Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 dej poročaj pol kaj/kako si uredila. mal s tržno požugaj: 01 280 87 00 (tel. od tržne inšpekcije; dejansko še nkol tja klicala ) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 js nabavu u kranju(mensezdi da tovarniška prodajalna Zvezda) po okol 2 ojra meter. pa tm bliz je tekstilindus tut, pa u šk. loki predilnica, pa u tržiču. use fabrške trgovine, pa ceu kup robe tut na kilo sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 js nabavu u kranju(mensezdi da tovarniška prodajalna Zvezda) po okol 2 ojra meter. pa tm bliz je tekstilindus tut, pa u šk. loki predilnica, pa u tržiču. use fabrške trgovine, pa ceu kup robe tut na kiloJanko, a s ti šivilja? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ja, seveda cookie ! mah, saj gre za malenkosti. kar me moti, je pač način in precej živčna postanem, če me hoče kdo okrog prinest. najbrž ne prenesem, če me ima kdo za blond . in potem moj detektivski um in ego skličeta vse vojake, da dokažem nasprotno . samo ne vem še komu? no, a vidiš, janko, ti lepo po gorenjsko, jaz pa neko malomeščansko pot uberem pa me lepo po kmečko nategnejo. no, upam, da nisem krivična. bom vse vzela nazaj, če po krivem dolžim. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Janko, a s ti šivilja? če te je treba kje zašit, loh probam ampak gobca pa ne. ni šans sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 eh, sej morš do KR al pa Tržiča tut nekak pridt; pa za 1m blaga pa res nau rinla v te hribe You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 eh, sej morš do KR al pa Tržiča tut nekak pridt; pa za 1m blaga pa res nau rinla v te hribe sej če misl teb nagobčnik nardit, bo itak tolk rabla, da se bo pa splačal sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 pol bi pa raj kej žičnatega, k blago me pa res nau oviral You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 pol bi pa raj kej žičnatega, k blago me pa res nau oviral pa sej sm mislu rečt tangice, pa se nism upu u tvojo rit utikat sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 sej bolš da ne You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 sej bolš da ne zdej pa k da hočeš da se a ne? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ne You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ne a zato ne, k bi se že splačal u tiste hribe po blago sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Kje je poletje? Kdo ga je skril? štumfi.press men pa prav paše tole danes....... ......sej bo še toplo......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2007 idem tamo, gdje je sve po mom! ja sej, scrkljanka in neprilagojenka. :Dvse mora bit po tvoje! x:Dx jaz se pa kregam nazaj, je lohk milijardkrat na deklaraciji 100% bombaz, recem da lazejo, da moj cut je nezmotljiv.recem: a se hecate, sej se cut, da je sama plastika! ne res, ene parkrat se mi je dal tole.... ja, kups blago, cela j*, cakas, pol je se kej cudn zasit al pa kej...al pa gres v trgovino pa das 30€ pa mas. kakrsen ces kroj... sam je pa res, da mors met pol sandokana al pa blescice cez joske, k je glih dobr kroj pa farba. * zdanjic sem rekla nekje v eni temi, da cudn k nimam nc schtraufenpachta in da se nobene zarnice nisem explodirala...no zdajle sem jo. drugac sem mela pa dons skorpijonski dan.najprej mela eno skorpijico na obisku, ki je bla pol se z enimi skorpijami zmenjena, jaz sem sla pa tud pol se na obisk k enmu frendu, k je skorpija.dobila domaco zelenjavo + grozdje, ki ga zdej grickam, njami dobr! zdej grem pa tv bult pa vsake tolk ovink v hladilnik.prej sem si spekla melancan posebej, bucke, paradajz pa mocarelo pa sem v plaseth nalozila pa mal olivcka cez.... sam mi je vec k 1/2 ostal... najboljs da mesarja poklicem. tok je firbcen.. ce hocem cist mini pis kupt za mimi al pa kej, me nad zaslisuje, zakaj tok mal pa kok nas je pa tak...pa pravm, je ze v redu, al pa, kaj pa je to vazn... zadnc 1x sem mu rekla, ste pa firbcni.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 zadnc 1x sem mu rekla, ste pa firbcni.. Ja, včas so kakšni tok sitni s temi vprašanji. Pa kva te briga. Zdej sm pa lačna, k si tok hrano omenjala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 a si kej papckala? mene je pa TOK glava zabolela nekaj ( )... in sem sla pocivat, zaprla oci mal pa roke si gor dala... no zdej je pa ok. zdej bom sla pa Oz gledat. haha sm hotla napisat, zdej bom sla pa OS gledat. OSe. Vase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 a si kej papckala? mene je pa TOK glava zabolela nekaj ( )... in sem sla pocivat, zaprla oci mal pa roke si gor dala... no zdej je pa ok. zdej bom sla pa Oz gledat. haha sm hotla napisat, zdej bom sla pa OS gledat. OSe. Vase. Veš, da sm. Špinačne raviole, pa paradajz svež pa eno najonezasto česnovo omako, ici pici zravn. Sej je blo ful mal, k sm si raviole že v četrtek skuhala za večerjo, pa jih je glih ene 7 ostal, tko da se nism na velko basala. Sam je blo pa mmmm, dobr dobr. Revčka, glavobol. No, sam, da je mim. Jst grem pa zdej na drinko, z eno kolegico, k se pozava že z otroštva, pa morva vsake tolk mal počvekat. Pol s emorm pa učit, pa generalno sobo pospravt, k tole je pa že višek. :xx!: Ok, lep vikend vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 morgen.... x:)x dons pa bo.....party.....juhuhupa she prou zlo se mi zhura....zhe dolg nism..... lohk mi pa klele mal pomagate: kuko se najblizhi pride do SEVNICE jst blage nimam .....tamali se pa she sanja nedva taprava skupi....hehe.....vodnarji... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na vse tisto tam.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 Thanx Pikica za socustvovanje, jasn, ti ze ves. Dons me spet mal hoce bolt... Mal je morda tud zato, k ze par dni ne pijem kave (k mi je je zmanjkal) pa se ms sem dobila, tko da najbrz je mal tud to, ceprav ponavad nimam tezav z glavoboli. Ja, tole zhretje ponoc. Se vcas vrzem kao na finto in si zobe umijem ze cist kmal, da pac nom jedla pol vec, sam ne dela. Grem jest pa si preprosto pol se 1x zobe umijem. Sam me mot tole in bi morala met vec volje. Mogoce ce bi bla predebela, da bi bla bolj trdna v tem, tko pa mi ni treba nc pazit pa to, pa nimam kakih tezav pol (razen kakega vishka bushyja ), pa si pac privoscim....je pa trapast: ce bi hujsala, bi najprej v noge, k mam ze tko suhe. Lepo se mej dons na onem zmenkcu s frendo! (jaz grem mogoc tud do frende, pa tud se poznava od konca osnovne sole) Mantis, zagotavljam ti, da so moji OSi ziher med najbolj nezanimivimi. Moji posti so 10x zanimivejsi in socnejsi (za kogar pac so) kot pa moji OSi. Slednji so vecinoma bolj 'uradne' narave, kaka tehnicna vprasanja itd. Tud za kako sloganje se me bara (na to sem alergicna in zamerim celo, ker se mi zdi, da sem na tak nacin se ze dovolj nagarala za folk).... Prav zlo osebna sem zelo redko... pa se tist ni nc tacga, cesar ne bi blo tud na forumu (lohk, al pa clo je).Skratka, popolnoma nc tacga.Pa tud, se ne ukvarjam recimo z drugimi.... ne tok zato, k ne maram opravljanj pa zdrah pa tega, pac pa predvsem zato, ker sem egoist. Rajs se s sabo kot pa z drugimi ukvarjam. Zhuranje... ja, res sem nekaj iz ritma padla in tud zamudila nekaj hudih partyjev.ampak tko pac nanese... najveckrat nimam casha tud, to prevaga, sicer pa tud ne maram nc pocet na silo, pa ce se mi ne zhura, je lohk se tok partyjev.... Pa neki so mi ene klube ukinil, kamor sem rada hodila, plus da bo zdej se ta zakon, me bo se tok manj okol..Mogoc pa sploh nom nikol vec zhurala. ceprav dvomim, kolkr se poznam, ga "bomo se zhgal". oj aakhut, a to je to k bojo tud let 3 pa morda clo rambo?k je zastonj party. jaoooo, kaksna guzva pa shtala bo to pol... Sevnica? ne vem, nisem se nikol bla oz. tko da bi sama vozila.Zakaj pa ne pogledas na Najdi.si zemljevidu, tam vse najdes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 oj aakhut, a to je to k bojo tud let 3 pa morda clo rambo?k je zastonj party. jaoooo, kaksna guzva pa shtala bo to pol... Sevnica? ne vem, nisem se nikol bla oz. tko da bi sama vozila.Zakaj pa ne pogledas na Najdi.si zemljevidu, tam vse najdes. MARSA.....tis takaaaaa LUBICA.... kaj bi jst uboga reva brez tebetole z najdi.si je blo megaresno....ne zajebavamdrgach pa dons na partyju samo she intosomethingkonlcerti so bli ucherije pa dzhabe vstop....donsche uletish....me pocuki za rokau.....dobish v zhivo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 Oj, thanx, najbrz te bom kdaj drugic. Lepo se mej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 sedaj je 99% (1% puščam kaki višji sili ) da bom septembra 18 dni na morju še 4 tedne pa bo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 s.o.s. ne vem kje naj vprašam...ali lahko dohter diagnosticira z merjenjem krvnega tlaka notranjo krvavitev? če je slučajno tu kdo k s spozna na medicino pa še tole...rescue remedy kapljice so zakon,,, če jih še nimate si jih nabavte..pa v etui zraven ključa v žep x!x pri vseh poškodbah, nesrečah, nenadnih akutnih poslabšanjih,,,,, ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 moram se pohvalit, pa mojega tudi, že en teden ne kadiva in ne pijeva kave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YESSS ma zanima, če to že tist saturn seka al kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts