Behemoth 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ohjej, danes sem zvedel da delam do konca meseca vsak dan, zadnji teden delamo samo popoldan, ostalo pa vse, še sobote in nedelje.No, vsaj dolgcajt mi nebo Se s tem tolažim. Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 ČAu folk BAck to real life... še tri dni mi je vse valovalo, ko sem iz barke prišla.. blo (ok, no, priznam ) super, vsak dan jedli sveže ulovljene ribe, sončili se s faktorjem 45, prvič sem z masko plavala.. prišli do Kornatov, obkrožili Malo Kurbo in se obrnili nazaj..pol sva še mal podaljšala, 3 dni kofetkanja, sprehodov, kolesarjenja, sončka... Dan mela pa vozakanje gor in dol med hrvaško in SLO.. pa verjetn grem še enkrat do kopra čez kaki 2 urci.. v glavnem, fajn, grem se stuširat pa spat mal, če bo uspel..še mačkona sem spotoma pobrala pa na večerji bla doma... mami sam gledala, rekla da se mačk v celem tednu ni tolk crkljal z njo, kot z mano v eni uri WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Samo na hitro, ker sem hin od utrujenosti:( a za bahanje mam še kanec moči ) -uspešno sem naredila izpit za višji pas pri taekwondoju. Sedaj imam zeleno/modrega Še štiri pasove, pa bo izpit za črnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 -uspešno sem naredila izpit za višji pas pri taekwondoju. Sedaj imam zeleno/modrega Še štiri pasove, pa bo izpit za črnega carsko, razturaš jst se pa glih ne morm pohvalt, po temnem peru mi je ono belo kuglo v luknjo neslo....cjao...jst pa biljard pa naj mi prevzvišeni odpusti une palce bi ble za mojo papriko pa paradajz fajn opora ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Pa tko sm bla lepa. Mislim da o omenjeni zadevi ni treba pisati v preteklem času... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 No, še malo pa se odpravim na zadnji izpit Že zdaj sem vsa vesela, pa niti odpisala nisem še! :onfire: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 No, še malo pa se odpravim na zadnji izpit Že zdaj sem vsa vesela, pa niti odpisala nisem še! :onfire: velik sreče *****kaj kdo kaj ve, kaj je s todiko dans ma rok There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 morgen..... :xx!: bemti kolegije ob nechloveshkih urah.... :xx!: pa praujo, de shtudentje cele dneve polezhavajo....ma jok!!!!!banda najprej na nogah... :xx!: :xx!: :xx!: deb jih muca v pesek zakopala... in....kaj bom zej ceu dan pocheu???...A?.....to pa nbenga ne zanima.... pizda!!!pa she vsi so spizdl na un chefurski EXIT.... :xx!: bruhpa vse mladoletnce s starshi na morje... xrolleyesx ok....zvecher v global....sam kaj...a do takrat nej se pa praskam?al pa klele prezhvet dan... pa prebirat dolgochasne newage-arske poste... :xx!: :xx!: :xx!: jeba zlomk.....tralala777 -ou pa vseen na oba nosa.....pa tistga enga ke u krajn tut... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 todika je še kr v enem kosu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 todika je še kr v enem kosu Sporoči, ko bo mulček med nami Sicer pa moje razpoloženje trenutno: :onfire: :flower: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif Danes bom bluzila!!! Konec izpitov!!!! JEEEEEEE! Pa na zadnjega nas je prišlo ful mal pisat...No, me zanima, koliko časa se mi bo dalo bluzit!!!!!! Grem gledat Lost, cele sezone nisem Mimogrede...NE MI POŠILJAT REKLAM NA OS-e. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 fajn za izpite ko bo pa malčica prikukala ven, pa bomo sporočil...al js al pa pika There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Mimogrede...NE MI POŠILJAT REKLAM NA OS-e. a reklam-ACIJE pa lohka?.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Mimogrede...NE MI POŠILJAT REKLAM NA OS-e. a reklam-ACIJE pa lohka?.... zlomk....tralala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 pelala dopoldne do morja in nazaj.. mah, kar mal zamori tale ljubljana in back to reality... sam bomo preživeli... kupila na morju gajbo breskev pa zdaj testiram, če zna una mašina za kruh res naredit marmelado... maček se ne odlepi od mene sploh mi zlo očitno kaže, da je navdušen, da sem nazaj aja... a bi kakšna bejba šla z mano in motorjem v Romunijo v začetku avgusta? vse kaže, da moj lubi ne gre, sama pa z enim parom ne bom hodila, ker bo bedno... pa toooolk ne bi rada skenslala vsega skup WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Ej, pa v tej bolnici crkneš od smeha No, danes eni ženski dam svečko pa ji plenico gor dam, da se nebi kje posrala še v pidžamo. Pa pridem pogledat čez 15 minut, če je slučajno že posrala, in potegnem hlače dol, in plenice nikjer, pa vprašam žensko kje ima plenico, pa mi sam reče: ni plenice, ni ni!Pa jo tak še enkrat vprašam, kaj ste si jo vi dol dali, kam ste jo te sploh dali?Ona pa: "Eh, pa bacila sam ju kroz prozor"Pogledam skozi okno, pa zam na pločnika plenica polna dreka ležala Adijo da crkneš ej Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Največ obiskovalcev naenkrat (920) je bilo na Forumu Danes, 12:59. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Sej ne morm verjet, da je glih zdej, k so dopusti, tak naval možen na forumu. Pa upam, da me nben ne pozna. Jst sm drgač še v službi, čakam, da še par stvari preberem, pol se pa poberem direkt v Celje. Utrujena sm kr. Nej hit mine. Dons sm sprobala une čevlje, k jih bom mela na poroki...mater, dobr zgledajo, sm prov vesela, da nism šla novih kupvat...tko, da mi sam še torbica manjka, to bomo pa jutr nabavl. Res upam, da se bomo fajn mel. Bom kako fotko postnla...da še pokažem ta ''lepo'' farbo. Sej sm se že skor navadla, nism tok švoh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 morgen..... :xx!: shvicam..... to je to... zlomk....tralala777 -ou na oba noska...pa en u krajn..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 alo alo! no se sluzbico koncamo ,pa picim mal na sviscake v kucico se sproscat...mal narave ,pa najbrz kak kozarcek vincka no,al pa dva predpriprave na dopust ....ker ga pol naslednji vikend ucvrem v grcijo spet mal stopat po peloponezu. jaaaaaa!!!! xsuperx vi se pa fajn mejte kamorkoli ze greste....,ce greste... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 alo alo! no se sluzbico koncamo ,pa picim mal na sviscake v kucico se sproscat...mal narave ,pa najbrz kak kozarcek vincka no,al pa dva predpriprave na dopust ....ker ga pol naslednji vikend ucvrem v grcijo spet mal stopat po peloponezu. jaaaaaa!!!! xsuperx vi se pa fajn mejte kamorkoli ze greste....,ce greste...do romunije te loh aliana zategne, tam počneta... kr kej, pol pa lepo obrezane naprej sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 buahaha nema nista romunija!z aliano bi se pa res po dolgem cajtu lahko kej na kafetku dobila....ja vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 AAAAAAA Meni so pa dans med.sestre obluble da me bojo naučile dajat intra-muscularne injekcije in naučile dajat inzulin kak fajn Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 Diana...A ti kle resno mislš kej uporabnga slišat? Oz. prebrat?pomoje je moj ircanje še najbolš.... saj pir je skos zravn sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 buahaha nema nista romunija!z aliano bi se pa res po dolgem cajtu lahko kej na kafetku dobila....ja jp aja, kaj je s Todiko? že 2 dni zamuja nč po planih... šibam neki z bučkami nardit, glihkar iz službe prišla... selim se ta mesec WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2007 Prijavi Deli 14. julij 2007 ahojevo mene opet tu... fajn, prekratko, zanimive misli, spoznanja... in pijačka z lunatko na plaži sredi Paga... tamala ostaja dol, jst pa jutri za en potem v hribe mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts