Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

itak. ne bo mel druge izbire. :vragec: xDDx

drugac pa, sm ze hotla pridt napisat, bingo, heureka!!!! namrec: se nas bo polotila... (zalost in to).

pol pa: bl razmisljam (polotila), manj mi je vsec oz. se mi zdi cist narobe pa brez smisla.

polotila.. torej v bistvu 1x od lotit.. se nas je vecX lotevala, 1x pa polotila...

sam: polotila!

polOtila! kaksna beseda pa je to? a sploh obstaja! x:o)x x:Dx

ce pa pol lotila.. pa ni prav.... k lotis se necesa tko... bl konkretno... zagrabis, se vrzes v... ce se te pa zalost tko aktivno lot, pa ne bi bla rada zravn... x:px

joj kok morm met skrbi...

grozn problematicn. x:o)x x:Dx

sam res.. k me iritira, ce ne morem povedat TOCN tistga, kar hocem....

ne da so ene bedaste besede nametane, k se cut da se ne govori, pac pa zgolj besedici...

kar je pa skor nekak itak, k tok pac mas tega..... besedisca.... in tok tega, kar je pac za povedat, karpoves s tem, kAR je na voljo... tud ce uporabljas -namest 100- stotisoc besed, se vseen tud slednje 1x iztrosijo oz. postanejo iste, skor brezpredmetne, ce jih ponavljas v krogu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:D

kok pomoci okol te zalosti, da kako cimbolj v vatko jo dat! :D

nas bo usodno zaznamovala, eto to napisem. :lol:

:vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js sam vem, da bom spala ko bebica..tak je vedn

da bom sanjala....kot ponavadi za ščip

pa da še mam še sam 2x za delat čez cel dan...

tak da ne bo časa za vplive za luno x^x

aja pa nabavla sem si karte..take čist ribje....magical mermaids and dolphins :2src:

in morem rečt, da so čist hude x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx

ja, jst hitr preklopim, za razliko od nekaterih... x:o)x :vragec: x;)x

Boga scorpiogirl... je tud slabse ciscenje, bo naporen scip jutr (glih koncujem napoved)

cimvec vode spij, not dej scepec soli pa mal limone, ce jo mas... pa pod tus pa s hladno vodo na konc.

x:Xx tenkju Marsa

sm že cel dan na vodi z limono x:)x prej sm celo eno mejčkno kumaro pojedla x:Dx pa ščip kriv, da me tkole alkool vrže :O: dobr, to pol ni kšna pogosta zadeva x:o)x fajn, da je napoved :palec: sm se jo kar navadla brat xcivx :inocent:

uf, dobr, da sm boljš že ... čeprav se želodec še zmer neki pritožuje xrolleyesx ma, prov mi je, brez vsake mere se nalivat x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

aha fino. xokx

no vids telo ze ve. xyesx

sej bo. xDDx

O Klarus, karte!

super. morske/ribje, to morm vidt (jih kao mal *zbiram* - kar pomen, da mam razlicnih nekaj).

Kok je kul dobr pojest! xokx

da nimas nc posebnga, pol so pa eni makaroni za ubijat zanje. xDDx

take tele peresnike al kaj so sem si naredila.. in jooooooooojJ! kok je blo nad dobr! x^x

in zdej cist sita.

pa zato fliknila napoved (kakrsna pac je ze.... *"prevzela" - mislim da sem pol na konc si zbrala xDDx)...

komaj gledam, cist sita, po okusu bi pa kar se.. k je blo tok njami dobr!

nc posebnega: cebulca, 2 cela cesencka (k ju pol ven poberem), ena buckica mini naseckana pa paradajzka dva... pol pa mal bazilike pa mal petersilja na konc pa se drobnjak cez. pa parmezan.

Nad nad dobr!

skoz bi lohk to jedla, 3x na teden zihr.. makarone pa paradajz pa to. x:)x

in kaksen lepoten soncni zahod!!!!!!! :2src:

fantasticn!!!

in jaz lohk iziram! xokx

ultra fantasticn.

nc krcha okol N in te scene...

sam trebuh ven pa prsa not al kako je ze x:px x:Dx

pol pa se Portrait of a lady.... (mi je vsec nicole kidman, sploh tu, pa vsec mi je bil ta roman, so mi vsec americani, mensezdi da je american, henry james.. mensezdi no da je henry james).

nc, si grem se 1x nalozit. :yumy:

Picasso

morgen.... x:)x x:)x x:)x

kok fletkano dezhuje.... x:)x

ucherishn vecher biu pa chist speshl.... x:)x

greva s sosedom na drink v oshtarijo....in tam cela beda... :o|o:

pa sediva za shankom, pa on men...lej a ni tale una frendica...pa jst ono...ma dej kwa che ona v tej bedi kle pochet...pa a jo poklichem de preverm?...pa hahaha...pa tko dalje ...pa dink na drink (viljamouke sva tolkla xcheersx ) ...pa se pred ushtarijo ustau srebrn bmw....pa jst frendu....pizda kake dve pichke sedita not pa lastnik ushtarije de bo spet namaku...pa blablabla....pa pichke not prskakljata....pa men direkt okol vratu....hehehe.....bla una frendica.... x:px x:px ....no...pa smo ga veselo odzhingal....

aja bajdwej....tole ne pishem zato deb filistre jebu v glavo.... x:Dx x:Dx x:Dx

no....de koncham roman....pol k je oni zaprl shank pa vsi skupi na KOPO (to ena lokalna atrakcija kuhanja oglja)...pa tam nevihto prezhvet....tako ta ehte wagnerjansko.....pol pa k men na bajto.....prejle sta pa shle... x:)x x:)x x:)x

fak.....kok sm nachvekau.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx povsod tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:)x

morgen

a ne kok fletkan dežuje...miris ozona svuda...

pere, pere .....mal žajfe pa mal vode....pa se iz rdečekožca spremeniš v bledoličnika....

x:Ix tok sm presrečna, de me je kr sram povedat...zjutraj se zbudim in si pravim, pje pa kaki si ti lucky women...

nobenih policajev, nobenih inšpektorjev, nič več bežanja....

nič več pijuckanja od jutra do noči...in vsakovečernega predstavljanja novih prjatlc....vsak naslednji večer so ble bl kumrne....

nobene mrgolazni ne na kopnem in ne v vodi....pje se začne dret ...ribe me žrejo....sn bla v resni dilemi, a nej goloroka pobegnem na kopno, al se naj grem borit s piranhami......

razpadajoče crkovine, napihnjene plavajoče podgane...smrad bencinskih motorjev,kobilice velikanke, kljukasti pajki, nadležni škorpijoni, da onih letečih podgan od galebov sploh ne omenjam, prah v ustih , uhah, očeh in čodrih....ose v rojih :xx!: na vsakem požirku pivičke

v glavnem ni da ni...spim v postli :2src: mam radio :2src: cune mi dišijo po detergentu :2src: umita sm s sladko vodo :2src: na seb mam nagravžno dobr parfum :2src: vse mikro živalice sm poštaubala s strupom, nikjer nobene, še mravlje ne, naj živi kemija in kemijska industrija :2src: :palec:

:vio: sem malo brala in vidim da vam ornk dogaja....

čestitke vsem, ki praznujete in slavite in iskreno sožalje vsem, ki žalujete....

jst sn v vakuumu.....mislem

to verjetno zaradi enormnih količin seksualnih aktivnosti....

mal mi padla kondicija xcivx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jst sn v vakuumu.....mislem

to verjetno zaradi enormnih količin seksualnih aktivnosti....

mal mi padla kondicija xcivx x:o)x

hmmm....pomen, de te niso NApumpal....ampak IZpumpal..... :vio: :vio: :vio:

x:Xx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hmmm....pomen, de te niso NApumpal....ampak IZpumpal..... :vio: :vio: :vio:

x:Xx

zlomk....tralala

:vio: spoštovani kolega, mičken popravk, če smem....de JIH NIsem .....ono ta prvo in ono pod ta drugo :kiss:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx Sem glih skritizirala Lush v dvojčkih ... Me pa prav zanima, kaj bo s tistim šamponom. Izgleda kot da bi otrobe skupaj stisnil pa malo pobarval. A si povohala tistega proti prhljaju? :xx!: :xx!: :xx!: Umreš. Božjastni smrad.

hejhej, da poročam: šampon za lase v obliki trde podolgovate žajfe je 1A :palec: Peni se ravnoprav, opere fantastično (v bistvu še bolj kot Fructis-katerega sicer uporabljam), minusek je edin, ker odpada cvetje (v mojem primeru jasmin - 3 koščki), sam z obziorm, da je naravno je logiš, da odpada. Aja, sm si kupila unga rumenga z vonjem po jasminu in ylang-ylangu :2src:

Lasje po obdelavi še vedno rabijo balzam (no, vsaj moji, farbani, dolgi in z bogimi konicami)

Milo za telo pa me je razočaralo: diši blazno dobro, je pa mal neroden kos (dokaj velik in grob nezaobljen kvader - kaj češ, sem pač občutljivo fina xrolleyesx ) aja, pa izbrala sm si takega kt nek piling in za tista zrnca so not namešal mal drobne mivke (kt na peščeni/mivkasti plaži) - šit pa je to, k je ta mivka sam na eni strani (očitno se je v modelu posedla na dno) in in s tem si ripsat kožo - ni najbolj prijetno :xx!: Škoda se omili, če prej žajfo fajn namiliš v rokah in se pol namiliš po telesu - zaenkat, razen mivke, ne odpada ničesar. Filing je čist, koža rahlo zatezujoča (ne tok ful, kt sicer z navadno Dove žajfo), ampka itaq se po tuširanju zmer z biojojoba oljem namažen, tko da ni panike. Ampak banja xrolleyesx :sori: močno upam, da ne bom zjebala odtoka, k je že tko bogi (mivka se rada poseda v odtoku in pol ti ne pomagam nobeno čistilo za čiščenje odtočnih cevi :vragec: :xx!:

Tko da....naslednjič zihr naum kupila tega mila za telo, šampon pa xyesx

Mi je pa dala v Lush-u za povohat un šampon z vonjem po pivu :sick: čista ogaba :wacko: me sploh ne zanima kok je dober za moje konice xcivx

.....pa sinusi :o|o: a ma kdo kako idejo kako jih lahk med potjo zdravim? bom si dala podkapo in zaprla pot vetru, kolikor se bo dalo, sam če mi jih bo vseeno prepihalo in me bo bolel (sej sploh ne boli, sam tak zoprn, nabuhel občutek je v nosu...).. kaj lahk naredim? če kaj?

Men blazno pomaga Sinupret (tableti - zeliščni; dobiš v lekarni, mrbit celo v zeliščni) Odpre vse sinuse :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Naj še jaz na hitro pokomentiram njihove kugle za v bano, sem glih eno včeraj notri fliknila ...

:xx!: :xx!: :xx!:

Diši glih ne kaj pretirano. To kot prvo.

Kot drugo, vso tisto "cvetje" plava po vrhu vode in izgleda kot gnilo listje oz. crknjen mrčes.

In kot tretje - na bani pusti rob, ki ga je potem treba dol ribat.

Kopala se v tisti vodi nisem, ker jo je obarvalo umazano rjavo (krogla je bila v originalu roza), pa tisti plavajoči delci so tudi preveč :xx!: izgledali. Kako bi jih pa spravila iz las, mi pa sploh ni bilo jasno.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Naj še jaz na hitro pokomentiram njihove kugle za v bano, sem glih eno včeraj notri fliknila ...

:xx!: :xx!: :xx!:

Diši glih ne kaj pretirano. To kot prvo.

Kot drugo, vso tisto "cvetje" plava po vrhu vode in izgleda kot gnilo listje oz. crknjen mrčes.

In kot tretje - na bani pusti rob, ki ga je potem treba dol ribat.

Kopala se v tisti vodi nisem, ker jo je obarvalo umazano rjavo (krogla je bila v originalu roza), pa tisti plavajoči delci so tudi preveč :xx!: izgledali. Kako bi jih pa spravila iz las, mi pa sploh ni bilo jasno.

hejhej, s cvetki pr men ni blo blema :palec: prav tako z banjo ne x:o)x

ti pa vrjamem, da je težk pol banjo zribat :vragec: :sori: sm mela že vijavaje po negi telesa. Mi je pa nekak logiš, da je po tuširanju malce več dela za čiščenje banje (običajno jo po tuširanju z nafto samo splaknem z vročo vodo); osebno sem se zeznila tudi z nakupom sicer mikro biooljne pakunge za kopel (ni Lush) - na banji nardi nagravžno masten, oljni rob in ja, je treba pol banjo čist zares spucat (ne pa se hecat z vročo vodo); pa še zmer se morm pol z jojobo namazat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:wOOt: ...madona se vam dogaja....jebelacesta....rabla zdej eno uro, da sem sam mal preletela....nemogoče vse komentirat....al pa napisat misli, ki so se zraven dogajale......

....skratka...lajf je lep....kaj je s planetki, pojma nimam.....glede na to, da je men fajn, mora bit očitno ornk piz*......pa to je že prav neverjetno....... :OoO: ....ko da bi me nardili za "vojne razmere"...... :huh: .... x^x .....

....ajd, mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ucherishn vecher biu pa chist speshl....

Pih! x8Dx :palec:

morgen

O Lia!!!! xokx glih vcer sem te ful pogresala! WB! x:Xx

a tko hudo je blo? x:px

men so čisto :2src: same morske deklice, delfini, ribice ...

http://www.holisticshop.co.uk/itemdetl.php?itemprcd=DIDCMERM

wow, lepe! :2src:

hejhej, da poročam: šampon za lase v obliki trde podolgovate žajfe je 1A :palec: Peni se ravnoprav, opere fantastično (v bistvu še bolj kot Fructis-katerega sicer uporabljam), minusek je edin, ker odpada cvetje (v mojem primeru jasmin - 3 koščki), sam z obziorm, da je naravno je logiš, da odpada. Aja, sm si kupila unga rumenga z vonjem po jasminu in ylang-ylangu :2src:

Lasje po obdelavi še vedno rabijo balzam (no, vsaj moji, farbani, dolgi in z bogimi konicami)

Milo za telo pa me je razočaralo: diši blazno dobro, je pa mal neroden kos (dokaj velik in grob nezaobljen kvader - kaj češ, sem pač občutljivo fina xrolleyesx ) aja, pa izbrala sm si takega kt nek piling in za tista zrnca so not namešal mal drobne mivke (kt na peščeni/mivkasti plaži) - šit pa je to, k je ta mivka sam na eni strani (očitno se je v modelu posedla na dno) in in s tem si ripsat kožo - ni najbolj prijetno ...

Poznam tole, mensezdi da je tko nalasc, da je oni 'mivkast del' spodaj. jaz sem to dobila od frende pa sploh nisem znala uporabljat. x:o)x

s tistimi rozcami sem se pa tud jaz enkrat matrala pol pa sekirala pa obremenjevala, kako spucat, brez da shtalo delam v odtok. :o|o:

pac, sej je cist kul, sam ne furam tega.

Po pivu? x:Dx Grozn! :sick:

x:Dx

Včerej gledala film Portret dame. Joj, John Malkovich je res dober igralec. Noro dober

Jp, jaz tud, men tud vsec, sam se bl sem shizila na igro Nicole Kidman (k tle ma se -super fantasticno- mimiko - k v novejsih filmih je pa zginla, bogve zakaj, morda pa res zarad plasticnih operacij al pa cesa, tko da zdej vec ne shizim tok nanjo oz. na njeno igro, ene par vlog pa je ultra mega in vcerajsnja je med njimi).

Zlo dobr film, zalostn... sem ze mal 'pozabla' da je taka zgodba.

~

do 5h in cez nisem mogla zaspat... pa sem mal na balkon hodila pa Luno oranzno gledala pa tko... eni so se NAD drl tko strahotn da je blo cudno in grozno, ko sem pa zaspala sem pa ful sanjala..

da sem kot v enih uradih, je blo velik folka, pol sva pa z enim moskim bolj uradnim, v nulo opedenanim tam sedela in je kar chik przgal! :eek: in sem rekla, a dejjjj! a se lohk kadi, pol sem ga pa hitr se jaz prizgala :D ... pa s tipom sva si bla vsec sicer nekak al kako, sam pol sem sla jaz v ene prostore, v bistvu je blo pa tud kar v lekarni in me sploh niso hotl postrezt pa turnusi so se glih zamenjal in sem hotla nekaj kupit in sem se guzvala pa razburjala pa 20 je blo zaposlenih pa nihce me ni sljivil in ko sem bla koncno na vrsti, sem pozabla kaj hocem. x:o)x in pol sem narocila Bepanthen plus (sploh ne vem ce obstaja - mislim plus, za bepanthen vem da je, sam ga se v lajfu nisem kupla). x:o)x x:Dx

In dons sem se pozn zbudila in hotla zamehurt telovadbo, k je blo tok pozn, pa sem se vseen kar zbrcala (da ne padem iz ritma oz. da to ni opcija, da ne bi, ce si zadam serijico).

In zdej pijem kavo v hladovini (xokx), pol moram pa ven.

Uspesen in prijeten teden vsem! xcivx :palec:

Picasso

Poznam tole, mensezdi da je tko nalasc, da je oni 'mivkast del' spodaj. jaz sem to dobila od frende pa sploh nisem znala uporabljat. x:o)x

s tistimi rozcami sem se pa tud jaz enkrat matrala pol pa sekirala pa obremenjevala, kako spucat, brez da shtalo delam v odtok. :o|o:

pac, sej je cist kul, sam ne furam tega.

Po pivu? x:Dx Grozn! :sick:

ma jst mam taka mini cedilčka na odtoku (kupila v Merkurju-ni drago), pa zadrži vse lase, občasne kocine (od xsrcx ), pa cvetke tut; pa koščke hrane.

Sam mivke pa ne :o|o:

pr ns ful ščije. v bistvu mi je vseen, sam ima, da neha do 14,45 k res neb rada lazla po nalivu dam. Dans grem prej dam, grema še z mat do stare mame k ma dohtarja. Pol pa še olcukunf v šoping špecerijo. Na Jesenicama xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Koscke hrane? xDDx v banji?

drugac pa poznam, mam tacga v kuhni...

mah vcas sem vec packarla z vsem takim....

mat me je sam klela.

sem si dajala orehovo listje na lase, da si jih popravim in pol so ble brisace vse take rjavkaste pa take, nagrauzne v bistvu..

pa so se tam sushile. pa rob od banje, ja.

Pa je mama se jezila skratka, da kako nemarn zgledajo tiste brisace, kot bi ble posrane pa take, jaz sem pa rekla, ah sej je sam od oreha... sam to sm v bistvu sam jst vedla. :D

zgledal je pa res nemarn.

Oj Amis!!! x:Xx Kje si ti!

ti pase, ja, k je precej zemlje aktivne pa ti na velik pomembnih dobre aspekte najbrz dela.....

jaz mam vse zaktiviran, uran cez mars pa tak, pa mam zaenkrat sam kakih 7 plavic, obicajnih. xDDx

pa nc nisem se zazghala pa nobena zarnica mi se ni explodirala. x:px

pa venera prihaja na uran,mc,pluton (xokx x;)x) pa svasta, mensezdi da ga skor ni planeta, k ne bi bil aspektiran.

sam men tud to cist sede. boljs da dogaja kot pa da ne. x:)x

Picasso

Oj Amis!!! x:Xx Kje si ti!

ti pase, ja, k je precej zemlje aktivne pa ti na velik pomembnih dobre aspekte najbrz dela.....

jaz mam vse zaktiviran, uran cez mars pa tak, pa mam zaenkrat sam kakih 7 plavic, obicajnih. xDDx

pa nc nisem se zazghala pa nobena zarnica mi se ni explodirala. x:px

pa venera prihaja na uran,mc,pluton (xokx x;)x) pa svasta, mensezdi da ga skor ni planeta, k ne bi bil aspektiran.

sam men tud to cist sede. boljs da dogaja kot pa da ne. x:)x

ajaj...pa kje naj začnem....k se tolk dogaja, hkrati pa čist nič.....ma ne štekam folka, k ma cajt z drugimi se ubadat (beri:opravljanje, govorice razne in podobna sr*.....)....ko je pa v nas vse tolk aktivno....

evo, zdej mam dopust, sam po moje da ne bom nič več na netu, kot kadar sem v službi....u službi gužva, tle mam pa tud hude plane.... x:Dx ...pa zaenkrat kr dobro laufajo.....sej preberem že.....vsaj dnevnik....sam k nimam časa komentirat.....

a teb je pa uspelo sam 7 črnic pridelat??? nice...napreduješ.... xDDx x;)x ....kar tako naprej.....sam mal si jih pusti....ker glede na tvojo karto, je menda še dobro, da so sam črnice.... :detelca:

sam zdej sem pa firbčna, na kerih stopinjah se planetki nahajajo.....glih da preverim po moji natalni karti....je pa res: čez akcijo ga ni.........še ponoči....čeprav bi to mirno lahko preskočila......vaja "ražnjič" je bistveno bolj primerna za na plažo, kot pa za v postlo...... :vragec:

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lia in amis :palec: sem vaju tudi jaz uspela pogrešat malo.

SLabo spala -kolovratila ponoči naokoli, pobirala cote, ki so zunaj ostale, potem pa hecno sanjala, da likam belo posteljnino. Jaz ki je nikoli ne likam...in potem me zbudijo gospodič, ki pravi - daj speglaj mi ono srajco...eh..kaj češ..

danes štrajkam. nema vodnega dneva, dva kosa lubenice pojedla..pa pucarila tudi že nekaj..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

mene pa polna luna čist uspava..sem koma....današnja še posebaj...

včeri zaspala ob 21h.....zjutri izklopla budilko, se obrnala in spala naprej..seveda zamudila v službo :vragec:

je pa res, da sem prejšno noč spala 3 ure....pa pop 2 :inocent:

zaspanc, ni kej :D

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Hej folk!

Po 15 dneh spet doma :sori: Luštn je bilo na morčku, imeli smo veliko srečo z vremenom. Bil je pravi počitek, plaža, plavanje, babji čvek s prijateljicami, zvečer pa mal ven, mal pijačke in tako dalje x:Ix Vmes pa prijetni obiski (s forumašico na vrhu seznama x;)x ). Končno sem slišala v živo igrati Dan D. Me je metalo, ful fajn :palec: x^x Pa Lovšina (to lih ne prvič), pa določene na izvajalce na rumenih nočeh (kokrkol no).

Moram reči, da nisem prav nič pogrešala nobenega (razen psa x:o)x ), sploh pa ne računalnika, interneta, TV-ja...

Je bilo pa ravno prav. Zdaj je čas, da se zopet zresnim tako in drugače (kar ne bo težko) in delam (kar me že čaka).

V teh dneh bo treba pregledat milijardo emailov, da sploh ne omenim, koliko ste tukaj napisali!!!!! :eek: x:Dx x:Dx

Na uhe mi je prišlo, da je Todika rodila! x:Ix

ČESTITKE!!!!!!! :onfire: :onfire: :onfire: Nate sem se pa spomnila vmes x;)x Pa Ula je ful lepo ime :2src:

Lepo se imejte...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...