Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Lije tule.Naši pa so se spravili menda soma čakat. Šotorit tudi..ta velka pa ven..se pravi gospodič in ta mala..me prav zanima kako se imajo. Živi bog ne dvigne telefona :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Sem doma... x;)x

Ful je bilo lušno. Sva se naklepetali (oh, kako se je včasih tipčkom fajn smejat :vragec: ... pa men je ful fajn z njo, ker lahko negativne stvari obrneva v smeh), srkali koktejlčke in ful nasmejali :palec: Moški so šli pa posebej. To je to.

Jutri (danes?) me čaka ful zaposlen dan. Bolje, da grem kar spat, al kaj x:o)x

Mmmm.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

maaaalaaaa teeeeraaaassaaa......sreeeeddiiii ljuuuubljaaaaneeee

mel ceu zhur z mojimi sosedami na terasi

waw

fletno... x:)x

pa fuuuul enga X folka....kulskega.... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mam frej vikend :inocent: :vio: blo sicer zmenjen, da greva na morje, pa se zadnji trenutek premislila.. saj sploh ne vem zakaj točno, sam ful, ful se mi ni šlo.. pol smo mal bli tečni.. ampak je na koncu šel sam..

paše...

prebrala ponoč Mesto zveri od Isabel Allende, še prej mela frendico na obisku skor do 2h ponoč... mal se bom na motor spravla mogoče, če bo vreme zdržal.. pa pospravla mejčkn.. pa še 3 knjige me čakajo.. pa skombinirala bom fotke iz Romunije v en filmček, še blog sem obljubila..

sam skor pošizila, ko poskušala net usposobit.. kovačeva kobila :o|o: tip računalničar, ampak ta teden še ni bilo jutra, da bi lepo na izi skuhala čajčk in prižgala računalnik in pogledala kaj je novga tlele... zdele sem na njegovem računalniku sčarala nekaj wireless, mam filing, da sem se prek sosedov povezala x:o)x mah, sam da dela...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kok sm jst dons pridna....wow...sobo pospravlam...in to tok generalno, k po mojem še v življenju ni bla, no, ja, je bla, preden sem se jst not vselila. Sicer sm šele nekje na tretjini, ampak kr noro dobr se mi že zdi. Še tipkovnco sm posesala in pomila, pa miško in je neverjetn filing, k se nč ne lep, k tipkam. x:o)x

Pa obesla sm že 2 žehti.

Skuhala mljaska kosilo. Pa pomila posodo.

V glavnem...za ožent sm. x:Dx

Zdej mam ''čik'' pavzo, da se mal spočijem, pol pa do konca pospravt.

Aja, to sm hotla rečt. K sm eno preprogo, k jo mam pod balkonskimi vrati, k so zvita, da mi ne piha not, stresla čez balkon, je vn neki črnga padl in pogledam dol in mislm, da je bil en gromozanski pajk, k je tko hit nekam spizdu, da še bolš, da nism dobr vidla, kaj je blo, k po mojem se direkt odselim! :OO!: Jebemo, te golazni pa RES ne prenesem. :O:

Ok. Povedala svoje. Marš nazaj delat.

Aja, za posladek bom mela pa tortico in sladoled, me že v hladilniku čakata. Pa pol bom še pela, po mojem, ker mat ni doma, fotr je pa itak na pol gluh in ne bo slišu. :inocent:

aja, še to. Včer sm pšrla domov ob 9h zvečer, k sm delala in se prpelem do doma in sm bla ful pevsko razpoložena in sm kr ostala v avtu in mal menjavala cd-je in pela....mater, je blo svetsko. Vmes je še toča začela padat (ne vem, mogoče sm jo priklicala x:o)x ), pol sm pa počakala, da se je zlil in šla not.

Nataly, vse najboljše tvoji mami. x;)x

Ajd pol. x:Xx

da ne bi od modric... grem samo mimo polic pa mam plave noge...

ja sej! x:o)x x:Dx

moj pravi če imam tolk strstnega ljubimca (hmm)...

:D men so tud to ze keri rekl, sploh k sem bla vedno nad popraskana od mimi. x:px

(tko da pol k sem bla pogrizena od enga tastrastnga so vsi mislil da je bla mimi x:Dx :vragec: x;)x)

Med prvih 10 najbolj gobčnih sem zdej. Dolg že nisem bila po moje. xegox xegox x^x

mas sreco da te nisem uocila! x!x :att:

x:Dx x:px xcivx

mel ceu zhur z mojimi sosedami na terasi

mega! xokx taki spontani zuri so dbest!

Mam frej vikend :inocent: :vio: blo sicer zmenjen, da greva na morje, pa se zadnji trenutek premislila.. saj sploh ne vem zakaj točno, sam ful, ful se mi ni šlo..

je ze kul. :palec:

Aja, to sm hotla rečt. K sm eno preprogo, k jo mam pod balkonskimi vrati, k so zvita, da mi ne piha not, stresla čez balkon, je vn neki črnga padl in pogledam dol in mislm, da je bil en gromozanski pajk, k je tko hit nekam spizdu, da še bolš, da nism dobr vidla, kaj je blo, k po mojem se direkt odselim! :OO!: Jebemo, te golazni pa RES ne prenesem. :O:

:D

eh kaj, sej so sam pajkci! x:px :vragec: x;)x

(a je teb v faco prletu? no? xDDx)

Vmes je še toča začela padat (ne vem, mogoče sm jo priklicala x:o)x )

ja ocitno. x:o)x xDDx

(tle je pa ni blo)

Nataly, vse najboljše tvoji mami.

Tud od mene (ceprav ne vem, odkod to vemo) xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh kaj, sej so sam pajkci! x:px :vragec: x;)x

(a je teb v faco prletu? no? xDDx)

Skor tko je blo, k da bi mi. :vragec: x:o)x

ja ocitno. x:o)x xDDx

(tle je pa ni blo)

x:px

Tud od mene (ceprav ne vem, odkod to vemo) xrosex

V čestitkah je napisala. x;)x

Sm šla za pol ure spat, zdej sm pa dobra do večera s pospravljanjenm....ah, ja, sej je treba mal mignt. x:Dx

Mysti, huda soba je, sm ti že rekla. :palec:

Piki, men se isto dogaja xnckrivx

pa muzko sem si uspela naštimat.. že ćist popizdila vmes, ker tistga kvazi radia ne znam prižgat, njegov računalnik reku, da je cd prazen in če bi mogoče kej gor posnela, mojmu itak cd ne dela.. tko da ostala brez une muzke, ki sem jo hotla poslušat pa po ene pol ure besnenja se sprijaznila in en drug cd not vtaknla.. xrolleyesx pol pa od vse tečnobe in besa začela flat pospravljat x:o)x

zdaj sem pa kul pa grem mal se pelat... kok dolg pa že nisem tole sama... dons pa prav nikogar ne bom za družbo klicala.. mal svoje družbe rabim..

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
hazarde poslušam x8Dx jackica x:Dx x;)x

otrok spi, neverjetna je, božanska noč je bla, samo ob treh in petih je tečnarla za jest, pol pa spala do pol 9ih, zdej pa spet spi :eek: in take face dela zraven da dol padeš.....se vsi norce delajo, da to ma pa ziher po men, ker tud jaz se vedno neki pačim, face in takšno, ne morm nič povedat brez obrazne mimike grozne x:Dx plus da zraven še ful maham in klatim z rokami x:o)x in zdej namest da bi kej pomembnega gospodinjskega poštimala, kle visim :o|o: no, ko je bla debata o mučnih in glupih opravilih.....to so zame ziher gospodinjske zadeve, samo če mi pa naročiš da morem poklicat nekam, mam pa celo bajto u nulo zglancano x:Dx sam okne še pomijem, pa pokličem....sam tole še.... x:Dx x:Ix

grem čajčka spit :vio: za dojenje xcivx

Oprosti, da ti šele sedaj čestitam :palec: xokx

Mam za zajtrk pol trojanskega krofa in pol gibanice x:px sem mal zmrznila na poti tja, ker se mi ni dal med potjo ustavljat in oblačit... ampak je blo fajn, še po nekih malih vasicah tam okol sem se zgubljala.. in mela namen nazaj it čez Zagorje, sam blo že pozno pa frend me klical naj na drink pridem..

sva pol 3 ure sedela v LePetiju in čvekala na veliko..

dans grem pa mogoče na varno vožnjo..

moram it še tja v knjige neki napisat..

loesje

Spet nazaj -

Evo, sm včeri fotkala sobo :)

super! nadmega! xokx

sam pomirjujoce pa glih ni, za spalnico recimo, k sem mela v mislih oranzno, sem mela v mislih bolj pastelno.

ampak boljs kot pa kej druzga, hladnega al pa tmurnega.

Mam za zajtrk pol trojanskega krofa

a si pogledala, ce ni kaksen sovrazni element not? x:px

*

nisem zlo ok, sicer..... nc se mi ne da, vse mi je off oz. mukoma se spravim kej, energije cist nc in mojga tega nekega zanosa in poleta ni in ni. :o|o:

nc me ne veseli, vse mi gre na jetra.

pa vse me boli, mogoce pa kej zbolim al pa kej, pa se mi se ustrasit ne da oz. nimam energije za to. x:o)x

si mislim, ok.. se ze skor kar mal naslajam, no pa dejmo.... it se bl dol. x:o)x

razmisljam da bi se nekam spokala.

ni mi vec vsec tu.

vcer sem gledala Ljubljano (mam lep razgled, vso LJ skor vidim).. in razmisljala, kok sem jo mela rada, kok energije je blo tle, srzh evrope za zur in ta podrocja....

zdej se je pa vse cist spremenil... kmal bodo policijsko uro uvedl.... nimam vec nobene svobode....

najrajs bi se spokala nekam. kjer ni sam pehanja za vsem mogocim, znotraj pa vse prazno.

pa kjer ni treba folku (pre)povedat stvari...

kjer ni vseh teh plastik pa vseh teh nepotrebnih potreb (twain: "civilizacija je neskoncno mnozenje nepotrebnih potreb"), nekam, kjer je se doma srce, pogum, cast in podobne vrednote, ki v tem svetu izumirajo (ce ze niso izumrle).

Vse to, kar kao *moras*, da si 'in', me ubija.

te cotice... ti kozmeticni izdelki.... tak telefon.... tak avto.... tako bajto pa tak vrt.

lajf se mi je cist zakozlal. :sick:

Ni vec vrednot pa zdravega razuma.

Kje so umazani otroc, srecni in rdecih lick, k se pojajo okol blokov?

v vatki jih mamo, s scitniki (drago kupljenimi) in prikljucil smo jih na aparate.

seveda majo pa ful pravic. x:o)x

smo invalidi civilizacije. :o|o:

vcas sem mislila, da sej lohk s svojim entuzijazmom, nacinom, gore premikas.

Bullshit. se kupcka zemlje nisem rpemaknila, se krtine ne. x:o)x :V:

ni mi vec vsec zivet tu. v sloveniji. me utesnjuje in ni mi vsec gledat oz. bit prica, kam gremo oz. drvimo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

morgen..... x:)x :o|o: :o|o:

sej ne vem kaj napisat......je zhe marsa zgori vse povedala.... :inocent:

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse ono.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

spody v bistvu. x:o)x

a vse? xDDx

no ja, kej je ziher se (za se pritozit cez) x:px

Picasso

OK, kul, se prav so zvezde in planeti pa bo jutr boljš x:o)x x:Dx ker če bi se sam jaz tko trapast počutla, da nič ni ok, bi se že zasekirala... :inocent:

loesje

Spet nazaj -

Jst sm imela tud v mislih bolj pastelno, pol je pa to ratalo, sam sm zadovoljna, ker ni cela soba taka, sam ena stena pa še malo, ostalo je belo. Pa nežne zavese, da prostor umirijo. Skratka, dost boljše kot prej, ko je bilo preveč sterilno. Pa naj mi da mal življenja, ker se mi zdi, da mi zdej odteka nekam ... eh :)

Počutje je pa drugače pri meni skorajda identično kot pri tebi. Pa matram se in vlečem ene zadeve že predolgo časa, namest, da bi se dokončno odločla narediti spremembo v lajfu.

ja, fino k si strop bel pustila! xokx

ja, kul k si z zavesami skombinirala barvno atmosferco. :palec:

men tud vse odteka nekaj. x:o)x

nc energije no! N C. k da bi mela pajaca oblecenga, k bi bil iz svinca. x:o)x

OK, kul, se prav so zvezde in planeti pa bo jutr boljš

ne vem no. x:o)x

nekaj sem se ze vcer matrala z napovedjo. x:o)x x;)x

Picasso

ja šit je, jst bi bla kr taprijazna teta pehta nekje v naravi, pa nabirala rožce pa tko... sita sem kraja, ljudi, vseh ki se vtikujejo, pa škodoželjnosti, privoščljivosti,pa nič nisem ustvarla, kr neki bluzim pa sanjam, pa na jetra si grem dons res.... kot da si ne dovolim bit to kar sem, kot da se sramujem tiste mene, sproščene, malce opite .... grem jokat.

tole ni vech vesoljni dnevnik...se spreminja v jokajochga

mah.....njaboljsh bi se ga blo napit....sam....kurc....sam ne.....druzhbe pa nbene

zlomk.....tralala

...se spreminja v jokajochga

skoda k ni rezervnih mars. x:o)x

da bi uletele pa rekle: ma ne, dbest, sej bo, ajde gremo..... xDDx

Picasso

hmmm.... a ves da bi se kr sla...

sam sem prezatezena druzba.

pa sam 1 € mam, tko da se cikov nimam, kamoli za drink. :o|o:

pa se napoved moram do konca napisat. :o|o:

Picasso

ajajaj...opet napoved.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

za tist kt ti spijesj pa jst z veseljem dam

u zatezhenosti pa ne sezhesh niti do kolen.....meni

zlomk.....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...