Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

pa ne boš v Trbovljah ane ? mam občutek, da boš kar v mojem kraju večkrat

a veš da sem si tole jst v nedeljo zvečer prepevala, potem pa daš ti link na to pesem... haha

sam jst nimam razloga za tole (al pa ;))

Deli na socialnih omrežjih

Valkira, lepo, velik srece ti zelim! :palec: :flower:

*

Jaz sem pa sitna in slabe. Vse mi gre na jetra in vsega in vseh mam dost. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

že is kofeta x:)x

sonček pa tko luštn, da ni blo nobene potrebe kšnga zakona kršit x:px

pa kwa so mi u cajtungu napisal. in to u sto taužent izvodih x^x

Prepire moški povzročijo, ko se zavedajo, da imajo prav, ženske pa takrat, ko se zavedajo, da imajo narobe :palec:

torej...

janko...

Če hočeš met mir, drži gobec, al pa se izogibej žensk in moških x:px x;)x

no ja... nč posebn nouga... dons bo saj do večera zihr tko x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Mene tud neki grize.. pa bi bla mal tečna pa tko...

Mačka včer pelala k veterinarju, spet se bomo zabaval z antibiotiki 14 dni xrolleyesx pa neki grozijo še z operacijo, če se gnoj ne sčisti do jutri iz rane.. je pa ful smešen Tristan, začne čist na divje dihat in se trest že v čakalnici, pol pa not, ko ga pridejo 4 bejbe držat, je čist miren, kot da bi okamenel.. Itak, dokler mu ni začela brskat z iglo po rani, pol smo pa renčal pa grizl na vse strani... hja, naj pa beži drugič, namest da se tepe :vragec:

Grem posesat na hitr, ker že kosmi prahu letajo okol, pol pa domov, greva z mami na shoping.. so si omislili žurko za jutr, oči našel fajn razlog, da povab sorodnike na piknik.. in mi pol ves navdušen pove, da je pujska naročil :o|o: ne vem kdo bo to jedu... v glavnem, sem se odločila, da nardim zraven še en kup solatk.. da bo vsaj nekaj pametnega za jest x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... xrolleyesx x:)x :o|o:

neki ne morm spat....che pa zhe...pa same bedarije hodjo iz podzavesti v slikcah ven..... xrolleyesx :inocent: x:px

skratka....sfukan....zej pa pol litra kave....pa ene par chikou.... x:)x

pa mogoche pol klobuchka gobice....lih tok de se v normalo ufuram.... x:Dx x:Dx x:Dx

kaj bom pa chez dan pocheu pa pojma nimam... xrolleyesx

si bo treba kako fukico najt.... :vio:

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx tja k zmeri.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

že is kofeta x:)x

lepo k si uposteval moj... hm... *namig* x;)x xDDx :palec:

... hja, naj pa ...

x:Dx ja seveda. x:o)x

tko bi tud mitja pa tim vzgajala macko. :D

bi pa to... :D al pa: bo pa za drugic vedla :P

blabla.

Tko je moja mat hrcku. k se je igral v njenem usnjenem skornju, pa je vsa navdusena prsla porocat pa kazat, kok da se lustn igra. :D

Cez pol ure pa ji jaz hudobno pridem pokazat, da kako se je pa res lustn igral x:px

ker je namrec zgrizel nart od skornja, da je bla not 4centimetrska LUKNJA! :D :D

In pol je mat rekla: grdi grdi, no zdej k si pa to, se pa tle igraj.. kao, ce je ze skoda, nej se pa pac igra.

ja seveda! kaksen skorenj! hrcek je ze letel drugam skodo delat! :D

...pa same bedarije hodjo iz podzavesti v slikcah ven.....

777 + 1 x:Xx tja k zmeri.... x:)x

pejt si napoved prebrat

(*sam men nc ne pomaga x:o)x x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pejt si napoved prebrat

(*sam men nc ne pomaga x:o)x x;)x)

se vsega lotevajmo čimbolj umirjeno in karseda lahkotno, na vse skušajmo gledati z distanco in tudi s humorjem.

xzobkox xzobkox xzobkox

*na 2 x:Xx

che en ne zalezhe.... x;)x x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Haha!!!! x:o)x

NC od tega ej, ene postavke ne... x:px

no razen morda s humorjem. x:o)x :o|o: x:Dx

karseda lahkotno! :lol:

*se mi nit ni dal pisat.. k je skor difolt... sam: predpredvcerajsnjim sem si odsecknila 1/10 prsta, ful globok, sam k srec glih tolk, da sm lohk kr odtrgala dobrsen pis kozhe.. sam je kar manjkal par milimetrov palca. pa skelel me je pa vse obmocje okol sem mela ful obcutljivo, se posebej na vrocino. zdej je sam se pikca krvavkasta, je ze ok.

Predvcerajsnjim so mi na najtanjsi del roke (cca 16 cm je tam x:o)x) padla tezka steklena vrata zgornje omare, k sem iskala book. puafff! mi je priletel na roko in me boli skor ze ce tipkam... vse modro in zelenkast in rdeckast cez 1/4 roke... :o|o:

Vcer sem se pa spekla ogabn in sm mela skor mehur, sam zdej mam sam liso kake 3 cm pa pece me pa boli k kej s toplo vodo prckam.

pol sem sla pa prav pogledat kwa dogaja pr men... in je uran natancno na mojem marsu. morm pazt. zato pa tud vsa taka zivcna pa taka.

najrajs bi mela eno boxarsko vreco pa bi jo tolkla do nezavesti. njene al pa svoje. x:o)x

aja dons nism telovadla...

sam namenoma nisem. 7. dan si vedno vzamem pavzico. x^x

vmes mela telefon pa ne se vidla...

Če koga zanima sem dobil kitaro s servisa nazaj in sedaj se nežne melodije prelivajo po prostoru in se stapljajo z nežnim vonjem oceana.

blagorcek! :2src: super! xmusicx

*ceprav... x:o)x

mam tamle pod postlo bas in zraven postle frsterker.. tko da bi se lohk tud pr men... khm, *prelival* x:o)x x:Dx..

sam pr men bi pol bl.... ne tok morsko... bl, hm, dzungelsko... xDDx bi se cela bajta tresla pa vse bi bobnel.- x:px

tko kt bo pravzaprav cez dobro urco, k tim uleti. xDDx (tok ze dobr igra, da se jaz skor tezko verjamem, da on izvaja tiste sounde, k iz sobe prihajajo.. tok tekoce in dinamicno. wow!)

Picasso

odtrgala dobrsen pis kozhe..

zdej je sam se pikca krvavkasta,

vse modro in zelenkast in rdeckast cez 1/4 roke...

Vcer sem se pa spekla ogabn in sm mela skor mehur, sam zdej mam sam liso kake 3 cm

pa ti bi bla lih pravshnja za dekoracijo na party-ju.... :vio:

popihec pa x:Xx na vse tole

zlomk.....tralala

to pa itak. x:o)x krilata bombna dekoracija. x:Dx

(sej sem sla se dalje gledat in mam vse cist za znort xDDx: venero v opoziciji s saturnom, jupiter v kvadratu s stelijem v devici, saturn v opoziciji s saturnom, neptun v kvadratu z neptunom in asc in se pluton v kvadratu s soncem in merkurjem, ... tko da mi prakticno sam mars ne dela aspekta, thanx god for that!!! (a se pride, naslednji teden).. skratka, enga dobrega aspekta pravzaprav ni... pr men zdej x:o)x)

Picasso

Zamudila noč zvezdnih utrinkov. No, saj še bodo -samo ne v tako silni obliki kot iz nedelje na ponedeljek. Tak.

Majstrov nema. Zastonj crmvarim kuro v pečici. Razlog: pokvaril kamion..nekaj takega..Nikoli ne verjemi človeku, ki govori: tou(tu), ke(ker), boum(bom) ostalih se niti ne spomnim.

Frocovje šlo v mesto, se medtem oring spokregale, kdaj in s čim katera domov prišla. Jih slišala mimogrede tudi jaz -da sem krivična in kaj vem kaj še priletelo..skratka - fajn dan za pokregat vidim.

Pa glede na to, da deviška luna me še nič ni za pucanje zgrablo. Samo vidim pa, kaj je treba.. :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Frocovje šlo v mesto, se medtem oring spokregale, kdaj in s čim katera domov prišla. Jih slišala mimogrede tudi jaz -da sem krivična in kaj vem kaj še priletelo..

:D :D

Picasso

Ojla :flower:

Se javim po nekaj dneh. Vsa vesela x:px Res so bili lušni dnevi, sem veliko prekolesarila, prehodila, bila razvajana s kuharskimi dobrotami :yumy: Ful fajn. Dopoldneve sem pa delala in vse se je izšlo.

Umes sem bila malo zatežena samo, ko je babica zamorila...ma sploh ne bom o tem pisala...

Kmalu bo en let od nesreče...že sanjam o tem. Tist dan ne grem nikamor, pa če mi ornk plačajo :sori:

Fak, sem si apdejtala firefox nov in zdej mi kao popravlja besedilo (podčrtuje kot v wordu). Kako to izklopit. Je skrajno annoying. :xx!:

Drugače pa želim od določenih forumašev določena poročila. Vi že veste, kdo ste :vragec:

Mejte se!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

matr kaj nam dela luna v devici....ti maš remont sobe..js celo dop sesala prala, plirala avto...

tokrat nam pa je zagodla :D

kombinacija roza zelena ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

(sej sem sla se dalje gledat in mam vse cist za znort xDDx: venero v opoziciji s saturnom, jupiter v kvadratu s stelijem v devici, saturn v opoziciji s saturnom, neptun v kvadratu z neptunom in asc in se pluton v kvadratu s soncem in merkurjem, ... tko da mi prakticno sam mars ne dela aspekta,

Aha, zdej mi je pa jasno, sej res ne more bit drugače x;)x

Joj, Marsa, ti se ubijaš po delih...pazi nase :palec:

:xx!: x:o)x

blazn sem se udarla v rob mize in mam kar mal buske, pa ceprav sem mela zdajle led (ono ploscico za v zmrzovalno torbo) gor in mam cist mokro pa mrzlo hlacnico zdej (k nisem hotla na golo kozho, da se mi kej ne prilep al kej).

nad bedast! :sick:

Kmalu bo en let od nesreče...že sanjam o tem. Tist dan ne grem nikamor, pa če mi ornk plačajo :sori:

brez veze da gledas tko fatalno, je pa prav, da si pozorna in pazis! :palec:

Đizs, sobo mam v razsulu čist. Je čas, da prebelim stene in sem se odločla (po sili razmer :vragec: ) za generalko, vse omare ven, police s knjigami ven ... no tko, zdej bom imela dela za kakšen teden. xrolleyesx

Pa dve steni si bom pobarvala z eno barvo, dve z drugo .... dns morm sam še pogruntat s kakšno. Hočem spremembo, kakšno sončno barvo. :2src: Kej novega, pozitivnega, da mi mal resetira tale moj um. x:o)x

pastelno oranzhna. xyesx

topla, a ne divja/vroca/itd.

Lila/modri odtenki je hladnota... to das v kopalnico, event. spalnico...

ce mas sam en prostor, prilagodis situaciji/moznostim. in Naj opcija je pastelno oranzhna. x^x

Aha, zdej mi je pa jasno, sej res ne more bit drugače x;)x

ja sej. x:o)x x;)x

Joj, Marsa, ti se ubijaš po delih..

kakopa(k). x:o)x

jp, destruktivc (v lajfu.. al kaj...).

prej (ponovno) postekala, uno, totalen preblisk... da cemu/zakaj/how comes/... da mam tele ribe silne....

in seveda: da mam (sploh) vero (lohk). x:)x

xcivx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...