nataly 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Sta že na dobri poti štiriindvajsetegaosmega smo:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Dons moje dete prvič sam spi v svoji sobi - postelji bomo vidli kako se izteče ker tole tkole mora zalufat a pol se je nekak en plac pojavu sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Valkira, upam, da je celo noč preživel v svoji sobi tkole, pa gremo spet delat. danes se mi obeta zanimiv dan... poslušam Michaela Bublečka in uživam v jutru Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Tole berem in ugotovim, da bo dejansko držalo, nespečnost me matra že tri tedne..Očitno se bo treba mal odstranit od tega računalnika, preveč visim gor..Zdej sam treba narest plan kako NovičkaVisi na internetu od zore do mraka, boš zvečer zaspal, ko kanon Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 jaz se na hitro javljam.evo me še kar v slabi koži, frendi me sploh več ne sprašujejo kako sem...ta del pač preskočimo...dobila sem celo nov nik: bedddddd zgodilo se je ogromno tega...grčija je bila zame usodna, pa ne napaka...vsaj upam, da nekončno sva popolnoma zaključila z M, in mene je sezulo nekje od 23.7. še nisem preživela dneva brez joka (danes sem se že 2x pofočkala, pridna) v roku meseca dni se moram izseliti, si najti đob in se nekako sestaviti nazaj :xx!: finančno sem pa tako v banani, da si sploh ne upam na bankomat preveriti stanje in razmišljati kako bo prihodnji mesec.z oblaka sem padla direkt na ksiht in se nato še malo dričala z obrazom navzdol...poleg vseh organizacijskih problemov me matra še R, ki ga nikakor ne uspem preboleti.namen grčije je bil: preboli R in se sprogramiraj, da boš lahko nazaj z M...bože kako grdo sem užgala po tleh.trenutno se počutim obupno prazno, samo...pa grizemo dalje. poleg tega me še prav nagnusno bolijo zobje in mislim, da sem do konca skurila ščitnico, odlašam pregled že od marca, grem ta teden. kwa čmo: that's life Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Mana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Mana velikokrat pomislim nate... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2007 Mana: sej bo, vedno se vse uredi. z eno tako zadevo, kot si jo mela, je tezko pomest v parih mescih, pa ce se clowk se tok trud pa ce je se tok taf! jaz mislim, da ti bo ratal!sam ne obupuj! * uh, mam probleme s kompom, vsa na trnih pisala napoved, cist zivcna bla, neverjetne vaje tole zame ble... da ni sans, da je ne spravim dons gor, ze tok napisane! in sem lepo potrpezljivo cist lepo vse zrihtala.sam... z muko!!!ampak - se ne dam! (kwa pa cm) nc tacga (al pa prevec za pisat, k lohk itak iz vsacga NC lohk nardim TACGA )...prebrala knjigo do konca.... navdusena.. ceprav mam svoje neke pripombe...sam obozujem iskrenost s ponosom in hkrati s poniznostjo, tko da, ful dobr vtis je naredila name: knjiga in prav tako avtor...pozrla sem jo. knjigo. cist se me je dotaknil. vcer (al pred.) bil na tusu (streha) skorpijon - taka luzha ogromna... tko nekak udrto pa posusheno, da je blo oblike skorpijona.skoda k nimam fotkica* (!!! ) cist totalno... se repek tko zavit. )dons je pa tam v kopalnici ena zanka bla na tleh.. al neka vrvica od bogvekod.... in vidim, da je zavita in upognjena... v obliki skorpijona. sem jo pol nalasc tam na sred pustila, se zaenkrat.. da vsakic vidm skorpijona k upadem v kopalnico. no na tusu dons ni vec skorpijonske luzhe.... ampak je kot neko sidro al kaj. aja!dons berem, civkne sms: dobim *nov* mobi! menda clo tacga s fotkichem!* (* ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 jaz se na hitro javljam.evo me v roku meseca dni se moram izseliti, si najti đob in se nekako sestaviti nazaj :xx!: kwa čmo: that's life Mana Kaj pa tvoj prispevek k obnovi?Če se prav spomnem si sama morala plačati za urejanje prostorov Upam da se bo vse uredilo samo obupati ne smeš!Če se ti zazdi da ti lahko kako pomagam, me pokliči! Kadarkoli!!! Drugače pa ............... dan (vikend) za na smetišče zgodovine :xx!: in to v najbolj zakoten in najgloblji del :xx!: :xx!: En model se spomni delat samomor na Celovški in se vrže direkt na naš službeni avto avto je totalka, tipu je pa, končno, uspelo baje so na Policiji dobili prijave da je že eno uro skakal pred avte, pa so ga vedno zgrešili Folku se je ta vikend hudo mešalo naporen vikend, ki bi moral biti, vsaj meni, izključno in samo lep, prijeten in strasten a se je izšlo čisto drugače Zdaj pa tankam (zelo dobesedno) čaj vase spil sem že liter zelenega čaja, pa si ga grem še en liter skuhat, ker mi ni do spanja. Se bom, spet, celo noč do WCja sprehajal mi vsaj dolgčas ne boPobral sem perilo in ga zlagam, pa še stroj bom napolnil in dal prat, da koristno izrabim svojo nespečnost Zgleda da se bom res premaknil iz LJ sicer enkrat v prihodnosti, ampak se spremembe že zdaj veselim Pogrešam svojo tako rad bi se stisnil k njej in pozabil na vse kar se mi je dogajalo Ampak na to bom moral počakati na jutrišnji (današnji) večer Ti si moje sonce, brez tebe bi svojo zgodbo na tem planetu, najverjetneje že, končal hvala ti za vso ljubezen, toplino in energijo, ki mi jih tako brezpogojno vedno daješ Svet je lepši odkar te poznam, biti s teboj pa je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo v življenju Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2007 En model se spomni delat samomor na Celovški in se vrže direkt na naš službeni avto avto je totalka, tipu je pa, končno, uspelo a dej! Ti si moje sonce, brez tebe bi svojo zgodbo na tem planetu, najverjetneje že, končal hvala ti za vso ljubezen, toplino in energijo, ki mi jih tako brezpogojno vedno daješ Svet je lepši odkar te poznam, biti s teboj pa je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo v življenju xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 a dej! To bi celo morala biti moja fura, pa sem zamenjal na srečo, ker bi me to preveč zamorilo Tipa je vrglo čez havbo, z glavo je razbil steklo, z ramenom zvil stebriček in potem še letel čez streho (ki je tudi čisto uničena) in na koncu padel direkt pred policijski avto Sem iskal. če je kje kaj objavljeno, pa ni, še, nič Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 To bi celo morala biti moja fura, pa sem zamenjal na srečo, ker bi me to preveč zamorilo Tipa je vrglo čez havbo, z glavo je razbil steklo, z ramenom zvil stebriček in potem še letel čez streho (ki je tudi čisto uničena) in na koncu padel direkt pred policijski avto Sem iskal. če je kje kaj objavljeno, pa ni, še, nič Mater je bil odločeno no.. Pa čestitke za nov mobi naj ti baterija dolgo služi (Marsi tole) Preživela vikend - mama slavila svoj rd..in kuharila in kuharile s sestro. Valjda se mati odločila, da bo pol Haloz nafojtrala..pol pa folk zamujal ali pa šel po uri ali dveh domov, jaz pa enormne količine hrane tam imela.Je pa pecivo vso šlo. meso pa manj. torej sem jim meso za domov dala(včasih pecivo)Eh kaj bi...Navsezgodaj pa tiščala nos, kamor me naj ne bi srbelo in se razpizdila navsezgodaj. Se odpravljam zdaj po gobe. Da vidim če res v tako enormnih količinah karžlji rastejo Aja pa Mana - zrihtaj nekak no...Tudi večkrat pomislim nate...res..in kot pravi tam Marsa - tole je proces..ne moreš kar tako na brzake nekaj. Glede na to, da si furala vezo nekaj let..pa keš zraven dala v obnovo.(razen če so mislili tale gospodič M da je tole kao za najemnino ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 mana onix ****nataly enkrat mene vzam zravn v gobe.....nabiram jih zelooo radajem pa sploh ne, tak da dobiš porhu še mojo bero ***** še 4 dni in šibam na morje There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 daaannnnnnn...... mana, lepo, da si javila kako si....držim da urediš tud s financami.....pa poskrbi, da dobiš vrednost tega, kar si v flat z M vložila ti, nazaj..... pozdravčke vsem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 evo me, sem nazaj z morčita blo čist premal 2 tedna dopusta, takoj bi še mal podaljšla...ampak je itak dež napovedan od srede dalje, tak da mi ni tooooook zelo hudo. mal sm plavala, mal kolesarila, mal knigice brala, pa mal surfala...pa je minilo ko šus zdej grem pa mal brat, kaj ste vmes naštepal You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 To bi celo morala biti moja fura, pa sem zamenjal na srečo, ker bi me to preveč zamorilo Tipa je vrglo čez havbo, z glavo je razbil steklo, z ramenom zvil stebriček in potem še letel čez streho (ki je tudi čisto uničena) in na koncu padel direkt pred policijski avto ja, grozn. zalostn. bogi tip. pa bogi tisti, k jim je priletaval na shajbe.... Navsezgodaj pa tiščala nos, kamor me naj ne bi srbelo in se razpizdila navsezgodaj. a tko (strelci s sco pa skor po defoltu vohunijo in brskajo in taksne stvari )jaz pa nc brskalna pa taka... hecn, ob tem mojem inspektorskem nosu in rtg vidu. jaz kar izvem ce je kaj tacga, brez da me sploh zanima. thanx za privosc mobija (sam ga se nimam, moram na gorenjsk ponj... sej se mi ne mudi tok zlo, sej mi dela mobi, je pa res, da ga skoz kolnem.... ga mam od tedaj, k mi je v MB postal pasteta na cesti moj prejsnji, pol sem pa tega dobila, k je tak da ga lohk ob tla meces - in tud sem ga ) ....pa poskrbi, da dobiš vrednost tega, kar si v flat z M vložila ti, nazaj.....jp, res! sm mal pozabla na to... evo me, sem nazaj z morčitaHejla, WB! no fajn da si se mal spocila in da je sve kul... Prijeten teden () vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Cookie, dobrodošla nazaj! Mana, verjamem, da boš vse uredila, se pa strinjam, da od M. zahtevaj denar za tisto, kar si vložila. Včeraj sem šla malo ven z mojim. Zdaj se bova do sredine septembra malce manj videvala, potem pa spet na polno. Sem že pozabila malce na to "dejtanje", ko si samo nekaj uric skupaj Ko sem se vozila nazaj, sem imela musko do konca in se drla kot blesava (brez posluha, jasno). Nekako skoraj do doma nisem opazila, da mi klima piha direkt v faco. Danes zjutraj sem se zbudila in imela toliko zaspančkov, da sem komaj odprla oči. Pa rdeče pa vse. Ponavadi, ko si dam notri nove leče, imam potem ful zmatrane oči. Ampak tole danes je pa too much. Ma, saj sem sama kriva, kaj sem pa tako šlampasta :xx!: Že naročila karte za tenis v Portorožu (Slovenia Open) Komaj čakam! Danes dobim obisk, bodo težki pogovori...tako da moram hitro opravit, kar imam še za opravit... A ste vidl, da bo od septembra dalje del centra zaprt? Ob določeni uri za dostavo samo oz. podobne zadeve. Je rekel, da če bo Janša hotel eno minuto to čez uro, mu ne bo pustil Pa spet 7 mrtvih Obup. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Zgrešila sem profesijo. Morala bi se iti špijonaže. Novicam, ki pridejo do mene itak po navadi ne verjamem in hočem vse sama preveriti..prekletstvo škorpijona pa 12.hiše.Grem stavit..eh.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 ma jaz mam se clo duh na asc! pa neptun v 12.pa nc tega.... ravno obratno pravzaprav. prav NOCEM. ne sam da me ne zanima, tud nocem vedt stvari, k naj jih ne.k une k so za zvedet, ze zvem, se prehitro. saj pravm, mi ni treba mrdnt nc, pa se vse *razkrinka* - not by me. resnici itak ne mors ubezat, lohk pa bluzu pa ufuravanju pa shtalam, k to lohk povzroci...nenazadnje, tud jaz maram kaksno svojo *skrivnost*.. pa ne da kaj skrivam.to je vdor, posilstvo..... ene stvari morjo bit nedotaknjene, k ma vsak pravico do tega.sploh sem natrenirala pogled, da ne vidim tega, kar nimam za vidt. tko bezhno pogledam in ne gledam vec.Npr. se je ze zgodil, da sem po pomoti namest naslovnika jaz dobila kak OS (morda 2x da se je to zgodil) - sem sklepala, da zato, k je forum kej zatikal, pa je bila oznacena recimo oseba pred al pa za mano, pol pa ni zagrabl al kaj, nekak, oz. nekak preskocil, pa sem jaz nabasala na OS.no v momentu sem vsakic vidla da ni zame in me ni vec zanimal.sam fwd-ala.pa se zoprn sem se pocutla, k sem vedla, da un misl, da sem brala (in da se mu je zdel rpakticno nemogoce, da ne bi, ker nenazadnje sem morala ugotovit, da ni zame.. sam sej pravim: mam kar uch za to).Mi je pa to sicer ena od lastnosti, k so mi vsec pr seb."ne pocni drugemu, cesar ne bi zelel da bi on tebi" - mislim da je samo tko preprosto, da pravzaprav ne gre za kaksno plemenitost al pa kaj jaz vem.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 Ko sem se vozila nazaj, sem imela musko do konca in se drla kot blesava (brez posluha, jasno). Nekako skoraj do doma nisem opazila, da mi klima piha direkt v faco.michelle, dbest da si tko hitro preklopla in si suverena v avtu in vse to! sam vseen si dovolim (oprosti) ti tole rect: ne se prehitr pa prevec sprostit, bucna glasba moti tvojo koncentracijo, sluh (ne slisis ce ti kdo trobi itd., nisi cist not v dogajanju, pa se avtomaticno najbrz bolj na gas prtiskas, sploh ce se pojes oz. se deres zraven!! saj redko pojemo sam z usti, vedno je nekako vse telo v igri, avtomaticno, nevede pravzaprav..... in energija in pozornost drugje)....se mi zdi, da bi lohk bla mal bl previdna......pa se mrk pa vse to....saj pravim, oprosti, ce ti zbijam moralo al jemljem veselje, sam se mi je zdel, da ti prav mroam rect. npr. k tud v isti sapi skor pa napises tole:Pa spet 7 mrtvih Obup.res grozotno. in to samo v eni nesreci (oz. 2 - na istem odseku). pa se samomorilc na celovski, pa jih je 8, na cca 10 km.in skoraj ziher sem, da to sploh se ni vse. moje sozalje vsem prizadetim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Marsa, ne, ne, sej je prav da rečeš x!x Vem, da sem zadnjič zabedirala, ker sem imela obletnico, ampak v bistvu vozim avto že celo leto (no,nisem nekaj mesecev po nesreči, ker pač nisem mogla fizično in psihično). Si pa dam musko ja, kadar je pozno in sem zaspana..ja,je to res mal neprevidno. Še vedno me je strah ostalih voznikov, še posebi tkole ponoči. Čeprav un pijanček je bil takrat sredi belega dne :xx!: Sej nikol ne veš...Zdaj, ko sem med počitnicami doma, pa grem kam tako zvečer, imajo doma te fore, da se moram stalno javljat. Ko pridem na cilj (torej ponavad v Lj), ko grem, zbudijo se ko pridem domov. Sej razumem po eni strani, ampak če se bodo skos obremenjevali s tem, se bom tudi jaz in bom skos mislila na to, kar je bilo... Aja mrk je? Se mi je zdel, čutim... Ta teden me čaka še ena daljša vožnja na štajersko... nataly, pa sej jst ne vem, kaj je prav. Tudi do mene mimogrede hitro kaj pride, pa mi je pol žal, da sploh vem. Pa potem preveriš, pa so še večja sranja. Jaz bom s tem nehala, me je izučilo. Naj govorijo, kar želijo, naj mislijo, kar želijo, če jim to popestri življenje, potem so tako ali tako bogi (če so škodoželjci pač)... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 ampak če se bodo skos obremenjevali s tem, se bom tudi jaz in bom skos mislila na to, kar je bilo...ne bodo se. se boste ze unesli.pac 'na zacetku'.. saj je naravno da jih skrbi, sicer nas izkusnje ne bi nic izucile... ne bi blo previdnosti...kot voznik zacetnik recimo: na zacetku svoje samostojne voznje bo jasno vse bolj skrbelo, kako pa kaj.ne bodo ga pa 7. leto izpita vec gnjavil s tem. no, kateri ze. no sej se mi je zdel da bos ok vzela, ravno zato sem pa se lazje se vtaknila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 To moram tud jst na znanje vzet. Ma ja, daj. Ej jaz sem prav uživala v avto. Ko sem se vsak dan vozila ogromno kilometrov. Glasba, sprostitev, sama po dolgem dnevu. Men je prav pasalo! Mogoče bom spet prišla do tega.Ja saj mam že 6 let izpit Po moje, da bodo moji zmer taki... K če se spomnem, sem se zmer mogla javljat, zdej pa pač ni sms dovolj, moram poklicat;"mami, oči, sem parkirala lih kar"... (sindrom staršev edinčkov?) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 To moram tud jst na znanje vzet. ma saj to vsi vemo, v bistvu.samo zelo malo je potrebno, en hipec, pa se lajf lohk desetinam folka spremeni..... potem iscemo krivca, ampak oni je pa ostal brez zivljenja, drugi pa z dokoncno slabo vestjo. nikol vec se ne bo zbudil svoboden v dan.noben zapor ne more odtehtat tega. in vcas je pac nesreca zgolj splet okoliscin.pusti to, nekdo je prisibal 150 namest 130, nepravilno je naredil to in ono.Promet je tekoca zadeva, najpomembnejse pa je (poleg znanja in izkusenj in pozornosti) predvidevanje.torej, morda ne bos se izognil, tud ce nous muzke poslusal al se pa po mobiju pogovarjal, sam morda pa bos pripomogel, da do nesrece sploh prislo ne bo - ne glede na to, kdo je kriv.sam vcas do nesrece pride, vcas pa ne - se morjo poklopit razni dejavniki, da se zgodi.in ce bi vsak od 3 recimo sam za mm bolj previden bil, se ne bi zgodila.ampak seveda - je pa pac en kriv.ti bos letel cash zahtevat pa po miz tolct (ker je un kriv), svojo krivdo bos pa vase potisnil ali se slabse, se je sploh ne zavedel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2007 jp... to je kot omamljenost.ce bom pa jaz spila deci vina in sla 10 cez omejitev, bom pa naj*.vozila 'pod vplivom'. ves po kaksnimi vplivi raznimi folk vse voz.depresija je isto, celo kemijo mas dejansko sprememnjeno. slabse reflexe, vid nenazadnje (ce si ves objokan pa zblojen).in kaj naj zdaj?odstranimo iz prometa vse nesrecne? kazni? point je v zavesti, zavedanju. morda se kdo spomni...lani 1x al kdaj sem vozila v MB (hehe ) no in je na enem odseku NENADOMA dezevalo.. tocno samo tam...... in jaz sem sla (normalno) 130.pred sabo vidim (v zadnjem hipu, ker se je nenadoma TOTAL vlilo - kdo bi recimo tu bil kriv? Bogovi? ) USTAVLJENE avte, na levi resilc, na desni en osebni avto.bremzat ni blo sans, mislim tolk da bi se ustavla...in samo PREDVIDEVANJU in pameti (in normalnemu ravnanju v izrednih okoliscinah) obeh voznikov (resilca in osebnega) sem se lohk zahvalila, da nisem pri cca 100 celno trcila v enega od njiju (ker je cesta za 3 pametne siroka in za enga bedaka - in sta to upostevala in sem na mm tesno picila mim).se pravi - v bistvu bi morda jaz bila kriva, morda bi jih se 5 se pocl...v resnici pa splet nepricakovanih okoliscin, nesreci pa se je bilo moc izogniti, ker so nekateri vozniki ze PREDHODNO ravnali kot je treba. Tud ko resilc voz enga... k ga je zbil pac nekdo tretji,sam vsi smo odgovorni, razni bukseljni, ki se ne umaknejo resilcu. raznoraznosti... promet, tekoca zadeva..... zdaj si tu, zdaj si tam, zdaj si, zdaj te ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts