Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

she mal se shladi pa pichim nazaj na gorensko.... x:)x x:)x x:)x

ta cajt bom pa klele utrujal.... x:Dx

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx se ve na kaj in kam vse.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

x;)x

danes tekla in na starem mestu me pričaka srnjak... sem dobila neverjeten filing da sem nazaj v igri...

dbest! xokx

kot jaz zadnjic na AC, ko je chaplja nad mano (spet) letela (ko sem kupla avto, sta nad mano DVE chaplji leteli, frenda povedala, k je za mano vozila, ko sem ga sla pa arat, je bla pa ena tud tam). No po tem k sem chapljo vidla na AC v soboto, sem se pa uspesno, varno izognila eni situaciji, k bi lohk bla zlo zoprna, v bistvu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imas ti Jeti za to, da brez nje naj ne bi mogel :o|o:

tole je pa pogumna trditev.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Marsa sem ugotovil da ne morem brez tebe x:o)x

o-ouch! x:Ox

x;)x x:Dx

Drugac pa: jaz tud ne mroem brez sebe in zato dbest, k se mam. xokx :vragec: x;)x

*

Kok ste obzirni. :eek:

Noben pisknil ni, nic vprasal. lepo od vas. x8Dx x;)x

(*nc tacga, sicer... tole velja mantis, tebi: glej, ce bi najina debata teden nazaj potekala drugac, kakor se tud dogaja x;)x - a priznas, da bi na svasta pomislila, ko LNF ne bi delal: najprej, da sem te kej zbenala, onemogocla... al kjej tacga... al da sem se kej naprdnila pa skinla forum al pa kej x:px xyesx a ne, priznaj! xDDx)

Vsake tolk kej zasteka, Mitje pa ni, da bi opazil. In sem seveda ze takoj ga hotla zgnjavt s sms-jem (prva misel: bo Mitja... x:px), potem pa si premislila in mu ne hotla zagnjavit dopusta... in med tisoci mailov nasla pravega (k mam dober spomin in povezujem in sem se posmnila, v kerem odbobju mi je poslal, si pa nisem shranla v arhiv), telefonirala, uredila. xokx

Vcer prezivela Pucnika... x:o)x (komaj, cakala na 100 stopinjah, je mel let 1 uro zamude)...

Potem pa je bil lusten dancek... bla na vseh moznih koncih, pozn prisla dam, forum ne dela, OK se boljs... Bomo pa kej druzga pocel... sem mislila da bodo do danes ze opazil pa zrihtal. No pa niso pol sem 'sla pa v akcijo' (po CG x;)x).

Dons sem si skuhala kavo in jo z blaznim uzitkom eno uro pila. x:)x

Glava me je pa tud prej ze nehala bolt. Sam k mi pase pa dobila sem jo... pol pa OK. sem ze skor rekla, ne, hvala, k se mi je kr fajn zdel, da sem brez (tko sem cukr nehala - rjav, belga itak 20 let ne furam - da mi ga je zmanjkal in pol ga nisem vec uporabljala, ze pribl. 3 leta).

Ms pa prakticno skor nimam vec. Kulare. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ne bodo, saj se steka da si mislil LNF. x:)x

si pa seveda sam in namenoma tko postavil, zdaj pa pac se sprijazni s *posledicami*. xDDx x:px

Picasso

Madonca Mantis, presenecas me! x8Dx

Se mi zdi zlo lepo od tebe, k tko v zvezi s tem razmisljas! x^x

O fino, k si mal posrfala! xokx

Obisk je pomemben, pa ceprav ni nc kej dost od tega (sam to pa zato, k sva oz. sem jaz neambiciozna oz. natancneje, nepodjetna... bl umetniska al kaksna pac.. ampak sej se ucimo, bom se tezka poslovna babn'ca, razturala k shus! x;)x x:Dx (pajade x:px).

saj kej je zastarelo... sam si ne upam sama sharit po taglavnih straneh (1x sem ze pa vse pobrkala x:o)x).

To je bil text, ki je sel v ta ali oni (Lunin) koledarcek, pa sva bla tako omejena s prostorom.. Plus, to sem pisala pred 15, 10 leti, zdaj sem pridobila tud kaksne nove izkusnje ipd. tko da bi morala mal posodobit, kaj dodat.. sam to pa sesuva formo, manjse crke ipd... skratka, vse je tok povezano, da pol pac se tezje lotis..

Kot urejanje foruma... (k ga hocem mal razsirt, preuredit,,, recimo bom uvedla kozmetiko pa prehrano najbrz dam v podforum v skupnem forumu recimo Dom in gospodinjstvo .. in podobno)...

Ja, jaz ne maram prevec razlagat oz. razlozim tedaj, ko se mi zdi, ko mam cajt in energijo za to in tud smisel za podat cimbolj jedrnato.

In tud ni gud se nekaj orpavicevat in utemeljevat, mas prav, sam vcas pa se mi zdi to, glede na specificno domacnost, ki jo imamo tu, cisto primerno (in je tud dobr sprejeto, k folk vseen rad ve, kaj dogaja xDDx). x:)x

Picasso

Ti me kar sodi, ce mas pravicno veselje pri tem. Od tebe glede mene še cesa drugega nisem dozivela. x:o)x

lej, mantis!

tudi jaz od tebe nisem drugega doživela. v bistvu si ti mene najprej s pravičnim veseljem sodila. pa ne gre tule milo za drago ali kaj podobnega. razen parih postov z marso v tem zadnjem tednu, sicer pa večinoma napad ali obramba iz tvoje strani.

jaz te tako vidim. mogoče pač projiciram nekaj nase.

Ce verjames ali ne, dostikrat, ko nisem mogla na forum, nisem nikoli nic ocitala, sploh c eje bil samo en dan. Kaksni sm mimogrede rekla, ali pa še to ne, ker se mi zdi zguba casa omenjati.

sej kolkr ti kle gor visiš, še dobr, da maš sploh kdaj cajt še kej druzga počet x:px x:Dx x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ne vem kaj nej recem Mantis.. LOHK bi bla (glede na to, da mam pluton na mc v 10, uran pa z njim v konjunkciji v 9.).. pa vse to v trigonu z venero v 6.

Pa neptun na asc tud lohk pomaga (sam se ga ne *posluzujem* x;)x).

Mislim da v bistvu ne bom taksna.

Kot ne bom nikoli politik (kar bi tud lohk bla, s temi polozaji, pa tud katere ribe so ble in clo zlo gajstne, kot recimo Ceausescu)...

Mislim da bom pac uspela ratat bolj v nekem smislu profesionalna in tako dalje, najbrz, no.....

kej blazno gajstna pa v tej smeri pac nikoli ne bom.

ze od majhnega imam tak odnos do denarja in materialnega, kot Smrkovi v knjigi Carodejev klobuk (ena mojih najljubsih otroskih oz. mladinskih knjig, avtorica Tove Jansen, priporocam vsem, mega knjiga, sem jo se tud pol vecX prebrala, Timu pa komaj cakala, da jo lohk berem, sam se je bal "More" x:)x).

No oni so nasli zlato.. pa je mama rekla: ta velke pise bomo dal po vrtu za okras, da bo lepo, tamale bomo pa stran vrgl. x:o)x x:px

al pa kot Pika Nogavicka, k je rekla, ta smrdljiv brezvezen drobiz pa kr obdrzte, v 'sirkcu' recimo. xDDx

In ceprav je bedast in... nezrelo, nespametno, neumno in vse, mi je na nek nacin pa kar vsec, da sem taka.. s tem svojim odnosom. x:)x

sam mal se morm bl potrudt, ne mislim pa lajf poslanstva svodit na kok casha bom mela pa kaksno bajto.

jaz rajs pac zivim. x:)x

morm si pa res omogoct mal udobnejsi lajf.... sem sicer skromna, v bistvu, a kaksne potrebe pa to pa tud mam...

tko da, to je pac ena od nalog, sam je ne smem prevec bukvalno shvatiti (kot ni primerno zame, da igram loterije, kljub jupitru v 5.).

tko da mal se morm naucit pac bl se vn metat, to mi je pa tezko. jaz ne maram se izpostavljat pa da me gledajo pa sve to..... men je vsec v tisini in miru ustvarjat...

vcas sme mela pol kaksno zaledje (stari dobri socializem a ne aakhut x;)x)...

One man band je pa tezko bit, sploh ce hoces met 4 oneman bande. x:o)x x:Dx

Picasso

Sory, ce lohk, bi se vtaknila... morda drugac vidm, k nisem vidve. x:)x

Ti me kar sodi, ce mas pravicno veselje pri tem. Od tebe glede mene še cesa drugega nisem dozivela. x:o)x

Po moje da bos, ful. Da si na tej poti, ja, sem si ze to mislila, verjamem v to. :palec:

lej, mantis!

tudi jaz od tebe nisem drugega doživela. v bistvu si ti mene najprej s pravičnim veseljem sodila. pa ne gre tule milo za drago ali kaj podobnega. razen parih postov z marso v tem zadnjem tednu, sicer pa večinoma napad ali obramba iz tvoje strani.

jaz te tako vidim. mogoče pač projiciram nekaj nase.

Lea, ti nisi blazno 'gobcna' tule... Tud govoris bl stvarno, jedrnato... pa ma morda kak tvoj komentar v nekem smislu 'vecjo tezho'.... ker se ne oglasas spet tako pogosto (pa ceprav si tu).

sem pa postekala, da mantis (sory mantis ker govorim o tebi v 3. osebi, pa si udelezena, no ampak prav zato pa si tud dovolim, saj ti ne govorim tega za hrbtom in nc narobe, ce tud ti vids moje videnje, ki je v zvezi s tabo) potrebuje razumevanje, pozornost in ukvarjanje.

Kot majhen otrok... ze k smo se kej *kregal*.. smo bli, dost nas, vseen nekak obzirni... ker smo vedl, da je prizadeta...

midve sva tud bili *na bojni nogi*. mantis je poleg tega, da sem nekatere stvari vidla drugace kot ona in mi je to zamerila, mi se bl zamerila mojo "nepripravljenost" za nadaljnje pogovore (moj razlog je sicer bil drugacen kot je dojela, ampak sej se ucimo, sprot postekavamo, pa tud ene stvari eni vidmo tko, drugi pa drugac x:)x).

In potem ker se nisva pogovorili, 'dorekli tega'.. je ostala nekak praznina..... v bistvu sva imeli kao catch, ki pa se nikoli ni razresil..... in to te sili v smer glajenja... ali pa odrezanja...

In sm mela glih cas, energijo, voljo in zeljo pa se mal posvetit umirjeni debati z mantis, ker mi je pac pasal, mal pa tud, da dobi od mene pozornost, da ve, da zame obstaja in da jo mam rada kljub vsemu, kar je blo in je.

Imam pa jaz *slabsi spomin* za ene stvari, nc kej dost ne zvecim po seb, kar mata obe, lea in mantis bolj poudarjeno kot jaz.

Jaz lohk recem ck ck, gremo dalje, vidve pa najbrz pogosto tezje.

Tko, jaz mislim da je torej to, da se se nista nikoli pogovarjali na osebnem nivoju v tem smislu - da bi si obe dali priloznost.

Morda si je ne zelita, sam dvomim - ker sicer se ne bi pogovarjali. xDDx

sory za vtikanje pa morebitno 'pokroviteljstvo' in *glavno in zadnjo besedo*. x;)x :8):

Picasso

čestitke za vzgojo in prodajo vina :palec:

Hvala :palec:

Imam še samo eno malenkost vina, po to pridejo asi enkrat drugič in bom morala prav pazit, da kakšen liter pustim še za trgatev..pa za hude cajte..

Sicer pa ful ležerno preživela včerejšnji dan. Pasalo ful.

In po dolgem, res dolgem času oblekla obleko v službo. Jih je hotla kar kap...ne vem zakaj :eek: :eek: se mi prav zahotelo spremembe :2src:

ja ti pa zagrabiš xrolleyesx

Saj Marsa razume.

No bom rekel drugače-brez Luninga foruma

sedaj se bodo pa vsi oglasili, da imam to doma :wOOt: :wOOt: :wOOt:

to itak x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

.....
xscratchx

mogoče je zvenelo, kot da gre tule za neko zamero do mantis. takrat sem se pač čudila, da je tako reagirala, ker nisem nikoli dala povoda, vsaj zavestno ne, da bi kdo mislil, da on pač ne paše v mojo družbo. zdaj, ko malo več njenih postov preberem, vidim, da tudi mene meče v nek koš, da posplošuje in je na ta način žaljiva do mene. in res je, da se mi ne da pisati klobas in na veliko razlagati, kaj vse mislim in čutim. pač mi ni všeč njen odnos do sveta. in marsikje čutim njen negativističen odnos, ki vpliva name pa mi ni všeč. na nekatere stvari ne trznem, tule sem pač trznila. da pa je treba skoz durh na durh nergat in najedat. kaj pa vem? zaenkrat mislim, da mi šola tega odnosa ni všeč in da si je ne želim. kaj pa zares prinaša, bom pa še videla. zamerljiva sem že mogoče, ampak hkrati tudi navdušena nad pobotljivostjo. čeprav tule ne vidim, da bi bilo treba kaj/koga pobotati. eni smo si všeč, eni si pač nismo.

saj. saj stekam. :palec:

v bistvu ne mislim, da si zamerljiva, bolj to, da v bistvu (in prav tako mantis) zelo ali vcasih celo prevec resno jemljes nekatere stvari.

je pa res, da vcas se vtaknemo, vcas pa ne.

Pr men je isto...

sam pr men ma dejansko najbrz mal vecjo tezo.....

vcas mi kdo pise (al pa celo kdo drug v imenu tega prvega), da kok sm hladna in ignorantska do koga... in me to zelo preseneti.... pac ne komentiram vsega, itak pa ne hodim v 90% tem. x:)x

Vcas sem pa recimo z nekom nekaj casa (tko nanese) blazno na zvezi... pol pa nsiem vec... je v drugih debatah, al pa jaz... in pol misli, da ga pa nenadoma ne maram (vec) al pa kej tacga.. tud to se kar pogost dogaja, pravzaprav.

V resnici pa ni nc od tega.

Sploh ne razmisljam o tem.

ja, z enimi se ne rabmo nc botat pa nc....

no v naravi mojga pojavljanja tu je pac, da mi je vec do tega, da bi blo vse kul, pa zato vcas tud kej 'mirim' pa 'botam' koga pa kej tko.

Picasso

Mantis...

Tud jaz vcas uletim v kr ene teme pa kasnej na to mroda celo pozabim.. pa je pol kak odziv.. jaz pa ga ne vidim. V bistvu nevljudno od mene, priznam, ker ce zacnem pogovor, je lepo, da se poslusam nazaj...

sam pac... velik je tega... ne morem se z vsemi do konca koncev, do dna in do globin in v vse smeri in vse pregovarjat.

Vcas mam cas za debato in voljo, vcas pa ne. Saj, kot vsi.

sam vcas nam je kej tko smrtno pomembno. x:o)x

taka sem bla jaz v zacetku foruma... a je ze kdo kej odgovoril? vsa na prezhi... ISTI HIP je blo treba vse dorect!! Kaj si pa misli! al pa, ne cist narobe misli... xDDx in tako dalje.

pol sem se bl naucila, da odgovor nou nc prepozn, ce bo kako minuto kasnej napisan, morda kasnej tud boljs vidm in clo se boljs ubesedim, in tako sm se naucila tud povedat TOCN to, kar mislim (in uporabt za to TOCN TE besede, ne glede na to, kako jih kdo prebere in kljub temu, da nepopisno ogromno govorim, se vedno izrazam tocno.... kako je pa kdo razbral, kak drug pojem privlekel, medvrstice in to, to je pa problem od drugih).

Jaz recem, se je slo z nekom, nekdo avtomaticno misli, da sem sla s frendico... jaz pa V ENI BESEDI nisem nikol opredeljevala, za osebo katerega spola je slo... se je kar sklenilo.....

no to.....

skratka, beseda da besedo, ful besed da ful besed, zato je prav, da smo pozorni, vendar se pa ne rabmo posvetiit cist vsaki malenkosti.

Tud ce se zapicimo v vsako zadevo in jo analiziramo, zgresimo morda druge stvari, bistvo te osebe, nikomur ne pase svojih jeter kazat po vseh temah na forumu....

je pa res, da pac, ce jih je v trenutku slabosti ali hipne iskrenosti in povezave z vsemi zivimi, jih le pokazal, mu pa ni vsec, ce drugi to nenehno omenjajo, ne glede na to, da je sam to povedal...

Vcasih gre za pravila, ki so splosna, napisana, vcas gre pa sam za filing...

Zato je najboljs, kar je moznega, da se VEDNO, ko kritiziramo kaj ali koga, pri sebi mal vprasamo, ne sam, ali imam jaz to pa morda ne vidim, pac pa tud, se skusat vzivet v kozo tega drugega oz. si predstavljat, da to kar ti njemu govoris/delas, da bi on tebi. Kako bi se pocutil?

Mi pa vcasih v eni nameri celo postenosti, sicer pa nekaksne natancnosti hocemo vse razseckat (in javno razgaljevat, ne glede na to, da pac hocmo pravzaprav preprosto operirat sam z dejstvi, ki jih je oni pac sam poda(ja)l.

Pa preveckrat recemo: ti si tak pa tak..... ko govorimo sam o enem podrocju al celo sam o enem dejanju....

tud ni vedno treba nad razciscevat tisti hip...

k pol se vcas kregas....

boljs k si prijatelj, na lep(si) nacin si povedat stvari, tud bolj se slisi pa bolj razumljivo je...

Jaz sem bla tud vcas bl taka... ful pojasnjevat in utemlejevat in se opravicevat, ta ribja fora....

al pa pol sco: da bo konc sveta in da bojo vsi mislil da si pusi, si ne upas, aha! nimas kej rect na to... xDDx al pa kej......

Sploh ni to....

Preprosto sam VES. saj gre zate. in ce upostevas sam to edino encasto stvar - ne delaj drugim, cesar ne bi zelel da bi tebi, in ne delaj tega, kar te pri drugih moti, je skor vse narejen. xDDx

In to ni bit pusi in je tud dalec od diplomatstva. ampak fora v tem je, da vecina nas v sebi, v dusi, hoce bit boljsi clovek... vsak pa se boji odpret, da ga ne bodo poteptali.

zato je pa boljs kozho si krepit kot pa bit v vatko zavit - ali oklep ali spicaste nete. xDDx

ker ce bos picil, te bodo nazaj in na to bodi pripravljen. velja za vse....

tudi ce bos metal pikado, bo nekam priletel. pazi da ne tebi nazaj v glavo. xDDx (tebi=cloveku, vsakomur) In da ne nekomu drugemu v glavo... ker ce kar meces, in to velikrat, je velik moznosti da bo priletel enmu v glavo, to pa boli. vsacga, tko k bi tud tebe.

Picasso

Jaz tudi na začetkih foruma bila takšna, kot pravi Marsa zase. Bilo je v stilu: kak te lahko tak narobe misli? Kaj se te toti gre? Ha! Mu bom takoj povedala, kak je prav x!x x!x In vložila čuda energije, da prepričujem, kakšno virtualno bitje, kako se moti..in kako imam jaz prav.

Hvala bogi, da je minilo.

In tudi jaz včasih kje se kaj oglasim in pol pozabim, da sem v tisti temi kakšni gobcala..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...

Mu bom takoj povedala, kak je prav...

... In vložila čuda energije, da prepričujem...

ja saj x:o)x x:Dx (xrolleyesx :zz:)

Picasso

Sanjsko podobo zenske nekje v vesolju sem skrcila na en sam planet, na Neptun

:palec: (mislim da se lohk pocas posvetis tud svojemu neptunu, probaj kdaj brez prisotnosti Luninega priokusa x;)x).

Teb bi bla vsec *moja karta* ena tarot.... (je tud dejansko moja 3. karta v liniji zivota xDDx)... in sicer iz decka Tarot of the witches - High priestess...

sicer pa je zelena.. sam men je pa zelena barva najbolj vsec. poleg rdece. in modre (ki mi ful pase, na polt pa tko, pa umirja me, sam je morda zame prevec hladna.. jo mam pogosto namest crne, katero pa tud maram.. sam ne prevec, vcas sem bla cist *crna*.. pa vijolcasta... se prfox za matematko me je klical "ta lila dama". :vio:

*karta: High priestess (samo se ne strinjam s primerjavo oz. ekvivalenco z devico... jaz jemljem to karto kot mix in nekaksno *zhensko celoto* med Luno, Venero in Neptunom. Ima pa se pridih saturna, ker poseduje znanja, je pa tud oddaljena in zadrzana.... Devico so najbrz dal zato, k je higienska karta.. ukvarja se tud z zdravjem.... znanost ma cez..

sam to ni merkurjeva znanost.... x:)x

Ker pa je tud umetniska, lohk je tud muza, je ne smemo vzet iz cutnega in dozivljajskega okvirja. :vio:

neptun mi da asociacijo samo na vodo

men pa na vse kar je moznega (in kar ni moznega)..

saj plavas lohk ne sam v vodi.....

za bluzenje ga ni boljsega.

za maske.

za ples, petje, sanjanje, vizije... uh, da ne napisem spet celih studij, dons ze dost bla gobcna. x:)x

Picasso

morgen..... x:)x x:)x x:)x

tko!!!!

zdej pa che se do enajstih ne spokam na gorensk, bom pochakal do dvanajstih....ampak ob enih pa zih grem.... x:Dx x:Dx x:Dx

sej k je chlouk enkat tam kamor se odpravlja je ok

samoooooo.......treba je IT!

bemu.....kle pa jst padem na izpitu.... :inocent:

startrek verzija bi bla she najboljsha.... :vio:

z desno roko se pochish po levmu joshku....pa hooop....se zhe tam kamor si hotu bit... xsurprisex xzobkox xegox

pol mash pa leu joshk ves zatechen, k je zmeri drgje boljsh kokr pa tam kjer trenutno si... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

777 + 1 x:Xx za vse one tam.... x:)x

Lea, na izzy, oddahni si :palec:

sem razmišljala o vsem tem. in sem imela na razpolago vsaj tri možnosti. ena, da sem tiho, kar bi lahko izpadlo, da te ignoriram, mantis, kar te ne. druga, da odgovorim na kratko, kar bi lahko izpadlo, kot napad, kar to ni. tretja, da odgovorim na dolgo, kar bi lahko izpadlo, kot obramba, kar to ni.

mantis, pojma nimam kdo si. sem in tja kaj tvojega preberem. tako kot še od recimo ostalih 300 dokaj aktivnih članov. in se na to odzivam. tako kot se na poste ostalih recimo 300 dokaj aktivnih članov. tudi če ne napišem, veliko tega preberem. in če uletim samo z enim postom, še ne pomeni, da grem tja enkrat in se potem ne vrnem več.

tudi si oddahni, se sprosti, uživaj ves mir, ki je v tebi in okrog tebe. :palec:

tak, bom pa še jst neky napisala o počasnem odpiranju strani, foruma in tko :V:

res mi neky počas odpira, včer tut nisjm mogla dostopat do LNF neky časa, ampak pomoje tut ostali niste mogl kej več od mene dostopat x:o)x

zakaj se toook počas strani loudajo pojma nimam, verjetn pa mam pripopoanih prewč cookijev in bi blo fajn mal rač. spucat-mrbit ga bom, mrbit tut ne, sam pol se nimam kej žalit an x:px x^x

prouzaprou mi je dost vseen, itak se selimo tle v službi, nekam po bajti nas bojo vse razselili, vmes grem še na dopust, tko da se zarad tega vse skp naum prou dost sekirala x:o)x

v vednost vsem, ki jih skrbi moj L kolk x:o)x sm bl butaste sorte (čist zares!) in dans zjutraj se mi je zazdelo, da bi pa lahk mal tibetančke pa shiatsu raztezalne vaje izvajala :o|o: no pa sm pomoje prehitro začela (k včeri sm šla že kolesarit pa me ni nič pol bolel - se pravi superca, sm ql, zdrava in to xrolleyesx ), k zdej mam en tak čudn filing, niti me ne boli, sam tko mal zategnjeno se počutim v L kolku, tko da bom dans v službi malo manj letala okol, več bom za rač. sedela, do konca v škatle selilne, bom pa jutri nametala :vio:

pa še dobro da kaže na dež, bom lah doma ležala, pa vse štiri od sebe molela, brez slabe vesti, dab mogla mal kolesarit pa migat :o|o:

dans torej izležancija :palec:

aja, pa še to morm povedat, da sm fuuuul pogrešala kolesarjenje/meditiranje, pa mal sm si spet oblake ogledala, pa bezeg kako se šibi ves poln "grozdja", mal me panika grabi okol arnike in plahtice, ker res ne vem, če bom mela cajt v hribe iskat nujno zalogo. V mislih sm mela bolj z xsrcx pa na motorju čez Vršič, mrbit če bi blo vreme celo do izvira Soče (k tm je fajn plejs za nabirat take inu podobne zadeve),vem, da bi blo boljše peš se odpravit z vznožja, sam...nimam take kondicije (pa dvomimi tut zarad kolka), nimam primerne družbe (al so mehuži al pa čist prewč naspidirani gorski kozli), ajmo dejmo vse skp zložit v lastno lagodje in lenobo, da povem po resnici. :O:

aja, pa včer med kolesarjnjem zagledam mačko, kako nonšalantno v izzy nosi v gobcu še trzajočo, lepo zalito poljsko miško; sm se kr ustavila pa mal opazovala Življenje (ker posegat nima smislma - mačka je zato, da lovi miši, miši je več in preveč, krog je sklenjen), pa dve lastovici sm vidla na elektr.žici sta "klepetale" vse zatopljene, v luftu pa zagatno, naelektreno in vse v zadrževanju diha in v pričakovanju nevihte...pa nazaj grede sm utrgala koruzni strož-kao bo za večerjo-sam je bla pol že pretrda in sm sam pol storža pojedla.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

morgen..... x:)x x:)x x:)x

tko!!!!

zdej pa che se do enajstih ne spokam na gorensk, bom pochakal do dvanajstih....ampak ob enih pa zih grem.... x:Dx x:Dx x:Dx

sej k je chlouk enkat tam kamor se odpravlja je ok

samoooooo.......treba je IT!

bemu.....kle pa jst padem na izpitu.... :inocent:

startrek verzija bi bla she najboljsha.... :vio:

z desno roko se pochish po levmu joshku....pa hooop....se zhe tam kamor si hotu bit... xsurprisex xzobkox xegox

pol mash pa leu joshk ves zatechen, k je zmeri drgje boljsh kokr pa tam kjer trenutno si... x:Dx x:Dx x:Dx zlomk...tralala

777 + 1 x:Xx za vse one tam.... x:)x

x:Xx taka rana ura, pa toliko modrosti, kaj šele bo pod večer :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

no, pa da zložimo do konca (če se sploh da).

..... ko si me ocenila za negativko....
ne bo držalo

.... pred katere posti dobis mravljince oz. te panika zgrabi.....

tudi ne bo držalo

in, ja, pilotkine zapise sem zaprla zate. to pa zato, ker čisto čisto zares ne čutim, da bi bila moja zaveznica oz. nekdo, ki mi je resnično pri srcu oz. nekdo, ki me ceni in spoštuje oz. nekdo, ki mi pomeni več, kot 300 dokaj aktivnih članov foruma. če že moram razložiti.

v vednost vsem, ki jih skrbi moj L kolk x:o)x sm bl butaste sorte (čist zares!) in dans zjutraj se mi je zazdelo, da bi pa lahk mal tibetančke pa shiatsu raztezalne vaje izvajala :o|o: no pa sm pomoje prehitro začela (k včeri sm šla že kolesarit pa me ni nič pol bolel - se pravi superca, sm ql, zdrava in to xrolleyesx ), k zdej mam en tak čudn filing, niti me ne boli, sam tko mal zategnjeno se počutim v L kolku, tko da bom dans v službi malo manj letala okol, več bom za rač. sedela, do konca v škatle selilne, bom pa jutri nametala :vio:

pa še dobro da kaže na dež, bom lah doma ležala, pa vse štiri od sebe molela, brez slabe vesti, dab mogla mal kolesarit pa migat :o|o:

dans torej izležancija :palec:

:8): nočem nč rečt, sam držim pesti....men se vidi de si mal prezaletava....malo bolj u izi se odzivaj pa bo maj bolečin z gibalnim aparatom....

ma iz lastne izkušnje.....preden reagiraš kozarc mrzle vode spit x^x mslim preden iz prve vsekaš nazaj al pa greš v nizki štart x8Dx

aja, pa včer med kolesarjnjem zagledam mačko, kako nonšalantno v izzy nosi v gobcu še trzajočo, lepo zalito poljsko miško; sm se kr ustavila pa mal opazovala Življenje (ker posegat nima smislma - mačka je zato, da lovi miši, miši je več in preveč, krog je sklenjen

x^x a ne, pa ode vsa romantika....sam futr vsepovsod, vsako bitje je nekomu futr x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...