aakhut 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 a ne, pa ode vsa romantika....sam futr vsepovsod, vsako bitje je nekomu futr vsak futr je biu nekoch bitje vsakmu futru pripada neko bitje bemu....kake modrosti zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 tko!!!!zdej pa res gremzvecher pa modrovanja naprej zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Lea : nic zato, saj me ne zanima Si pa sama o tem napisala v Ce bi kdo komu ... takrat, ko sem kregala butla, ker zenskam pravi lule. Si rekla, da mojih postov ne mores brat, ker te panika grabi, kaj jaz morem, ce si tako rekla. Brez da sem jaz kdaj kaj tebi rekla. Nisem v nobenem odnosu s tabo sploh, pa me to cudi, da pa ima nekdo do mene nek odnos, pa še tak in ga vseeno fura kar naprej in še dalje. Ce bi bla custveno nate navezana kot sem na vec oseb tukaj, bi me še prizadelo, tako pa, zali bog, ne kapiram in se mi niti ne da, zakaj to rabis ocitno pac rabis. Zame so to vse prazne besede. Le cuvaj se pred mano, da ne vdre kaksna moja enegija do tebe, pazi se, zdaj je mantis mirna, caki da ne pobesni mantis: nič zato, saj mene zanima, kao ah, ne, ti si očitno želiš, da me grabi panika, ko TEBE berem, jaz pa sem napisala, da me grabi panika, ko preberem tvoje poste v smislu, kaj vse se dogaja v ozadju in se tega sploh ne zavedam, kao. s posti si me opozarjala, no, ne mene neposredno, da se dogajajo čudne nepravične stvari, nekakšne zarote v ozadju in se človek skoraj ne more braniti. TU me je začela grabiti panika. in če si še tako želiš, se te ne bojim. ne vem, zakaj ne bi še naprej *furala*takega odnosa do tebe, če pa se zame nič ne spremeniš. in ne rabim tega. znaš biti fuul žaljiva in posplošuješ.že čakam, da mantis pobesni, da vidim to čudo. a čem bit žaljiva. mah ne bom, da si ne bo kdo kaj grdega mislil o meni pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 ... tipicno pri taksnih ljudeh ...kakšnih? pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 neki me če glava bolet, šit sem včeraj zvečer na avtobusu gledala kozi okno in čisto ob robu gozda opazila srnjaka (lahko da je bila srna)... prav spreletelo me je - kakšno sporočilo prinašajo te živali?dans nisem šla tečt, škoda, pa čas sem imela pa sem čakala klic, sem imela že zjutraj en sestanek...zdej se mi pa ne da... že tri dni nisem naredila ama baš nič doma... včeri bla tko utrujena zvečer da adio...zamenjala delavne sobote, zdej bo pa to očitno deževalo.. potem imam pa dve delavni... no ja, sej kar greblebetam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 :OO!: kaj mi je rekla: da sm prezaletava pa ne naglas, no ok, sej že grem po tist glaž mrzle vode You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 kakšnih? Mantis, ti se kr zapicis nekaj.. jaz pa vidim tko, da lea ni tko mislila, kot ti zdaj dobesedno posploseno jemljes.Si mela eno obdobje, ko se ti je zdel da je vse nekaj prot teb.... in TO je lea mislila..... da ce te (tedaj v tistih vrsticah) poslusa/bere, da jo "kar panika grabi"...to se tko rece. sej tud jaz k recem, da mam v avtu 100 stopinj, a jih MORDA nimam.....Tud k recem, da sm do stropa skakala od navdusenja, ne pomen nujno, da se grem jojo s svojim bodijem.Kwa s tok preklet resna!aja, cist ribja si, ful muhasta in dvojna... se mi zdi, da razumes sam tist, kar hoces.... ja, una karta je pa res fajn, ja, sem vedla da ti bo vsec.sicer pa je to moj najljubsi deck (jih mam kar nekaj), morda tud zarad slikovitosti.pa se zato, k je high priestess v bistvu ta witch (k so of the witches), torej je v bistvu *dobra witch*... Ksenija, chekiraj, mamo temo simbolika zivali (al nekaj tacga), pa tud ce nc ne pise, mroda se ke vprasaj..Drugac pa, poglej, kaksna pa je srnca? Cookie, oprosti... ()za un sem pa prav jezna.. sam te nom zdej se jaz v slabo spravljala..ampak zadnc k si napisala hitra hoja, sem kar *VIDLA* tole, neky tacga... ne ga srat, se si daj sol gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 mogoče ima kdo ab+ krvno skupino pa js morem tud svojo rit zmigat in dat kri, ker je krvi a- tud pomankanjeme pride ker za roko držat, ker mi je to groza There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 a veš, kaj me moti, mantis. to, da posplošuješ. da rečeš: ljudje z luno tam pa tam so pa taki pa taki, da rečeš, da sem jaz ena *takšnih* ljudi, da nas vse, ki se strinjamo, da ima butl dosti modrosti za svojim malce preprostim načinom, vržeš v isti koš, da smo takšni in takšni. ja, saj so z luno v devici takšni in takšni, ampak če imajo pa sonce tam pa tam, je pa možno, da je kaj drugega. itd.... saj ti to dobro veš, ampak napišeš pa drugače. in ko izjaviš kaj takšnega, ne daš takoj zraven pripombe, da je to plod nekoga drugega in da se ti stem strinjaš ali pač ne. ti jo podaš kot svojo. in potem, ko se par ljudi zbuni, pa poveš kaj in kako je. in zaradi tega sem podvomila v tvojo *strokovnost*. menim, da če delaš neko tako stvar, kot je izdelava charta, da moraš biti plemenit, takten, in tisto, kar je *slabega* prevesti v nekaj, kar bi lahko bila dobra motivacija, npr., ne pa: udri, ker imaš marsa v biku, boš pa za zmeraj debel in len (o tem nimam pojma, se čisto in samo zmišljujem - to, kaj pomeni mars v biku).v resnici tudi ti nimaš pojma, kdo sem jaz oz. vsaj kakšna sem. če bi vedela, bi vedela, da se hecam s tistim, da ne bom žaljiva, da si ne bi kdo kaj grdega mislil. če bi vedela kaj več o meni, bi vedela, da nočem biti žaljiva zaradi mene same. se nekako trudim biti razsoden in moder nekrivičen človek (to pa ni hec).(sicer imam pa raje majhne kajle, kot besedno drisko.) pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 Lea, Dobr si to ubesedla (sicer pa te situacije nisem vidla). (sicer imam pa raje majhne kajle, kot besedno drisko.)Haha! ()to mam pa bl jst al kaj, a ne, tud? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 a ne, tud?tud pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 ja sej... pol pa pravm da mam super prebavo... drugac sem pa js tud mela z nekom nekoc zarad podobnega eno *situacijo* mal...k sem se nekaj tkole vtaknila, slo je za ne vem ker polozaj v 8. hisi... (al pa clo se splosneje, clo generacijsko, morda uran v skorpijonu..) in pol sm bla stroga prevec pa vtikljiva, ces da ne mors kr rect, ce ma kdo to, da bo pa kr umru al kaj zdej... al neky tacga, sm ze mal pozabila kaj tocn je blo.Pa so se morda sam tko kej hecal al kej... pac, ircanje al kej... pa je kera taka padla vmes, pa sem slucajn opazla pa zagnjavila mal.....po 1 strani mi je blo prec zal, kwa se vtikam.. k mal vijavaj, po 2. pa je ze prav.... enih se ze prime, itak se pa ucimo sprot... nekateri nit pomislijo ne na to, jaz sem pa vidla dost tega, kako je presplosno al preozko gledanje in podajanje lohk nardil shtale, zato sm se pa tud obesla na to.sam je blo najbrz v kaki chvekasti temi, ne v astrologiji, nad katero (forum) sem nekak *dvignila roke* ze pred nekaj leti in skor sploh ne grem not, razen res zelo izjemoma. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 pol pa pravm da mam super prebavo... no, viš, mogoče je pa jaz zato nimam sicer pa se mi zdi fuul pomemben odnos takih vsemogočih različnih *svetovalcev* ala astrologov, numerologov, ...., do strank. pa da se znajo distancirat od svojih frustracij, osebnih izkušenj, travm, ker če imaš npr. težave v parnerstvu, potem pri svoji stranki hitro vidiš kaj podobnega oz. mogoče preveč pozornosti nameniš temu. lahko. ne vsi in ne vedno. zato se mi zdi, da je takšno svetovanje fuul odgovorno in težko delo. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 jaz dost stvari v lajfu primerjam s prebavo...v resnici smo taksni, kakor prebavljamo, tud tko. sej je logicn: en k bl vase pa v seb tisci al pa un k ven daje...eni smo hitri, eni pa pocasni.nekdo rab 2 let, da se izvlece iz tkole cesa, nekdo pa 2 mesca (in zelo velikokrat je dejansko tako, da tist k 2 let, da tud dejansko ma recimo mal pocasnejso prebavo)....Sicer se nimam za driskastega tipa cloveka , se pa bl vidim, simbolicno, da bruham (sicer pa skor nikol ne bruham). najbrz bo to zato, k sem zmaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Hmm, moja prebava laufa, če so prisotni zunanji spodbujevalci: kava, cigareti... Zadnje čase pa gre ven tudi brez spodbude. Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 sicer pa se mi zdi fuul pomemben odnos takih vsemogočih različnih *svetovalcev* ala astrologov, numerologov, ...., do strank. pa da se znajo distancirat od svojih frustracij, osebnih izkušenj, travm, ker če imaš npr. težave v parnerstvu, potem pri svoji stranki hitro vidiš kaj podobnega oz. mogoče preveč pozornosti nameniš temu. lahko. ne vsi in ne vedno. zato se mi zdi, da je takšno svetovanje fuul odgovorno in težko delo.seveda! x!x zato sem se pa tud *tedaj* vtaknila.pa zlo velik sem o tem pisala v katerih temah, skor ziher tud v temi astroloska etika..in pa morda v nasvetih za zacetnike pri kartah...sm mela izkusnje take, namrec, ja.Bla sodelavka ful dobra astrologinja (v smislu astroloskega znanja), zal pa je skor vsaki bejbi rekla, naj se loc (ja, ja, prasec tip)!! dobr to sem zdej zapretiravala, ne zdaj vsaki, ampak ogromnokrat sem jo slisala kaj takega reci, pa sem bla prav pozorna in mi ni blo vsec. sam nisem bla jaz lastnik linije, ki je pa sicer bla med kvalitetnejsimi (kot sem kasnej ugotovila), k se nam je res slo, smo bli neki cajta ful dobra ekipa, sam to se skoz menja.. ti dop*... ne mors tega skoz pocet... ene cist ven vrze, je blo tud kaj hujsega s folkom, tko da ze zarad sebe (kaj sele kok shtale strankam nardis) ni gud to pocet tkole...jaz poznam folk, k so (bli, ne vem ce so se) "terapevte za odnose" s takimi shtalami, da halo! ampak jaz ne morem vseh spremenit. lohk mal vplivckam tkole, najprej s svojim zgledom (k se pa pol itak ne steka nc pa se za slabo se ti jemlje, k folk hoce predstave in drame al pa naletis na uzaljenost in druge shtale in frke), potem pa se z *blagim prigovarjanjem* (to pa to driskast nacin )...ampak saj se folk sam odloci.jaz itak ne bi sla nikol k svetovalci, recimo.Jaz sem sla 1x v lajfu k bioenergetiku... in je blo cist odstekan... v bistvu sem jaz njemu dala energy, ne on men. ampak kaj je naredil? "cakro mi je pucal" tko, da me je nedvoumno zagrabil za mednozje. To je bil zame sajn, da seveda bomo se dalje lepo sami zase skrbel in s sabo se ukvarjal.Zase pedenat, krpat, sem sam jaz.Edino kiropraktik je naslov, kamor se bom najbrz se kdaj obrnila, k to je edino cesar ne morem sama (no, ,lohk, joga, sam vcas je treba bl radikaln ).ne bi se tega posluzevala tud zato, k vem, vidla, obcutla, kok je mal etike in tega...in zato se mi je pravzaprav tud dokoncno zagrauzal (poleg tega da me je izcrpal totalno, ker sem dajala vse od sebe, da izboljsam povprecje... k se mi je zdel hvalabogu, da so name naletel.. ne res.... k nisem nabijala ur, ampak sem se celo razjezila, da "smo se ze vse zmenil, da noumo kr lapal, da skoda njihovega casha in moje energy in da na svidenje". da so me sodelavci gledal k da bi z neba padla pa tkole so mi delal ob glavi, ces, ku-ku?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 .... vidla, obcutla, kok je mal etike in tega...ja, ful. pa katerikoli poklic pogledaš, ga lahko delaš etično, če hočeš in če imaš to zavedanje. včasih me kar razžalosti, kako malo je takšnih. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 mene tud, zato sme pa zadnc nekje napisala, da bom morala ratat cinik al kaj, tok mal dobrega vcas lohk vidm v folku. sam jaz sem tud zato tu (zato tud to sloganje in sve to), k mroam vidt VSE, kar je v cloveku (zal, v bistvu, tako karmo mam pac)..... da ne govorim...men so se smejal in norca iz mene delal, k sem krotko vprasala, ce lohk skopiram 10 strani, ob tem da sem si papir s sabo prinesla (k je bil kopirc na jobu), medtem k so vsi na tone si kopiral, printal, vsega boga.pa k seb si speljal stranke pa spizdil...jaz pa nisem hotla, pa so me vabcal.eni stalni sem na lastno iniciativo in stroske poslala Koledarcek, ker je pac ful casha "na men" zapravla (*jaz sem dobila od tega morda desetino) (kjer je blo ime in vse, cifra) in sem eksplicitno prepovedala, da me klice na dom (pa bi si lohk ohoho strank spedenckala). Potem me poklice skor popizdim, se mi je pa samo osebno zahvalila - in me nikol vec poklicala na dom. Goljufije tolk na vsakem koraku, pol pa vsi cez shefe sinfajo ... sej, je pac zacaran krog, pa si misl, klinc, mam mejhno placo, pa se mu mascuje... sam v resnic pa ni prav, k si se sam odlocu.jaz pa djabe delam, pa vseen skusam dobr delat, po svojih najboljsih moceh.to v svojo skledo pljuvas. mah. al se pa folk loc, prej vsi duhovni pa kul, pol pa tone dreka v javnosti zlijejo drug na druzga...in ce je tak v lajfu, kako bo v poklicu druagcen?k gre za odnos. al ga mas al ga pa nimas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 mene tud, zato sme pa zadnc nekje napisala, da bom morala ratat cinik al kaj, tok mal dobrega vcas lohk vidm v folku. men so se smejal in norca iz mene delal, k sem krotko vprasala, ce lohk skopiram 10 strani..... k gre za odnos. al ga mas al ga pa nimas.ja, ja, jaz tudi na začetku, če lahko uporabljam, no, in ko sem že desetič vprašala, če lahko, je bilo pa že jasno, da valda, da lahko in da že motim, če za vsako figo sprašujem. in ko vidiš, koliko dreves gre v nič, ko printaš, kopiraš, popravljaš,... te kar srce boli, ampak se ne da tu kaj dosti narest. tak je pač način dela. in če veš, da se sprinta letno 100 škatel al koliko papirja, kar pomeni 50,000 listov vsaj, je res malo hecno, da vprašaš, če si lahko skopiraš 20 listov. tvoj/moj/naš odnos se itak kaže pri vsem. kako si kupiš blago ( ), kako nabiraš arniko, kako se spraviš na kadilce, kako čistiš kopalnico, kako otrokom daš hrano na mizo, kako hodiš po travi,.... mah ni, da ni. in, ja , lohk rataš cinik, lahko si pa večni entuziast, da saj bo že bolje enkrat.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Jaz pa nič blogov od nikogar ne berem..niti ne vem, da se da kaj zapreti in to spešeli za katerega člana..viš, kaj vse bom še izvedela. Sam - če vas zanimajo papagajske štorije ste pa vabljeni na moj blog Glede prebave in vseh kolobacij zraven -bi znalo tole zelo držat. Če gledam sebe.vedno imela počasno in dolgo prebavo..torej par dni, da se sploh spomnila, da moram na sekret in potem kakšne pol ure, da tole ven prišlo..ok. minuta kakšna manj.Tudi blazen špar program imela - vse trebalo šparat, ker nikoli ne veš kdaj boš rabil. Potem pa -bog ve zakaj enkrat ugotovila, da so omare prenatrpane cot, ki jih ne nosim, da shramba polna pokvarjenih živil itd itd..naredila čistko...in nekak se je tudi prebava uredila..ne vem in me v osnovi niti ne zanima kako(mogoče več aktivnega gibanja, več vode ali tudi miselni preklop) Zdaj tole urejam redno in predvsem hitreje Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 ja. v VSEM se kaze, Lea.. zakaj jaz ne *slogam* v nedeljo? k sem se kr odlocla 1x (ne da sem verna, ampak pac... nedelja je ipak poseben dan, mal je pa najbrz tud to, da je tim v nedeljo rojen, 8. marca )...sem tko si ponazorila: da imam kot en srebrn kljucek od bozanskih vrat in mi je dano, da vsake tok mal lohk pokukam not, ravno zarad svojga spostljivega odnosa, mal odstrem lohk tud za druge, k se vcas na mestu drzijo pa ne vidjo izhoda.... ostalo pa ze sama presodim, ali je prav ali ni...No in ce bi to izkoriscala, za vsak drekec pekec gledala, v petek in svetek, pa se za druge, pa se vmesavala pa ne vem kaj, da bi blo tko, kot da bi v tist posvecen prostor, do katerega imam srebrn kljucek, ki bi bil kot nekaksno sinje jezero, kristalno cisto, no da bi tam gazila z blatnimi gojzarji, povzrocala hrup in shtalo, po moznosti pustila se kake odpadke tam, ful folka ke zvabla pa jim morda se racunala vstopninno haha! No in zato ne gledam v karte ob nedeljah, zato ne gledam za koga tretjega, ki o tem nic ne ve, zato ne gledam kar naprej istih zadev (pa cetudi to nosi vec casha in ocitno sem samo jaz tok butasta - enim se zdi to namrec butast, men pa edino prav, k jaz se hocem podpisat pod svoja dejanja oz. se in morm zato met pokonci glavo )Men se zdi nesprejemljivo pridt na forum in podat: ali sva za skupaj? jaz: 65. 19. 20450, on: 87. 16. 20448 Da bi jaz vidla na enem forumu svoje podatke, kjer se morda CISTO NEKDO DESETI (ki bi se bil recimo zaljubil vame al pa bi spila dve kavi pa kaksno rekla) zanima za "njegovo zvezico z mano". Tud zato sem dvignila roke nad forumom astro....Mah..... no sej, je ze pase'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2007 Glede prebave in vseh kolobacij zraven -bi znalo tole zelo držat. Če gledam sebe.devickica. melje melje melje melje.. a je to to, tist gre tja, sam tole je odvec, vse rabmo, da je vse na svojem mestu se naprej. pa se s sco.. ne spusti pa ne spusti. pol pa s strelcem, ognjenim, se pa "zapeche" vse skup... Ni tekocine. mors pol ribo furat, neptun in dejansko vec pit. Voila'! kako preprosto, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 zihr drži, da kdor jemlje življenje bolj na mehko, tudi s*rje bolj na mehko pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 zihr drži, da kdor jemlje življenje bolj na mehko, tudi s*rje bolj na mehko včasih morda celo tako...da vse pošprica okol sebe ste me nasmejale s svojimi posti ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 zihr drži, da kdor jemlje življenje bolj na mehko, tudi s*rje bolj na mehko :wOOt: Tole bi pa lahko pisalo na donatovi etiketi: Jemljite življenje bolj na mehko, pa boste srali bolj na mehko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts