janko 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 ula... use najbolše za rojstni dan pa mami pa fotra pozdrau sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 čestitke!!! (končno ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Juhuuuu......čestitke ....Uli pa happy life Drdan Crnčim , sam gre k se počas bliža dopust Me pa prime boga nasrčkat, da stalnim kritikom pravnikov da za kak teden dva pravno znanje, pa delat, pa da jih pol vidimo..... Sn si pa dans po dolg cajtu par cd-jk kupu Pa nkol več ne zavijam daril sam, jao, blemi..... :xx!: Bolj fajn daril kupovat, vseen. Pa ko sn glih začel čist mal finančno spet dihat, so me nedavn obvestil, da je poteku rok trajanja števcem za vodo (haha, kake majo, rok bil 5 let :xx!: ) in je treba nove namontirat .....jutr že pridejo. Zaj pa pod tuš pol pa na drink r. d. lunatke mal zalit.......kak jack-cola sa puno leda bo prav pasal..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Todi :2src: :2src: vse vse vse naj naj naj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 S ponosom vam povem, da je naša Todi danes, nekaj čez 11. uro, rodila prekrasno deklico Ulo. Velika je 48 cm, tehta pa 2978. Obe sta super, mamica se je sicer malo namatrala, ampak se je baje splačalo. Čestitke mamici in atiju. Zdele kmal dobim pa še slikco! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/010.gif :onfire: x:Xx Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Todi veliko sreče in veselja z malo Ulo How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Čestitke mamici in atiju. Zakaj pa atiju? Saj ne, da se je on kaj matral. Delat otroka pa mu tudi menda ni bilo kaj pretirano hudo Duple čestitke njej. Fotru nič. Njemu kvečemu čez en mesec, če preživi. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 počas ju navajaj.. v teoriji gre tko nekak, da najprej vsakega v eno sobo, da se ne vidta, pa da jima mal igračke menjaš, da se vonja navadta.. pol pa skup daš, med zaprta vrata, da se vohata in slišta, pol pa počas v isto sobo in oba enakomerno crkljat, da se kdo ne počut zapostavljen..mah sej, moj mačk je s psom še vedno na bojni nogi.. sam to zato, ker se pes prihaja sam čez vikend pazit, mačk pa tud ni bil skoz tam in sta se na vsak mesec enkrat vidla.. mogoče bo zdaj kaj boljš.. eh, spreminjajo mi plane naenkrat so vsi za Romunijo.. grem na sestank z glavnim organizatorjem dons, pa da vidmo pol kako in kaj.. šla v trgovino po škatle, grem pakirat uf tole bi znala bit pa v enosobnem stanovanju precej kriza bomo sicer probal tole s počasnim uvajanjem ... mogoč bi vseen najprej samo popoldne za kakšno urco ju spoznavali k lih stepeta se ne za Romunijo How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 ...naša Todi danes, nekaj čez 11. uro, rodila prekrasno deklico Ulo...ČESTITKE mami in ateju! Dobrodošla Ula xrosex funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 jeee, neke vrste tetka sem juhuhu, čestitam Ula dobrodošla Čestitke tudi od Jeti jst pa čakam da pri nas pride nov član na svet... se datum kr približuje, danes bila zapravljiva tetka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 toooodiiiii..... :hepko: upam, de tamalo bitje nau u newage zapadlo.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Eh ja... ko človk že vse skensla.. Romunija očitno bo.. in to najbrž še z več osebami, kot je blo najprej mišljeno.. (jao, najbolj fora, da sta dva nekak bivša, en pa zdejšnji, kar se tipov tiče ) v glavnem, očitno se moram navadit, da ma moj dragi tale sistem, da do zadnjega zgleda, da ne bo nič od njega, pol pa kar najde način.. dobr, bom vedla za tretjič pa ne travmirala do zadnjega dne hmm... zdej treba it pa jakno kupit pa nove rokavice... pa zavarovanja mi nočejo dat, glihkar mail dobila.. bo treba it vprašat kaj je zdaj to WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 Eh ja... ko človk že vse skensla.. Romunija očitno bo.. in to najbrž še z več osebami, kot je blo najprej mišljeno..še dobr, da si zanč kuharca, če ne, bi še mene mela na grbi sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 še dobr, da si zanč kuharca, če ne, bi še mene mela na grbi ti se pa res na vse konce ponujash... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 todika, ula......veliko skupnih radosti in smeha in tistega posebnega občutka..... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 S ponosom vam povem, da je naša Todi danes, nekaj čez 11. uro, rodila prekrasno deklico Ulo. čestitke!! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Jutrčk Že šraufajo. Js pa muckast mal Ponoč se mi je zdel, da me glava boli, ko sn pa vstal pa me ni hehe........Sicer pa sn mal bogibogibogi..... .....še dobr, da pri jack-coli kelnerji švinglajo pri jacku Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Čestitam Todika, veliko zdravja sončka! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Aja..... aliaaaaaaaaanca! Ktero knjigo si že ti lani priporočala, kriminalka, o enm serijskem morilcu ? Sn si jo sposodu pa pol ne utegnu prebrat.......Se je spomniš mogoč? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 rodila prekrasno deklico Ulo. Velika je 48 cm, tehta pa 2978.Dobrodošla Ula! Vedi, da si ljubljena in da boš imela pomoč na svojem popotovanju. Prijetno Potovanje ti želim Todiki in atiju pa čestitke You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Ojla mladina da vas malce pozdravim, sem bek in civilizejšn, razen tega da mi je vroče, ne bi razlagala podrobnosti v nulo, poleg tega, da sem preživela adrenalinski park karamba, sveta pomagavka in vsi ostali luciferji, skeri muvi. Mal se mi je skor snel tam gor na višini, ampak odsprehodila sem pa se po onih **jebah** sem bila pa čist fertik od strahu, ker sem bolj zemeljski človek in mi višina sploh ne diši. O podrobnostih res ne bi pejte pa si poglejte sem se pa zelo dobro imela, vkolikor so me spustili na trdna tla sem bila čist v svojem elementu...valjda, kot raku mi luft ni glih neki.Najboljša mi je bila gugalnica, kjer se moraš sam spustit z nekje 8m se mi zdi da je bilo. Še najmaj škodljivo, razen tega da gugalnic že po defoltu nekako ne maram preveč.No vsekakor se da preživet. Nisem vse čitala za nazaj, nemogoče z mojim tajmingom, sem pa uočila da ima naša Todi, Ulo Čestitke in lepo se crklajta+seveda očita ne smemo pozabiti. Vsem trem veliko lepega! Vsem ostalim in pa dolgo vroče poletje.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Todika... čestitke x!x Drugače uživam dopustniške dni, drug teden odpotujem v Tunizijo, prejšnji teden sem dobila novo službo, opremljam si stanovanje.... se mi dogaja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Čestitke za novo službo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 čestitam za službo in stanovanje... a potem le gresta na dopust? kul vroče mi je, da to ni res, pa Marsa tud čestita Todiki pa vas pozdravlja pa nam čestita za nov rekord... grem gledat kolk je blo plače (zadnje čase se mi dogajajo sam čudne stvari smrk) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 uff, danes pa bila gužva, pa še vezi na gležnju me bolijo ko sam satan Preveč stgojim na nogah Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts