Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 ah ne, to je ena od faz, pa tud obdobje... pa se pluton na soncu (ce ga mas, ce ze ni mim) svoje naredi... jaz sem tud vcas mislila da sem nekaksen idealist pa to, zdej pa vsake tolk ugotavljam, da bom ratala cinik al kwa.iz istega razloga, k omenjas.se v glavnem ne nagibam vec v smer prejsnjega svojega razmisljanja: da je vsakdo v sebi dober.se mi zdi to pravzaprav sve vecji bullshit. zal. sam pol se pa *kej zgodi* (kaksne radostne malenkosti), pa vids, da si krivicn... da je se VEEEELIIIIIIIIK lepega. in da mase nikol niso ble kej prida, clovek sam pa v bistvu ni slab, sam je zbegan, slabic je. to je sam.... Ja, verjetn maš prav...... Ohjoj, kak idealist in naivnež sn jst bil, jao, pa to z lučjo po belem dnevi ne najdeš. Sploh tam do enga 30-ga. Zdaj pa ist ugotavljam k ti, sam mi ni do tega, mogoč sam v delu, ki pomen zaščito sebe in svojih bližnjih, ne kar vse povprek.... No, to se jaz nikoli nisem. In se vedno manj. Na svetu in tud v naši bližini so take riti od ljudi, da boh pomagi..... :xx!: ...tud s polnimi ritami, srečnim otroštvom, ljubečimi starši hehe....itd. itd.....pa živi drekci-pekci..... :xx!: Ja, saj.......to jemljem na znanje, sem kdaj mal razočaran, bl pa zarad varnosti, previdnosti.......k tud zaupliv sn bil velik preveč kdaj.......drgač pa se velik raje posvetim lepšemu delu lajfa in ljudi......in tudi tega ni malo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ja. Sam se mi dogaja ena ne tolk fajn reakcija ob tem........Vedno manj cenim folk, vedno bolj trapasti se mi zdijo........kar mi ni preveč všeč. Sam ko gledam kaj vse folk počne, kako razmišlja, v lajfu pa kdaj tud na forumu, me kar mine. In krog ljudi s katermi se mi da ukvarjat, družit, že tak ozek, se mi vedno bl in bl oža......upam, da v kvaliteto. Pa saj ne, da zdej folka neb maral, pa to......sam......cenim pa jih res ne velik. In to na podlagi zlo velik izkušenj. Včas me prav mal bed prime, sam na sreč, pa je ob tolkih brezveznih tud skor tolk fajnih.......pa tud zlo zlo fajnih. To se tud men dogaja. In se mi včasih zdi, da kok sm sebična, pa bitch, k to delam, pa kenslam ljudi iz lajfa. Samo, ob takem tempu, k ga mam, pa glede na to, da se zmer bl zavedam, da je lajf kratek in ga je treba čimbolj izkoristit (jst ga še zdaleč ne, še čakam, zgleda), se mi zdi nesmiselno svoj dragoceni cajt porabit za take ljudi. Jebi ga. In je itak boljš, da maš 2 prjatla, k pa 100 kolegov. Kaj če ti to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 jA Mick, pocas obupas pa nehas skusat vplivat oz. spreminjat. mors prcakvat nic pa si razocaran nic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 In je itak boljš, da maš 2 prjatla, k pa 100 kolegov. Kaj če ti to? Ja....čeprav, boš vidla, zapomn si, pa se va menla čez leta ......znajo biti ti znanci, pa tud če jih je velik, pa razpršenih okol, pa redko videvanih, zlata vredni......če so fajni in če si drug drugemu pustimo neko sled pozitive, simpatije, naklonjenosti.......pa četud se zlo redko vidimo.........neb jaz podcenjeval znancev. Vsaj svojih ne. Enih 20 Z unimi tko al drgač bednimi pa ne mislim tratit časa, razn, če že moram, no. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 *MISEL DNEVA - ČE NE LETA:* *Če si delaven kot konj,**priden kot čebelica,**zvest kot pes**in marljiv kot mravljica . **.... pojdi k veterinarju,**da ti izda potrdilo,**da si osel.* mislim, da nas je kr ene par takih oslov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 glih neki atcga sem hotla napisat, Pikica (*tole, "Pikica", sem zdajle dodala, prej k sme pisala ni blo mantisinega posta se, pa sem obisk dobila pa sam postnila) da namrec: sem jaz tud taka, da manj je vec, sploh v prijateljstvu in odnosih, da pa vseen ne smemo tegale kenslanja prevec bukvalno shvatiti pa prevec dosledni bit - si je kaka vrata fajn pustit odprta, pa ne iz koristoljubja, pac pa iz preprostega razloga: ce si se druzikl z njim, si neki ze moral met z njim. zakaj se opehart tud za to, kar vaju je druzil? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 jA Mick, pocas obupas pa nehas skusat vplivat oz. spreminjat. mors prcakvat nic pa si razocaran nic. A ne to pa ne. Oziroma odvisn v kakšnih situacijah in okoliščinah. Če si samo zase brigajoča rit, k se ne zmen za krivice in bede, ki se okol tebe dogajajo, jih v bistvu podpiraš....... Jp. V odnosu do mene nimam tolk silnih pričakovanj od ljudi, prenesem marsikaj dokaj nonšalantno. V okolju v katerega sn iz takšnih al drugačnih razlogov dan, pa vedno podpiram fair play in ščitim tiste, ki so manj močni in izkoriščani. Tako naj tudi ostane. Sam način uberem mal drgačn, pa seveda sebe tud mal bl zaščitim kot sem se kdaj prej..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 glih neki atcga sem hotla napisat, Pikica (*tole, "Pikica", sem zdajle dodala, prej k sme pisala ni blo mantisinega posta se, pa sem obisk dobila pa sam postnila) da namrec: sem jaz tud taka, da manj je vec, sploh v prijateljstvu in odnosih, da pa vseen ne smemo tegale kenslanja prevec bukvalno shvatiti pa prevec dosledni bit - si je kaka vrata fajn pustit odprta, pa ne iz koristoljubja, pac pa iz preprostega razloga: ce si se druzikl z njim, si neki ze moral met z njim. zakaj se opehart tud za to, kar vaju je druzil?Ja, sej se strinjam, ne smeš si vseh vrat zapret. Samo, ciljala sem na to, da sem mela v preteklosti res ogromn ''prijateljic'', ki so mi ful pile energijo. Vedno sem mogla jst njihove težave poslušat in jih rešvat, one pa tega niso delale zame. In pol sčasoma ugotoviš, kolk odvečnih poznanstev se ti je v letih nabralo. In se preprosto nisem več odzivala. Ker je blo tud velik sebičnih ljudi, tega pa sploh ne prenesem! Ker me moti, da jaz dajam, dajam, z druge strani pa NIČ! Pa ne govorim samo o materialnih stvareh. Tko da...zdej sm tud jst bl sebična, v smislu razdajanja svojega prostega časa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Tko da...zdej sm tud jst bl sebična, v smislu razdajanja svojega prostega časa.To pa je tud edina "vredna" reakcija. Ampak je pa blo kaj vreji "prijateljc" valjda tud, ne . Pa recimo, mi2 tud nisva prijatelja......si mi pa bila simpa oseba, ko sem te spoznal.......pa veš, da če si v MB kam lohk pokličeš, če želiš........A ni to eno ful fajno znanstvo? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 A sem ti bla? Nisem več? Men si pa ti še zdej. Itak, da te rufnem, če bom gor. Sej, to mi je pa všeč, pr določenih ljudeh, k sm jih tuki spoznala. K mamo obdobja, k se ful kej zapričamo - po os-ih al tko, pa pol pač ni več kej za rečt, pa komunikacija mal usahne, pa se lohk čez pol leta čist normalno spet menmo, v živo al pa prek neta. In ti si mi eden izmed takih. Pa tud tko, sm ti zmeri zaupala, k se mi zdi, da si vreden zaupanja. No, zdej pa dost laskanja, k boš spet poln samga sebe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Evo, na kaj se upič, babnca smotana Ne, kul da da sn ti bla všeč, ko sva se spoznala......ampak.......zdej pa ti nisn več? Kak te lahko kaj takega pomisliš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 To je zdej moderno, da se v vsak post vtakneš. Ja, kaj morm, če si pa preteklik uporabu. Iz trme te nism hotla citirat, k tole pa ne sme tko pisat...hit poprav iz si mi bla v si mi od takrat všeč. Rožo sm pa vzela, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Si mi od takrat všeč (ko ne jamraš prevč, se greš kritizerstva ipd. ampak delaš na seb, za sebe, jemlješ vajeti v svoje roke, pa še hecat se znaš) .....zaj pa še mal tež, pa mi neš več! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Pošteno. Sej jst sm si tud takrat bolj všeč, k ne sitnarim. Jebi ga, mal pa lahk težim, konc koncev sm ženska, pa še na PMS se lohk zgovarjam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 x!x.. sej skor sploh nisem hotla pridt napisat... kaksno blazoto sm mela v sobi!!! med srshenom pa ono divjo preshpicheno oso pa se med cim!! prvic vidla kej tacga!velikosti pa barve srshenje (zivorumenooranzen, kakih 4, 5 cm, vendar tanjsi), vendar z nekaksnimi krilci! obnasanje... hm, kake ose popadljive... ampak kar po tleh se je tud rolal.z vso silo se zaletel v zarnico, me clo mal oplazil 1x in ker sem se najezhla, je cutil al kaj in prav nevarno se zacel zaganjat vame!pa to ni res!tko da me je kr stiska zagrabla (nc od onga, a smo al nismo , nismo bli, cist nc, sama groza me je bla)..in k sem ga hotla s cajtngom ven tko.. bl usmert, je pa mislu, da prot njemu maham tko, da mora bit ogrozhen, je bil pa se bl divji pa se bl neartikuliran...joj.grozn...mi je kr srce razbijal. pa po tleh pa sunkovito.. v tren oka je bil 2 metra stran, k jojo.pol je pa nekak se na stranico okna zasidral za hip, sem pa hit ga ven porinla s cajtngom pa noro divje hitr okn zaprla! shiju! zdej mam pa vse zaprt in je za crknit! sam ni sans, da mi tele blazote se kej letajo dons okol.mater! :xx!: spet sem na vrh! (in to s temi *veshami pa tem* ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Se pofočkam pred spanjem Danes sem LENARIL (vsaj glede službe, drugače pa kolesaril in se sprehajal,pa pri v službi visel )In, posledično, preživel krasen dan , sicer me zato jutri čaka skoraj 14h dela, pred službo pa še neko letanje po Centru :xx!: Ampak za nagrado pa dobim noč pri in frej soboto * jaz pa imela obiskec, aliano z onimi flashkami vsemi, pismu smo komaj gor spravl vse. sej ne, ena skatla pac... vse lepo pomito in tko. pa en cajcek sva spili.kok je lustna in super! no sej to je itak vedno, sam zdej pa kar zhari. fajn vidt tkole folk, ki je zadovoljen in kul. Če v pravljice verjameš, se ti pravljica (lahko tudi) zgodi Se strinjam , Aliana kar žari, še okolico napolni s, prijetno in pozitivno, energijo Bast, lepo te je (vsaj občasno) brati, lahko bi se večkrat oglasila Ravno sva, s , obujala spomine na začetek najinega poznanstva in vpliv dvotedenskega skupnega življenja na razvoj zveze Kmalu bova postala mobilna in bi se lahko zmenili za kak party ali pa izlet Mami Todi in Ula Zdaj pa lahko noč vesolje, Lunatke, Lunatki in Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 jes grem pa zraven svoje postle spat mamico ji... sm jo poštrihu, pa še ni suha, lih svetlo plave riti pa neb meu sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 ma ne morem mantis, hvala za nasvet. vem kaj mislis, tist je blo na morjih raznih pa kar pomaga, ja.sam k mam vrata balkonska, k morjo bit odprta, sploh pa zdej polet.pa ogromna okna... no na enga bi se dal, sam pol pa nobenga zraka res nom mela! ah muholovc nou delal za te strahote velikanske!pa tezko bi mi blo gledat kako tako zwal da bi tam brenchala na onem prelpljena (al kako jih lovi oz. kaj se zgodi)... ma tkole mi dol vse pade.lepo sem risala, vse mela tam...pol sem pa sam vse pospravla pa luc ugasnila, zdej pa ze ona svetloba od tv-ja privablja ene tele.. sam so mejhne.pa ni to skoz (sam vsakic k je, jaz taksno zganjam, da se zdi da je skoz blazota ), sicer pa se se komarjev ni (ti so premini pa prelahki, k sem visok pa ko piha, ful piha), sploh ce je veter. in taki cudni stvori so ratal!kar eni mixi, da sploh ne ves a je vesha al srshen al kacji pastir! *k je mel se tok velko glavo skor kot kak kacji pastir. res ne vem, kwa cem narest.ce dam pa etericna olja, je pa se hujs!to pa kar derejo v sobo! res, en cajt so mnozicno hodile cebele pa ose k men not pa kar umirale! zanimivo je pa tud, da kjerkol smo skor zivel, so mel srsheni al pa ose gnezdo v najblizji blizini in clo kache.. no slepci.. enkrat smo mel ose pa slepce na 2 metrih... v enem panju.. k ga je pol gazda sezhgala.na vodnikovi je pa zgornja soseda prsla z metlo zhokat k nam iz sobe, da sem bla se slabe, da se bodo srseni pol men masceval.mah. srshenja pa osja posla.sam da ose so kul, se vse zmenimo, srsen pa... mi pa ni spet tok do pogovorov, k je prehrupen pa prevec ga je v prostoru. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2007 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 dobro jutro. moje dva pičita danes z motorjem na Pag, jst delam popoldne pa jutri dopoldne, vmes je čas zame, tole prav rabim.. v nedeljo, če vreme da, bom pa hodila hodila hodila... jst pa verjamem v pravljice s srečnim koncem v primeru, da se oba zavedata kako krhek je odnos in mislim da se Aliana kakor tudi Onix tega zavedata.. ravno tako partnerja.danes me čaka kar nekaj opravkov dopoldne potem pa prijetnejši dan dneva na pijački z lunatki... se prav veselimTodika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 ooooo....todika is back.....lepo, da vaju pocrklja pa pusti počivat.... ....bejbe, uživajte.... sršeni....eh....sem iz enga letos nardila herbarijski primerek....sam je bil gravž totalen......ne grejo mi glih dobro ti podvigi.....sam u flatu pa takale pošast tud ne more bit.....preveč nevarno.....in se mi muholovec tud ni zdel zadost ustrezno orožje.....ko da bi hotu slona s pištolco fentat......in ker se mi še gnusi zapovrh, sem raj en debel katalog spustilananj....tako, zvrha....za vsak slučaj.......z insekti in pajki se res ne štekam najbolj........je treba tud to sprejet....k je čist po sistemu, da je brez veze si delat utvare, da je v vsakmu nekaj dobrega...... ....... a pluti je aktiven......?.....ha, sej bi si lahko mislila....večji kot je nebesni kažin, bolš se počutim.....zarad mene lohk ostane kjer je, še naslednjih 100 let...... ...... ajd, mejte se...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 še dobro, da nisem nikol trdila, da je treba ljubit vse...al pa da se mi sanja,kaj je brezpogojna ljubezen.........to je na temo društva ljubiteljev malih živali...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 sršeni, ose :OO!: bojim se jih zarad tega, ker sem alergična na te živalce....vešče so mi pa kul..sploh une ta velke.....ko jo ujameš, te prav prijetno ščegeta po dlani There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Ksenja v nedeljo bo dež ne boš nič kaskader,če razumeš kaj hočem rečt 3x hura za ljubitelje malih živali :wOOt: ne pa ne bo, pa tud če bo in ne se ne bom izgubila... razen če se ne bom zanalašč. ej dva tedna že čakam na tole, ni šans da dežuje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 Z muhotepcem se gres lakho kto ene vrste tenis :D haha mantis!sam ne jst! ja stekam zdaj, aha muhotepec, zato si tko rekla, poznam to ja, sej mi ga je mama 1x kupla, pa se je nekje ob selitvah zalozil.ah kje, si ne upam udarjat!!! :OO!:to pomen da ga moram iz prve do mrtvega zadet..to ni zame, tile boji... res ja, na pisane, sem ze kot zlo mlada postekala, k so vsi domiclji sli name, k sem mela edina neko zivorumeno obleko..pa na moje slike so drle na vosnjakovi, ose. (k tadivje barve uporabljam, kljub temu da so po terpentinu disale in ne po sladkaraju pa tem).bom morala zacet sivota okol hodt. dons sem morala pa ze goloba preganjat.mam tud schtraufenpacht s temi taletecimi skoz nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts