Pika Pikica 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Zdej sm se še eno uro in pol učila. Presegam rekorde, majke mi. Nej mi rata tele izpite narest, proooooooosim. K zdej sm pa že tik pred koncem, pa bi blo res dobr, da tole spacam, še 4. letnik, pa diplomo in mam pol mir. Itak bom do 30. mečkala, ampak nema veze, sam, da bo. Tok keša sm sama not vložila in mi včas res ne potegne, da je bil to res težko prigaran keš, da sem se morala marsičemu odpovedat in da MORM zagrabt zdej. Dej, smotka, pošteki. Sm kr utrujena. Upam, da bom po včerajšnji noči ornk spala. Bom pred spanjem še enkrat čez prebrala, kar sm napisala. Če bo šlo. Nočko vsem, pa en lep teden. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Osem oseb v avtu, od tega menda dva Slovenia's most wanted in voznik, ki se je veselo pogovarjal z obeskom Elvisa. Z zaupanjem v božjo voljo se nisem pripel in angeli so bili z menoj. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 zaspana sem, butaste sanje sem imela... neki sem v ene nepotrebne misli pdla... šic, stran. no upam, da sem pa tud komu dan polepšala, še enmal pa grem delat, danes sem menda sama Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 morgen..... x:)x ucheri zhe ob 11ih padu v postlo.... kr neki.... al me je pa ono srechanje tolk utrudlo.... dons pa nimam pojma kwa bi pocheu... ok....zdejle najprej onga pol litra kave....sam.....kwa pa pol?si bo treba neki namislt zlomk....tralala777 + 1 na oba + 1 nos .... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 pozabusej sem ti jo dve leti nosila (al kolk). Nej mi rata tele izpite narest, proooooooosim. nej ti rata! Osem oseb v avtu, od tega menda dva Slovenia's most wanted in voznik, ki se je veselo pogovarjal z obeskom Elvisa. Z zaupanjem v božjo voljo se nisem pripel in angeli so bili z menoj.ne stekam? razen da si imel sreco! zaspana sem, butaste sanje sem imela...jaz tud... skorpijone sanjala, da jih je letel par proti omari oz. podnjo, pa sem pomislila v sanjah, aha, kar bodte tamle spodaj pospravljeni.. da bi mi v cote zlezli mi glih ni, ke pod omaro se pa lohk flosajo taki veliki so bli, vsaj trije. in res! ze dons totalna akcija, mela ene opravke, ful ze tle uredila, net nazaj zrihtala k je spet dol padl... pa se eno muzko sem dobila od enga frenda, k da naj bi skup nekaj mal prckala okol tega. fajn! pa na TZB mi ful folk pise, neverjetno! ucheri zhe ob 11ih padu v postlo.... kr neki.... al me je pa ono srechanje tolk utrudlo.... ja sej, sem kar intenzivna,,, sam men je blo pa dbest! tok dobre pogovore smo mel pa tok lustn ambientek! Thanx! aja, jaz tud padla dol, po tem, ko je se frend uletel z dvemi pircki.tko da se mi je vcer hecn obrnil dan. sam pol pa nisem nc vec mogla in sem dol padla, a se pol neki zbujala pa sanjala pa nekaj.... ampak vseen telovadla in akcija ze navsezgodaj v bistvu. kulare.mi je pasal mal odklopcka vcer. zdej pa se nekaj uredim pa tim gre mogoc se mal gor, pol pa napoved dokrajcim.ta teden je poslovne sorte bl, sam namig. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 čez nekaj minut moram it delat, jst pa tko zaspana... pa dežuje kot za stavo... sodni dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 sej sem ti jo dve leti nosila (al kolk). k bi ti vedla, kolk cajta mi sedmico na lotu nos.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Aja, še jaz.. (tlele še zmer net enkrat ja, enkrat ne, pa se mi ni dal do zdajle probavat a bo slučajn..)V glavnem, tko luštkan popoldančk preživela včer, kukr sem na začetku že hotla zahinavt in ne pridt, ker me je una knjiga čist not potegnla.. no, še dobr, da sem se zbrcala Thanx za darilčka, kok sem pa noro dišala še cel večer.. pa Aakhutu, da me je ven iz peska zvleku Dons mela psa pa mačka za družbo, Tristi spet ves nezadovoljen pa prebrala do konca Drakulo, kok fajn, da mam spomin od zlate ribice in lahk knjigo berem, kot da je prvič WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 čez nekaj minut moram it delat, jst pa tko zaspana... pa dežuje kot za stavo... sodni dan tle je tud nekaj dezval, sam ni bil glih sodni dan. men se tud kar v glavi zvrti, ko vstanem in se premikam k bakica. tko cist pocas vstanem pa to.... k bi ti vedla, kolk cajta mi sedmico na lotu nos....ja a si mu jo napisal? da si zelis? je treba kr rect. al pa vsaj listek kupit.a kupujes tele listke?jaz jih ne. Aja, še jaz.. (tlele še zmer net enkrat ja, enkrat ne, pa se mi ni dal do zdajle probavat a bo slučajn..)V glavnem, tko luštkan popoldančk preživela včer, kukr sem na začetku že hotla zahinavt in ne pridt, ker me je una knjiga čist not potegnla.. no, še dobr, da sem se zbrcala Thanx za darilčka, kok sem pa noro dišala še cel večer.. pa Aakhutu, da me je ven iz peska zvleku Dons mela psa pa mačka za družbo, Tristi spet ves nezadovoljen pa prebrala do konca Drakulo, kok fajn, da mam spomin od zlate ribice in lahk knjigo berem, kot da je prvič no fino da si bla dishechka. pa sebi dishecha dishechka. thanx tud teb! spomin od zlate ribice? se splaca vcas, ja. Uh jaz pa cele frke tlele. milijardkrat resetirala komp (k se uni msnji al kaj uporabjo, k jih jaz ne uporabljam sicer)... in me cist zivcno naredi.... neki sem uredila...vmes bla zunaj.... s tamalim mela ene debate..pol sem se pa neverjetno spravla spacat prebranac.. ok, ni prebranac, k ni tetovac pa kar nekaj sem mutila in ta pecica sucks! :xx!:vse se sfizhi! k ni sam da jaz ne znam.. vse mogoce variante se grem pa komaj kaj... ne sam da je presvoh, cist presvoh je.no pol vseen ni blo tok slabo, sam bl k prebranac je zgledal k kksn tak pasulj odstekan .... in sem nad zacinla...pa cist mal sem si vzela, sam mi zdej kar srce razbija, k je cist mocna hrana (glih zato mi je pa zapasal, k bla brez energy)... k nisem nc tacga ze dolg jedla... in me bo kr raznesl. in mam zdej se ful tistga tam, ne pa spet tolk, da bi ponovno zgala to. no ampak lotla sem se pa. sva se s frendom pogovarjala dons o crni gori, k je bil glih in sem se (spet) cist navdusla in kar nekaj zafantazirala da bom se pa kr ke spokala.. kr tko mal.... za nosom... (*v tem vzdusju da kao k mam vsega dost tle pa to )...pa se frend rezhi pa prav, a dej nehy, tebe bi v crni gori ubil! sem rekla ah ne, jaz se povsod stekam pa se marsenic sem... pa se je sam smejal... da ne marajo da bejbe mislijo prevec s svojo glavo in taksno in da bi ble prec cele frke in vojne. tko da sem si *premislila* (nom sla). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Spet sm skor ista, kt prej...farbo mislm. Rdeče oranžna. Vesela, k avion. Energy nazaj, zdej pa treba pošteno zagrabit učenje. Pa kupla sm si odganjalc za komarje, mamicu jim, spet celo noč nism spala, k je skoz bzzzzzz delal. Ampak zdej nema, da me taknejo. Mam odprta vrata, luč pržgano, sam nej kdo pride, bom prec Raid tožla. Pa zdej sm si raviole nardila in ful dobro omako in mam še za jutr, k sm si tok skuhala, da bo spet neki toplga v službi za jest. Pun kufr mam sendvičev. :xx!: Marsa....poseben teden....bom to vzela kot v pozitivo. Zdej se bom pa počas k učenju spravla. Se še kej oglasm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 x:o)x jao, kaj sem zdele eno napačo nardila.. pišem v uno temo o bogu in pol še Aandreji neki v drugi temi odgovarjam.. in namest Andreja napišem 'dej, Mico' ne mici, sploh, kar Mico x:Dx sem že postnila pa vse, pa mi je nekak po glav priplaval, da to pa ne bo čist ok... x:Dx prelenarla cel dan, prebrala Drakulo do konca, zdaj bom še ene se lotila.. ste jo zanč neki omenjal, Pismo nerojenemu otroku, pa mi je v uč padla v knjižnici.. aja, pa risanke bom spet delala me presenetjo, ko jih glih dokončno skenslam.. ful fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Oranža moja. uletim en dan v Lj, da ti bom mal konkurence delala z mojimi lepimi rdečimi lasmi Čau.Fajn te bo videt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 te so hecne ja aliana! k kej zamutis al pa komu drugmu odgovarjas al pa kej! jaz sem 1x mela vse zivo odprto pa komentirala na vse konce.pol pa grem enkrat pac pogledat k je blo kej osvezen al pa kej in je bil nekje postnjen moj psot, k se totalno rezim al clo palce se zraven dajem - sama seb! k sem pac mela namen nekje drugje dat ta 'komentar'.. sem pa pr svojem postu! Haha! joj babe, s temi barvami, blagorcek, mi grejo tok na jetra moji lasje. dolgi. (ja kaj, zame so to dolgi)morm neki nardit, sam nekak... ne vem kero barvo bi al kaj sploh. ~ ne morm verjet!kok je pa nenadoma ratal dober *prebranac* uh, jess!k sem si prej cist mikro vzela pa ves je bil vroc pa tak.sam se bo posusil, k je ovalna posoda.. sej sm dala folijo cez, upam da bo kej zaleglo.. da se nom prevec s tem fizolom basala - sam k srec dam blazotn majarona pa vsega boga, kumine tud pa tega, da me ne napenja, pa se bl okusno je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 kok je pa nenadoma ratal dober *prebranac* uh, jess!k sem si prej cist mikro vzela pa ves je bil vroc pa tak.sam se bo posusil, k je ovalna posoda.. sej sm dala folijo cez, upam da bo kej zaleglo.. da se nom prevec s tem fizolom basala - sam k srec dam blazotn majarona pa vsega boga, kumine tud pa tega, da me ne napenja, pa se bl okusno je. Mislm, da bo ponoč pr Marsi ropotal. Ma, men si najbl všeč s to barvo, k jo maš na trenutni ikonci. Živo rdeča. Ko šus ti paše. Morš met neki živga in vpadljivga na seb. Taka si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 ja sej zato k mi tok pase ta! barva! thanx!sam vseen si mal sit ene in iste barve (sam k glih zato jo pa mas ). ma nou ropotal kej dost najbrz, k cist mal pojem pa moje fizolove hrane ne napenjajo. pras kogarces, saj pravm, dam ful zacimb takih... tud jote pa tak dobre skuham in nima noben nobenih prebavnih motenj (al pa crkavajo pa nocjo nc rect, vsi vljudni ). sej zdej mam pa se strudl. sej ne shizim, sam vcas mi pa zapase, se posebej ce je dober. no tokrat je mal bl zapecen (kar maram) pa cimet se cut (kar maram). pol pa grem tv bult, grem cekirat ce je kaksen film spodoben.dons bla kr pridna, pa mal spala, mi bo pasala horizontala.sem tud telovadla dons, sam jutr mam pa pocitek v tem smislu... k 7. dan mam pavzo.se dobr da mam ze od malega rada sport. sam nisem dost disciplinirana za kaksnega resno furat, sem pa simpatizer.v bistvu shizim na sport.. se mi zdi tok plemenit.. pustmo kaj je ratal.. ampak tko v osnovi tud...mater ni boljsega od pokoncne drze recimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Štrudl. Prov zavohala sm jabuke in cimet. Nč, se grem rajš učit, da mi novjo neumnosti po glavi hodile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 Štrudl. Prov zavohala sm jabuke in cimet. :Da ves da sem rpav vedla, da bo takale tvoja reakcija. k vsi nekak shizijo.. jaz pa mrtvo hladno.vcas sem se se prav tko upirala, bla clo jezna mal, da kaj me sil mat.pol mi je blo pa mim se tok branit... no pol ga pa kak majhen koscek si vzamem.. glih tok da lohk recem da je dobr. in moja beseda velik velja (zato k ne shizim, k un k shizi, recimo nejc, mu je vedno vsec ) - k povem: zadnjic je bil pa bioljsi, k je bil bl zapecen.. al pa k je blo vec cimeta... al pa k so bla boljsa jabuka.sam ona ve, da mam jaz skor rajs kruh. simple da je. ajdov z orehi pa putrcek, ce ni to nadnjami.to mi deli! sej pol pa nardi pa mi zmer kak kruhek da. ma smisel za kruh. jasno ce je pa bik. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Drugič lohk greva skup k tvoji mami, pa bom jst štrudl vzela, ti pa kruh, a prov? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 bom vzela na znanje pa ce se kdaj ujameva in da bo (se) tak za iz rok dat, z veseljem. sej so ga ze vsi zivi probal pa bli navduseni.k ce mi ga ze vec podturi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Jaz bi tud štrudl še ena od unih stvari, ki jih mam ful rada, sam se ne spravim nikol sama packat...drugač se pa s svežimi figami bašem že cel dan drugač jih v bistvu ne maam prav, posušenih pa marmelade pa ne vem kaj.. tele sveže so mi pa njami.. I. prinesu, da bom kao marmelado še iz tega nardila, ker jih je blo ful.. pa jih dans že pol manjka tko da dvomim, da bo kej z marmeljad ugotovila prej, da boga jaz, s tremi tipi različnih pasem moram bit v istem flatu zdaj sta šla ta večja dva na sprehod in na pir, mi2 s T. se pa mal crkljava... prej me je tko očitajoče gledal, kao, a je treba to zverino al kaj kok se pa smil sam seb.. sam kremlje sem mu pa preventivno rajš postrigla, da ne bo The dog ob uč... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 Jaz bi tud štrudldrugač se pa s svežimi figami bašem že cel dan drugač jih v bistvu ne maam prav, posušenih pa marmelade pa ne vem kaj.. tele sveže so mi pa njami..a dej! jaz pa slive dons, sveze, k drugac tud ne shizim oz. pac se ne sopnim nanje... mi je pa prav tko mama jih dala in so ble pa TOOK dobre. take bolj drobne, sam socne, glih ta prave, res mega!letos je (bil) dobr sadje nekam.... na fige tud ne shizim, sam isto: ce mi pod nos uletijo, jih pa maram. ugotovila prej, da boga jaz, s tremi tipi različnih pasem moram bit v istem flatu *:xx!: spet mi zamrzuje nekaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 sploh se ne morem naspat, pa prebudit, pa tko... nov dan novi začetki novi konci nove zmage... pa sadn dan imam namen furat, bom vidla kolk bom zdržala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 aaaaa.... Jaz moram pa danes ene spise pregledovat :xx!: in iskat ter podajat obrazložitve zakaj ljudje niso opravili dovolj izpitov v šol. letu (delam trenutno na Zavodu za zaposlovanje, se zgodi ) in eni sploh ne navedejo zakaj je temu tako še mau, še mau do konca mesca: pol pa nov job , ki se nakazuje da bo mnooogo boljši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Ojla..... Kak začetk dneva je to bil Najprej sn zaspal, k mi budilka ni delala, seveda se je spraznu telefon. Potem hočm videt kolk je pravzaprav ura, ta ne dela, ker se je spraznla baterija. Poskusim opravit nujni klic po stacionarnem telefonu - ne dela. Popi.dim Hočem napolniti gsm - ugotovim, da sn polnilc pozabu v lj. Dam si pečt pečjakove navihančke in se seveda spečem. Grrrr....da se skuliram grem pod tuš kjer pa mi v kadi neugodno spodrsne, komi si še zaščitim glavo, ki me kljub udarcu po roki zdej boli, na lopatici pa imam tak enih 15x10 cm oteklino, matr, boli, valjda da ni zlomljena, na ta zadnji presekanino, skratka, bemti torek zagamani.....No, tko. Lepo se mejte Sam tko boljš, da se zabarakadiram cel dan na kavč in ne maknem pet od tam...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Mickeni, si me nasmeju. Sicer močno sočustvujem s tabo, ampak si na tak način napisu, da me je nasmejal. Ja, jst pa dons vsa dobre volje vstala, tok vesela, k sm spet za med ljudi , pol je pa pol folka v službi tok tečnga, da mam vseh pun k...ne morš verjet, kok so eni samopomembni in sam oni majo težavi. Dej, grow up. Ampak se ne dam. Bom kr dobre volje ostala. Po službi grem itak eno sivolaso babnco pofarbat, upam, da mi bo kake palačinke spekla. lep dan vsem, pa naj se izboljša. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts