Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Hojla Scogirl. kwa dogaja? Tebe že dolg nič slišat? A si v redu?

Pri nas se je tko ulilo,, evo zdaj mam Storžič na dlni in en sprehod okol jezera bokar dobro del....

Se mi kdo pridruži :inocent:

Fejst bodte :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............................................. ne

itak vem da nimaš jajc, pa še len si ko fuks in za povrh še tehtnica...te sploh ne vzamem s seboj....------------......***************

itak vem da nimaš jajc, pa še len si ko fuks in za povrh še tehtnica...te sploh ne vzamem s seboj....------------......***************

ene par stvari me še zanima o men :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Oh, ja...težki dnevi. Prej vidla, da je luna v raku, nč čudnga. xrolleyesx

Pa sej ni nč tazga, no, sam, velik dela, spet nadomeščanje, kar pomeni, da mam dvojno delo, pa včeri dobila migreno in sm bla dons, do 3h popoldan skor kot cunja, pa še tko...ni vse ok, no.

Zanč sm se pelala domov, pa sm med vožnjo premišljevala o tem, da sm že kr neki stara, pa kr nč nimam, oziroma nisem neki velik dosegla. Pa sm si misnla a to je to al kaj? Sam delala boš, nbene družine mela in tko bo šel tvoj lajf mem? :V: Ja, spet mam globoke. :o|o:

No, ja, jutr me bo že minil, mogoče. x:Ix

Drgač grem pa jutr na morje, za čez vikend in me FUL NE vleče, ker ne maram statičnosti. To me ubija. Ampak sem obljubila eni kolegici, k je dost občutljiva, če kdo zahinav in pol pač grem. :o|o: Mater.... :xx!:

No, sej, zna se pa sprevržt v absolutno wow in gruvi fajn vikend. x:o)x

Prebrala sm že tričetrt tazadnga Potterja, kr dogaja, vmes blo sicr kr neki nedogajanja, ampak zdele gre pa proti višku.l :vio: :palec:

Vsem lep pozdrav, pobože, vse, kar rabte. xsrcx

ene par stvari me še zanima o men :o|o:

:sori: božček...a tehtničar si :eek: a zato si tako malo bi in malo ne bi x:o)x

saj bo :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:D :D

...

pa vsa sem taka mastna pa taka. tega tok ne maram, kolkr se po drugi strani skoz bi neki mazilila. x:o)x

jaz se ful namazeim recimo z olivcem, pol si pa 50 plasti koze dol sperem naslednji hip, k me mot ce je mastno. xDDx

xcivx :sori: pa ne de se tak po tih pa na skrivnem masiraš :inocent: inu maziliš....mislem se pa res s cajtom vse spreminja....nekak sem te imela v spominu de ne maraš masaž :vio:

xcivx babnce nehajte travmirat---pa delat xcivx pol pa ni cajt se sam seb smilt....men vse diši po smrekovih vršičkih :wOOt: ta velki glaž od kumar se mi ni stopil...ampak so se vršičiki pa cuker spremenili v kamen.... xrolleyesx :vragec: in kdo je podlegu....

kozarc petlitrski od kumar :vragec: skala od cukra not :vragec: al jst :vragec:

kdo se je utekočinu, zaplinu inu na prafaktorje šu....to je zdaj vprašanje xcivx

x8Dx tale nelegalna siva farmacija me de te za gvišn v prerani grob spravla xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x8Dx tale nelegalna siva farmacija me de te za gvišn v prerani grob spravla xcivx

Šentjanževka se uspešno suši....... :palec: .

...če bi jo danes imela s seboj+ tisto, kar sem ti še dolžna...bi te prav gotovo rufnila :vragec: ....še dobro, da je bil jasen dan in Jošt za orientacijo.....sem samo dvakrat obračala in iskala pravo smer xrolleyesx

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

pizda.......kwa je GOB.... :eek: x^x x^x

pa shchije...pa sonce....pa vroche ni vech tok... x:)x

prou chloveku prijazno ratuje.... x:)x

bo treba ahe kak teden podaljshat....

zlmk.....tralala

777 + 1 x:Xx na oba noska pa na on krajnski lichek.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hojladrija! :palec: xcivx

Zanč sm se pelala domov, pa sm med vožnjo premišljevala o tem, da sm že kr neki stara, pa kr nč nimam, oziroma nisem neki velik dosegla. Pa sm si misnla a to je to al kaj? Sam delala boš, nbene družine mela in tko bo šel tvoj lajf mem? :V: Ja, spet mam globoke. :o|o:

to vsi poznamo, to se vsakmu dogaja... NE smes tko razmisljat, pac si tko peljala in tko se ti je peljalo.... Za dosezke ni nikol prepozno! Ko si mlajsi, se itak bl ucis pa vase vsrkavas, sele pol kasnej lohk z dobljenim tud kej naredis. Zdej so drugacni casi: ni treba pr 20.-ih se porocit pa met otrok, mas pa svojo financno samostojnost pa preskrbljenost, eni pa tega nimajo v tvojih letih....

pa tud, eni dosezki so taki, da knjige pises, si politik itd., eni pa cist drugacne sorte... vsakdo ma svoje majhne in velike dosezke.

Sicer pa: nekdo odkrije kak svoj talent pr 60.-ih.

J.K.R. (katero zdaj goltas glih xDDx) je dosegla svoje pravzaprav *pozno* - sploh po tvojih merilih - zdej pa jo pozna ves svet pa dozivotno si bo lohk zmisljevala v zvezi skor z vsem, k bo hotla.

Take misli so po 2. strani na nek nacin pa v bistvu cist OK, tako delanje osebne bilance, ker te zene naprej, BI RADA nekaj (dosegla).

Noben dosezek ni tak, da ti kr sam uleti, torej mors narest korake, prvi pa je ta, da se zaves oz. nezadovoljstvo nad sedanjim stanjem.

Pr vsakem te faze drugac potekajo... eni nekaj ustvarjo, 'uspejo' pr 19h.... majo clo slavo. cez 2 let jih vsi pozabjo. do konca lajfa se jih pozna kot 'otrosko filmsko zvezdo'.

To ni vedno dobro oz. po domace: je*es take dosezke, k te v bistvu kot osebnost poteptajo, namest ti nudjo rast in vzpon.

lepo se mej na morju! :flower:

Včeraj na poti domov sva s prijateljico povozili zajčka. :V:

Fak. :sori:

Moje sozalje.....

vcas ne mors drugac..... tko da se ne smeta obsojat, je pa seveda grozno in zalostno za vaju, rpedvsem za prijateljico. xcrossfingx

xcivx :sori: pa ne de se tak po tih pa na skrivnem masiraš :inocent: inu maziliš....mislem se pa res s cajtom vse spreminja....nekak sem te imela v spominu de ne maraš masaž :vio:

ne maram od drugih, ne maram da se kdo ukvarja z mano in prebliz v moj prostor rine.

mazilim se pa ze skoz.

pravzaprav mi je to zlo pomembn... recimo celo menim, da (vzemimo npr. celulit) je NAJBOLJ pomembno ravno vtiranje in masiranje pac tiste 'anticelulitzavbe'... menim, da ce bi dal soleo al pa olivno olje in bi gor napisal 'proti celulitu', da bi folku ze delal - ce bi si ga s filingom vmasiral. :)

jaz rada skrbim zase.

sam ne maram drugih vtikanj. x:)x

nous verjela, da sem pa letos si celo izvolila masazo. x:o)x

In me je blo v bistvu 'treba' 3 dni 'prosit' skor. :D

nad butast v bistvu, ker je slo zame.

In sem clo pustila. x^x

tko da, morda pa je samo to: tempora mutantur et nos mutamur in ilis. x;)x

pa shchije...pa sonce....pa vroche ni vech tok... x:)x

prou chloveku prijazno ratuje.... x:)x

ja, men tud sede, k ni vrocine, sam se mi zdi, da si vseen zasluzmo se mal poletja. x:)x

*

a kdo ve, na koga/kam se moram obrnit v zvezi z odlocbo o dohodnini, katere se do danes nisem prejela! x!x xnckrivx

(ponavad kej casha nazaj dobim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj nisi edina, ki o tem premišljuje. Jaz pa bi si recimo družino že lahko ustvarila, pa nimam financ in prostora.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jaz bi na davčno poklicala. (za davčno odločbo). Sploh če bi kaj nazaj dobila.

In to,da je idejo za Potterja dobila JKR čisto slučajno - med vožnjo z vlakom..

Poznam takšno..sem se tudi jaz vse živo spraševala - nič sveta nisem videla, nič dosegla bla bla...(potem me pa spomnili, da imam dva fajna otroka + + +).

Vedno se mi zdi hlepimo po tistem, česar nimamo..sosedova trava je vedno bolj zelena. eVo

Sicer se nekaj kregarim doma. Jako pametno izjavila, da ne vzamem več kredita za bajto nobenega. Še v hujšo skrajnost šla - niti evra več ne dam not...gospodič bili skrajno nezadovoljni, ko tole slišali...eh..mogoče bom tole potegnila malo nazaj...

Gre frendica v Južno Ameriko, pa me malo potegnilo..bi jaz tudi nekam šla..res..čakam, da frocovje zraste, pa finance boljše postavijo. Torej - krediti minejo.

Ah ta rakovska luna - edino dobra, da sem včeraj pred dežjem posejala solato..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj nisi edina, ki o tem premišljuje. Jaz pa bi si recimo družino že lahko ustvarila, pa nimam financ in prostora.

enako :o|o:

Gre frendica v Južno Ameriko, pa me malo potegnilo..bi jaz tudi nekam šla..res..čakam, da frocovje zraste, pa finance boljše postavijo. Torej - krediti minejo.

haha, a se nis neky žalostno spraševala kako hitro je frocovje zraslo in kako popotnico je dobilo za življenje :inocent: :palec:

drgač pa: grem na dvotedenski ZASLUŽEN dopust-morči vabi; upam sam, da se mi nau slučajn kaka "žlahta" zrawn narisala, k pol bom :mad2: :bomb: :!!: fasala kak napad besnila xcivx x:o)x

lepo se mejte, pa ne se kregat xcivx x:)x

tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Fajn se mej, pa čim manj žlahte naokoli :palec:

Ja saj - glede starosti frocovja - dovolj in premalo velike..zdaj pa si razumi če moreš. Še jaz ne morem..

sej sm klicala nat. ono moje jezenje v eni temi je blo posledica tega klica. x:o)x

V glavnem, niso dobili moje poste (k je nisem poslala priporoceno).

sej da ne najedam se tu s tem, sem ze v temi dohodnina.. sam povem, k si mi namenila pozornost, thanx! x:)x

ja, mat bit.. to je dosezek dosezkov.... xDDx

jaz tud vcas si mislim, da tud v bistvu nc od nc.. kar nekaj prckam, plavam skoz lajf, nic *Tapravega*, *Tapametnega*.....

se flata nimam, osnovnega torej, baze...

pol pa tud pomislim, da pac... mam tamalga, in kakrsen je.

In ne nazadnje, je mroda dosezek ze to, da sploh sem, zivim.. da sm se v enem kosu in kolkr tok pr seb. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej sm klicala nat. ono moje jezenje v eni temi je blo posledica tega klica. x:o)x

V glavnem, niso dobili moje poste (k je nisem poslala priporoceno).

sej da ne najedam se tu s tem, sem ze v temi dohodnina.. sam povem, k si mi namenila pozornost, thanx! x:)x

Teme o dohodnini ne (znam) poiskat xrolleyesx .Če sem prav razumela, naj bi "neproblematične"dohodnine bile poslane do konca julija..za tiste, pri katerih potrebujejo še dodatna pojasnila, pa naj bi poklicali na dom..........."tvoja" referentka na občini lahko pogleda, kaj je s tvojo dohodnino.....

....ali dohodninske napovedi nisi poslala priporočeno :inocent: ?

....ali dohodninske napovedi nisi poslala priporočeno :inocent: ?

ne nisem (ja, vem :o|o: x:Ix)

tle sm napisala: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...25&start=25

(sej ne da bi koga nad zanimal pa skrbel, sam pac da se tu ne tezim s tem)

Picasso

Saj vem, da veš, ampak ti bom vseeno rekla(vem, da komaj čakaš, da to čuješ). Šparala si na nepravem kraju!!!!

eh, ribja posla..

Šparala

x:o)x a sm kej?

x;)x a ves da pa nekaj clo sem... za morje pa za registracijo... pac, 'sparala'... jaz ne morm sparat, ker nc ne ostane, ni cesa sparat. x:o)x

ja no, sej vem.... taka pac sm. x;)x :8): :vragec: x:px

eh, ribja posla..

a ne! idiotsk! kje so pa zdaj skorpijoni pa bikovske venere pa vsi pa vse! xDDx

ja ja, to bo juzni cvor v 2. hisi (koz.). x;)x x:px evo ga, mamo ga (krivca)! x:Dx

Picasso

x:o)x x:o)x :palec:

*** spet sem vsa besna. Od kje jemljem tale bes, no ... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Že uredu no. Folk, ne bi si mislila, da bom tole rekla, ampak hvala bogu, da grem delat drug teden, ker doma bom znorela. Samo razmišljam, premlevam in vse skup je isti drek. :xx!:

Da nisi učiteljica ti?

Moja ful dobra frenda je učiteljica in mi se samo žali..komaj čaka, da gre v službo...se ji zdi, da je samo gospodinjica zdaj doma in tečna sebi in vsem, ki jo poznamo.

x:o)x a sm kej?

x;)x a ves da pa nekaj clo sem... za morje pa za registracijo... pac, 'sparala'... jaz ne morm sparat, ker nc ne ostane, ni cesa sparat. x:o)x

ja no, sej vem.... taka pac sm. x;)x :8): :vragec: x:px

a ne! idiotsk! kje so pa zdaj skorpijoni pa bikovske venere pa vsi pa vse! xDDx

ko bi ja naj bla praktična pa to vse...cccc

ja ja, to bo juzni cvor v 2. hisi (koz.). x;)x x:px evo ga, mamo ga (krivca)! x:Dx

jaz pa sem na ribjo luno študirala...

aja sm pa misla da si na sonce al pa merkur al pa na mars... x:Dx x:px

luna pa je itak v igri. :D

Picasso

no vids, *sm ti rekla*!! xokx

(:vragec: x;)x x:Dx)

a ne?

jaz tud svoje lesnikovo psenicno pisane, "tok nad naravne" (tedaj pa: :xx!: :sick: x:Dx in prec na crn! :D k mi je najmanj pasal! :D pr 16.ih al kolkih)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...