Aliana 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 aja, sem se zdele spomnla.. prejle skor eno uro brskala po pageu od Elene Pečarič.. bejba bo menda za predsednico kandidirala..intervjuji s hendikepiranimi pa kolk so že enih stvari uredil pa sfural pa razmišljanje ene bejbe o tem, kako je prišla do tega, da mora razmišljat o tem kaj ŠE lahko, ne kaj ne more več.. mah, mal ti da mislit.. kok smo bogi, bogi s svojimi mini problemi... pa po drugi strani kolk se da naredit iz lajfa, če hočemo.. ajajaj...opet napoved.... xrolleyesx za tist kt ti spijesj pa jst z veseljem damu zatezhenosti pa ne sezhesh niti do kolen.....meni zlomk.....tralalajz pa čike častim sam če se ne bosta spet ob 1h zjutri menla... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 pa se fizol kuham aakhut. sem se prisilila, da me bo potem slaba vest brcnila da ga nastimam.vcer se neki ufuravala v prebranac, sam sem vse prepozn si spomnila...se mi zdi da mi manjka snovi bolj ornk... k ne mors bit skoz na buckah pa paradajzu. pa siru.in mi je zadnjic tok zadisal, da sem hotla z zadnjim cashem it v Portal na rpebrota.No pol sem si premislila, se mi je zazdel skoda casha.....ampak dons me je pa ze minil ta poriv... in mam zdajle tam fizol.In ves teden ga bom gledala s slabo vestjo al se pa basala z njim. sej vem, thanx... sam niti nocem parazitart na folku..vcas kar... nekak skor mazohisticno uzivam v 'ne met nc'.da vidm, kok prenesem in taksno.da skusam bit sam jaz. brez vsega bit ok. ce mi to rata, sem na konju.mashil ne j*.vsak s polno ritjo lazje govori, kar pa se ne pomen, da nima tezav.tko da mi vcas prav sede, da nimam nc, da sem res sama s sabo in da si recem, OK, tko je.mal tezko razlozit. ampak ko/ce grem k mat, te pa magar zvrcnem, ce bos se takegale pocutja in volje. Pa hvala za povabilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 evotreba sam she plac pa uro dolochitpa enga de marso ven iz brloga zbrca zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 ma ves kaj je tud.. pocutm se zanic..... kot da bom kej zbolela.... sej najbrz je vse povezan, sam pac... telesno sem tud svoh.. pol pa kaj? a ves.... mors bit vsaj mal za zur....sam ce se zbrcam, zvrcnem.pojma nimam kdaj (k lohk da bom morala po tamalga na gorenjsk, pa ne vem, kdaj se bo to izvajal vse pa usklajeval - se z mojo mat, k nekak tradicionalno grem k njej ob nedeljah ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ma ves kaj je tud.. pocutm se zanic..... kot da bom kej zbolela.... sej najbrz je vse povezan, sam pac... telesno sem tud svoh.. pol pa kaj? a ves.... mors bit vsaj mal za zur....sam ce se zbrcam, zvrcnem.pojma nimam kdaj (k lohk da bom morala po tamalga na gorenjsk, pa ne vem, kdaj se bo to izvajal vse pa usklajeval - se z mojo mat, k nekak tradicionalno grem k njej ob nedeljah ). x:Dx WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 dzhizs..... xrolleyesx kaki izgovori..... xrolleyesx zdej shele vidm, zakaj so napovedi tko....hmmm.....SOCHNO napisane..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 x:Dx ke? a tole:kaki izgovori..... xrolleyesx ja sej...taka sem pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ja sej...taka sem pac. dej ti enkat un HOROR-skop pust.....pa bod sam ti....brez ribe zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 uh ne zeli si tega! k pol bo kej ostal, k ti bo mogoc se manj vsec! k hvalabogu za ribe, ves. mam vsaj kej vere left. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 k hvalabogu za ribe, ves. ne pozab frutirke k gresh na gorensk.... x:Dx aja....pa vodnik tut rabishmogoche ga ma shtritof za posodit zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 super! nadmega! sam pomirjujoce pa glih ni, za spalnico recimo, k sem mela v mislih oranzno, sem mela v mislih bolj pastelno.ampak boljs kot pa kej druzga, hladnega al pa tmurnega. a si pogledala, ce ni kaksen sovrazni element not? * nisem zlo ok, sicer..... nc se mi ne da, vse mi je off oz. mukoma se spravim kej, energije cist nc in mojga tega nekega zanosa in poleta ni in ni. nc me ne veseli, vse mi gre na jetra.pa vse me boli, mogoce pa kej zbolim al pa kej, pa se mi se ustrasit ne da oz. nimam energije za to. si mislim, ok.. se ze skor kar mal naslajam, no pa dejmo.... it se bl dol. razmisljam da bi se nekam spokala.ni mi vec vsec tu.vcer sem gledala Ljubljano (mam lep razgled, vso LJ skor vidim).. in razmisljala, kok sem jo mela rada, kok energije je blo tle, srzh evrope za zur in ta podrocja....zdej se je pa vse cist spremenil... kmal bodo policijsko uro uvedl.... nimam vec nobene svobode....najrajs bi se spokala nekam. kjer ni sam pehanja za vsem mogocim, znotraj pa vse prazno.pa kjer ni treba folku (pre)povedat stvari...kjer ni vseh teh plastik pa vseh teh nepotrebnih potreb (twain: "civilizacija je neskoncno mnozenje nepotrebnih potreb"), nekam, kjer je se doma srce, pogum, cast in podobne vrednote, ki v tem svetu izumirajo (ce ze niso izumrle).Vse to, kar kao *moras*, da si 'in', me ubija.te cotice... ti kozmeticni izdelki.... tak telefon.... tak avto.... tako bajto pa tak vrt.lajf se mi je cist zakozlal. Ni vec vrednot pa zdravega razuma.Kje so umazani otroc, srecni in rdecih lick, k se pojajo okol blokov?v vatki jih mamo, s scitniki (drago kupljenimi) in prikljucil smo jih na aparate.seveda majo pa ful pravic. smo invalidi civilizacije. vcas sem mislila, da sej lohk s svojim entuzijazmom, nacinom, gore premikas.Bullshit. se kupcka zemlje nisem rpemaknila, se krtine ne. ni mi vec vsec zivet tu. v sloveniji. me utesnjuje in ni mi vsec gledat oz. bit prica, kam gremo oz. drvimo. ...tako, kot je že aakhut tamle napisal...saj si že vse ti povedala. Imam zadnje čase podobne prebliske, ne vem, mogoče je kriva planetarna gužva v moji 12. hiši.Pa mi pride na misel spet tista kraška hišica ...nekje... Skratka...saj bo bolje..upam, da kmalu...zame, zate... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 bemti demokracijotkole vechinsko glasvanje chloveka v greh voditelo pa duh sta preglasvala razum....in evo.....prve borovnichke so zhe padle.... in tkole nej se gre chlou duhovnost? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 aakhut, sej ne rgem stopat! vodnik pa mam, celo original verzijo v angl, vse bukle v eni. ce ces, ti lohk posodim, ce bi hotu brat. O Lana! a tko?hmmm..ma sej sem mela vizije, nacrte..... da bi mel lunino vas... in taksno.v bistvu kr drzavo, no. zdej pa nimam niti energije niti volje pa ne verjamem vec v to.... v te komune razne.slej ko prej se skoljes s folkom, to je utopija. ah jasno da bo (bolje). kako pa ce bit drugac?sej slabs ne mroe bit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 sej slabs ne mroe bit. oooooooooooooooooooooooooooo......zmeri je lohk she mal slabi zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 sej sm pomislila (da nej ne klicem hudica) murphy pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 srecha in nesrecha....z roko v rokiena pjana k je opotecha, druga zadihana k nkol ne pochiva zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 jp.no sej, sej ni prav nesreca... to je pregresno tko govort, neskromno.sam vcas si pac lohk dovolmo, da nam gre vse na jetra pa da se mal prtozujemo, tko splosno.*krivi* smo si itak sami, za tist kar imamo.sam vsakdo svojo kozho kdaj pa kdaj mal na tesno al pa na presirok nosi, pa cetudi sicer, praviloma, v njej uziva. sej s sabo pravzaprav sploh nisem nezadovoljna..... sej se trudm, sej rpckam, sej sm OK cist. sam pac..... morda sem mal staromodna al kaksna v zvezi z enimi podrocji.res me mot, k ni vrednot vec...shit je pa to, k v bistvu nimas kej, lohk sam svoj odnos spremenis.jaz ga pa nocem, v zvezi z enimi zadevami, k se mi zdi da je rpav, da si rpizadevas za vrednote in te zadeve.skratka, v bistvu se mors ti prilagodit svetu, ne pricakovat, da se bo svet tebi.sam jaz se pa nocem na te nivoje prilagajat.vcas sem mislila, da ce si ti kul, da bojo pol pac drugi vidl, kok je kul, ce je kdo kul - in bodo se oni kul.no dosegla nisem nicesar: v bistvu sam to, da so vsi postekal, da je kul, ce sem jaz kul. No zdej me bojo ocitno zvabcal iz 'mojga brloga'. Zdejle frenda uleti (mi ni blo treba na gorenjsk), pol sem pa z aakhutom zmnenjena. (vmes grem pa se do mat) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 pa nekak imam filing, da bo jutri še boljš dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 jaz tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 ma kdo lohk garantira de jutr spljoh kej bo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Pikica in Marsa -hvala za čestitke. Jap. Mati je že celih 70 stara. Sem bila njen pozen domislek - glede na to, da je foter 8 let mlajši. Žur bo naslednji vikend pri nas. Bom šef kuhinje očitno. Valjda bojo preživeli.Kupila - kaj pa češ levinji druga - zlate uhane, se prisvetimo tja pa pravi...ja v malih škatlicah je naveč dobrega..ata mi je tudi kupil v mali škatlci - uhane...me je kar kap..pa ne da smo še kje iste...Na srečo niso bili isti, bi najraje kar menjala..mater..da se nismo nič zmenili..pa pravi - uhanov puno..a verižice pa mi nihče ne kupi??? Samo to še treba, da se sestra prikaže še z uhani. Pol je pa pečena Gobarili danes. kako bilo sem napisala v gobah - in strahotno me bolijo ledvice. Grem iskat si preslico. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 a en klinac sm spala ponoč. Prov bledl se mi je. Najprej sm skoz unga pajka vsepovsod vidla, pol sm brenčanje komarja poslušala in sem se cela zavila v deko in švicala, k pr norcih, pol mi je šla pa celo noč po glavi ena pesem iz otroštva, k jo zdej naša tamala posluša...en del besedila nikakor ne uspem zdešifrirat in se mi meša! :OO!: Jst sm pa tok trmasta, da ne bom odnehala....evo, pišem besedilo, če kdo pozna, nej pove in se me usmil, sicer bom pa še po netu pobrskala, sam dvomim, da je gor, k je tok staro. Ekola: Po morju plava hipotenuza, prav malo še manjka, da se ne utopi, z morskega dna pa riba se muzain hipotenuzi tako govori:''Menda si učila se plavat pred leti, saj vidim, da komaj te voda držiin glej kje imaš še svoji kateti, mar znata plavat še slabše kot ti.'' A hipotenuza (to ne vem, kaj rečejo, POPENLA BOM!!!!)..... se glasnoin pravi tej ribi iz morskega dna: ''Čestitam, da v šoli si že se učila, kakšni stranici trikotnik ima.'' Nato odplava na dno oceana, na otok geometrije, kjer se vsa mokra, upehana, brž med trikotnike skrije. Ja, vem, da sm zmešana. No, pa nej še povem, da sm se clo 2 uri učila, pa še se mislm dons, pa faking zasvojena sm s Heroes, k sm od včeri do dons 10 delov že pogledala. Fakrka zmešana. Grem zdej tekst iskat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 ze doma! prav lustn je blo, smo bli ob reki, na soncku, zraku.... aliana, aakhut in jaz... kaj ces boljsega. nadmega prijetno res! pr aakhutu spila ene borovnicke (vsa cast kok dobre, nc cukrane, res taprave )... no pol pa rechni ambient. in zdej sem doma...in ....ma, za popedenat par stvari. prijeten vecercek (in tedencek) vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 pr vsem onem....kar se je obetalo..... :xx!: je biu pa tole tooooook kjut popoldan.... x:)x prou fletkano.... x:)x sm rabu en tak....LEVJERIBNI odbitek.... zlomk....tralalalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 drekapekapozabu butecMARSA MI SLIKO PRNESLA!!!!..... :hepko: aj lav ju .... x:Xx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts