Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 fajn ne? preživela dopoldne v naravi, sama, kul... 4 ure hodila hodila hodila... opazovala... dve veverički sta bili prav prikupni med igro... kar ostra igra je bila... več takšnih trenutkov si želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 o super, vevericke! vcas sem bla skoz v stiku z njimi, so mi k roki hodile, k jih je (blo?) v tivoliju ful.... so take zivahne pa take...prima! 4 ure? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 jp, 4 ure ful sta bili luškani... v bistvu sem videla 4 sam te dve sta bili pa prav pojavni... pravi lov na drevju sta opozorili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 fajn ne? preživela dopoldne v naravi, sama, kul... 4 ure hodila hodila hodila... opazovala... dve veverički sta bili prav prikupni med igro... kar ostra igra je bila... več takšnih trenutkov si želim gozdne vile rabijo gozd, ane in to čimvečkat There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 o glej kaj si me spomnila... prvič (al drugič?) ko sva se videli si me tko poimenovala, pa nekak presenečena si bila nad menoj ane? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 zakaj presenecena? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 o glej kaj si me spomnila... prvič (al drugič?) ko sva se videli si me tko poimenovala, pa nekak presenečena si bila nad menoj ane?ja ta drugič sem ti to rekla..čeprav sem to že imela v mislih ta prvič ma nisem bila presenečena nad tabo. bol nad sabo, ker ponavadi nobenga (vsaj prvič) ne spustim do sebe...mam vedno masko gor...hja pri teb so pa vso oklepi pad dol There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 smesno kak se Klarus veseli konjunkicje Saturna na natalno Luno pač sem se odločla, da boto ena fejst dogodivščina...s samimi pozitivnimi izkušnjamiin v to verjamem..in tak bo trmastaškorpija.press There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 Aja pomota, venera pa merkur v vodnarju v 3., en na drugem, mars pa v dvojckih v 7. (še dobro da ni v opoziciji z luno in asc), jupiter v 5. hisi na kironu, oba sta v kvadratu s saturnom iz 8. hise, saturn v raku dela tud opozicijo na venero, razen da dela skoraj tocni trigon na luno... pluton na vrhu 11. trigo na merkur... uran na vrhu 12. tocen kvadrat na merkur.... lilith na vrhu 5. hise tocno na srediscni venera/ mars v opoziciji s plutonom iz 11... eh taka sem pac, saj vseeno... je kar je, pol pa še neptun koncu 1. hise dela opoziicjo na mars... neptun siocer nic drugega na osebne... Tocka duha v tocnem kvadratu z luno in na soncu (ampak ne vem ce je orbis lahko 5*) sonce na 2.30 ribe.. letos pride saturn delat opozicijo nanj, ful dobro to bo še zanimivo...mas zanimive polozaje, vvenero na merkurju in to v kvadratu z uranom.... ni cudn, da skoz tok razmisljas pa vse.. pa se v 3. (jaz mam pa saturn v 3.).... uh mars neptun mas opozicijo!!! (jaz mam eksakten trigon).. cemu dela saturn eksakten trigon? soncu al asc? luni morda....ne pr tockah jemljemo najvec 3 stopinje orbisa (eni se clo manj, do 1 stopinje).ja, men bo prisel saturn v opozicijo natalnemu.. sam sej pravim, name saturn ne prime mocno..... men v bistvu cist dobr dela... nc prevec, vzamem od njega kar rabim (recimo studioznost, resnost in to, ko gre za znanje in podobne zadeve)jaz mam tud jupiter v 5. hisi. a si ti pol tud zmaj? aja, kje mas 12.? v tehtnici al sco? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 al pa ve da se bo končalo eno obdobje in je že pripravljena na začetek drugega... in ji ni mar tistih negativnosti ki jih prehod prinaša... marsa, sej ponavad so vsi presenečeni ko me vidijo... pač nisem samo jamr.pres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 a res? men se zdis tocno taka k si. je pa tud mene nekaj presenetil na tebi: glas.ki je bolj odlocen in tak kot pa pisanje tvoje, to je pa res.... a pojava pa si cist taprava. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 ne vem, zarad saturna ziher ne. mal zarad merkurja v konjunkciji s soncem, luno in marsom, pa ker je vse to v trigonu z neptunom pa asc morda..... aja ves kaj je tud to, pozabm tkole.. tud zarad mocne osi riba/devica: pa lohk hkrati vidim povecavo drevesa in oddaljenega gozda. hitra sem v bistvu, sam to je v glavnem.... tolle koncentracijo pa res ne vem, odkod mam.... morda tud mal to, da je pluton v devici v trigonu z venero v 6.morda pa tud duh na asc v eksaktnem trigonu z merkurjem..... a ti tud obe hisi v sco? no sej, se mi je zdel, k je ista stopinja asc....smo fajn zmaji, a? o kul da mas trigon med saturnom in luno!! jaz mam tud slabe zivce (luna/mars opp. uran/pluton) *aja imas prav! hvalabogu da nimam se saturna v ribah! (za las je slo ) * Mislim da zdej ze mal ircava... pa si bova kej se za drugic pustili, ceprav mi je prav pasal dons tale pogovrcek astroloski s tabo, mantis.. pa da sem nekak mal uvida (ponovno, saj najbrz je blo ze kdaj kaj govora) v tvoje polozaje dobila. mam celo guzvo dons, pa ful krvavim pa se glava me tisci.. k ne morem rect da me glih boli.sam vmes sem ze postli preoblekla pa 2. cote ze perem pa clo en stavk napovedi sm ze napisala pa s frendo dogovorila po sms-ih da jo pridem jutr iskat na brnik pa z mamo se zmenla pa s tamalim in kaj da bova jedla.zdej pa cote obesm pa grem skljocat. upam da me nou glava bolela oz. da me bo nehala tiscat. lep preostanek nedelje, vsem Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 kaj mamo vse ms js tud 3. dan There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 ja sej jst se tud kukam mal nazaj. ja, pravzaprav je blo res vec dni, je men tud pasal, je fajn da smo prjatli, sploh ce vsi v bistvu dobr mislimo. vcas je ptorebnega mal pogovora, je pa najboljs tedaj, ko je spontan(o). ja, tole opazovanje pa to, bo pa res najbrz duh, fortuna in asc na kupu.. v bistvu vidim cel krogotok... smer, mozne variante itd.vcas se pocutm kot robot, racunalnik, se kar presenecam, si mislm, sej sploh nism clowk, ampak vanzemaljc. (vanzemaljci na kotih, v konjunkcijah)..kot da bi jaz imela vse to v vodnarju, kar mas ti.aja, venera v vodnarju mi je zelo vsec!!!super polozajcek zame za prijateljske in take naveze! ma ena moja ful dobra frenda, en frend pa se tim (tim jih ma 5 al kok v vodnarju).In s tockami duha v vodnarju se tud dbest stekam, obicajno (mitja jo ma tud), najdem se pa z duhom v skorpijonu... cist vse jasn, nc treba govort (pa sveen govorimo , predvsem jaz ).a ti tud ms? jaz pa 2. dan.... in je cista strahota (men tok telesno dela pluton, najbrz ker je z marsom in luno v opoziciji)....ajd! et tu, Klarus? zdej pa res prav da neham, je tok fajn cifrca tamle. (*pa bom pol vse prisla tlacit v tale post.. k vcas sem kot navita... se komaj ustavm... kr ropotam.... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 a ti tud ms? jaz pa 2. dan.... in je cista strahota (men tok telesno dela pluton, najbrz ker je z marsom in luno v opoziciji)....ajd! et tu, Klarus? aja..no pri emn ti trije niso nč povezan tak da morem kje drugje iskat krivca a to se tud vidi al kak..js mam prave koline...kratko ampak močno :xx!: mej se There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Hej sončki Kako prijetno naporen vikend sem preživela. Včeraj in danes smo bili v hribih, 2 kar konkretna izleta z veliko hoje, ampak ko prideš na vrh je Super no. Edino krave so nas "napadle" Najbrž so se ustrašle psa (ki jih mimogrede ni niti opazil). Ampak je kar grozen občutek, ko te obkrožijo krave, te gledajo naravnost v oči in se ti približujejo (pa "sopihajo"). No, konec dober, vse dobro Umes, ko tole pišem, ugotavljam, kako je moj disk potreben formatiranja Grem še malo pogledat, kaj ste kaj nagobcali Lep preostanek vikenda! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 enako, Michelle (da bo treba mal reda narest na kompu, mam celo shtalo ),pa da lep preostank nedelje! evo grem nastimat do konca hrano, tim je zdej bas igral, bil pod tusem, zdej mu bom pa prepustila komp oz. bova morda gledala kake filme al pa kej, sej ne vem ce je kej pametnga.morda bom tud brala (gejso sm do konca), zdej mam novega manklla, kul, mi sede stil. ce mi nou prevec butal v glavi... v glavnem, se vedno me mal glava boli, stiska, krvavim... ampak bomo prezivel.jes, spackarla napoved... ene stavke kar dvojno pisala.. pa zamutila.. pa gledala drug stolpce podatkov v efemeridah in me je vse skup zmedlo... pa narobe cut-nila, za merkur, namest za sonce.. skratka, cela zmeda.. sam mislim da stima vse... ockej... sibam. xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Moji hčerki imata obe merkurja in venero v vodnarju zdaj jaz znalka znam zakaj sta tak pametni včasih No, tak je - včeraj smo se menili, da bi šli na sadno kupo - nismo šli, potem na Ptujsko noč - nismo šli -zaspali pred tv. Pač pa gospodič sredi noči kolovratil, ker on bil na vrsti, da gre po ta velko v mesto, jaz pa spala, spala..in zjutraj -v bistvu bilo ob osmih me zbudi - si skuham kavico..on gre v službo..jaz pa spat. pa spala do pol desetih. potem kuharila..in opodne mele kosilo..potem pa spet za dve uri spat. Pa mačkonar pod odejo.Se foter in mati najavila na obisk - se mi nekaj grozdja zalušta, pa hajd gledat, če je kaj zrelega. Pa so ose pridno na delu. Vse ta dobro bodo požrle No..tako. PA hvala bogi za pralne in pomivalne in vse druge stroje, ki pridno delali, medtem, ko jaz počivala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 sej ni slaba barva spljoh...dober dan. mene vsaka mišica posebej boli, ampak jst bi šeeeee... popoldne pa delat, pa čakam na en čudež, pa mogoče grem za vikend na Pag Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 Pa so ose pridno na delu. Vse ta dobro bodo požrle nemarnice!si mela cele vijevaje... jaz tud hvalezna za stroje in orodje, sploh dobro, k sem ves lajf prisiljena s slabimi orodji se matrat. Pobarvala sm si lase ... in postala skoraj vijolična. :cry: jebemo ... kaj je to ... krneki :xx!:uh, lepa barva, men se zdi pa manj na violo, bolj na rjavkasto rdeckasto oranzno, verjetn mors se 1x oprat lase pa bo bolj prava barva. Mysti, delujes bolj rdece, se mi zdi Ej cetud bi blo vijolcno, policija te zrad njih ne bo ustavljala, Marso pa je tud zarad rdecih nekoc, še zdaj ne morem verjet Nataly, ne zdi se mi glih, da so Merkur pa Venera v vodnarju folk ful pametni, odmaknjeni pa ja, to pa ja, prijateljski baje, ampak nevezani, nesramni pa po moje ne, ce mislis na odgovarjanje in taksno Merkur v ovnu kaksen po moje bolj, ziva enciklopedija pa je predvsem merkur v devici....kr verjem... pa se svasta je blo... mojga frenda, k nima las (ni pobrit, prav nima jih, v bistvu 'bolezen') sta 1x NA PICI masirala dva agenta v civilu!! zdaj se zdi to nepojmljivo.. tedaj pa je bil vsakdan,,,, k nama sta prisedla (!!!) in nama pokvarla pico z zaslisevanjem!! Blo je v Parmi, pri maxiju.bil je en dan po nekem schtraufenpachtskem tv Laibach nastopu.. in da kao ce sva nacija pa to..... 1x so pa Bozotu (mojmu ex), tud v moji prisotnosti, v enem lokalu rekli, tokrat 2 policaja v uniformah, da bi ga "najrajs s pendrekom po glavi, da bi mozgani okol letel"... sem bla zraven......saj jaz sem pa noc v chuzi prezivela 1x, k sem mela dolg jezik. s pendrekom me je po hrbtu (k se nisem dost hitr zmigala), pol sem pa rekla, caplji, sam z agresijo znate... so me pa sam pobasal... ej tega je blo nesteto...sej zdej bo pa spet tko. bom chik przgala, pa me bodo s pendrekom. aja po mojih izkusnjah bolj merkur v ribah, enciklopedicen um, vendar tud v devici... venera v vodnarju zato fajn, k nima predsodkov, se druzi z vsemi, prijateljska, odprta, zlo gud. aja Nat, tim tud venero pa mars (pa mc pa saturn pa neptun) v vodnarju... Kot da bi brala svojo torkovo prigodo... zdaj pa dobivam same hvale... že tko mora bit Dobro jutro Lunatiki hojladrija! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ...Mogoc pa sploh nom nikol vec zhurala. ... Hihi, šaljivka s.o.s. ne vem kje naj vprašam...ali lahko dohter diagnosticira z merjenjem krvnega tlaka notranjo krvavitev?samo z merjenjem krvnega tlaka zih ne gleda se še druge simptome: bledičnost, bolečine v predelu kjer se sumi notr.krvavitev, "otečenost"/"zatrdelost" v istem predelu...recimo rtg (rentgen) pokaže krvavitev mehkih tkiv, tko da sam na podlagi visokega pritiska kr neky sklepat - no way! Lahko pa je to EN od možnih simptomov! Vsekakor ob tako "hudi" diagnozi naj bi naredil še dodatne preiskave! p.s.NISEM DOHTAR. p.p.s.visok tlak - razen če ne gre za tlak v očesih - potem je krvavitev vsekakor možna, rtg pri tem ne pride v poštev, gleda se ozadje očesa pa pike al kaj - to pa že presega moje laično vedenje. Pobarvala sm si lase ... in postala skoraj vijolična. :cry: Men je barva ful všeč - vsaj po sliki ********* hejhoj banda pršla nazaj z morčita; blo fulfajn sam vetrovno, pa morje je ful premešala burja, tko da sploh nism nič plavala - k je bla ful mrzla voda, pa še pihalo je, tko da me je že na obrežju zeblo in mi ni na kraj pameti padlo, dab šla še v vodo Mela sm se res luštn pa še nobene gužve ni blo za nazaj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 fino! (skoda pa za burjo pa da nis mogla plavat )kako pa kolk? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Pobarvala sm si lase ... in postala skoraj vijolična. :cry: jebemo ... kaj je to ... krneki :xx!: Mysti, delujes bolj rdece, men se zdi pa manj na violo, bolj na rjavkasto rdeckasto oranzno, tri genialne babe...tri različna mnenja... na isto čupo u isti luni kwa če bi rajš še naprej modroval o stvareh, k se jih ne da videt? če bom kdaj za kšn nasvet prosu, me takoj pošlte u k***c btw. mirno se mi fučka, kuko se reče barvi... dobra je sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 kaksna pomembna zadeva! total boldanje in sajzanje in to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 kaksna pomembna zadeva! total boldanje in sajzanje in to. sej ne veš kwa govoriš JE POMEMBNO janko ti pa bejž na kufe, k zastopu itak nkol nč nauš sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts