Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 kako pa kolk?odlično sm mal soln obkladek dala gor, pol sm pa vmasirala kamilčno olje (namočene sveže kamilce v olivolju), pa z gabezom sm tut experimentirala. Včer pa še s šentjanževim oljem dobr podmazala.Sm kt rožca, skor bi že lah laufala sam se mal nazaj držim, ampak hitra hoja mi pa že gre tko da zdej mi je pa res nerodno zarad bergel: mislm, dajo jih men, enmu drugmu pa, k bi res rabu, pa ne kokrkol, zdej grejo v klet - do naslednjič (pr ene 90-ih letih bom mrbit eno rabla - no lah pa da tut tkrt ne) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 odlično ampak hitra hoja mi pa že gre ne pretiravaj ze prec... oven... tko da zdej mi je pa res nerodno zarad bergel: mislm, dajo jih men, enmu drugmu pa, k bi res rabu, pa neLepo od tebe, k tko razmisljas.. Jaz sem tud taka...al pa ce recimo prehitim na ulici kakega invalida ali zelo starega, k pocas pa s tezavo hod, nekak nagonsko upocasnim korak pa hodim bolj tko... obzirno in tko... mi je kar bad zarad vse te moje hitrosti, energije, zivljenja.. pa nocem picit mim njega kot tornado, medtem k se on matra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Ja, Marsa, počas pa z občutkom; sej sm do sobote s hitrostjo počakala; sam zdele nimam cajta, k mam sam še en tedn do dopusta in 2-tednskega morčita, morm spakirat tle v službi-k nas bojo selili zaradi prenove prostorov nekam po bajti glih v času mojga dopusta, pa ne maram, da kdo po mojih svtareh štofa in šnofa, pa nočem obremenjevat druge, ker ipak je selitev in pakiranje že tak bedno pa dost drobnjarije in to pa da bi zdej še za druzga kdo to delal anyway, ta tedn spucam in spakiram tko "na okroglo" pol morm pa še doma vse spucat (k se rada vrnem v čisto) pa finočo ročno oprat pa zlikat, pa rožcam se posvetit, k bojo pol 14 dni sirote pa v nabavo špecerije in fasunge...v glavnem, bom bizi. aja, vmes mam namen it vsaj 2× kolesom mal kondicijo nabirat (bom pazla, ja, pa počas in tko) k milsm še mal surfat oz , vsja na dili stat pa knjižnica... eh, kr v knižnco bom šla s kolesom pa bo Kokr mam jst hitro pokvarljivo telo (v smislu poškodb in nagnjenost h staranju/minljivosti/netrajnosti), se pa ipak hitr h seb spravim/pozdravim. Milsm, tko mora bit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 sm kr vedla, da sm pozabla na potno in lepljivo mrzlo kožo pi.da sm pozabljiva :xx!: sam se men dozdeva, da je Lia bl za uč spraševala tak filing mam You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 Kokr mam jst hitro pokvarljivo telo (v smislu poškodb in nagnjenost h staranju/minljivosti/netrajnosti)....ne smes tko rect o svojem telesu. ves kaj sve dela zate, pa namest da bi ga spodbujala, mu se polena pod noge meces.jaz pa recem, kwa mam dobro regeneracijo (pa hit se kej najdem v chartu tacga - npr. venera v 6. v trigonu z vladarjem asc ) in jo mam.....sam sem pa za te stvari pa, kokr znam bit speh, po 2. strani kr pridna...... mam kar voljo tkole za kake take zadeve.v glavnem, vse je v glavi.... telo se pac stara, vse je minljivo.. sam zakaj speshit ce lohk upocasnjujes. A tako celo, boga in da se na zensko spravijo Saj je Čelik, bivsi direktor policije sam pravil, da je bil nekoc red, da si ga lahko kao namlatil še zraven kdaj kakega... Hvala lepa za tak red in osebno svobodo. :xx!: Pa da se cikih niti ne menmo Nekak se bo treba drzat, ker gostinci kar sami klicejo policijo, ce si kdo cik prizge pri njih, pa to tud zanje mora bit stres, ker ce se prinjih kadi, pa placajo oni... Kazni so previsoke za posameznike, ne bo slo , madona ko je bla še bivsa vlada, se je govorilo o legalizaciji marihuane, zdaj pa se jemlje stran celo svobodo v zvezi z nikotinom, ma vem da je strup, pa ipak :xx!:a ne, govedarsk, ma sej se mi sploh ne da, 1x na let ven padem, tko k sem zadnjic....no moja beseda nc ne velja, ker pac kadim, dejansko pa tud ce ne bi, bi se mi to zdel cist off. nisem za nobeni skupini folka nc prepovedovat, sploh na tak nacin.... tko da me ne sam osebno razjezi, k nom mogla pac vec kadit, me tud razjezi in uzalosti tko splosno, kam gremo pa to....vcer sem dobila idejo za tak vic narisat...en caka na avtobusni psotaji, in se okol njega kadi k svina, izpuhi, tovarne, tko k v kakem Gustavu, risanki... ono, vse crno, se dimi, shtala... in pol si tipo chik przge (kaplja v morje v vsem tistem dimu) in ga dve bakici pol nad grdo gledata (al pa clo s kakimi marelami stolceta) in besno kazheta na napis: prepovedano kajenje tak absurd, v bistvu.vse prepovedat, bedaki, da bomo ja vsi se bolj "pasji", da se bo vec folka upiral, in da bojo ja tamali ze pr 8-ih zacel kadit, prepovedan pa to.. Ja, Tim je super! je fajn da ma luno v biku (poleg vseh vodnarjev, rib in dvokjckov), ker je blazno stvaren in moder, zrel... je pa ribje socuten in prijazen, ma skratka taprave vrednote, je fejst fant, sej mu vecX recem, da sem sicer ponosna in vesela, jasno, k je ves odlicen pa tak, sam da mi se vec pomen, da mu lohk zaupam in da je dober clovk k ma srce in glavo na pravem mestu. (pa tega ne pravim sam jst, kao pac mame, jasn da to recem - ampak tko, je v bistvu 'znan po tem' ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Hojladrija. Mysti, sploh ni švoh barva, pa itak se ti bo sprala...eto, taka sm bla jst prej...k me je skor kap. Dons je tok en krasn dan. Dobim namreč 7. del Harryja Potterja. Mislm, da ga bom kr tri dni sko brala, še med službo, če se bo le dal. Frik sm čist. Pa zvečer grem na kake palačinke al pa kej. Prov luštn bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 morgen.... x:)x juhuhu....kak zhur.... tko fletno pa zhe dolg ne.... in prvvi party k nism delal na njem....sam zhur.... okolje kulsko pri neki lovski kochi sred sevnishke shume.... DJ-i fenomenalni....tko de sekal u nulo... jutr pa nazaj na gorensko....she za kak teden, dva.... zlomk.....tralala777 + 1 na oba noska ino na en lichek.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Hihi, šaljivka samo z merjenjem krvnega tlaka zih ne gleda se še druge simptome: bledičnost, bolečine v predelu kjer se sumi notr.krvavitev, "otečenost"/"zatrdelost" v istem predelu...recimo rtg (rentgen) pokaže krvavitev mehkih tkiv, tko da sam na podlagi visokega pritiska kr neky sklepat - no way! Lahko pa je to EN od možnih simptomov! Vsekakor ob tako "hudi" diagnozi naj bi naredil še dodatne preiskave! p.s.NISEM DOHTAR.Rtg pokaže sliko kosti...za "mehke"predele ali morebitne krvavitve je pa ultrazvok.... ...če se zniža krvni tlak in poveča pulz srca, obstaja sum na notranjo krvavitev...ampak , ker si za mnenje spraševala včeraj ... p.s.: TUD NISEM DOHTAR Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ja, vidš, prov maš, vse pomešala, ultrazvok sm mislila, ne pa rtg :xx!: madonca sm senilna, še dobr, da najedm v službo pa nazaj domov aha, se prav, česen moram začet konzumirat, pa ginko, pa verjetn še kej aha, lecitin, to sm se tut spomnla Marsa, no sej, tko sm mislila, kt si ti napisala, sam je pol tk čudn izpadlo mam hitro regeneracijo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 dob r so vas nasralnajprej vas preprichujejo kok je fensi kaditpol vas par let futrajo de je shkodljivsam v podzavest vas je treba jebat pa delate kar hochjojst bom she nap[rej kadil...pa ne sam chike.....kjerkol bom hotu zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 a dej, si nisem mislila da kadis, mantis! a dej, cist tocn TO se je teb pa zgodil? ja, shtala, svoboda.. tahujs kriminalc pa zlocinc. pa smrduh pa tak. ah kje, dalec od kake cudovte mamice... zal.... tud pogoji so bli bl taki (jaz sem se recimo zdej 8.-ic preselila v 16-ih letih, pomen da se je tim 6x v 12ih)... on je med nami bil v tem smislu vedno skor najbl trdn (tud duh v biku, mamo stalne duhe, mitja v vodnarju, tim v biku in jaz v skorpijonu in tocn taki tud smo )..je pa res, da sem skusala met normalen odnos, ga spodbujat k samostojnosti pa take stvari sem ful resn jemala, kot je dojenje in taksno.... k v bistvu sem se ful matrala, k se nc mleka mela, k sem tok prej rodila.. no tle pa sem bla pridna pa kul.drugac pa nedosledna, prevec umetniska, popizdljiva (mu zmer recem da pameten in umirjen pa tak je po mitji, popizdljiv pa po men )....je pa tak kot jaz, v enih zadevah, tako da sem vedla, kaj je mene nad motl, pa mu tega, ce se je le dal, nisem pocela.. recimo vtikanje in taksno.. razno prepovedovanje... al pa da je kej tezko.....mislim da z zgledom se boljs da kej narest kot pa s prisilami pa tezenjem. je fajn, k ma poleg lune v biku tud venero v vodnarju (k pac kazeta tud mamo), tko da ga nisem prevec zavezala nase, ampak eno ono tako trdno vez pa da le imava. (zanimivo, on me vidi kot skorpijonko al vodnarko, k sem ga enkrat vprasala, kaj bi pa men reku, ce ne bi vedu - k ma kr filing, recimo rece za koga, cudn, sm mislu da je devica, k je mal tak 'spicast' pa natancen )aja, ma pa fajn polozaj (jupiter v ogromni 4. hisi) in mu je zato med drugim namenjen, da ne bo mel frk z bivanjem, kot jaz.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Mysti, ne bluzi, huda barva je x!x Sem mislila, da je najmanj kot sliva, ko si omenjala vijolično. Meni je kul in pika. Cookie, a daj no Misli na morčija pa mal sprostitve. A nimaš nobenga, k bi ti zalival rože, medtem ko te ne bo? Danes nisem spala praktično nič. Celo noč sem neki razmišljala, potem sem brala eno kiks knjigo, malo preuredila omaro, mogoče umes malce zadremala, potem je bila ura 6 in sem peljala psa na sprehod (kako lepo nobenga nikjer). Potem sem čakala poštarja, ki naj bi prinesel časopis do sedmih, ga je pa ob desetih. Še mal prebluzim, popoldne bom pa delala. Je ful mal, ampak oni mislijo, da je ne vem kako zahtevno... Tečna. Rabim izzive. Al kaj? Ne vem. Mogoče bom pa začela astrologijo se učiti (tudi jaz) Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 ...Aakhut, potem pa mislis placevati drzavi?? sej enih 30 kazni letno placham k hodim chez cesto kjer se men zdishe mal, pa bojo ptichi sam she naravnost lohk letalpa tale drzhava mi je chist ushech....pa jo je treba mal podpiratvsej dokler rdechkarji spet ne pridejo na oblast.....bognasobvaruj zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 sorry ampak tak je smesno pa glih rdeckarji so še kar nekak bli za svobodo kao, vsaj tega pa niso delali, takih zakonov no... vsaj kar se tega tice.. che je svoboda plachvat depozit...pa de majo pedri lohk otroke...pa divja privatizacija....pa domachi oligarhi....pol imigriram zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2007 she mal, pa bojo ptichi sam she naravnost lohk letal pa tale drzhava mi je chist ushech....pa jo je treba mal podpiratvsej dokler rdechkarji spet ne pridejo na oblast.....bognasobvaruj * Kul, sibam js pocas na Pucnika. mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 dej poročaj pol kaj/kako si uredila.nič nisem uredila. stane toliko, kot sem plačala. ja sej, scrkljanka in neprilagojenka. :Dvse mora bit po tvoje! x:Dxja, ja, pa še komandantka povrhu .... k ze par dni ne pijem kave (k mi je je zmanjkal) pa se ms sem dobila, tko da najbrz je mal tud to, ceprav ponavad nimam tezav z glavoboli.mene je bolela par dni, samo zato, ker sem nehala piti kavo. čez par dni je bilo pa vse . če bi imela kava tak okus, kot ima vonj, bi se ji ne odrekla, tako pa uživam samo v tem, kar mi je pri njej res všeč: v njenem vonju. preživela dopoldne v naravi, sama, kul... 4 ure hodila hodila hodila... opazovala... Pobarvala sm si lase ... meni je všeč Prov luštn bo. ******sicer sem pa skladna z napovedjo. hvala marsa zanjo! pa spet imamo poletje. letos smo kar nekaj letnih časov že zamenjali imejte čim lepši teden . pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 .... A nimaš nobenga, k bi ti zalival rože, medtem ko te ne bo?v bistvu ne; sam ni važno zalivanje, mam svoj sistem, da rože preživijo bl jim manjkam jst ful rade vidjo, če jih kej pohvalim (v mislih - kok fajn cvetijo, pa kok so lepe, prekrasne in to), pa paše jim, ko sprot odtrsanjujem odcvetele cvetke, pa kak listek, pa včas gledam pod listi, če jih kak škdoljivec napada oz, v kakem obsegu - sej gre bl za meditacijo kt resno delo, bolj za fizično prisotnost kot kako resno delo - pa itak jih nimam tolk velik da bi mogu človk kr škripnit. Mah sej bojo prenesle, še vsak let so, bojo tut tega. nič nisem uredila. stane toliko, kot sem plačala.drago no boš vedla za drugič, pa jst tut You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Mantis kadi? Ne me basat? Nkol neb rekla, res. No, jst bom počas zaklučla v službi in šla Heriju naproti. Lep popoldan, se zvečer kej oglasim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Pa sem preživel precej divji (in občasno hudo stresem ) teden Misija "Maček in rože" uspešno opravljena maček već kot zadovoljen, ponoči se nama je pridružil in smo družno spali in poležavali do popoldneva Zdaj ima nekaj dni spet svoje lastnike na obisku, sredi tedna pa nadaljujemo z druženjem S sva, končno, postala mobilna avtiček bo sicer potreboval še malo kozmetičnih popravkov , ki me bodo stali verjetno več kot avto sam ampak, ker je stal 150 EUR se mi dodatnih 200 za lepotne operacije niti ne zdi veliko In, končno, smo dočakali izenačenje kadilcev tobaka in marihuane zdaj smo oboji na istem, skrivanje za vogali in preganjanje iz lokalov, klubov, ....Zanimivo bo videti jeseni kako bo pred nočnimi klubi se bodo stranke coolirale zunaj po vročem stripteasu, pa plesalke bodo tudi morale ven na čik pavzo V Escape-u (pod Orto barom ) se že zdaj kar v službeni "obleki" po parkingu sprehajajo kaj šele bo Čiki in jointki so. po novem, prepovedani, Kebrove prohibicije smo se že navadili in nadebudni mladini ostanejo samo še črtice za v nos in tabletke za v usta, pa še kakšen poppers ali pa kaj še bolj čudnega in perverznega se bo našlo kot zamenjava za cigarete V zdravem telesu bo samo še duh ki bo, upam vsaj, strašil nekadilce in jim krajšal večere na plesiščih s čistim zrakom Meni osebno sicer ni težko zdržati večer brez cigareta ali dva in tobaka sploh ne pogrešam, ampak, če je v igri pa brez čika ne zdržim Pa bom, spet, nehal piti , je itak že skoraj nehala piti celo zanaša jo v drugo skrajnost, alko jo začenja motiti (kar je za Štajerko, milo rečeno, kar čudno )Bova postala abstinenta in bova denar za drink raje porabila za izlete, zdaj ko se lahko, samostojno in neodvisno, premikava Pa bodo spet v igri nočni plavalni izleti do morja, pa sprehodi s psom ob obali, romantično poležavanje pod zvezdami, ..... komaj čakam, že ta teden bom drago (in Kalčka) ugrabil za nočni izlet Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Jaz pa ne kadim. Nikoli nisem -v bistvu cele tri čike povlekla - kao tipica, pol pa en starejši gospod mimo šel, pa izrekel preroške besede: kašna škoda vaših pljuč punce!! če bi mati to rekla(pa itak je) bi valjda za inat ga vlekla..ker pa en totalni tujec, me je postalo sram, odvrgla čik in ga nikoli več prižgala. Evo. Sem tudi blazno nestrpna in nič tolerantna - pri meni doma se ne kadi. Konec debate. Lahko ga vlečejo zunaj in pospravijo čike za sabo, ker jaz imam bogami več drugega dela, kot da bom čike pobirala. Sicer so pa vsi dobrodošli.Zbudila me mačkonara, eden -Piko se goni, pa ker pomanjkanje mačk, kar na Žučota navalil, ta pa nič navdušenja ni pokazal..sledilo je kazaje zob in vsega ostalega.Aja -dobim kupca za vino..mislim -v teh hecnih časih mi bo uspelo prodati vse vino. Ne moreš, da verjameš. Glede na to, da ga lanskega popolnoma pridelala sama sem ful ful ful ponosna na tole Sicer pa upam, da ste ostali ok.Moja ta mala tudi marsa še v vodnarju..vodnarka na četrto potenco. Hvala bogi, da ima asc v levu pa deviško luno, da jo malo na realna tla postavi Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 čestitke za vzgojo in prodajo vina drgač pa jst ama čist neč ne zastopim vaših asc, desc in ostalih Co. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 drgač pa jst ama čist neč ne zastopim vaših asc, desc in ostalih Co. Jaz tudi ne...in včasih kr dobr zvozim ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 no,pa sem spet v sluzhbi :xx!: po dveh tednih dopusta v grciji...valda se mi nic ne da...najraje bi kr nazaj sla cofotat po morju ,pa bluzit okrog s pivo v rokah in debatirala z grki...joooj blo tooolk fajn,no...hvala vsem ,ki ste se spomnili name za roj.dan lepo od vas vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 prva! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2007 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts