, tu mač. In največja fora je, da itak ne morem ama NIČ narest v smislu, da bi jim vse po spisku "#$%(&/$&/%(/)=/)=...ker oni si to lohk prvoščjo, jst, k sm pa ena navadna, klinčeva državljanka in sm se 10 preveč pelala, sm pa obravnavana, k ta najhuj jebeni zločinč. Še z Miloševičem, Plutom in Trobcem so po mojem lepš delal!!!

U glavnem. Popenla bom. :vragec:

ne vem, a nej grem na sodišče in kričim tm al nej pošto pošljem in upam, da mi novjo policaji vsak cajt pozvonil in me pred sosedi vklenl, ko eno tele....pojma nimam. Bem vam sunce. :vragec:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...... xrolleyesx

:eek: ...to je še skor hujš k frizura :vragec: x:Dx

in to je edini pravni nasvet nashega vrlega paragrafarja.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...