aakhut 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 sem morala malo špikniti hehe....che jst tebe shpiknem.....bosh mislla, de so te turki na kol nasadil.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 ne pridem niti v ožji izbor po tvojih kriterijih tiste tri pere vech.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 nič pira danes zdaj mi že čaj in voda škodita ... zgleda :xx!: pa sej ne teb /baba zmeshana zasauska/ ....men TRI PERE....zarad kriterijeu.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 tolk zmešana pa nisem ... jih raje sama popijem ajd lepo noč no.....pa nej ti bo.....teb tut....lepo noch zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 kakšna blesavost zasavska ?dobro jutro. Jst bi nazaj poletje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 :mam jutr eno jebo.... zlomk.....tralalafajn zrihti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 čaw ljudi a bomo dons še pred kofetm zastavli? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 grem jst na Klančiše, j... vreme Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 kakšna blesavost zasavska ?dobro jutro. Jst bi nazaj poletje GREMO na morje No pri nas je sicer lepo vreme , malo bolj hladno, mi je čist vseeno. Lahko da bi bil tudi dež. Me ne bi nič motilo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Prišla do 78 strani, zdaj se mi pa ne da več brat za nazaj.. Preživeli skor 14 dni na motorju.. Rit mam fajn utrjeno blazina, ki sem jo mela spodaj, je itak začela spuščat drugi dan..Šli čez Madžarsko do Romunije, tam ugotovili, da je Ukrajina ful blizu pa menda ne rabimo vize, pol nas frendi vabili na drugo stran Ukrajine v Odesso na morje in smo šli kar počez, čez Moldavijo.. vmes naleteli še na eno republiko, ki je ni na zemljevidu, majo pa ful veselje pobirat turistom nore vsote denarja V Odessi ni blo niti tko fajn niti poceni, kot so reklamirali, smo pa imeli fajn izkušnjo z gostoljubnimi ukrajinci.. so nas kar pobrali, en tip in dve bejbi, vsi motoristi, smo prespali v ogromni hiši njihovi, nafutral so nas, povedal kje je servis, ker je mel frend probleme z motorjem.. v glavnem, kukr je bil začetek dneva obupen in smo bli vsi besni, ker smo cel dan na uni dnjeper republic meji preživel in plačal 200€ po koščkih, je bil konec dneva ogromen plus..Pol smo šli naprej v Romunijo, na trenutke se vrneš 100 let v preteklost med ovce, krave in konje na cesti, vozovi, ki jih vlečejo voli ali konji, traktorjev sploh ni videt, avtomobili neke Volge in nevemkajše, motorji tud uni, s katerimi se pri nas v društvu old timerjev hvalijo... pa ful mi je bilo všeč, ko majo ob vsaki hiši ob ograji klopco postavljeno.. in pol mame sedijo tam in gledajo kaj se po cesti dogaja.. ma zanimiva izkušnja..Šli pogledat Bran in drakulov grad (no, jaz sem se odpovedala, vidla tri fotke na netu, pa je bolj blabla vse skup..) Se vozili čez Transfagaras, še prej ob dveh ponoči sred Transilvanije iskali plac za spat.. čist grozljiva zgodba, bom pol v blogu mal bolj v detajle.. Doživeli ta pravo romunsko žurko z domačo muzko in plesi... Se ustavli še v Orašju na shopingu in prespali tam, ker so nas lokalni bajkerji povabli na piknik.. Pol se pa v dežju vozili nazaj... in prišli včeraj popoldne.. Maček je preživel, ampak se spet stepel in ima rano, se mi zdi da se gnoji.. tko da naju čaka veterinar spet jutri in pol spet 14 dni mučenja z antibiotiki.. ušesa bi mu odgriznla Pa lenarimo danes.. lubi že cel dan spi, jaz pa na izi cunje perem in obešam, zraven pa po netu brskam pa mačkona tolažim.. je kar bogi.. pa itak sva se ful pogrešala... Neki smo se hotli it post (po 14 dneh pečenja, svinjine, pomfrija, maščob takibh in drugačnih..) in sem šla zjutraj v trgovino po sadje.. prišel lubi zdajle iz postelje pa vprašam, če eno zelenjavno juhico nardiva.. je tak mili pogled naredu.. ja, pa bi res lahk... me zanima kolk časa bo še trajal tale ''post'' WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2007 - sem vedla! x!x sam cakala...PREJLE, k dam prisla in si sezuvala cevlje, sem pomislila.. pa sej zdej 1x mora pa aliana uletet iz Romunije..In pol sem se vnaprej zasmejala, k *prcakvala* te pol tlele. WB! (nisem pa se prebrala o tvojih dogodivscinah, sam 'morala sem' nadnujno pridt tole napisat) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Aliana, WB fajn, da splošni vtis dober si me spomnla, da moram cote obest How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2007 Ja, hudo, kaksen tripcek! pih, drakula, sej res! ja, napis v Blog! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Aliana...lepo da si srečno nazaj. In da si uživala. Cool ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 ... zapomn si: um je vcas najvecji sovraznik.zbrci misli obremenjujoce in betonirajoce tvoj bad in jih nadomesti. z BILOCIM!....Volja volja volja volja. Vaja vaja vaja vaja. Delo delo delo delo.NI kr tko srece.. . A mam tvoje dovoljenje, da si tale post copy/paste v Word?Da bom lahko dan za dnem tole prebirala, pa mogoče še komu pomolila pod nos kdaj? je dobra, a ne, tale naša M. glede tega sem ti že ful modrovala po os-ih pa nisem zmogla nečesa takšnega skup spravit. verjamem, da ti okolica lahko ogromno pomaga, te opozori na nekaj, česar sam ne vidiš, ti da vzpodbudo za naslednji korak, ker je recimo jasno, da te paralizira samo še strah, ampak bistveno moraš pa narediti sama. vse je tvoja odločitev. vse. od tega, kakšne barve las imaš, a si debel ali suh, a boš končal šolo ali ne, a boš šel v neko zvezo ali ne, v katerega boga verjameš, kateri filozofiji ne boš sledil, a boš bral delo ali nedeljca, a boš srečen s tem, kar imaš, a si boš želel še več. ampak vse te stvari moraš pa po moje najprej občutit in jih nato ozavestit. če nekaj čutiš s srcem, dušo in telesom, um pa bluzi in gnjavi in teži in obupuje, ga utišaš oz. zaposliš z nečim, ga sfintiraš in mu daš ta občutek samopomembnosti, daš mu nalogo, da te pelje po pravi poti. *um, zrihtej, da bom srečna in zdrava!* in potem ne razmišljaš več bluzim, ampak nekako tako jaz peljem stvari. aliana, dobrodošla nazaj! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 je dobra, a ne, tale naša M. Kako smo kaj? Vse pod kontrolo? Vcer se mi je tok hecn konc dneva odvil. Napisem napoved presenetljivo hitro, jo fliknem gor.. ura okol 18h.... nekak se mi ni dal jest (nekaj sem blazn jedla v prejsnjih dneh, tednih) pa si kuhat... pa sem se odlocla da je tko OK, da je boljs jest, ko in ce si lacen kot pa kar nekaj se basat brez filinga..... pa nekak mi ni blo za kej brat al pa kej izirat.. al pa se delat cesa... Pa ponavad me ob nedeljah pol nc kej tkole ne potegne za razno druzenje al pa kej. Mi je pa nekak dolgcas ratal pa kar 'nekaj bi'.. pa klicem frenda, ce bi se kej do mene oglasil, je bil pa glih na enem obisku, pa da nej se jaz uletim. No men je to sicer blazno zoprn, kar nekam uletet.. sam nekak... OK, pa uletim... In pridem na obisk in je bil frend pa se 2 njegova frenda in jaz in smo se mel super! Tko da sva pol s tem modelom, gostiteljem, se kar zabluzila v en lokal ob reki, lohk zun sedela in kadila! In pol sva sla pa se k men! Sej pol je sel pa kmal dam.... Mal sem mu pokazala kaj kej pocnem pa tko..Mislm tok dobr se je razvil... pa se neki da bi se morda lohk clo delal skup en projektek nekaj... sam to je se v zraku... v bistvu iskreno dvomim da bo kej... ampak vseen. je fajn tko kej ponacrtovat, da nisi sam s sabo, one man band vedno.Kok uzivam v moski oz. sploh dobri druzbi! nekaj jedl tud tam (jaz sem sam probala, k nism bla lacna, sam je zgledal nad pa sem hotla probat to cudo ), se o hrani pogovarjal pa o vsem mogocem...pa ful se smejal (jaz se ful rada smejem)... pa se mucki so bli. tko da dbest! Dezuje? cist tko 'hinavsko', tihceno in drobceno, da nc ne stekas da dezuje in mors ornk pogledat.spet nou nc od 'moje' zemlje.. nekaj bom kao sadila netresk! pa meto! (jaz sem speh za roze)No in je frenda, ki mi je podturila to, pa k sem rekla da nimam zemlje niti pa nc, rekla, da na pokopaliscu je zemlja.Pa sem ji napisala: sam to je krast? pa se je smejala nazaj.no in mi je tok tecn pridt tja z neko lopatko al cim (z zlico? ) in se okrog sebe ozirat al kaj, ker kradem blagoslovljeno zemljico? ful tecn.No in zdej mam skoz izgovor, da dezuje in da ne morm.upam da se mi ne posusi tist tam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 ne sej zdej je pa ze nehal.. sem tok cajta tist post packala pa se na mailih pa telefonu bla vmes, da je ze cist druga scena... celo se nakj kao mal 'jasni'. pa itak je cist drobckano blo pa tko, bl prsece... ne kaksna ulivancija al pa kej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 je dobra, a ne, tale naša M. glede tega sem ti že ful modrovala po os-ih pa nisem zmogla nečesa takšnega skup spravit. verjamem, da ti okolica lahko ogromno pomaga, te opozori na nekaj, česar sam ne vidiš, ti da vzpodbudo za naslednji korak, ker je recimo jasno, da te paralizira samo še strah, ampak bistveno moraš pa narediti sama. vse je tvoja odločitev. vse. od tega, kakšne barve las imaš, a si debel ali suh, a boš končal šolo ali ne, a boš šel v neko zvezo ali ne, v katerega boga verjameš, kateri filozofiji ne boš sledil, a boš bral delo ali nedeljca, a boš srečen s tem, kar imaš, a si boš želel še več. ampak vse te stvari moraš pa po moje najprej občutit in jih nato ozavestit. če nekaj čutiš s srcem, dušo in telesom, um pa bluzi in gnjavi in teži in obupuje, ga utišaš oz. zaposliš z nečim, ga sfintiraš in mu daš ta občutek samopomembnosti, daš mu nalogo, da te pelje po pravi poti. *um, zrihtej, da bom srečna in zdrava!* in potem ne razmišljaš več bluzim, ampak nekako tako jaz peljem stvari. aliana, dobrodošla nazaj! :palec: :palec: http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 morgen..... x:)x "jeba" je mimo.... pa se izkazal, de prou fletna.... sm cviku k svina....pa shlo k po lubrikantu.... futr izjemen....pjacha k pr norcih...(no sej prouzaprou so).... x:Dx plac je pa fenomenaln....pa she v titovem bazenu sm se kopal.... x:Dx skratka.....she bom delu....pa she fajn kesh je.... dons pa izzyca.... zlomk....tralala777 + 1 na vse konce ino kraje alianca wb.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Kako smo kaj? Vse pod kontrolo? veš da! Bom superge obula za vsak slučaj, da ne bom imela prstov mokrih. x:o)xlej jo, zdej pa švica v ljubljani v supergah **********mejte se, jaz grem. in še pridem, seveda! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 dan ko dan...do popoudneva...pol pa po juhuhu letih probat, če se še znam s srfom pelat...zataknil se je že koj, k ga je blo treba sestavt pa pol gor se zbasat... pa nikjer nobenih šteng pa nč prodanih ustopnic za komedijo u živo pa mi nekak rata se pelat ene par sto metrou(u ene 8 dejanjih )nazaj pa nikakor... bemti zalive in lagune... makar plave pa lepe pa plavam pa brcam pa zmerjam...pa po ene 9 urah, al pa ene 8 manj, že dobim filing, da sm mal bližje pa plavam, pa preklinam, pa brcam dalje...pa zmerjam, pa preklinam...pa preklinam pa zmerjam...pa sm biu kr naenkrat na globini periskopa pa pršprinta mem en indijanc u kanuju, pa praša, če sm ok. al me pošlepa al pa kej pa sm reku, da sm ok. pa da ni treba, ampak da bi pa enga pržgau in vrjel vi al ne... je reku: sori, ne kadim no ja, saj sram ga je pezdeta sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Aliana wb Spet imamo majstre pri hiši. Oz. pred hišo. Ob priliki,ko bo baje čas, bo asfalt. Zdaj so odkopali, razkopali bodočo nobelsko cestico in gospodič pozabio, da je teren znižan, pa je nasedel eno malo...(hudobna in privošč, da se celo moškim lahko kaj takega zgodi..) In šef me klical domov - slabe volje..kdo brskal po razporedu in oznanil konec demokracije. Tak..nema više pravo glas spljoh.In vd zeta je menda na obisku - zdaj ko vd tašča v službi..strah je lepa reč res..Sicer pa nič novega. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 ...pa kje si ti jurčke najdu???...ali sem pa jaz totalno slepa že...na 1000m jih ni niti za vzorček hehedobu she ene dve kile mejhnih jurchkou... tik predn sm se spoku....ker....zdele sm pa zhe v lajbahu.... mam jutr eno jebo.... zlomk.....tralala :xx!: še citirat ne znam več :xx!: Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 kak fajn pop bla na obisku v trbovljah smo veselo nazajgrede sem malo kiksnala pol pa sem se komi najdla, kje sem sej bi poklicala..sam ni blo omrežja bo treba to še ponovit...pa upam, da bojo tud drugi mel čas za kak čveket There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts