Ksenia 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 naš sonček je čisto osvojil mojo bejbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 lepo lepo lepo... :2src: :2src: ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 ja sevede... Bla zunaj, pa sem se do trznice skocila in sem si kupla breskve, pa se pametno sem se delala pa kot sokol gledala, k sem tok razocarana ce niso dobre. k pol jih nocem.in sem zdle eno in je bla pa TOOOOK dobra! In clo lubenice sem kupla en pis (prvic letos), pa sicer ne shizim, ce da so kumarasti okusi, pol cm rajs kumaro, k ne shizim na sladke okuse, sam ce pa so sladki, pa naj bodo sladki, ne pa vodeno kumarasti. in sem jo v bistvu pr enmu mal gricnila, bl zato k sem bla zejna pa je mel naseckano za probat, me je pa premamla.pa se par sampinjonckov sem si kupla (k so ble lisicke predrage oz. bi morala cel paket kupt, mi je pa cist rpevec). zdej si bom pa nekaj spackarckala. zadnje cajte ful nekaj jem skoz.... pa neki mam za delat, pa se mi ful ne da. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 a nimas nobenga nadomestnega pildka?a je nis se sploh mela? ne skrbi, ves kaksn sem jaz mela... do 20. leta nisem mela osebne. In pol (k so nas kapsi redno ustavljal, dnevno, najveckrat zarad bedarij, kot so zivordeci lasje ipd.) me je kaps en dan ustavil, pa sem rekla, da joj, sem se sla glih vcer slikat (ni blo res), kaps pa: v tork si pa rekla, da si se sla v pondelk slikat! tko da, najverjetneje te ne bodo v teh 10 dneh ustavil.sam bognedaj met rdece lase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 ah ves da te noujo.ma to z rdecimi lasmi sm se pohecala, k zdej jih ma itak vsaka skor.tedaj so nas pa zato kapsi ustavl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 si. sem mela vse to, you name it. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 jaz tud, sam pol vedno znova ugotovim, da mam take mishje in se pofarbam. rdeco sem pa rekla zato, da bo bl jasn, kaksni cajti so bli, k ce bi rekla zeleno, bi blo bl logicn, da bi cudn gledal.. rdeca pa se zdi nekaj najboj obicajnega. sej sm znala rect kapsu (k sem zvlekla iz njega, da 'zarad rdecih las' - so me ustavl), da zakaj pa une gospe stare z vijolcastimi lasmi ne ustavjo na drugi strani Dunajske (tedajsnje titove al kaj je bla). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 ok, dost,mogoče bom jest, k bom stara tut nazadnje hodila taka okol, pa bo po možnosti to še po zadnji modi jp, vsi gremo po tej poti... mladi pa so zlo kriticni do starejsih, gledajo kot na en oddaljen folk, kakrseni noujo sami nikol oz. sploh ne percepirajo tko...saj sem jaz tud bla taka.v bistvu je pa cist kul, zakaj pa stara bakica ne bi mela lila etericne barvce, pac pa mora sivoto nosit, ce ni pravi odtenek in ce si ni vsec (pa ce si lohk prvosc - v smislu, ce ma se sploh kej za farbat )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 kaj pa dogaja? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Fuzbal tekma Domžale: Dinamo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 a dej! Dinamo? a ni to kak ZGB oz. na vsak nacin HR? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Hrvaška: Slovenija.Jst pravm, kdorkol bo zmagal, vsekakor bodo naši. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 a dej! taka velka tekma in to direkt pred valkirinim balkonom! a tko, navijas k shus, Pikica, pa vedno bodo 'nasi' tadbest? dobr si si opedencala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Ja, klinc, če sm pa pola-pola. Pol pa nč ne navijam, ker bojo itak ''naši'' zmagal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 Ja, klinc, če sm pa pola-pola. Pol pa nč ne navijam, ker bojo itak ''naši'' zmagal. a dej! a sm kdaj kaj spregledala? nc vedla, da si fiftififti.aja k bojo pa s crnogorci, se bom pa jaz lohk vazla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 a dej! a sm kdaj kaj spregledala? nc vedla, da si fiftififti.aja k bojo pa s crnogorci, se bom pa jaz lohk vazla! Ja, tko je, mal sm južna, a ne. Ampak to je prov fajn, pol lohk za več tekem navijaš. Čak mal, a črnogorci tud fuzbal igrajo al kaj? A leže? Aja, sm hotla sam to povedat, da sm se prej tok režala. Dobim sms od kolega, pa piše: Prid v Havano (en lokal) fuzbal gledat. Pa jst Kva hudiča mi pa to piše, pa k glih nism kak fan fuzbala, pa tud nikol se nisva glih o tem pogovarjala...pa dobim čez pol minute še en sms NAPAKA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 kak mi je slabo ko tri tedne neisem nič konkretno jedla, sem bla dans na pici....naročila malo pico..je nisem cele pojedla(glavn, da je blo gor 6 pekočih feferonov ) pa kepico sladleda...mi je kr žal da sem sploh šla jest bi blo boš, da bi si kako župo naročila There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 vem...če cel dan vohaš hrano nisi lačn....zdej sem delal cele dneve in se mi niti ni dal jest..zvečer sem bla pa preutrujena, da bi pa kaj še za sebe naredla There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 si normaln..pa da crknem...probam na tak način, da namočim v juho omako al pa kaj podobnega žico..pustim da večina odtče in obliznem tisto malo kar ostane na žlicičist dovolj, da vem kaj manjka oz če je preslanovečino pa itak ne probam, pa je vseen dobr There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 sj nism ziher če mam cajt pisat glih nama je ratal uspavat kričača zdej pa mal lufta......atko fuzbal gleda js pa kle visim no, tolk da se javim mal, migam še, aja, clo pr frizerju bla dans, atko častil, se vse zmenil, razložil da more bit ekspresno ker on nima zize k bi kaj ven teklo in ne smem predolgo hodit...faca tak da sm lepa k pušlc in dišim po riboderminu in bruhcih ah ja......se zvlečem pod tuš zdaj pa v postlco....ojej, jutri se pa kopamo :OO!: me res zanima kak bo to potekalo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Todi. Uliko mi pozdravi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 mami todi pa hitr spat There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2007 Čak mal, a črnogorci tud fuzbal igrajo al kaj? A leže? :D () kak mi je slabo ko tri tedne neisem nič konkretno jedla, sem bla dans na pici....naročila malo pico..je nisem cele pojedla(glavn, da je blo gor 6 pekočih feferonov ) pa kepico sladleda...mi je kr žal da sem sploh šla jest bi blo boš, da bi si kako župo naročila sam to pa res! tako divjo hrano po dolgih dneh nejedenja... si normaln..pa da crknem...probam na tak način, da namočim v juho omako al pa kaj podobnega žico..pustim da večina odtče in obliznem tisto malo kar ostane na žlicičist dovolj, da vem kaj manjka oz če je preslanovečino pa itak ne probam, pa je vseen dobr jaz pa sploh ne probavam. sam voham. tko sem se nekak navadla.. pa tud, sej un vrel okus mi nc ne pove, tko pa dobim esence kuharije. no, tolk da se javim mal, migam šekok je lustna pa fina tamala, k joka na fotkici. kok so srckani dojencki, k jim je glavna briga joshka. uh ze vidm Todika, rakica, uh uh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 janko uletu... in odletava...kdo bi vas use prebral? štekal? tolažil? razumel?...zgleda da sm ene dva pira prehitr doma drgač pa... ljubi vas janko sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts