Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

bohdej..... x:)x x:)x x:)x

hehe....najdu zlomk zjutri 4 (SHTIRI) MUSHNCE...... :hepko: :hepko: xwizardx

so zhe v predelavi.... xwizardx xegox

tko da gobe so zachele poganjat.... x^x

tut ozimnica bo.... x^x x^x x^x

aja....pa najdu sm she ene 30 al neki tazga mladih jurchkou...pa neki druzga drobirja... x^x

drgach pa pochutje po starem...nch sprememb...ne gor ne dol, ne not ne ven.... xrolleyesx

ne sem ne ke... x:Dx

v glavnem dolg cajt....pach penzjonersko naselje.... :o|o: xrolleyesx

tko de....kokrkol sm meu une kleti pouhn kurac....se mi pochas zhe mal tozhi po njej... x:px x:o)x :inocent:

bo zhe....she en mesec pa itaQ shtartamo... x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tiste noske pa shnofke pa lichka..pa kar je she tazga.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dan!

Ravno sem se dokončno zmenila za plane čez vikend. Dobim družbo...upam, da nam bo vreme naklonjeno, da mahnemo ob kakšno jezero, mogoče celo raft ali hydrospeed (ful si želim, samo ne vem koliko časa prej je treba rezervirat)...Ah ja, kolk stvari bi jaz počela. x:o)x Vsekakor pa morem k frizerju. Zgledam obupno.

Včeraj sem pogledala 5. delov Heroes. Freak. Kolk je bit fajn neproduktiven....včas x:o)x

Cookie! Bergle :sori:

ne stran vrzt, k ne vem ce mam se.

ja, 12.2.2002 - dobr datum, naslov razstave pa je bil Marsijada, k je bla na pustn torek (v KUD-u sicer je blo to). se Bilka mi je prsla malat ksihte pa eni DJ-ji so mi prsli rolat, je blo fajn...

so rekl eni, da je tko domace, k v kaki dnevni sobi.

to je bla moja zadnja razstava. :o|o:

jaz, lenuh. :V:

a dej, tvoja mat se spomn, kaksn kompliment. (:madpro: x;)x :vragec:)

Dx

Ne vem kdaj, grem naslednjič dol, ampak dvomim, da bo kdo pospravil oz. vrgel stran tiste Mladine x;)x Lahko pa še posebi rečem!

Zadnja? Ti ni več, da bi še kakšno? Maš dost materiala?

Ah daj, moja mat je po moje ene 1-2 leti starejša od tebe, tko da je to nekak njen čas bil x;)x

Lep dan!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja sej na to sem ciljala, Michelle (s to ikonco :madpro: v bistvu sem se iz sebe ponorcevala, sicer pa, ne glede na leta, mi je nekak hecn, da 'morm' bit v rangu z matkami - ne s folkom, ki sem z njimi v kontaktu sicer)..

ja sej ni panike, ce ti pa bo, pa ce se bo, pa pac enkrat pober, ce se bos spomnila, ko bo priloznost (ce bo). x:)x

materiala? v glavnem je point, da sem jih dost razstavljala, ze obstojecih, sicer pa sem jih nekaj clo prodala, ful potalala (da bom kao nove narisala xDDx).. pa tko, namest da se men pod postlam valjajo, da so nekje zive. se razveselim, k pridem na obisk, pa vidm svojo sliko na steni, na katero sem po moznosti cist pozabila - in da jo majo uni, kjer sem na obisku. x:)x

drugac pa je se dost materiala, kupe, sam to sem mela nekak okvirjen pa s paspartuji, ostalga pa ne.. s tem pride dost stroskov.. pol mas pa zmer kake (druge) prioritete.. tako je tud s casom in energijo... zato tud tok cajta nisem nc risala.. sele zdaj tu sem spet zacela, po tolkih letih pavze.

sej bom se kej tko ustvarjala kot razstavljala, zihr... mora pridt taprav cajt. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa - tamali je ime Jackie - dala ji ga je že njena prva lastnica oz. najditeljica (ki jo je skupaj z ostalimi pobrala iz smeti...) - po Jacquesu Cousteauju - ker je tamala prava raziskovalka in ji ime kar fejst paše tko da je kar ostala Jackie... x:)x

Cookie - z agencijo - bili stacionirani v hotelu sicer ampak cele dneve letali naokrog... tko da sem bore malo ležala na plaži :vio: ampak mi je bil egipt ful všeč in upam da bom šla lahko še kdaj, za dlje... seveda pozimi x;)x

tudi rdeče morje je bilo fenomenalno ... kakšne ribe, noro... in seveda tudi delfinov je bilo največ... xsrcx

post-1827-1186049800_thumb.jpg

Live and let live! Life is beautiful!!!!

svinjsk da vi lohk postate fotke, jaz, admin!, pa ne! x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

samo na hitro, da vas pozdravim. :kiss:

nisem vsega brala, ker nimam časa, trenutno.

ampak:

todi: :palec:

cookie: xcrossfingx izkoristi in max lenari.

marsa: škoda, da se ti ni izšel izlet danes. je že za kaj dobro x;)x . mogoče te pa prime kakšna in ustvariš kaj famoznega danes :wOOt: :fiju: :palec:

vse zaspanke :palec: . jaz tudi xredx . grozljivka! vedno in povsod bi spala. pa lenarim 100/h. no, v službi ne, prisežem. popoldne pa že prav nemarno hedonistično in sploh se izležavam, jem, gledam filme in seveda SPIM. xsuperx

mejte se! hitim naprej! :flowers:

Marsa, kako že gre tista o kovačevi kobili :inocent: x:o)x x;)x

Ajda, lepa fotka :palec:

Lea, bom kr tvoj popoldanski recept sprobala xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tega prej sploh opazla nisem...

jst tut xDDx

pa z invalidksim vozičkom se vozit, me je zanimal kak je filing sedet v njem, pa sam z rokam se poganjat x:o)x

za vsak slučaj, k nkol ne veš kdaj boš rabu, an xDDx x;)x

zato me pa tut zanima vse živo, k nkol ne veš, kdaj boš kej rabu vedet/znat/narest.

a dej! x8Dx cak sam mal... xscratchx a sva se midve to ze pogovarjali al je dejavu al kaj.. nekak se mi "znan zdi" tole...

ja, zhelje.... xyesx

kr kej se zgodi s cist desetga konca.....

slani oblkadki so dbest, tko k zele, sam sol je bl izi, kis pa v zacetku smrdi.

hehe....najdu zlomk zjutri 4 (SHTIRI) MUSHNCE...... :hepko: xwizardx

.....

tut ozimnica bo.... x^x ...

aja....pa najdu sm she ene 30 al neki tazga mladih jurchkou...pa neki druzga drobirja... x^x

xokx dbest!!!!! no vids!

tud slepa kura zrno najde! x:px :vragec: x;)x

x:Xx

mogoče te pa prime kakšna in ustvariš kaj famoznega danes :wOOt: :fiju: :palec:

vse zaspanke :palec: . jaz tudi xredx . grozljivka! vedno in povsod bi spala. pa lenarim 100/h. no, v službi ne, prisežem. popoldne pa že prav nemarno hedonistično in sploh se izležavam, jem, gledam filme in seveda SPIM. xsuperx

mejte se! hitim naprej! :flowers:

po mojem ziher. x:o)x x;)x

thanx! x:Xx sej bo! xupx x:px

ja no fino, fajn se mas!!!!

le let! zviz! xDDx

Picasso

nič se ne spomnim :sori:

sm šla mal na zdravje gledat; pa se odločila, k mam še kamilčno olje (proti bolečinam v križu; kamilce namočene v olivolje) doma, da bom najprej mal slane obkladke gor dajala, pol pa mal cimetovga e.o. v kamilčno olje pa v kolk vmasirat :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

fajn, karkoli bo pac pomagal, so pa fajn in dbest zadevce, k jih mamo ze na broju.

in jaz poznam vse tole, k mam od nekdaj tele poskodbe pa to, pa vse deluje, sam zdej dam zmer kar sol, odkar sem si 3x zapored v 2 mescih glih tud kolk poskodovala.... pa sem najprej prepozn cajtala, ko sem pa 3. padla, sem pa prec s soljo in je nad!!! najhitrejs, zihr mas doma in ful dela! xokx

men je kar tko... shumel skor.. tak filing... k da bi se ulegla v kak naraven bazencek na morju, kjer je vecja koncentracija soli.. al pa, predvidevam, da je v "tankih" tko (one komore z epsomovo soljo). spica! xokx

k zelja nimam skor nikol kar doma, kis pa je bolj motec, glina pa je dolgotrajnejsa /(kar vse pomaga).

Picasso

Ja, solni obkladek. Kr to bom, k nimam doma zelja, pa gline tut ne. Mam pa solni cvet xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Sem že malo boljše. Imela starša na obisku, fotru izponjevala nekaj. Zjutraj se po lnf javljanju šla še malo razjockat h frendi moji..Hvala bogi, da jo mam no..pa da je tak blizu doma..pa da je tak potrpežljiva z mano...ko se spucala bila kar za ekšn...

Izkoristila ribjo luno, posejala in posadila kar se mora, se ukvarjala še s starši malo, celo ne preveč penila, ko videla starejšo da spet odmiga nekam...klinc...pa namazana z vsemi možnimi bojnimi barvami. ej..

Mlajša si privlekla sošolko na počitnice in čofotata tam zunaj. Pes pa mački se pa skrivajo v senci.

Niti do branja mi ni, me Waltersova v depro spravlja..

A gobe rastejo kje?? Lahko bi pa res ja...

Sicer pa tudi jaz že kot froc tudi z zelišči norela..moja mati nabirala, pa mešala, pol pa učenko pridno poleg imela. :palec:

Sam ribjega olja pa nisem preizkušala :vio:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sam ribjega olja pa nisem preizkušala :vio:

se mi kar zdi da ne, ja. x:px x;)x x:Dx

ja, fajn je met frende. xokx

fajn da si boljs.

jaz sem tud tam nekaj namocila, zdej mi pa sam narobe hod, k sem se pac tko prisilila da spucam. :o|o:

Picasso

Saj si tole uslugo kar kompenzirama. Najprej jaz njena rama, pol pa ona moja. :eek:

sam ne vem katera je na boljšem :2src: pa še kozoroginja je..(sicer z merkurjem in venero v strelcu..zato štekanje)

Si faca - se prisiliš da spucaš - jaz uporabim podkupovanje se mi zdi..deci malo namignem..pol pa spucajo..samo kaj..če ne bo več tole dolgo trajalo..

čakam da pride popravit pralni stroj... že cel teden čakam da se dogovorimo s serviserjem, potem pa kliče in pravi čez pol ure bom pri vas... še dobro da je kopalnica kokr tolk spucana... ma ne da se mi... sem včeraj spala od 19.30 pa danes do 6.30 in je še premal... neki nisem ok

čakam da pride popravit pralni stroj... že cel teden čakam da se dogovorimo s serviserjem, potem pa kliče in pravi čez pol ure bom pri vas... še dobro da je kopalnica kokr tolk spucana... ma ne da se mi... sem včeraj spala od 19.30 pa danes do 6.30 in je še premal... neki nisem ok

Me prav zanima,koliko ti bojo delo računali.Pa prevoz, ker del sam bo itak ziher najcenejši.

Ja no..je pa verjetno res, da si bolj primestna ali vsaj mestna..

Jaz se okoli kopalnice nisem nič sekirala. Itak je pol dosti bolj usrana bila kot prej

Kje je poletje? Kdo ga je skril? :ermm: :OoO:

štumfi.press :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

včer bla na depilaciji po šnel postopku; grem na morčita za vikend, pa se je treba uredit, kene :D

pa z gabez sm včer mal nalomila, pa speštala, pa na nogo dala, čez pa mokro brisačko; sm zdej že skor dobra, hodim brez bergle okol-počas, valda, amoak gre :palec:

gabez rulz :2src: :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, kaj, prav fajn dan je x:Dx . imam sicer mokre noge, japonke in hlače pa zebe me pa zaspana sem in čisto jesensko je, ampak: je res fajn! x:Dx pač še en dan za lenarjenje, če imaš možnost bit doma. pa gobe bojo rasle xDDx . no, saj jutri bo pa že spet avgust. danes je samo za intermezzo, da se lahko zavemo, kaj imamo in kaj nas še čaka. pa če gledaš tako ali pa tako.

x?x (a kdo ve, koliko stane 1m metrskega blaga? meni je računala 8,76 eura za tekoči meter in to za čisto navadno belo bombažno blago. je še svila cenej pomoje. xrolleyesx beda! ni čudno, da gre kitajska roba. mislim, kdo si bo šival, če dobiš narejeno za pol manj, kot daš samo za blago. pa se mi ne da nazaj preverit, če me ni okrog prinesla.) x?x

... grem na morčita za vikend, pa se je treba uredit.......

čak, a nis na bolniški?

ne, nism na bolniški xrolleyesx zakaj me to vsi sprašujejo xcivx sej lah delam z rokam :vragec: pa goflo znam tut obračat x:o)x

včer sm berglo šetala, dans pa ma krevsam kle okol; je že ful boljše x^x gabez dela čudeže, pa mrbit tut program v glavi, k sm se včer odločla da zdele nimam cajta za to in da se morm po expresnem postopku pocajtat do vikenda. Jst sm drgač zeeeelo malo v bolniški, milsm morm bit že res orenk bolana, običajno sm po 4 dni na leto-če je slabo leto.

cena je malce višja od običajne, pravzaprav je pa kr normalna, sploh če si kupila v LJ. Bombaž je drag, še posebej, če je kvaliteten (tp da se ne vid skos, da ni kt cuna, že v bali) v keri štacuni si kupila?

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ne, nism na bolniški xrolleyesx zakaj me to vsi sprašujejo xcivx sej lah delam z rokam :vragec: pa goflo znam tut obračat x:o)x

cena je malce višja od običajne, pravzaprav je pa kr normalna, sploh če si kupila v LJ. Bombaž je drag, še posebej, če je kvaliteten (tp da se ne vid skos, da ni kt cuna, že v bali) v keri štacuni si kupila?

sem razumela, da si rekla, da boš izležavala, ampak če se pa prav spomnim, si pa res rekla, da te vsi v službi sprašujejo, kaj ti je. sori, sem površno brala x;)x super, da si tolk zdrava :palec: . itak, da glava naredi bistveno. če ni zlom ali kaj podobnega, se po moje celice kar gužvajo tam, da bi te čimprej spet spravile v nivo normale - zdravja :palec:

resnica je, da sem ga zadnjič kupila na kg en kos in mi ga je prodala kot čisti bombaž in ko sem ga doma hotela odrezat en konec, se je pa kar raztegnil. očitno nisem elastana opazila v trgovini. no, sumljivo mi je bilo tam v trgovini že na otip in sem jo vprašala pa mi je rekla, da to je pa 100% bombaž. predvsem zato sem nesla nazaj in mi je mirno vzela in dala novega, ampak sem mislila, da mi bo morala dati kaj denarja nazaj ali pa dati večji kos blaga, sem pa morala še doplačat. in ko sem vse skupaj na poti iz trgovine seštela, je naneslo skoraj 6 eurov za 60 cm širine in tiste klasične dvojne širine (najbrž 120 cm). in zdaj se sprašujem, če mi ni malo več zaračunala, ker sem pač prišla težit (prav mi je x:px ).

evo jih jinxi pojejo : idem tamo, gdje je sve po mom! x^x x:Dx :palec: xsuperx

zdaj sem pa sploh xokkx

sicer ne vem za zihr, ampak pomoje tuky neky ne štima.

verjetno pa tja ne boš več hodila, an :inocent: pa jst tut zih ne xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...