Ksenia 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 kakšen kompliment Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 in ti, lepa skwo, si zame po novem hči dveh mavric Ti pa zame: Mož, ki je vedno govoril resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 kakšen kompliment ti bi pa tut loh že vedla, da od mene kej lepga pa romantičnga ni za prčakwat sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 men je blo tole ful romatnično... j... ga, mater če neki časa ne piješ se te dva deci ful hitr prime... ampak imam razlog :xx!: pa še to in kako bi jst lahko vedela, da ni to v tvoji naravi... klinc gleda tipe, zadnje čase sam še ugibam glede vas :xx!: :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Spet dezuuujeee vse slikce pa so lepe pa Natalyjina fasada je lepsa od nase (ki je malo blont, malo pa oker - in bo v par letih bledo rumeno) Mi smo dali ognjeno.Ker sami ognjeni ljudje not živijo. bom kuj važna zdaj..sem ziher, da vaša tudi lepa, čim ste kombinirali ste tam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 ja. z veliiiikimi rogovi sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Ja, kukr vama paše...pa oba imata enormna totema, wow, uf, dol sm padla. No, zdej grem pa počas prke domu, k sm glihkar oddrdrala svoje, grlo je za spremembo kul, nism se prenaprezala...jeeeeeeeeee. Če se nč ne javm, nočko vsem. In skwo je odšla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 In skwo je odšla. na "drugi" nivo zavesti sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Pa je še en dan mimo Je pa bil, vsaj za kratek trenutek, lep, zabaven in zanimiv Sem, čisto nepričakovano, službeno, naletel na Aliano toliko, da sem jo še ujel v zadnjih trenutkih v, sedaj že bivšem, domovanju Pa sva obujala spomine na zapriseženo samskost ki se je spremenila v pocukrano pravljico Življenje nas lahko popelje v neslutene dogodivščine samo dovoliti mu moramo, da pokaže tudi svojo prijetno stran Dekle, uživaj na potovanju in čimprej, pa brez zapletov , dokončaj poslovilno urejanje ex-domovanja Ko že omenjam potovanja Mana vsaj sporoči da si OK Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 ja, sem glih to prišla povedat..pospravljava, pripravljava in malava s frendico že 2 dni (itak da ne gre tko hitr, kot je blo planirano) pa se odločva, da ne bova nikamor hodile vse popackane in da mam še en bon.. naročiva pico.. in jo prinese Onix pa še kako uro prej sem ga neki omenjala in razlagala frendici kako je šel z mano pircing delat.. kok luštno in prijetno presenečenje, res ful polepšan dan.. sva pol ugotavljale, da so takele male zgodbice tisto, kar dela lajf zanimiv.. ko so tko nora naključja, da kar ne moreš verjet... fora, da bom jutri čist zadnji dan tam najbrž, sam še mal je treba pospravit.. sosedje so se neki poslavljal od mene pa da naj mucka pozdravim pa da ga bodo pogrešal ful lepo.. sem pa crknjena čist, še odpeljala zdajle še zadnjo porcijo vreč k lubiju.. ful, ful, ful stvari se nabere v 3 letih OK, pol pa še en kup stvari za zrihtat do petka.. noro... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Onix sporočam, da sem ok sem ti poslala sporočilo, da sem ok,,,pa nič od tebe...sem še marso sprašvala, če si v slo...da se vidimo, mal poklepetamo in tko..kako je bilo? hm, zanimovo...trenutno ne bom komentirala Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Mana, HVALA Moji GSMi nekaj štrajkajo :xx!: večino časa sem itak nedosegljiv, pa SMSso tudi ne dobim vseh Aliana, saj bo kmalu, zasluženi in prigarani, počitek in užitek potovanja in spoznavanja novih dežel in ljudi Četudi, kot pravijo Gogoll bordelo:...And as we're crossing border after borderWe realize that difference is noneIt's underdogs who, and if you want it,You always have to make your own funAnd as the upperdog leisurely sighingThe local cultures are dying and dyingThe programmed robots are buying and buyingAnd a psycho load of freaks they are still trying trying ... Žal svet postaja potrošniška družba in vsako leto je manj avtentičnih krajev in vse več McGarbage/Coca-cola smeti v, nekoč, oddaljenih in neraziskanih deželah Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Men se zdi, da se je vsaj trem osebkom ženskega spola in enemu moškega definitivno na slabše obrnilo v psihološkem smislu, v zadnjem letu bivanja na LNF in da so nujno potrebni hospitalizacije, tri ženske, prav takšne v unem tesno prilegajočem pulovrčku, ovi moški je pa že itak na opazovanju.. a to mislš na moj-moj pulover, an You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 a to mislš na moj-moj pulover, an zihr je to mislu ja a pa se ma kam prjet, al pulovrček kej dol leze... k je tko uroč neki sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Sam kozlarije vam hodjo po glav. Sej fajn, dons ni nben tečen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 morgen.... x:)x zuni sonchek.... ucheri grmel pa bliskal pa lil...ene 4 ure.... gobe majo de so.... zlomk....tralala777 + 1 na vse tist kr ponavad..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 zihr je to mislu ja a pa se ma kam prjet, al pulovrček kej dol leze... k je tko uroč neki moj-moj pulover ima podaljšane rokave, tko da pride taka lepa pentljica za hrbtom You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 moj-moj pulover ima podaljšane rokave, tko da pride taka lepa pentljica za hrbtom za hrbtom so pa same govorice, na to se pa ne da opret, tko da ti zgleda tvoj tvoj na kolena leze sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Sam kozlarije vam hodjo po glav. Sej fajn, dons ni nben tečen. js sem tečna, pa razpizdjena, ker nas na ljubljaskem kablu že 3 mesce neki nategujejo. prasci http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 super ja ... nekakšen erotičen naboj ima danes forum čudna erotika če te s kablom jebejo sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 super ja ... nekakšen erotičen naboj ima danes forum a je potrebno spet kaj pomagati ... ti samo povej ja, kako eksplozivno sredstvo komu poslat al pa vsaj eno knapusko kje pu buč sej do petka bo mnde že bulš volje čudna erotika če te s kablom jebejoja pa še to tako - kabel do vrat naprej pa ne http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 evo prišla iz jutranjega potepa po gozdu (ob 5.30 že štartala), nakupila zelenjavo... zdej pa čakam da mi se kej lepga dogodi... je bil včeri tko z novicami in razreševanji bogat dan, da mam da danes blestim - pa po ne vem kolk časa sem roza barvo nase nataknila... čudna sem... aja pa srnjak nama je neki dopovedoval, prav fletno se je oglašal...upam, da v nedeljo ni dež napovedan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 na radiu zadela majcoz napisom tiča ven There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 a je dosti velika ? še bolj krute jebe so ok - za enga bo dost http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 to bi pa rada vidla, ja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts