Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

...miljon izgovorov in stvari prej za narest in take komedije mam takrat x:Dx

:D a ti mas tud take? :P

ma jebat ga sam enkrat se živi

ma TO, starina!!!! xcheersx :palec: x;)x

:vragec:

tjaaaah.....umre tut.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

zadnc sem nekje prebrala (morda shakespeare al kej) "kdor ima vec zivljenj, ima tudi vec smrti" - al nekaj tacga.

mocna, ne?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

zadnc sem nekje prebrala (morda shakespeare al kej) "kdor ima vec zivljenj, ima tudi vec smrti" - al nekaj tacga.

mocna, ne?

de o orgazmih spljoh neb zgubljal besed..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

bomo rajs o astralnih potovanjih kksno rekl al kaj. x;)x x:Dx

Uh vsaj da sem nekaj opravla dons! xokx

zdajle mela nekaj... vsaj da nekaj koristnega pa tacga od mene.

in se dobr da me ne stiska vec zelodec... me je prav presenetl, k pravzaprav nisem zelodcen tip.... dons pa kr...

je rekel mitja, da sem cist ok napisala opravicilo (k sem nad komplicirala, pa kar naenkrat ne znam pol kao nc napisat x:o)x), k je "brez raznih uradnih govoranc". kakopak! :D

in da sej se vid, da sm umetnik, ze iz dohodka, sej nism biznismen ki muti.

res, za tele svoje boge ficke.. pa kok enga schtraufenpachta. x:o)x

eni pa mrtvo hladno ne vem kaj....

jaz pa ene stvari tok nad ultra smrtno resno jemljem....

sam kako je mozno, da si tak bebo za ene stvari?

"ne znam" pa to. x:o)x "nisem za". x:Dx xcivx

kako se recimo naucis, prisilis, da bos pa jack za birokratski staf? :8): xDDx

nimam pojma.

vse se da, sam tega pa pac ne. x:o)x x:Dx

se gospodinjski tip sem bolj (pol si lohk mislite). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eeeeeeh, te davčne....nom sploh o tem, kok se tresemo zarad njih, medtem k kaki bogatuni nategnejo državo na dolg in širok in jim nč ni. xrolleyesx

Hotla sm sam povedat, da sm fertik z delom in grem počas dam. Hvala bogi. Še jutr, pol je pa normaln urnik. :palec:

Ah, ja. Mal bi spet jamrala. Pa nom. K baje nimam za kej, a ne. x;)x

Eeeeeeh, te davčne....nom sploh o tem, kok se tresemo zarad njih, medtem k kaki bogatuni nategnejo državo na dolg in širok in jim nč ni. xrolleyesx

Hotla sm sam povedat, da sm fertik z delom in grem počas dam. Hvala bogi. Še jutr, pol je pa normaln urnik. :palec:

Ah, ja. Mal bi spet jamrala. Pa nom. K baje nimam za kej, a ne. x;)x

a ne? x:o)x eni cist lepo spijo,jaz pa totalne sekirancije za civciv. :D

ja, jz bi tud mal jamrala oz. se mal prtozvala pa tak... x:o)x x:Dx

sam cim zacnem (ze tud ce bi hotla pr seb), mi nerodno rata al kaj.. tko, bedast se mi zdi. mislim ker: a mi je kdo al kaj kriv oz. kaj? xnckrivx nekaj kar je pac za uredit. a sem dojencek? x:o)x x:px

tud v Dnevnik sem tole pravzaprav kar skor nalasc prisla napisat...

k me je blo skor sram, k je res trapast. ampak sem hotla glih mal zbanalizirat... pa tko da vidmo kaj mamo...

k res tok nad bad pocutje... kej tacga pa ze dolg ne. :o|o:

se mi je zdel, da sploh nom mogla vec dihat. x:o)x

sem prav tko sopihcala mal :P k na porodu skor... tko si mal *pomagam* oz. avtomaticno zacnem tko dihat al kaj, sem se prav 'zalotla'. xDDx

Picasso

alijana slivov marmelado naredi tak, da prvo razkoščičiš slive(mela boš čist rjave...tu si jih sčisti z limono :palec: ) jih al zmleješ al narežeš..po želji in potem jih potresi s sladkorjem in pusti čez noč...se marmelada prej skuha ;)

Eh, škoda k nisem nič bluzila tle gor.. sem že ščarala.. nisem še prišla do une faze sploh, da bi brey želirnega sredstva delala, prejšnjič pri breskvah sem uporabla želirni sladkor, pol manj, kot je pisal v navodilih, pa nama je bilo ful presladko, tko da sem ydaj ya slive kupila uno, ko je sam pektin not pa dekstroza pa citronska kislina, se mi ni nič ful nevarnega slišal.. pa dala kuhat četrtinke sliv v uno mašino za kruh, za 1,5 ure, pol pa prelila v lonec, dodala ene deci koyarc rjavega sladkorja in uno želirno.. diši fajn, zgleda tud, okus je mel ok.. kok časa bo pa zdržal, bomo pa vidli.. itak me pa menda čaka celo drevo gor na vikendu za obrat, tko da bom tud to varianto lahk sprobala.. a ti še po čist ta starem klasičnem receptu delaš? brez dodatkov? a lahk mal razložiš kako to zgleda? :inocent:

midva sva pa še obiske mela, je treba še torto do konca raztalat....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

še najbl je pa kurac umret, brez da si žveu :o|o:

she vech je des sam kurac.... ne zhvet...ne umret....x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sem si morala it spet mal svoj podpis prebrat :) pa da ne odreagiram na prvo žogo, sej nikogar ne briga kaj "vidim" in "čutim" in vsak mora it sam skozi lekcije... žal

pismo sploh ne morem spat, tisoč stvari v glavi... no ja, čaka me prijeten vikend. Kolk men paše samota nemorešverjameš.. ma, da varno prispeta na Pag.

sem si morala it spet mal svoj podpis prebrat :) pa da ne odreagiram na prvo žogo, sej nikogar ne briga kaj "vidim" in "čutim" in vsak mora it sam skozi lekcije... žal

E... tole je pa čist res x;)x raje hitrej proti cilju.

Ja in da bi se fajn mela tvoja na morčku! x;)x

pri breskvah sem uporabla želirni sladkor, pol manj, kot je pisal v navodilih, pa nama je bilo ful presladko

x:Dx

.. pa dala kuhat četrtinke sliv v uno mašino za kruh

x:px

se znajdes. xDDx

vidm da prava maherca gospodinjska ratala! xokx x;)x

... no ja, čaka me prijeten vikend. Kolk men paše samota nemorešverjameš.. ma, da varno prispeta na Pag.

xokx (jp, ful sede bit sam, si svoboden, lohk pocnes kar ti pase xyesx)

xcrossfingx srecno pot za unadva!

~

mene je pa en tok cuden sound zbudil iz cist trdnega spanca... tko da je blo ze konc, k sem bla prebujena in sploh ne vem, kaj je blo, ampak kot en blazen srce in usesa parajoc krik... al nekaj... nekaj v bistvu mal groznega.....

zdej je pa en sosed eno tok dobro muzko nabijal, da sem kar mal poplesavala tu na stolu se jaz. xDDx

nek balkanski stos, tko zmohtn pa tak, da bi clowk prec en kozarc ob tla vrgel. xDDx

zdej pa cakam da se mitja javi, da to spedenam in oddam koncno po propisima.

mat se mi pa sploh ne da poklicat. x:o)x

kok me je vcer res ob zivce spravla (me ni ze 10 let al pa kej, k jemljem s smehom pa ne dam se, se mi ne da usedat v kej, zamahnem z roko in gre dalje, no ocitno me pa se lohk vznemir).

vedno je blo tko, da namest da bi ona mene bodrila pa tolazla al pa kej, sem jaz morala vse to provajdat, zase pa se zanjo. x:o)x xDDx

sej bo pa tak...

ona je velikrat s tako :sori: faco okol hodila... medtem ko se pa fotra spomnim vedno takega: x8Dx xokx :onfire:

(vsaj to da mam od njega xDDx)

vcas ji recem kaj tacga: joj kok mam jaz to po teb in kok mi gre to na zivce! :angry:

in sem jo 'navadla', da celo kaksne stvari pa prizna! :eek: xokx

(vcas ni nc priznala nikol x:)x)

pa da se ne muli vec tolk. k men je blo to najvecje mucenje; zarad brezveznarije kar neka mulasta faca in ignoriranje in taksno, groza! :o|o:

uh in jaz nisem pa cist nc taka (tle pa NC skorpije... nc ne kuham v seb pa taksno)...

pr men so lohk totalne shtale pa crashi pa se cez pol urce ze smejem, po moznosti se z zabuhlo faco od joka al pa kej. x:o)x x:Dx

Picasso

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

opet tale podzavest u slikcah.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

chesa vsega jst ne spravm skupi.... :inocent:

res....zej se pa zhe kr presenecham.... x:o)x

no...se pa tolazhim, de tut planeti kej prpomorejo k temu.... :vio:

zlomk.....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tisto..... x:)x

sej ti mas najbrz tud natalni saturn v vodnarju.. pa mu utegne zdej tranzitni delat opozicijo, pa tud asc pa soncu pa luni. xDDx

pa itak je sonce v levu (se pravi ze po defoltu je to opozicijski znak vodnarju), pa merkur pa venera (se zaenkrat)...

ker je v vodnarju neptun, ti lohk tud ta kaksno godljo ustvarja, z ali brez vpliva saturna... hocm rect, ker je vodnar pr teb tok potenten (lev pa je glih nasprot), skor ni mozno, da se ti vsaj kej ne bi dogajal mocnega. xDDx

in ce po kmeck mal povzamemo na hitro, ma saturn med drugim cez shole, izkusnje, strahove, neptun pa sanje in nezavedno... pa je potem logicno, da kaj tkole privre iz podzavesti pa da je spanec moten pa da se sanja kaj cudnega. x:)x

Picasso

.. hocm rect, ker je vodnar pr teb tok potenten

tako astroloshko kot tudi fizichno.... x:px x:px x:px

kaj pa teb dogaja zadnje cajte????

same takele na to vizho pishesh.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

ja zato k so takele vizhe. x:o)x

jaz mam tud pestro v glavnem....

sem v obdobju tik pred (necim pomembnim, samo se ne vidim, kaj je/bo to xDDx), tko nekak cutim.

v bistvu se mam super, sam mal... hm, negotovo... kar pa mi je vsec, k mam rada presenecenja..... xDDx

a res, sam takele?

najbrz slucajno.....

k glih kdo kej omen, pa vskocim.

Picasso

ja zato k so takele vizhe. x:o)x

jaz mam tud pestro v glavnem....

sem v obdobju tik pred (necim pomembnim, samo se ne vidim, kaj je/bo to xDDx), tko nekak cutim.

v bistvu se mam super, sam mal... hm, negotovo... kar pa mi je vsec, k mam rada presenecenja..... xDDx

a res, sam takele?

najbrz slucajno.....

k glih kdo kej omen, pa vskocim.

hecn tale dogajanje ja

men tkole ful ene spremembe uletavajo.....pa kr nch se ne sekiram zarad tega itaq de se mi na dobr ne na slabo.....tko mal lagodno...clo nonshalantno sprejemam toole

pa kake take trapaste mam

ucheri me mami kliche de je teto mozhganska kap....pa ji prjavm nazaj, de je chist jasn de mozhganska, sej je zhenska intelektualka....valjda de je nau srchna.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa hvalabogu teli planeti na vse delujejo....tko de ni blo pretirane reakcije.... :inocent: :inocent: :inocent:

zlomk.....tralala

uh tale je kar mal kruta (ne recem pa da ni tud duhovita xDDx)...

no mene bo pol srcna al kako. :vragec: x;)x x:Dx

Picasso

uh tale je kar mal kruta (ne recem pa da ni tud duhovita xDDx)...

no mene bo pol srcna al kako. :vragec: x;)x x:Dx

tebe booo.....tebe boooo....eeeee......tebe bojo pa cigani odnesl

zlomk....tralala

hazarde poslušam x8Dx jackica x:Dx x;)x

otrok spi, neverjetna je, božanska noč je bla, samo ob treh in petih je tečnarla za jest, pol pa spala do pol 9ih, zdej pa spet spi :eek: in take face dela zraven da dol padeš.....se vsi norce delajo, da to ma pa ziher po men, ker tud jaz se vedno neki pačim, face in takšno, ne morm nič povedat brez obrazne mimike grozne x:Dx plus da zraven še ful maham in klatim z rokami x:o)x in zdej namest da bi kej pomembnega gospodinjskega poštimala, kle visim :o|o: no, ko je bla debata o mučnih in glupih opravilih.....to so zame ziher gospodinjske zadeve, samo če mi pa naročiš da morem poklicat nekam, mam pa celo bajto u nulo zglancano x:Dx sam okne še pomijem, pa pokličem....sam tole še.... x:Dx x:Ix

grem čajčka spit :vio: za dojenje xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

.. no ja, čaka me prijeten vikend. Kolk men paše samota nemorešverjameš..

Uuu, pa lahko verjamem x;)x S tem si prav včasih napolnim baterije, res. Pa ko sem sama, mi tudi stvari, ki jih ponavadi nerada počnem, ni problem početi. Ker ni preganjanja, govorenja, lahko začnem, pa pol končam, pa nobenga ne oviram itd... x:o)x

Todi, ful fino te je brat x:)x "Poznam" zdaj 3 dojenčke, ki so se rodili v tem času in imajo vsi ime na 3 črke...

Drugače pa upam, da bo dober dan danes. Včeraj sem bila zamorjena do konca. Zdaj se bom spreobrnila v knjigovodjo, potem grem malce na zrak, zvečer se pa dobim s prijateljico, s katero nisem šla ven že kar lep čas, ampak vedno, ko greva, je smeha polno. Komaj čakam! xsrcx

A bo za vikend grd vreme?

A ste opazil, kakšno inflacijo mamo... x:o)x Vsaj nekje smo prvi al kako x:px :vragec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jutro, dan xDDx

mal vas brala. tudi jaz čuden spanec imam. pa tako živo sanjam. sem se sredi noči spet zbudla, pa morala luč prižgati,

ker sem prav vse, kar sanjala, živo vidla okoli sebe. in rabla pol neki časa, da sem prišla k sebi in ugotovila, da samo sanjam.

sicer se pa danes ponoči, ko se vračala domov, na cesti izognila enemu ježku x:)x . tak je šibal po cesti. pol ko me videl,

pa se ustavil, pa tak pogledal ... še dobro, da sem imela dolge luči, ker bla ful tema in sem ga še pravi čas opazila.

zdajle pa samo še čaj spijem do konca, se oblečem, pol pa šibam malo v šolo pogledat. ne vem čist natančno, kdaj moram biti v šoli :fiju: :inocent:

no ja, v pon. itak, da moram biti, samo moram prej še oddati izpitne listke za popravni izpit. pa jih bom kar danes.

pa v knjižnico bom mal zavila ... pa kolegici na čvek. pa malo popoldanskega počitka ne bi škodlo x:Ix x:Dx mal branja knjige. pol pa itak pride xsrcx pome...

aja, Marsa, ko brala, da si bila spet štorasta. jaz tudi spet staknila modrico. bila na čaju s sestro včeraj. pa grem plačat, pa ko grem ven, se tak zabijem v vrata x:((x x:Dx me nekateri kličejo že štor x:o)x

Todi, kak fajn te je spet brat x:)x

lep dan vsem.

veliko sončka xrosex

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

grem čajčka spit :vio: za dojenje xcivx

xDDx :palec: (janezh in kamilce in ostalo.. k vse po tem pa po dojencku disi. :2src: saj je res milinca tole.. si priklicem prec v spomin, vonj je kul, k ti vse priklice lohk xDDx)

joj kok sem se jaz nalivala s temi caji, pa vedno jih marala pa bla *zeliscarka*... sam pol se mi je pa prav uprlo.. prav nalivala se ze... in - a mam mlek? tko da sem dobila ze tak nek *tik* in sem se skoz za dojke prjemala. x:o)x se mesce, ce ne clo leta po dojenju. x:Ix sem se kar zalotla, kar tak en gib...

...Zdaj se bom spreobrnila v knjigovodjo...

:o|o: xrolleyesx

jaz tud... no upam da bom bolj opazovalec. x:o)x sem klicala tja na davcno, naj mi povejo tocen naslov, k se mi zdi da je bil drugacen.. in sem na istega uradnika naletela in je spet bil prijazen, tako da sem se mal skulirala v zvezi s tem... v bistvu mam ze vse na broju, sam se mitja uleti pa grem poslat.

sem mu rekla da to je men res tak stres. x:o)x

Si pa bl taka sproscena ratala Michelle, to mi je vsec. :palec:

aja, Marsa, ko brala, da si bila spet štorasta. jaz tudi spet staknila modrico. bila na čaju s sestro včeraj. pa grem plačat, pa ko grem ven, se tak zabijem v vrata x:((x x:Dx me nekateri kličejo že štor x:o)x

a dej! x:o)x a nisi ze zadnjic mela istocasno kot jaz...

mene tud, tim mi vcas rece hlod! :D

s takim naglasom na D al neky, se pol oba smejiva. smejIva? a je to sploh prav? x:o)x xDDx

cist me je zmedlo zdajle....

Picasso

da ne bi od modric... grem samo mimo polic pa mam plave noge... moj pravi če imam tolk strstnega ljubimca (hmm)...

fajn sem, res in kr ne vem kako bi to delila... namest sadnega dneva pijem traminčka, pa moram še na pošto it ... mojedva sta se javila pred nekaj ur... sam naj prispeta, potem se vikend začne. pa kaj potem če jutri delam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...