nataly 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Jaz pa sem par dni nazaj ful dobrega spekla - štrudl. Jabolka šla rabutat, zraven dala še hruške pa slive in robide. Nad dobro. Nič ostalo, zmazali ga takoj. Pa sama testo omesila - kvašeno in iz polovice testa naredila še zeliščne štručke. Od žajblja do rožmarina not počila. Še česen...vse pač kar imam kje na vrtu ali okolici. Tudi zmazali vse..Tak. Mogla sem se pohvalit ni druge Pa vd zeta imamo spet na obisku - sem ga že eno rundo zaposlila. se dečko dobro znajde za šparhetom očitno, ker kar namesto naše ta velke se v kuhinjo spravil. Lačna torej ne bo...recimo..Pa majstre spet. Kuharim za njih tudi..takIn tak neuradno - mi je dečko všeč, ker zdrži moj pogled. Evo ga na.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 takIn tak neuradno - mi je dečko všeč, ker zdrži moj pogled. Evo ga na..ha....bravo.... js pa prejle na kavi slišala take štorje, da crkneš....lahko bi kriminalko napisala.....pa povabilo v ukrajino dobila.....nori časi in totalno zmešan folk...... ......taka plutonovska zabava bla tole.... živemusevsezgodi.press....... pikič....čestitke za izpit, študij&co..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Ja, nč, Nataly, pol se bom mogla tud k teb enkrat na štrudl povabit, ni druge. Kok je men fajn...jst se kr sama povabim, kamr čem, ne pitam nikoga ništa. Amiska, ja hvala. Sicer izpitov še nism šla delat, ampak bom tole vzela kot tvoje videnje v prihodnost in da bom nardila. Zlata si. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 ....namesto zlata se raj zmenva za kos natayjinega štrudla..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 morgen.... x:)x fletkan dan biu ucheri.... vecher pa itaQ... mal me zhe razganja od prichakovanja partyja za vikend.... zdej tko zadnje prirave...pa organizirat she sto stvari....ampak vse v enem takem kulskem vzdushju... neverjetno....kuko nbene zhivchnosti... k ponavad bla cela shtala... glavn, de bo vreme... zlomk....tralala777+ 1 na vse tri noske... aja....pa tamle zgori berem kuko je fajn k se mi ni treba rok mazat z nekimi stvarmi k si jih mick-eni kr sam seb prizadene.... x:Dx tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 ....namesto zlata se raj zmenva za kos natayjinega štrudla..... Velja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Grrrrr.......sn vedu, da bi moral na kavču ostat..... Se odpravim knjige vrnit, pa ugotovim, da je ena zgleda ostala v Grčiji :xx!: ....no, mogoč sam v lj.....sam dvomim mal. Tačke si nisn zlomu, pismo, sam kak kaskaderski padec je to bil.... Še dober, da sn se zaščitu, refleksi pa to , če ne bi me aakhut iz čistega užitka, da me vid v gipsu al pa s počeno lobanjo, v bolnici obiskal. Pa sam en izi day sn si zaželel.....opravki, mal pospravljalka, kak film, knjige brat, mjuzo poslušat, kaj dobrga skuhat......grrr. Aja, Fallacijeva me je čist obsedla, všeč mi je, čeprav mal pretirava, je pa brez dlake na jeziku, samosvoja. Cenim. No, me je pa samo utrdila v prepričanju, celo ponosen sem, da sem ateist. Sem pa do islama sedaj bl kritičen, definitivno. No, sn itak do vsake religije.......sam po vsem prebranem mi je islam velik bolj tuj......no, pa o tem v kakšni drugi temi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 vidm, de po prstih se pa she nisi kresnu....k lohk she tipkash.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Znam tud enoročno tipkat ........k sn se pa speku. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Znam tud enoročno tipkat ........k sn se pa speku. dokler nimash tipalke za tipkat na lulchek prtrjene je vse v redu.... x:Dx zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Mickeni, si me nasmeju. Sicer močno sočustvujem s tabo, ampak si na tak način napisu, da me je nasmejal. Vsaj nek dobrega od vsega.... Pa mam nov tatu na lopatici Pa ona vreznina na ta zadnji zgleda k be me ena v sladostrastju opraskala..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 po enih dveh urah mi je uspelo uspavat tega otroka...in to tko uspavat da sem jo lohk tud odložla na rokah zaspi in zglad kot da spi ko klada....ko pa samo pomislim da bi jo odložla že pogleda na en uč in tako faco zraven nardi sanjaj...nosi !!! no, pa dans je še kr pridna, sicer spi res ne, samo vsaj dere se ne ponoč je pa kr blo, sem se mal naspala, ker tist je najhuj, ko ponoči noče zaspat, gleda ko ris....sem se zadnjič v omaro zaletela ko sem jo nosla....sem med hojo zadremala zdej se grem še pa jaz malo zleknt, tamle zravem male pa kako kitico odđornat aja, evo kroleža, takale bo na osebni, drgač je tak noben ne bo prepoznal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Todika, lepo te je spet videti. Pobožaj mikeno :OO!: s hecna, komi je zaspala mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 no evo, tist potem se ravno začenja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Iiiiiiiiiiii Todi...bucibuc Samo ne pretiravaj z uspavanjem takšnim..si predstavljaš dete od 10 kg, ki čaka, da ti zaspi na rokah, ti pa seveda tole dete nosiš..v tempu kakšnem po možnosti.. Kaj sem tam brala? na štrudl prišle? Možno čisto. Organizirajte se, jaz pa vam dam navodila kako priti v Haloze. Najbolje v času kostanja.. Ja, Ruby je čisto ok mačkica videti..to, da rada dobro je in kuha ne pomeni, da tudi poje enormne količine. In bankrot totalni zdaj oznanila. Ful malo keša mi ostalo do šole..ful ful malo...vse odnesli asfalterji. Bo treba narest baje otrovitev asfalta Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Iiiiiiiiiiii Todi...bucibuc Samo ne pretiravaj z uspavanjem takšnim..si predstavljaš dete od 10 kg, ki čaka, da ti zaspi na rokah, ti pa seveda tole dete nosiš..v tempu kakšnem po možnosti.. Kaj sem tam brala? na štrudl prišle? Možno čisto. Organizirajte se, jaz pa vam dam navodila kako priti v Haloze. Najbolje v času kostanja.. Ja, Ruby je čisto ok mačkica videti..to, da rada dobro je in kuha ne pomeni, da tudi poje enormne količine. In bankrot totalni zdaj oznanila. Ful malo keša mi ostalo do šole..ful ful malo...vse odnesli asfalterji. Bo treba narest baje otrovitev asfalta pametna tvoja hči Nataly ... po mami verjetno ... takoj je potrebno začeti z vzgojo ja seveda. tule jo stoprocentno podpiram... z vzgojo treba takoj dokler so še upogljivi ti dedci Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 aja, evo kroleža, takale bo na osebni, drgač je tak noben ne bo prepoznal bemu... tamala pa taka baba... zihr že oddana sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 (janko ti ne veš da je bazen lih čez cesto) ti ne veeeš, ne veeeeš... ja pa kaaaajj noooooooooooo če me ži lih hoč za rokco pelat, ni niti čes cesto treba a veš sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 oooooooo, kok je pa dans prijetno vzdušje v dnevniku , tak špetiršpancir cimer pa Aakhi, pa Mickeni sam da sta nazaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 oooooooo, kok je pa dans prijetno vzdušje v dnevniku , tak špetiršpancir cimer pa Aakhi, pa Mickeni sam da sta nazaj oni ne samo de je nazaj.....tut mem je..... x:Dx nqa she en vechern na nos.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Iiiiiiiiiiii Todi...bucibuc Samo ne pretiravaj z uspavanjem takšnim..si predstavljaš dete od 10 kg, ki čaka, da ti zaspi na rokah, ti pa seveda tole dete nosiš..v tempu kakšnem po možnosti.. Kaj sem tam brala? na štrudl prišle? Možno čisto. Organizirajte se, jaz pa vam dam navodila kako priti v Haloze. Najbolje v času kostanja.. Ja, Ruby je čisto ok mačkica videti..to, da rada dobro je in kuha ne pomeni, da tudi poje enormne količine. In bankrot totalni zdaj oznanila. Ful malo keša mi ostalo do šole..ful ful malo...vse odnesli asfalterji. Bo treba narest baje otrovitev asfalta jst bi tud na štrudl prišla in jst bolj suha in jst sem tud desca vzgajala od začetka, sam ne vem ktera ga je zdej prevzgojila sesuta do desce, sadni dan končal z dvema kosoma pekoče pizze...mah bo šlo pa še bolj počas dol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 oooooooo, kok je pa dans prijetno vzdušje v dnevniku , tak špetiršpancir cimer pa Aakhi, pa Mickeni sam da sta nazaj Ovi ni sam za nazaj munjen, tak bo še naprej! Ojla lia. Šmrkle ti je že un polizal, te pa na enga na žnable Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Ovi ni sam za nazaj munjen, tak bo še naprej! Ojla lia. Šmrkle ti je že un polizal, te pa na enga na žnable prase....kwa pa che ma tardecho? x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Hepan, viš kak je tečna, je že v meni Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Hepan, viš kak je tečna, je že v meni che pa kje ni....smm pa zih de je ni v tebi.... x:Dx cheprav....technost bi res lahko bila posledica tega.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts