Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

a dej Mick! xsrcx

(kok se mi vse vklop nekam... glih kej razmisljam, osvezim, pa glih en... al pa odprem, chekiram, pa glih kej tacga pise... ne mors verjet... sam lahko. xDDx)...

to je sicer pr men (se je zacel) s slabo vestjo pravzaprav.

recimo sem sla na morje, a mat pa ne... pa sem vedla, kok ji pomen, pa ceprav ni riba... sam zemlja tud rab vodo. x:)x

pa tko.. mi smo mel vedno tako ljubezen do morja... xsrcx

v glavnem... k nad uzivas, pa se spomnis, kok je to nekak egoisticn.. sej to je bedast... sam.. ce ze dobis to misel, zakaj jo not se dodatno prtiskat vase, namest je izplavat - ce ze plavas! x:o)x

najbl mozno simpl. :palec: xyesx

in unmu morda vcas clo pomen k da ga zezas al clo picevas direkt v rano, skratka, niti ni dobr sprejet, k da se norca delas (sem bil v montecarlu.. ves kok je blo nad! xokx sej sm zate par zamahov tud naredu x:px x:Dx ... a stekas)..

sam sej vseen...

ze da pomislis, da mas... eni pa ne... je velik. morda. ... najbrz.... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

aha...rekla frendica enkrat, da je čist jasno, da zemlja mara vodo (blo sicer na temo dzk-ja)...k voda dela zemljo plodno...... x^x x;)x

drgač pa učke namakam v kamilci.......spet......netipično......

kadilski zakon ima zanimive posledice....ker je na terasah vse zasedeno, moraš hočeš nočeš vprašat, če lahko kam prisedeš.....pa so vsi ful prjazni....da itak za kadilce vse....sem se prav narežala....kakšno tovarištvo posebno.....pa scenske debate pol.........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kadilski zakon ima zanimive posledice....ker je na terasah vse zasedeno, moraš hočeš nočeš vprašat, če lahko kam prisedeš.....pa so vsi ful prjazni....da itak za kadilce vse....sem se prav narežala....kakšno tovarištvo posebno.....pa scenske debate pol.........

:vragec:

che so nas komunisti razdelil na leve pa desne

bomo zdej kadilci nadmochni

KADILCI VSEH EUROPSKIH DEZHEL....ZDRUZHITE SE!!!!

bojo zhe vidl....dim

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx

sm se kr ustrasla! x:o)x

k na cikih one osmrtnice - negativne afirmacije sicer pac.....

sam zdej vec ne opazim.

nekaj casa sem pa not vmes vtaknila kako svojo nalepkico. xokx x;)x

glej aakhut, tole sem imela v mislih da scalsk.

ze zadnjic ko sem ti rekla, da utegne biti dezevno, si rekel, da je napovedano sonce oz. lepo vreme.

pa se mi je zdel, da nou tko, sam nism hotla rushit morale. :sori: xyesx

se mi je pa zdel, da bo tocno tko: razmoceno, scal do petka po moznosti. a seveda potem pa bo super vreme. x:o)x

sam pol bo pa en sam *otocec* :D

blatne kopeli in to....

skoda.

pa se mraz je pol, ze itak so tam tisti gozdovi oz. ti konci dost vlazni in mrzli, osojni.... (ce si prav predstavljam).

in vec dni... bo mraz, vlaga, nc navdusujoce. :o|o:

se mi hecn zdi, k kdo ne verjame v astrologijo. x:o)x

medtem ko majo vremenoslovci blazotne moznosti, sateliti, pish vetra mal tko, pa ze smer se zazna in kaj se bo lohk zgodil...

no in kolkrat se zmotjo..... z luno se jaz skor nikol. x:o)x

oh mam za skakat, oh se mi ne da.

dons spala 5 ur v kosu kot angelcek. x^x

pol se neki zbudila in brala Pot k zenu. se smejala zraven.

enkrat me je pa, saj res, v spanju moj smeh zbudil, nekako.. al se mi je pol clo zaletel.. skratka, nekaj hecnega je blo.

In se hecne sanje sem mela. da sem vidla zhabo ful velko. xDDx (bom sla v sanje civknit, k tle po dnenviku se ti pol ne da iskat, ce kej isces).

pa ne vem, ce nisem peterleta sanjala.... xnckrivx (sam se nc ne spomnim, v kaksnem kontekstu).

ah mi gre na jetra moje olasje! :sick:

uh kaksna sivota je zunaj! :zz:

jp amis, pa ne sam zato, k jo (voda zemljo) dela plodno, ze po defoltu jo rab.... a ves... daje ji pa tud svezhino, dinamiko.... premal gledamo kako je v naravi o0z. pac v lajfu, tud simbolicno.

a lev plava? x:o)x

a konj leti?

a ribo vprezes? x:px

a skorpijon sedi na veji in civka in zvrgoli? x:Dx xcivx :vragec: x;)x

Haha! :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se mi hecn zdi, k kdo ne verjame v astrologijo. x:o)x

medtem ko majo vremenoslovci blazotne moznosti, sateliti, pish vetra mal tko, pa ze smer se zazna in kaj se bo lohk zgodil...

no in kolkrat se zmotjo..... z luno se jaz skor nikol. x:o)x

grem gledat če je drug teden za vikend luna v kakšnem mokrem znamenju ;) jo menda skupinica motoristov (pa boljših polovic) pičimo k našim na Pag ;) komaj čakam x:px čeprav če pa ne gremo je pa tud plan b c d al pa čist tist zadnji moment neki... mi je fajn da sem se tega načrtovanja pa pričakovanja nekak odvadila

a sem povedala da ta teden ful uživam v službi.. a sem prejšnji mesec pisala o nasmešku ob plači al ta? v glavnem tole je terna!!!! pa tud če bo trajala sam en let ;)

In pol mam eno knjigo gor tamle, jo gledam ze skoz, neprebrano (po hecnem nakljucju je do mene nazaj prisla, pa jaz sem jo glih podarila x let nazaj xDDx ).. in sicer Pot k Zenu - enga slovenskega avtorja, pise jernej M., morda Mehle... k sem o eni s podobnim stilom enkrat eno recenzijico pisala). in nisem ne vem kolk zanimanja mela... kot nekaksen dnevnik.. pa me ni pritegnil do zdaj. no in grem dons mal prelistat. In je pa TOK zanimivo! zlo mi je svec.. pa zanimivo pise... tko no, super v bistvu. xokx

Jernej Mehle ja :palec: je iz Nm drugač, sedaj pa živi v bližini Nm nekje na vasi x;)x

O amber, thanx za tole, mi je zlo simpaticen po pisanju, je iskren in zavzet in ma tud smisel za humor (to so pr men vedno plus tocke xDDx).

Nc ne prodaja, nc ne modruje, nc ne posiljuje, cist osebno je, hkrati pa ne prevec oz. ma mal distance do vsega, uspe tko gledat.

zlo me je pritegnil no, super da in ko me kej tkole...

pa tud recimo raznih dnevnikov in potopisov in podobnega pravzaprav ne maram prevec.... sem mislila da bi lohk blo tud mal tko... pa mislila sem tud, da bo bolj suhoparno al kaj....

skratka, zlo sem zadovoljna, da sem sledila svojmu uchu. levemu. x:o)x x;)x (k mam gor v omari, k so steklena vrata).

me zanima, kaj je tip po horoskopu. po mojem je meshanica precejsnja, k mi noben znak nekak ne izstopa, k pomislim. x:)x

Picasso

morgen..... x:)x x:)x x:)x

jah marsa....pr luni se je rez tezhko zmotit..... x:Dx x:Dx x:Dx

pa ne mislm tko...sej vem, de mash prou.... x;)x

sam....jst mam pr seb sistem tak, de che rechem, dxe bo lep vreme....in mam to skos v glavi....pol je lep vreme.... x:)x

che grem pa z negativno predispozicijo.....je pa tut zhe strehe odnashal (metallcamp... x:Dx )

pa ne trdim, de mam kak vpliv na vreme.... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak.....hehe......ZUNI SE ZHE SONCE KAZHE

sam JST se morm zbudit....hehe

nch....skratka dons pichim dol....sprogramirat light.....chez vikend pa juhuhu.... x:)x x:)x x:)x

te prichakujem....seveda

zlomk.....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tri shnjofke... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sej to je taprav attitude. :palec:

pr men je blo tud vedno tko, tko da so me frendi clo vabil kao zarad vremena.. xDDx da pac MORAM uletet in prnest lep vreme. x;)x

OK, ce me ne bo tale alergija zvijala (je ze skor cist ok sicer) in ce bo vsaj priblizn (vreme), jasn, uletim.

Ti posljem kak sms. ko bom 'prihajala'. xDDx

kaj pa program?

kdo kdaj kaj?

v glavnem, dobr pedenite! xcrossfingx xwizardx

Picasso

bemti ribe.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ceu program mash u uni temi partyyy

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

da chovek ne poveruje :vio:

zlomk....ajajaj....tralala

ja ne, ne pise ker vecer bo kej in kdo.

plus, na seznamu na forumu je recimo napisan tud Zvuk (k ves da mi je eden najljubsih dj-ev, ce ne najljubsi), na flajerju pa recimo ne.

pa sploh se mi zdi, da je blo nekam manj imen tam..

pa me je pol zanimal, kaj oz. kdo bo sploh rolal in ker dan.. k najbrz je v petek zvecer in v soboto zvecer...

Picasso

k bi jst krkol meu z lineup-om...nebi hotu met.... x:Dx x:Dx x:Dx

tko de.....kwa pa vem....chill je ves v soboto....drumbas jutr....shpanci so jutr liveact....americhan tut...kwa pa vem

zlomk...tralala

tko!

zdej ste me pa do nedelje zvecher resheni

dejte si dushka....k jst si ga bom.... x:o)x

lupchke vsem unim trem noskotom

zlomk....tralala

1 let :xx!: od :xx!:

Pa v Lj moram :xx!:

No ja, ne smem že negativno misliti...upam vsaj, da bom do tiste ure nazaj x;)x Se beremo! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Še vedno lahko začenš vozit. Jaz sem tudi dobro leto po prometni komaj pričela z vožnjo. In to bila taka vožnja, da mi folk pripopal oznako:oviralka prometa..

Samo nekaj te mora prisiliti, da sedež za volan..(vsaj pri meni je bilo tako).

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

vem ,da danes bo srecen dan...to sm zacutil ze zjutraj xsuperx xmusicx :fiju:

lep dan zelim vsem.jst sicer v sluzbi zaenkrat,ampak ni tko slabo. x:)x

dobra vooolja je ee najbolja....

popoldne pa lepo s psicko mal na spancir...upam ,da bo temperaturca taprava...mal vetrca,mal soncka pa bo idealno za preciscevalno hojo po naravi.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

oooo cigančica...... xDDx

hehe....čik pavze so vsak dan novo presenečenje....pravi pojem za družabne zadeve....pa zmer kej novga zvem....... x:Dx

cik pavze ja...jst se mal pa sploh ne bom mela kam na cik tle pr nas v sluzbi... xrolleyesx

zdej se gre ...kaj bo pozimi?bom z dekco ,tko kot na norveskem ven hodila na cik xDDx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

aha...js to tako al tako že celo leto počnem....k u službi ni nobenga placa za kadit....pa zmer zunaj pred zgradbo......

Evo me, doma x:)x

Sem vse uredila. Totalno zmatrana od letanja sem in tja in pregovarjanja z ženskami na drugi strani okenčka x:o)x

Vožnja je bila tudi kul :palec: Saj jaz sem veliko vozila to leto pa sem se znebila strahu. Samo danes, ko obletnica, sem zagnala manjšo paniko. :xx!: No, glavno, da je mimo x;)x

Pes ni navajen biti toliko dolgo sam (scrklan pa gre vedno zravn če je več kot 3 ure), tako da me je skrbelo kakšna bo bajta, ampak je bil lupček priden :2src: Sej najbrž prespi.

Drugač pa totalna gužva :xx!:

Lep vikend vam želim! xsrcx (jaz bom tokrat sama najbrž)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:inocent: neom jamrala....ta teden je bil kulminacija celega poletnega sranja...

sn si skor štrik za vrat dala....čist na vseh perspektivah je blo črno, slepa ulica, kamor koli se obrneš...

no pol pa včer padu zadnji dež, te potle se pokazala mavrica, pa vse se dvignilo gor nekam v nebo..

mi ne kadimo že od junija v prostorih...ja in x:o)x še zmeraj vse smrdi vse smrdi...vsak fascikl pa stene še zvočniki :vio: tak da če zaj kuj vsi nehamo bodo šele pravnuki osvobojeni totiga smrada

pa šparamo...tak da nam stabilizacija že pr uhah vun tuče...

dans bil vegi dan...

pire krompir pa sladek zele...na način Đejmi Oliverja...matr so rekli mukiji, če je to ono k s fsranimi rokami prpravlaš hrano x:o)x

drgač pa se mi danes lubčka tak da na vse rilce une ta prisotne in une ta odsotne k žurajo x:Xx

pa popihe na vse boleče predele :palec:

naredte si lep večer xsurprisex

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Eeeee Lia..hvala :2src: glih me ledvice bolijo, pa jamr jamr..

Sem ugotovila, da sem večerni tip človeka(itak vedla to no) Čuda stvari lahko naredim zvečer, zjutraj se pa vlačim okoli kot megla.

Pa vidla prejle štorklje -se nekam grupirajo. Da ne mislijo že šibnit kam?

Praznila bazen, voda ratala čudno zelene farbe. jutri bom pucalna, pa frocovje natirala oken vmivat..se bunile nekaj poleg..

Mi ful paše zvok klopotca..tak mimogrede..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...