Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

xcivx pje kujona

neota krvava, sam malo se praši ....pje

:fiju:

bemu sunce sn pozabla, de sn se z onim otroškim pudrom, pol sm pa misnla, de se je že tok praha nabraLO x:o)x :OoO:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:vio:Si faca Liax8Dx

Hja ne vem Ksenia - kaj veš s kakšnimi ukori so kje tvojemu grozili, da je padel na prevzgoji.. xDDx

In imeli "otvoritev" asfalta včeraj. Ful spontano tole - strokovni ogled izdelanega, prevreli ljudi na kup, jaz v klet pa po kozarce, frendica prišiba z JABOLČNIM ŠTRUDLOM -(evo to je moderno očitno zdaj) in se fino en čas družili. Pol nas dež pregnal. (še dobro, mi bi ja vso vino še kje spili x;)x x;)x x;)x x;)x )hec hec...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

she zadnja letanja okol....jutr pa gasaaaa.....shtimat plac za party..... x:)x x:)x

v petek se pa zares zachne.... :vio: x:o)x x:px

komi chakam.... :inocent:

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tri noske.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Čau lunčki x;)x

po nekaj dnevih se spet pofočkam tukaj.

Uuu, Todika, kako luškana Ula xsrcx Ravno zadnjič sem se znašla na oddelku z otroškimi oblačili. Kako srčkano je vse. Tisti pajaci, pa odejice, pa tisti mali copatki. Matr, sem se čisto raznežila. x:Ix Samo vseeno mislim, da bom še nekaj let te stvari kupovala za otroke prijateljev x:px

Drugače sem imela pa stresne, zanimive in prijetne dneve.

V bistvu kot vedno; delala, bila z xsrcx , športala, dobro jedla ( :xx!: xrolleyesx matr, sem jaz ena obremenjena baba), pa šla v šoping.

Sicer me pa že precej preganja čas glede ene odločitve (nekaj iti ali ne iti). Vedno sem si to želela, ful je dobra priložnost, veliko se bom naučila, ampak še vseeno kolebam. Kr neki. Sej ne vem, kva mi je.

Micki je nazaj! Dobrodošel! xsrcx

Pa kakšne teme odpirate...no sej no...

Lepo se mejte!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

frendica prišiba z JABOLČNIM ŠTRUDLOM

:D :palec:

xokx no vis, kok smo vsi v skladu z

bi moral met bend. x:o)x

sam tak blazoten orkester - bi pa bil hruonski hrup, vsak po svoje bi civkal, piskal, trobental... :D

Lia in Mick, :palec: xDDx x:Xx - sem vaju ze pogresala, cist konc me ze blo skor. x;)x xDDx

Todika, xcivx x;)x

(ne mors verjet, kako se ze zdej vid, kako vas bo vse pokomandirala Ulsonka, kwa bo jackica, todika pa cist krotka pa ponizna mammmy ratala x:px xcivx)

lepo se pedenckite se dalje! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čau Todi :) Tamala luštkana xsrcx

Jao, ob 8h sem mogla vstat x:o)x no, saj sem že nadomestla, prejle od 12h do 1h.. tamal reku, da se bo končno lahk hvalil, ker ene 'pametne' risanke delam, ne pa tistih bejbi otroških... je blo fajn, končno spet v studiu bit :2src:

ugotovila, da je tale mašina za kruh vsestranska z unim programom za marmelado.. sva dobila gajbo paradižnika pa sem se spravla mezgo nardit.. narezat, posolit, v mašino vržt in zdaj meša in kuha x^x

še to v lončke pospravim pol se pa spakiram v Žičko, najbrž kar do petka... dobilo sporočilo, da je mraz in mal dež, tko da grem najbrž kar z avtom, da bom lahk vrgla not ta debelo spalko pa vse puloverje.. pa zadnji trenutek sem knjižnico ujela, da sem si še nekaj za brat vzela..

Ta velikih dveh živali ni doma :inocent: očitno šla na en daljši sprehod.. pa mobitel pustila doma :o|o:

aja, pa ugotavljam, da bom morala na kak fitnes se spravit.. načeloma bi blo fajn, če bi bla drug let sposobna sama pobrat motor in take fore... ne vem kdo bo to namest mene delal tam sred džungle... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

she zadnja letanja okol....jutr pa gasaaaa.....shtimat plac za party..... x:)x x:)x

a ze, ja no sej.... x:)x

dobr pedenite! :palec:

upam da nou scalsk. xcrossfingx

... je blo fajn, končno spet v studiu bit :2src:

:palec: x8Dx

.. sva dobila gajbo paradižnika pa sem se spravla mezgo nardit.. narezat, posolit, v mašino vržt in zdaj meša in kuha x^x

xokx

pol se pa spakiram v Žičko

saj res! uzivaj! xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ze, ja no sej.... x:)x

dobr pedenite! :palec:

upam da nou scalsk. xcrossfingx

:palec: x8Dx

ne more bit SCALSK....k bova vendar oba tam.... x:)x x;)x x:Xx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lia in Mick, :palec: xDDx x:Xx - sem vaju ze pogresala, cist konc me ze blo skor. x;)x xDDx

Jaz sn tk sam zato prišo, da tebe neb blo konc x:o)x No, pa za aakhuta me je skrbel tud mal x:Dx

Mal laufal okol. Halo, nova rezila za moj brivnik stanejo 48 evrov...... xrolleyesx Nov brivnik z 2-letno garancijo pa med 60 in 80.....cccc......no, zadnje cajte se mi tko bl z žiletkami brije, nč kupu x^x Pa še boljš si obrit. Dobra pa je, da je po novmu prehod iz ISDN na navadn priklop zastonj, od avgusta hehe, prej bil dobrih 50 evrov. x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Todi, kak srček je tamala :2src: :2src:

Samo vseeno mislim, da bom še nekaj let te stvari kupovala za otroke prijateljev x:px

x:Dx to sm tud jst misnla :fiju: x:Ix x;)x

uživajte vsi po vrsti x:px x8Dx prijetna potovanja ... taka in drugačna x;)x xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Da še js malo pojamram...

Dolgo me že ni bilo tu gor in dvomim, da bom kmalu spet... pa sej ne da nebi rad bil samo ne morem pridet... Po tanovem namreč nimam interneta, ah... pa to ni najbolj nova stvar...

Živim v Ljubljani, bolj natančno v Mostah, še bolj natančno na Zaloški cesti, tam nekje kjer jo seka železnica... Zadnje nekaj mesecev (torej štiri) se ubadam s tem, da bi mi eden izmed neštetih ponudnikov interneta dostavil tja internet... pa vsi jamrajo čez telekom, da jim ne pusti... Sedaj se mi končno obeta, da mi napeljejo kabel za razvezan dostop v roku 30ih dni, držite pesti!

Drugače je pa življenje kot ponavadi, morda malo bolj zanimivo kot ponavadi, večina časa ne preživim več na internetu seveda, malo bolj priden sem na faksu in malo bolj daleč sem bil na morju, ne morem še ravno pohvalit Ljubljane, ampak z dobro družbo je prav zanimiva...

Težko rečem, da mi je dolgčas, ob vsem delu, ki ga imam s stanovanjem in študijem, a vseeno vas počasi že malo pogrešam. Želim vam čudovit preostanek poletja, sebi pa končno že spet internet...

;) uh kje je že x:Xx aha tale bo :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj stari! x:Xx

prejle sem nate pomislila, da kje si kaj (ko sem zdruzila temi oz. eno prikljucila ki stari, pa tebe vidla not, pa se spomnila nate, kaksen muki si bil, zdaj pa cel dec in kolk je ze vmes minil!

skoda k nimas neta, upam da cimprej ubodes! xcrossfingx

a dej! to si pa cist bliz mene! xDDx

Picasso

Danes pa me bodrijo naslednje besede, ki jih je izjavila moja šefica:

"Niko, verjamem, da boš ti nekoč odlična medicinska sestra, si komunikativen, prijazen in natančen. Imaš živce in voljo, tako da si odličen za delo na intenzivni negi. Držim pesti zate xokx "

Kako lepo :cry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

... pisem misli... me je nekaj picl. kr tko, me je poklical. xDDx

o razlicnem, kar mi pride na misel.

no in sem si spomnila eno ful dobro o dobroti=siroti. xDDx

Dobrota ni sirota. Dobrota je ljubeca mati. x:)x

Picasso

drugac me je pa neka alergija napadla (ne stekam, kwa bi tacga zdej lohk cvetel, pa tko al tko je dezeval)... in sem porabla ponoc celo rolo wc papirja (pol k mi je itak ze zmanjkal robckov).

sam sem se pa zbrcala in ne se prepustila crkavanju (sam ne pa tud vzela kemijic hehe :vragec: ... se x:o)x)...

in sem si nastimala neko tako... zadevo za obkladke in jo dala v hladilnik... mal sem coprala. x:)x

no in se resilno zdravilo sem si brizgnila pod jezik. xokx

pa nimam rozevinastega nosu in pol sem clo nekak *spala*. x:)x

sam mam pa kar vroco glavo.

no v glavnem in nisem bla za nobeno rabo prejle pa sem hotla brat... me pa tok ne pritegne ena kriminalka v hrvascini, pa ne zarad tega, sej sm jo goltala, sam ne tece... hoce delat neko knjizevnost iz zadeve in kao nad pridevnikov, da bo bolj slikovito, sam: ja ja, dej povej ze. x:px

In pol mam eno knjigo gor tamle, jo gledam ze skoz, neprebrano (po hecnem nakljucju je do mene nazaj prisla, pa jaz sem jo glih podarila x let nazaj xDDx).. in sicer Pot k Zenu - enga slovenskega avtorja, pise jernej M., morda Mehle... k sem o eni s podobnim stilom enkrat eno recenzijico pisala). in nisem ne vem kolk zanimanja mela... kot nekaksen dnevnik.. pa me ni pritegnil do zdaj. no in grem dons mal prelistat. In je pa TOK zanimivo! zlo mi je svec.. pa zanimivo pise... tko no, super v bistvu. xokx

pa tok mam s to japonsko zadnje cajte, no pravzaprav ze dolgo.... me namrec zlo pritegne... x:)x

enkrat je pa tim, ko je bil star morda leto in pol, ne se dve, gledal na tv eno oddajo o samurajih (tedaj ni blo neta, take oddaje pa tudi na tv-ju niso bile prav pogoste - da bi recimo odtod slikco imel).. no in smrtno resno gleda (skor se cist dojencek) in potem pocasi in zamisljeno rece: tuki sm js bil. ucas. xDDx

da so nama sli z mat kar mravljinci, se mat je *postekala*, da je tko drugac rekel oz. da je blo mal magic. x:)x

xDDx dons sem rekla mami po telefonu, da jo vcas oz. kar dostkrat omenim tle in da ce ma kej proti (in da sej najbrz nima x:px)...

sm povedala za strudl stos pa te scene in kruh da kok maram (k me caka ajdov z orehi ze x;)x :yumy:)...

no in je rekla, da je ne mot in da: saj je zanimivo. x:)x se mi je tok hecn pa lustn zdel. xDDx

k njej se pac zdi. men pa tud, ce povem.

je hecna mat. xsrcx

pol se pa vcas sestra (strelc) razburja, da to in ono, da mami tok to in un (pocasna za kej pa trmasta pa ne premaknes je) in se hoce razpoct (sestra), jaz se pa sam smejem pa recem, ja sej, mami pac. bik. xDDx

pa sestra mal pomisli (za milijoninko sekunde) pa prav: ja sam vseen. x:px x:Dx

Picasso

drugac me je pa neka alergija napadla (ne stekam, kwa bi tacga zdej lohk cvetel, pa tko al tko je dezeval)... in sem porabla ponoc celo rolo wc papirja (pol k mi je itak ze zmanjkal robckov).

ambrozija je zachela 14 dni prej kt ponavad cvetet

zlomk....apchih....apchih....tralala

a dej! na to se nisem uocila alergije. no al pa nisem vedla, povezala, ugotovila...., pravzaprav je niti ne poznam (redko slisim).. ampak sem ravno na kaj takega pomislila... da ocitno pac je v tem enem smislu *ze jesen* (k se mi zna pojavit spomlad pa jesen).. pa neko lesko pa vrbo al kaj mam ze na sumu oz. je skor ziher... no eto... zdej pa se tole... thanx!! x:Xx

sem pol razmisljala, da vcas me zagrab, vcas pa ne...

tko da, kot pravzaprav skor povsod pr raznih teh tezavah, gre za imunski sistem:

"vedno se najde osa, ki pici objokan obraz." (hehe, ne vem ce ni celo japonski - pregovor xDDx)

a ves... k vcas pa vse okoliscine podobne, pa lohk leske pa vrbe pa ambrozije - vse hkrati cvetijo... x;)x xDDx

a jaz pa diham kot... car zraka. xDDx

ne pa neki na skrge pa da 'nos premaknes' pa vse lije....

ampak se ne damo. xokx

in nic kemij.. xyesx

tako eno fizio raztopino sem si nastimala...

pol pa se za zunanje.. slanico.. not sem vrgla dva metina listka... en brizgec kisa... 2 kapljici cajevca, 1 brizgec aloje... pa mogoc se kaj.. sm bla v elementu pa sem sam carala tlele.

no in sem dala v hladilnik (pa se frendi za sina)... in sem si zvecer dala obkladke. kok res fajn. xokx

men je skoda pa brez veze (enim pa edina varianta) pridt v lekarno pa rect: imunoprofen. xDDx x:o)x

k pol tam nekaj dobis. ja ja, sej rpeberem deklaracije, sam te me rpej rpestrasjo kot pa pomirijo al potrdijo smotr jemanja.

no v glavnem, zlo rada VEM, kwa dajem vase.

od tu dalje je pa sam moja IZBIRA. x^x

ne pa da se mi nekaj podturi...

pa da pol to kot ovca zvecim. x:o)x x:px

Picasso

Pozabu......sn se na egejskem moru spomnu marsinega običaja plavanja za nas, pa sn en dan plaval najprej za marso, pol pa še za širni lnf. x:o)x Velik doživu v grčiji pa se mi ne da pisat, morm pa rečt, da so hrvati vizavi grkov po gostoljubnosti čisti vajenci. Taki bl slabi......vajenci x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pozabu......sn se na egejskem moru spomnu marsinega običaja plavanja za nas, pa sn en dan plaval najprej za marso, pol pa še za širni lnf. x:o)x Velik doživu v grčiji pa se mi ne da pisat, morm pa rečt, da so hrvati vizavi grkov po gostoljubnosti čisti vajenci. Taki bl slabi......vajenci x:o)x

pa sej jebiu enkat davno en komad na to temo:

"pa napuni mi.....oooo...shegertu moj!"..... xbendx

zlomk....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...