Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ne ponavli za mano. x;)x

xsrcx

nehote. je pa res.

eh Janko - ne želi si tega. Tako sem tečna, da mi se še kregarit ne da.

Pridejo po ostanke vina. :2src:

Tudi dobro.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

nehote. je pa res.

eh Janko - ne želi si tega. Tako sem tečna, da mi se še kregarit ne da.

Pridejo po ostanke vina. :2src:

Tudi dobro.

sej ne da si želim. žrtvujem se xrolleyesx

kukr kristus s svojo krvjo, k jo ti ne znaš cent, da ti ostaja :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Nat, shit za lisico! :sori: xcrossfingx (kaj pa se je zgodil pol z njo? a do smrti ste jo povozil? x:((x in kaj ste pol nardil?)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

trapast.

spet me je frend povabil na izlet, pa ne morem it... k mam glih eno urco vmes zasedeno...

no morda pa je ze prav.. z vsem mojim schtr. ki je zdej na nebu...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nat, shit za lisico! :sori: xcrossfingx (kaj pa se je zgodil pol z njo? a do smrti ste jo povozil? x:((x in kaj ste pol nardil?)

Iz kožuščka ovratnik za plašč...

...repek je pa jako čeden, če ga v avtu obesiš na retro ogledalo.. x;)x

Hec, nat..... upam ,da sta jo do smrti.....sem pa ravno včeraj zasledila podatek, da na leto v Slo "povozimo" 3000 srnjadi....

...repek je pa jako čeden, če ga v avtu obesiš na retro ogledalo.. x;)x

x:Ox groza! ne sam zato, pac pa k je se nad mim in grdo v bistvu... neokusno.

Jp, verjamem.... so ze kaki znanci kdaj kako povozil... hocem rect, ne 1x da je kdo, ki ga poznam...

Ko grem od frende (al pa kje tko k vozim), sem vedno ful pozorna...

v bistvu grozno, tud grozna izkusnja, k vcas ne mors ravnat, je rpehitro, kdo nasproti pelje itd.

sam to je cel telo, madonca! da ga zbijes oz. clo povozis (mislim recimo srno).. no tud lisica je ornk zival, tko k da bi psa, recimo.

Joj 1x je en psa zbil, kok je blo strahotn, k sem v vzvratnem vidla... sam so ustavl, spedenal, vsi (tud ostali soudelezenci v prometu) super ravnal. x^x

sam je blo grozljiv, se tedne sem mela uno sliko....

Picasso

x:Ox groza! ne sam zato, pac pa k je se nad mim in grdo v bistvu... neokusno.

Seveda je ogabno.....

Vem pa , da se stvari (počasi ) popravljajo.Direkcija za ceste je na nekaterih najbolj kritičnih mestih testirala neke naprave, ki so se izkazale za zelo uspešne.Ker se vse zatika pri denarju, jih bodo zelo počasi postavljali pa vsej Slo.....

Mystica, pa sm se mela namen napisat v napovedi (me je presinl v kaki kopalnici xDDx).... pa sem pol mal 'hitela' da jo dam cimprej gor in se potem sicer ponovno spomnila, vendar se mi ni dal dodajat oz. tud ne dodajam naknadno...

ampak sej ne bi nc pomagal, k ce je tko da jo ze povozis, je najveckrat res pac tko, da ni pac zal mogl bit drugac... glede na okoliscine in situacijo. :(

Vem pa , da se stvari (počasi ) popravljajo.

In ti mas clo mal zaslug, a ni nad fantasticn?!!! x^x :palec: :medal:

kar ne pomen sam, da pac kok si carica in vse to (in res mi je to recimo nad vsec pr teb), pac pa tud to, da ipak lohk tud en posameznikec kej spreminja in clo spremeni... xokx

Picasso

sem pa ravno včeraj zasledila podatek, da na leto v Slo "povozimo" 3000 srnjadi....

pa jagri pravjo, da jih mali hišni ljubljenčki(beri psi) 2 krat več kt oni.

zgleda, da je medvedou zmankal, k je še bolši kožušček :o|o:

ste se pa na lisičke spravl :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ahoj vsem x:)x

nisem sicer skoraj nič brala za nazaj, če pa ste tolk velik napisal :eek:

da se po dolgem času malo javim. se potepala okoli. malo po baški, po puli, pred dvema

dnevoma prišla iz tuhejskih toplic. uživala. komaj čakam na september, sem se odločla, da grem spet v tuheljske.

pa še v london bom vmes skočla pogledat mojo najboljšo frendico. pol pa bom itak bankrotirala x:o)x in bom imela čas,

da končno naredim one tri izpite, ki me še čakajo, pa magistrska naloga. ker službe itak ne bo.

aja, zaljubljena sem. in srečna. :2src:

Marsa, pazi bolj nase xwizardx

tudi jaz čist plava. mami me sam gleda, ne more verjeti, da sem lahko tak štorasta, grem mimo omare, pa direkt vanjo trešim x:o)x

za večino modric, ki jih imam trenutno, pa itak ne vem, kje sem jih staknila x:o)x

vsem lep dan, pa veliko sončka x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

a cm sploh rect? x:o)x

k pol tko zgleda, ja ja, pajade... (*vedno* pol tko recem) x:o)x

sam res..

Druidka aloha!!! xokx

k sem namrec nekajkrat zlo nate mislila! xyesx

sm ti hotla nekak pridt civknit kej, da bos vidla/vedla, da sem opazla tam nekje nekoc nekaj pa se veselila s tabo, samo pac potem ko je ze nekaj casa minilo, nisem hotla tega citirat pa izpostavljat, k sem rpesodla, da ti je tako bolj vsec. x:)x

no v glavnem, dbest! xrosex x;)x

Picasso

kar ne pomen sam, da pac kok si carica in vse to (in res mi je to recimo nad vsec pr teb), pac pa tud to, da ipak lohk tud en posameznikec kej spreminja in clo spremeni... xokx

Uf, za ves mesec si mi nafilala ego :2src:

le kaj je v luftu :hepko:

v pon bla pri merlinu in jeti :vio:

včeri srečala bratranca in ženo...se že nismo vidl 4 leta...meli prav prijeten klepet :vio:

dans srečam enga zlo dobrega prijatla.....se že nisma vidla 1 leto......in če bo šlo po sreči grema drug let za ene 14 dni na irsko xsuperx

še bi mela take dneve :hepko: :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Uf, za ves mesec si mi nafilala ego :2src:

super! xokx

ceprav to ni bil moj namen.. sam pac, odziv na.. tvoje delovanje... fajn ga je dobit... srne pa morda ne stekajo glih v kontextu, da, zakaj ze? da bi morale bit hvalezne *enjam* sveta. xDDx

le kaj je v luftu :hepko:

svasta. xDDx

a tko, na irsk? lepo.... mene sicer ti konci ne vlecejo, sam si pa rpedstavljam barve pa atmosferce in sam zarad tega bi vidla to 1x. :palec: xDDx

Picasso

očitno me saturn nagrajuje..že mam konj saturn nat luna xsuperx

ma kolega ma prijatle dol :)

pa sma rekla, da grema okvirno tak čas drug let....

baje je sam v zelenju irske ene 40 različnih tonov zelene barve

tak da bi blo zlo fajn če bi se to uresničl :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

baje je sam v zelenju irske ene 40 različnih tonov zelene barve

saj TO!!! To sem glih mislila, za vidt (dozivet, obcutt) nadnujno, sploh ce si barven tip! xyesx

ce irska ne bi bla na irskem x:o)x - bi me cist vlekl tja. xDDx

ze sam zarad zelene.

pa k pac.... morje pa to....

tko divje naravna nekak se mi zdi da mora bit.... pa ful energij, k se meshajo... duhovi in vse taksno....

tko da, nad! :palec:

timu je pa padla v vodo skotska letos (pa tok se je veselil, mitja pa klel, k dal par sto fintov, k jih jasn ne bo nazaj dubu).

ceprav on je bl *ameriski tip* (medtem k sem jaz recimo bl *avstralski* xDDx...).

ga vidm da bo kdaj kaj po zda se kej klatil al pa kej clo bl resnega.

očitno me saturn nagrajuje..že mam konj saturn nat luna xsuperx

men se pa mascuje... x:o)x

k sem parkrat v kratkem rekla, da nima smisla za humor, pa mi zdaj pravi: no, pol pa na. xDDx x:Dx

pac brez humorja. :D

on ga lohk nima, pac pa ti ga pa mors met. x:o)x x:px

Picasso

ja sej glih to me zanima..te energije.....pa da se seveda zepeljemo do unga delfina :2src:

na irskem je en delfin, ki išče bližino ljudi..noče nobene hrane...on se hoče sam cartat :vio:

škoda za tima :sori:

ampak sej je še mlad ;)

There is

One Mind,

One Truth,

En praznični pofočk v Dnevnik, da ne bom (po dolgem času :inocent: ) samo v Čestitke zavil (ampak sem, priznam, vsak dan čekiral, da ne zamudim Aliane x:Ix )

Vse po starem, xsrcx pa služba in :sleeping:

Življenje bolj kot ne enolično ampak vseeno uživam, v sicer prekratkih, trenutkih ob xsrcx , ki me je presenetila z darilcem - dobil sem nove čevlje za k usnjenim hlačam, Dr. Martens (prvič imam črne :eek: ), brez kovinske bule, zgledajo kot navadni čevlji in jih lahko nosim k vsem hlačam, tudi žametnim x:)x

Največje presenečenje pa je bila cena - 25 EUR :eek: ona si je omislila nore škornje do kolen, svetlo plave, odštekan model, cena pa podobna kot za moje xrolleyesx

Imajo na zalogi še sandale, ženske, Dr. Martens ali pa Yellow Cab, vse od 10 do 30 EUR

Če koga zanima kje je trgovina naj pošlje OS, da ne delam reklame

Zdaj se bom spravil na pospravljanje in pranje, da izkoristim prost dan, ker drugače nimam časa niti za osnovno vzdrževanje sobe xrolleyesx zvečer pa, upam vsaj, dooooolg sprehod po gozdu s xsrcx in cartanje v pojstli x:px x:Ix

Do konca tedna imam še eno prijetno obveznost, spet skrbim za mačka in rože (upam da bosta lastnika imela srečo z vremenom xcrossfingx ), maček se me spomne še od lani in je vsako noč spal pri nama, vsakič me pride pozdraviti že na vrt in potem skupaj odkorakava do stanovanja x:)x

Vsem Lunatkam in Lunatkom, pa ostanku Vesolja, današnji slavljenki pa še posebno x:Xx , želim lep sončen dan in veliko dobre volje

x:Xx

Onix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:vragec:

sm lih s terase...sm se sonchu.... :eek:

pa ratal chist prevroche.... :switz: :switz: :switz:

pol jasn padu tush....pa bana...pa mrzla voda....pa jasn mrzu per.... :vio:

Dnevnik

:vragec:

vesoljni dnevnik se pishe z malo zachetnioco.....ukolkr nimash v mislih unga komunajzarskega sranja od cajtnga.... :xx!:

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

vesoljni dnevnik se pishe z malo zachetnioco.....ukolkr nimash v mislih unga komunajzarskega sranja od cajtnga.... :xx!:

V mislih sem imel, sicer s skrajšano obliko imena, temo na forumu in, ker je to ime se, lahko tudi, piše z veliko začetnico ali pa uporabi narekovaje x;)x

Mogoče sem pa voščilo objavil tudi v Dnevniku x;)x ampak, ker ga ne bereš tega ne boš izvedel x:)x

Politiki, ki tolikokrat in tako radikalno spremenijo svoja stališča kot tebi ljubi JJ, s tem samo dokazujejo da nimajo lastnih stališč ampak se obračajo k tistemu, ki jim v določenem trenutku ponudi največ :o|o:

Politična ekonomija xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Politiki, ki tolikokrat in tako radikalno spremenijo svoja stališča kot tebi ljubi JJ, s tem samo dokazujejo da nimajo lastnih stališč ampak se obračajo k tistemu, ki jim v določenem trenutku ponudi največ :o|o:

http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mogoče sem pa voščilo objavil tudi v Dnevniku x;)x ampak, ker ga ne bereš tega ne boš izvedel x:)x

x:Dx x:px

aloha stari! dbest za shuhe! xokx

pa da vse lustn in dbest! xsuperx

kej se oglas k bos kej pr cajtu, zdej se morva pa res pocas ze kej vidt! :o|o: x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...