Audente 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Uf, Klarus kako lepe karte...prav nice Lia, Amis....ste bile pogrešane..... Mantis, ti si pa tako lepo opisala današnji dan...pa je kar izginil post ...why marsa, tebi itak dogaja Danes je bil dan po 14 dnevnem dopustu. Me je že ponoči zvijalo. Prav nerada hodim v službo. Itak sem jih pogostila za Rd, pol pa prav zmešane gledajo, kwa dogaja...ma nimam besed...ampak, pol pa pomislim, saj niso same krive, ko so tolk toge, način dela v naši organizacijei je kriv...ali pa? Ma ne . Nič jih ne bom zagovarjala. Zafrustrirane fovšljive babe so pa kakšne želje so mi izražale če bi vedle, kaj sem jaz že doživela, bi katero kap ali pa bi bil požar. NIČ. Išem novo službo. Zdaj pa zares. V glavnem....seminarsko grem pisat. Bom šla še na en izredn rok poskusit nareszt en izpit....poleg ščipa je še teta s Krvavca na obisku. Prav en fajn dan. PS: pa eni so me ful presenetli za Rd ( pa ne v službi ) ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 no, hvala za pogrešanje nataly in audente.... ......pa sej berem....samo.....eh..........tole meni zgleda čist neznana scena in se ne znajdem glih dobro, če me kdo pogreša............ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 no, hvala za pogrešanje nataly in audente.... ......pa sej berem....samo.....eh..........tole meni zgleda čist neznana scena in se ne znajdem glih dobro, če me kdo pogreša............ Smotka ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem čestitam tetica There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Kje že Cosma izlivala žolč glede mizarjev? No, zdaj sem v istem sranju skoraj jaz...Fasadar nesramno povišal ceno..tudi kako lahko za 2000 eurov spremeni ceno. Čeprav sami izbrali dodatke(črte bele) barvo(ta drago orng), pa tehnične dodatke, ki jih je v osnovi kao pozabil izračunat...bljak..je pa gospodič bil včeraj sam doma in popenio človek...da toliko ne da. TAk, pa si jo naj dol vzame..hehein potem (pazi pred desetimi dnevi dal ceno in pustil fraj za pogajanje, ki smo mi naivci mislili, da bo tole pogajanje navzdol)..in gospodič -vsaka čast mu..jaz bi verjetno penila do onemoglosti - uspel se pogodit na tisto izrečeno ceno. Kaj se te tip gre..Polna luna očitno delala.Sicer pa ful utrujena in blazno zaspana. Malo me že jezi, da zaspim vsepovsod. bo menda minilo. no, hvala za pogrešanje nataly in audente.... ......pa sej berem....samo.....eh..........tole meni zgleda čist neznana scena in se ne znajdem glih dobro, če me kdo pogreša............mah seveda sem te pogrešala. Pa lio..škorpije mi pač pašete očitno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Ksenia.....čestitke predvsem pa zdravja in veselja mamici ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem čestitam!!!! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem O, teta Lia, Mich, Amis WB Audente, teb pa dogaja a kr službo boš menjala Nat, v reviji VIP (ZPS) sem nekje zasledila, da obrtniki ne smejo kr tko zviševat cen, da je treba pred projektom sklenit pogodbo, v kateri se točno določijo obveznosti, roki in cena obrtnika. Če ti je dal predračun, velja cena iz predračuna! Razen, če se niso povišale cene materiala, za kar ti mora predložit dokaze-račune, vsekakor NE PLAČAJ višje cene! Za bolj "kakovostno info" oz kako dalje, pokliči na ZPS (01/474 06 00) oz. prošetaj na www.zps-zveza.si You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 morgen danes sem pa že malo manj srečna cel kup jajc na glav... de je človk tok nehvaležno bitje....namest de bi bil hvaležn de se zjutraj sploh zbudi *** ma lepu pozdravljam vse , ki so me pogrešali inu une k me niso...za vsak slučaj, al, bolje preventiva kot kurativa, pa prisrčno pozdravljam še une k me šele bodo pogrešal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 morgen ma lepu pozdravljam vse , ki so me pogrešali inu une k me niso...za vsak slučaj, al, bolje preventiva kot kurativa, pa prisrčno pozdravljam še une k me šele bodo pogrešal a mislš jt med normalne al kwa? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 morgen.... x:)x sonce sije.... pa tko lepo je zhe na jesen kazal.... no ja ....she mal se bomo moral kuhat..... :xx!: bemudrgach pa pochutje she kr.... edin hrbet me srbi k pizda.... no.....vsej predstavljam si de je to tko.... x:Dx skos eno samo chohanje.... xrolleyesx zlomk....tralalajst pa nbenga ne pozdravlam, ne onih k me, pa onih k me she ne pa onih k me ne bojo pogreshal.....fuck off.....razen seveda onim trem nosom poshiljam 777 + 1 ..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 a jst sm pa vosek You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 a jst sm pa vosek a to kokr mejhn vosu?.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Čestitke, Ksenia. Babe, fajn, da ste nazaj. Grem si glavo oprat, pa tko mal....se uredit, k človk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Grem si glavo oprat, pa tko mal....se uredit, k človk. sam cet kurac zraste.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 quote name='aakhut' post='869061' date='31. Jul 2007, 09:44'] a to kokr mejhn vosu?.... x:Dx zlomk....tralalaTi že veš...k jajca ješ Akhut v mlajši izvedbi[ You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Ti že veš...k jajca ješ ooooooo.......tut cookie-je..... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 kva pa prawš na na svojga dvojnika Čedn poba, an... You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 kva pa prawš na na svojga dvojnika Čedn poba, an... ker to?? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 oba, valda mal višje, gor poglej je trajalo precej cajta, da sm prpopala slikco You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem oooooooooo......čestitkeeeeeeeeeeee.... .....pa naj se majo max fajn.... xrosex Sicer pa ful utrujena in blazno zaspana. Malo me že jezi, da zaspim vsepovsod. bo menda minilo.ko boš najdla recept, kako se ne zaspi povsod, povej tud meni...... ....sej doma se mi to ne dogaja....v službi pa....... pa prisrčno pozdravljam še une k me šele bodo pogrešal x:Dx mal višje, gor poglej je trajalo precej cajta, da sm prpopala slikco kera dobra slikca......mali zlomkič...... ajd, mejte se...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2007 Cestitke in velik srece sestrici, dojencku in vsem ostalim 'vpletenim', Ksenija! xrosex (*sm vedla da bo fantek! ) Lia! super k si spet tle, da je spet zabavno. Mali aakhutek! :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Br'dan! samo javim, da sva uspešno prestali in že pridno rastemo!Rodila sem 29.6, mala je rakica z luno v strelcu, asc. pa škorpijon.kar zabavna kombinacija imeli sva nekaj smole in malo čaka par operaij zaradi razvojne nepravilnosti. vendar se to da vse prav lepo poštimat, važno je to, da je sicer zdrava, zadovoljna in živahna, prav lepo napreduje. jaz sem pa itak čisto zaljubljena saj veste, mamice, kako je to, a ne ? prav lep pozdrav od obeh Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 teta fantka sem Čestitam! Kako mu je pa ime? samo javim, da sva uspešno prestali in že pridno rastemo!Rodila sem 29.6, mala je rakica z luno v strelcu, asc. pa škorpijon.kar zabavna kombinacija http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k020.gif Super, me veseli, da sta uspešno prestali! Pa držim pesti za operacije! xcrossfingx Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts