janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 nataly pa pika...obe se loh mal zneseta nad mano, pol pa bo.jes bom pa prenesu... nč bat.pa ewo vama tečke sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Ne ponavli za mano. teb spljoh ni treba napisat de si v takem stanjuk si skos zlomk....tralalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Ne ponavli za mano. nehote. je pa res. eh Janko - ne želi si tega. Tako sem tečna, da mi se še kregarit ne da. Pridejo po ostanke vina. Tudi dobro. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Pridejo po ostanke vina. :eek: to pr vas ostaja????? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 nehote. je pa res. eh Janko - ne želi si tega. Tako sem tečna, da mi se še kregarit ne da. Pridejo po ostanke vina. Tudi dobro. sej ne da si želim. žrtvujem se kukr kristus s svojo krvjo, k jo ti ne znaš cent, da ti ostaja sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Nat, shit za lisico! (kaj pa se je zgodil pol z njo? a do smrti ste jo povozil? in kaj ste pol nardil?) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 trapast.spet me je frend povabil na izlet, pa ne morem it... k mam glih eno urco vmes zasedeno... no morda pa je ze prav.. z vsem mojim schtr. ki je zdej na nebu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Nat, shit za lisico! (kaj pa se je zgodil pol z njo? a do smrti ste jo povozil? in kaj ste pol nardil?)Iz kožuščka ovratnik za plašč... ...repek je pa jako čeden, če ga v avtu obesiš na retro ogledalo.. Hec, nat..... upam ,da sta jo do smrti.....sem pa ravno včeraj zasledila podatek, da na leto v Slo "povozimo" 3000 srnjadi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 ...repek je pa jako čeden, če ga v avtu obesiš na retro ogledalo.. groza! ne sam zato, pac pa k je se nad mim in grdo v bistvu... neokusno. Jp, verjamem.... so ze kaki znanci kdaj kako povozil... hocem rect, ne 1x da je kdo, ki ga poznam...Ko grem od frende (al pa kje tko k vozim), sem vedno ful pozorna... v bistvu grozno, tud grozna izkusnja, k vcas ne mors ravnat, je rpehitro, kdo nasproti pelje itd. sam to je cel telo, madonca! da ga zbijes oz. clo povozis (mislim recimo srno).. no tud lisica je ornk zival, tko k da bi psa, recimo.Joj 1x je en psa zbil, kok je blo strahotn, k sem v vzvratnem vidla... sam so ustavl, spedenal, vsi (tud ostali soudelezenci v prometu) super ravnal. sam je blo grozljiv, se tedne sem mela uno sliko.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 groza! ne sam zato, pac pa k je se nad mim in grdo v bistvu... neokusno. Seveda je ogabno..... Vem pa , da se stvari (počasi ) popravljajo.Direkcija za ceste je na nekaterih najbolj kritičnih mestih testirala neke naprave, ki so se izkazale za zelo uspešne.Ker se vse zatika pri denarju, jih bodo zelo počasi postavljali pa vsej Slo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Mystica, pa sm se mela namen napisat v napovedi (me je presinl v kaki kopalnici ).... pa sem pol mal 'hitela' da jo dam cimprej gor in se potem sicer ponovno spomnila, vendar se mi ni dal dodajat oz. tud ne dodajam naknadno...ampak sej ne bi nc pomagal, k ce je tko da jo ze povozis, je najveckrat res pac tko, da ni pac zal mogl bit drugac... glede na okoliscine in situacijo. Vem pa , da se stvari (počasi ) popravljajo.In ti mas clo mal zaslug, a ni nad fantasticn?!!! kar ne pomen sam, da pac kok si carica in vse to (in res mi je to recimo nad vsec pr teb), pac pa tud to, da ipak lohk tud en posameznikec kej spreminja in clo spremeni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 sem pa ravno včeraj zasledila podatek, da na leto v Slo "povozimo" 3000 srnjadi....pa jagri pravjo, da jih mali hišni ljubljenčki(beri psi) 2 krat več kt oni.zgleda, da je medvedou zmankal, k je še bolši kožušček ste se pa na lisičke spravl sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 ahoj vsem nisem sicer skoraj nič brala za nazaj, če pa ste tolk velik napisal da se po dolgem času malo javim. se potepala okoli. malo po baški, po puli, pred dvemadnevoma prišla iz tuhejskih toplic. uživala. komaj čakam na september, sem se odločla, da grem spet v tuheljske. pa še v london bom vmes skočla pogledat mojo najboljšo frendico. pol pa bom itak bankrotirala in bom imela čas, da končno naredim one tri izpite, ki me še čakajo, pa magistrska naloga. ker službe itak ne bo.aja, zaljubljena sem. in srečna. Marsa, pazi bolj nase tudi jaz čist plava. mami me sam gleda, ne more verjeti, da sem lahko tak štorasta, grem mimo omare, pa direkt vanjo trešim za večino modric, ki jih imam trenutno, pa itak ne vem, kje sem jih staknila vsem lep dan, pa veliko sončka ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 a cm sploh rect? k pol tko zgleda, ja ja, pajade... (*vedno* pol tko recem) sam res..Druidka aloha!!! k sem namrec nekajkrat zlo nate mislila! sm ti hotla nekak pridt civknit kej, da bos vidla/vedla, da sem opazla tam nekje nekoc nekaj pa se veselila s tabo, samo pac potem ko je ze nekaj casa minilo, nisem hotla tega citirat pa izpostavljat, k sem rpesodla, da ti je tako bolj vsec. no v glavnem, dbest! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 kar ne pomen sam, da pac kok si carica in vse to (in res mi je to recimo nad vsec pr teb), pac pa tud to, da ipak lohk tud en posameznikec kej spreminja in clo spremeni... Uf, za ves mesec si mi nafilala ego Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 le kaj je v luftu v pon bla pri merlinu in jeti včeri srečala bratranca in ženo...se že nismo vidl 4 leta...meli prav prijeten klepet dans srečam enga zlo dobrega prijatla.....se že nisma vidla 1 leto......in če bo šlo po sreči grema drug let za ene 14 dni na irsko še bi mela take dneve There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Uf, za ves mesec si mi nafilala ego super! ceprav to ni bil moj namen.. sam pac, odziv na.. tvoje delovanje... fajn ga je dobit... srne pa morda ne stekajo glih v kontextu, da, zakaj ze? da bi morale bit hvalezne *enjam* sveta. le kaj je v luftu svasta. a tko, na irsk? lepo.... mene sicer ti konci ne vlecejo, sam si pa rpedstavljam barve pa atmosferce in sam zarad tega bi vidla to 1x. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 očitno me saturn nagrajuje..že mam konj saturn nat luna ma kolega ma prijatle dol pa sma rekla, da grema okvirno tak čas drug let....baje je sam v zelenju irske ene 40 različnih tonov zelene barve tak da bi blo zlo fajn če bi se to uresničl There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 baje je sam v zelenju irske ene 40 različnih tonov zelene barvesaj TO!!! To sem glih mislila, za vidt (dozivet, obcutt) nadnujno, sploh ce si barven tip! ce irska ne bi bla na irskem - bi me cist vlekl tja. ze sam zarad zelene.pa k pac.... morje pa to....tko divje naravna nekak se mi zdi da mora bit.... pa ful energij, k se meshajo... duhovi in vse taksno....tko da, nad! timu je pa padla v vodo skotska letos (pa tok se je veselil, mitja pa klel, k dal par sto fintov, k jih jasn ne bo nazaj dubu).ceprav on je bl *ameriski tip* (medtem k sem jaz recimo bl *avstralski* ...).ga vidm da bo kdaj kaj po zda se kej klatil al pa kej clo bl resnega. očitno me saturn nagrajuje..že mam konj saturn nat luna men se pa mascuje... k sem parkrat v kratkem rekla, da nima smisla za humor, pa mi zdaj pravi: no, pol pa na. pac brez humorja. on ga lohk nima, pac pa ti ga pa mors met. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 ja sej glih to me zanima..te energije.....pa da se seveda zepeljemo do unga delfina na irskem je en delfin, ki išče bližino ljudi..noče nobene hrane...on se hoče sam cartat škoda za tima ampak sej je še mlad There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 En praznični pofočk v Dnevnik, da ne bom (po dolgem času ) samo v Čestitke zavil (ampak sem, priznam, vsak dan čekiral, da ne zamudim Aliane ) Vse po starem, pa služba in Življenje bolj kot ne enolično ampak vseeno uživam, v sicer prekratkih, trenutkih ob , ki me je presenetila z darilcem - dobil sem nove čevlje za k usnjenim hlačam, Dr. Martens (prvič imam črne ), brez kovinske bule, zgledajo kot navadni čevlji in jih lahko nosim k vsem hlačam, tudi žametnim Največje presenečenje pa je bila cena - 25 EUR ona si je omislila nore škornje do kolen, svetlo plave, odštekan model, cena pa podobna kot za moje Imajo na zalogi še sandale, ženske, Dr. Martens ali pa Yellow Cab, vse od 10 do 30 EURČe koga zanima kje je trgovina naj pošlje OS, da ne delam reklame Zdaj se bom spravil na pospravljanje in pranje, da izkoristim prost dan, ker drugače nimam časa niti za osnovno vzdrževanje sobe zvečer pa, upam vsaj, dooooolg sprehod po gozdu s in cartanje v pojstli Do konca tedna imam še eno prijetno obveznost, spet skrbim za mačka in rože (upam da bosta lastnika imela srečo z vremenom ), maček se me spomne še od lani in je vsako noč spal pri nama, vsakič me pride pozdraviti že na vrt in potem skupaj odkorakava do stanovanja Vsem Lunatkam in Lunatkom, pa ostanku Vesolja, današnji slavljenki pa še posebno , želim lep sončen dan in veliko dobre volje Onix Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 sm lih s terase...sm se sonchu.... pa ratal chist prevroche.... :switz: pol jasn padu tush....pa bana...pa mrzla voda....pa jasn mrzu per.... Dnevnik vesoljni dnevnik se pishe z malo zachetnioco.....ukolkr nimash v mislih unga komunajzarskega sranja od cajtnga.... :xx!: zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 vesoljni dnevnik se pishe z malo zachetnioco.....ukolkr nimash v mislih unga komunajzarskega sranja od cajtnga.... :xx!: V mislih sem imel, sicer s skrajšano obliko imena, temo na forumu in, ker je to ime se, lahko tudi, piše z veliko začetnico ali pa uporabi narekovaje Mogoče sem pa voščilo objavil tudi v Dnevniku ampak, ker ga ne bereš tega ne boš izvedel Politiki, ki tolikokrat in tako radikalno spremenijo svoja stališča kot tebi ljubi JJ, s tem samo dokazujejo da nimajo lastnih stališč ampak se obračajo k tistemu, ki jim v določenem trenutku ponudi največ Politična ekonomija Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Politiki, ki tolikokrat in tako radikalno spremenijo svoja stališča kot tebi ljubi JJ, s tem samo dokazujejo da nimajo lastnih stališč ampak se obračajo k tistemu, ki jim v določenem trenutku ponudi največ http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 Mogoče sem pa voščilo objavil tudi v Dnevniku ampak, ker ga ne bereš tega ne boš izvedel aloha stari! dbest za shuhe! pa da vse lustn in dbest! kej se oglas k bos kej pr cajtu, zdej se morva pa res pocas ze kej vidt! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts