nataly 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 ma jaz mam se clo duh na asc! pa neptun v 12.pa nc tega.... ravno obratno pravzaprav. prav NOCEM. ne sam da me ne zanima, tud nocem vedt stvari, k naj jih ne.k une k so za zvedet, ze zvem, se prehitro. saj pravm, mi ni treba mrdnt nc, pa se vse *razkrinka* - not by me. resnici itak ne mors ubezat, lohk pa bluzu pa ufuravanju pa shtalam, k to lohk povzroci...nenazadnje, tud jaz maram kaksno svojo *skrivnost*.. pa ne da kaj skrivam.to je vdor, posilstvo..... ene stvari morjo bit nedotaknjene, k ma vsak pravico do tega.sploh sem natrenirala pogled, da ne vidim tega, kar nimam za vidt. tko bezhno pogledam in ne gledam vec.Npr. se je ze zgodil, da sem po pomoti namest naslovnika jaz dobila kak OS (morda 2x da se je to zgodil) - sem sklepala, da zato, k je forum kej zatikal, pa je bila oznacena recimo oseba pred al pa za mano, pol pa ni zagrabl al kaj, nekak, oz. nekak preskocil, pa sem jaz nabasala na OS.no v momentu sem vsakic vidla da ni zame in me ni vec zanimal.sam fwd-ala.pa se zoprn sem se pocutla, k sem vedla, da un misl, da sem brala (in da se mu je zdel rpakticno nemogoce, da ne bi, ker nenazadnje sem morala ugotovit, da ni zame.. sam sej pravim: mam kar uch za to).Mi je pa to sicer ena od lastnosti, k so mi vsec pr seb."ne pocni drugemu, cesar ne bi zelel da bi on tebi" - mislim da je samo tko preprosto, da pravzaprav ne gre za kaksno plemenitost al pa kaj jaz vem.... Ja..poznam tole..enkrat si OS celo namesto mene dobila Bilo tisto bolj neznanje se mi zdi, nič ni forum štekal. pa itak nič takega ni bilo..tak, da komot si lahko prebrala.valjda bi kakšne vroče vsebine mi kdo ja v živo rekel:))upam vsaj no..Se pa spomnim, kaka panika ratala...ti oni ta rdeči sem nekak poslal... Ne..takole gre tole pri meni(saj vem ta telovadim zdaj že)..skrivnosti naj bojo, če nisem vpletena poleg jaz. Če se dogaja karkoli hočem, moram vedet. tako. Ni nujno da ukrepam - ker itak ne..In zaradi svojega tehtniškega marsa se še xkrat niti kregarim ne...svašta sposobna tolerirat..ko pa poči pa nema bog brata evo. mi ful slabo.Uradno včeraj zaključila z dijeto - ni bila 90.dnevna ampak 60.dnevna. Logiš, da pri obilju hrane skoraj nisem takšen karakter, da bom folk zraven gledala pa testenine žulila(oh)..in mi danes strahotno slabo še za povrh..bljak..jutri bom na postu, da se malo razstrupim. Hudič so te prometne..jaz tudi včasih s prstom znala na koga pokazat(kak je te lahko v naselju 60 vozil ) pol pa sama direkcijon pod kamion zapeljala...kak? so spraševali, kaj ga te nisi videla??? Ne videt..kamiona..nemogoče...pa ga res nisem...torej...nikoli ne veš kak kje in zakaj.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Marsič, Mich, tnx Mana, bolj težka bo tole, razen, če nimaš pisnega dokaza (računa) za soinvestiranje. Mrbit po vesti trkat, če jo še kaj ima Lah pa daš duška maščevalnosti najboljša je servirana hladno , ča maš pa še kej potrpežljivosti, pa prepusti Življenju x!x You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Cookie, lepo da si nazaj, pa ne ti men o kakšnem dežju za vikend v dalmaciji...sej če dobro premislim, dežne cunje za motor imam, sprehod po dežju je super, družba bo prava... v dobro člvoeštvu tud slabo vreme sprejmem danes spet luštn dan v službi... zdejle grem pa meditirat (me zanima kolk časa bom spala) Mana, si prijavljena na tem naslovu in koliko časa? če si več kot dve leti se vajina zveza šteje kot izvezakonska in je tretirana kot zakonska... sam ne vem če je isto ko ni otroka... prepričaj se, ker če je to to, potem te mora izplačat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Tole sem dobila po mejlu: 27. avgusta ob 00.30 poglejte v nebo. Planet Mars bo najbolj osvetljen na zvezdnem nebu. Velik bo približno tako kot polna luna (ščip bo sicer en dan kasneje - polna luna). To se bo torej zgodilo 27. avgusta točno pol ure po polnoči. Mars bo takrat oddaljen 34,65 milijonov milj od Zemlje. Ne zamudite tega prizora! Z golim očesom se bo zdelo kot da ima Zemlja dve luni!!! Naslednja priložnost za videti tak prizor se predvideva za 2287. leto. Zato podelite to informacijo z drugimi, ker najbrž nihče, kidanes živi, ne bo mogel tega prizora videti dvakrat :-) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 ja jst tud, žal sem takrat spala al pa se premetavala po postelji... ne vem točno, škoda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 če si več kot dve leti se vajina zveza šteje kot izvezakonska in je tretirana kot zakonska... sam ne vem če je isto ko ni otroka... prepričaj se, ker če je to to, potem te mora izplačat po dveh letih se premoženje šteje kot skupno (kot zakonska zveza), ne glede na to ali je zraven otrok ali ne Mana, veliko sreče How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Kok sm smotana, sem datume pomešala... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 sej sem jst tud tole zjutraj brala, pa rekla kul, bomo gledal ne.. pa še enkrat berem, pa ups, oči sokolove (asc devica),sej tole je blo danes no ja škoda da sem zamudila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 x:Dx No, še dobro, da si povedala, drugače bi ob pol enih zjutraj v pižami na vrtu gledala v nebo in ugotavljala, zakaj jaz tega ne vidim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 a misliš da danes ne bo nič vidno ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Mars? Ne vem, se ne spoznam Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 jst tud ne.. ampak če ni glih za Luno (tko kot jst), potem bi morala se videt kakšna pikica al pa kej a?ne sej danes sem itak pametna da mi ven gleda, grem končno nardit tist kar sem namenjena že eno uro... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 bohdej..... :o|o: evo...konchno sew vrnu iz "partyja".... blo megafenomenalno..... x:)x folka pa med 50 - 150..... :wOOt: v obeh dveh dnevih.... x:Dx ampak....dobr je blo pa vseen.... vsi smo se odpovedal honorarjem....tko de minus je mal manjshi.... she tuji DJ-i... ampak tolk dobrga kolkr sm pa iz tega vikenda pobral....ni vredn unga dnarja k bi ga lahkosama kulska pozitivashe sekregal se nismo.....na konc razen....no ja....jst sm se....na blagajni....za eno gesto za eno ribo....k je pa tko al tko ni blo....bemti ribe.... fotke pa jutr....grem spat zlomk.....tralala777 + 1 + nevemkolkjihshechte _ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 sej ne deb si kej domishlu.....ampak tole je zih zame.... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 itak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Heh, čist sem v marmelade padla letos bla čez vikend gor pri Tolminu na vikendu al kaj že je, sva pobirala sadje cel dan.. in mam zdaj ene 6 gajbic sliv za uporabit.. sem se že zmenla, da jutr vse domov odpeljem, da mi bo mami pomagala, ker itak cel dan ždi tam v kuhinji pa nič ne počne.. pa čist bla razočarana nad Idrci smo namreč šli na zaključek čipkarskega festivala na premiero filma (če boste šli tja v muzej gledat dokumentarc o čipki, mene poslušate ) in pol hotli valda na žlikrofe, ker sanjam o njih že odkar sva z unim Idrcem nehala hodit pa me ne vabjo več domov na kosilo In so v uni edini, najbolj znani gostilni povedal, da oni so pa ob 8h nehal strežt.. jao, turizem.. zaključek enomesečnega festivala, ful folka, koncert na trgu.. oni so pa ob 8h nehal.. ne morš verjet... pol smo rabl eno uro, da zvedl za še eno gostilno, se pripeljal tja in so ob 9h nehal kuhat... šli nazaj v LJ, blo tud na poti že vse zaprt in pristal na Vrhniki na dost brezveznem hamburgerju iz trafike.. bogi turisti, če tkole pomislim... Nič, šibam še delat zdajle, zadnjič pozabli en glas v risanki posnet, tko da me še ene pol ure dela čaka.. mačka šla že dvakrat iskat domov pa se prikaže zmer pol ure potem, ko grem.. očitno se odloču, da pride nazaj, ko bo pes šel na svoje mesto.. hja.. kaj čem.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 ok, Astra, da ne težim v temi, kdo koga pogreša... ma kje si mi ti????? Aliana, ko se služba konča se konča... kaj pa misliš? časi ko folk dela s srcem šele prihajajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Čer. Mater, kaki dnevi. Una nesreča, pa tist samomor, glihkar zvedla, da je eni znanki oče umrl, kr iz lepga, infarkt. Eh...kok se lajf nepričakovano zasuka, mi pa kr jamramo, pa ne znamo it naprej. To bl seb govorim, da se nov kdo not isku, pa krivga počutu. Čeprov, trenutno sm ok. Razn migrene, sam je kr ok, sm že tablet vzela. Pa še zdi se mi, da je pa zdej skor 3 tedne ni blo, kar je božansko, glede na to, da sm jo zadne 3 mesce vsak tedn mela. :xx!: Čez vikend grem najbrž na morje, za 2 dni. Ammm...sej niti nimam kej za povedat. Aja, včer bla na Šmarni po ene 3h mescih....jao, sopla, k ps. Aja, Mana, držim pesti zate, res. Cookie, welcome back. Mišelka, počas voz. Marsa, gud za fon. Ksenia, Klarus, privoščim morčita. Am, zdej sm pa mende vse ''podelala''. Ajaaaaaaa, Onix, sm si ubodla ene šuhe tm. 15 ojrotov. Sam, me je matral, k so črne že vse prodal, k so res najs, sam, zdej sm mogla pa neke rdeče roza kupt, ampak ajd, bom preživela. Fajn bodte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 hvala vam za pozitivne misli in dobre želje grem mal ležat, ker je lih noč, pa nimam druzga počet Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Čez vikend grem najbrž na morje, za 2 dni. jaz tudi - mogoče http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Ajaaaaaaa, Onix, sm si ubodla ene šuhe tm. 15 ojrotov. Sam, me je matral, k so črne že vse prodal, k so res najs, sam, zdej sm mogla pa neke rdeče roza kupt, ampak ajd, bom preživela. Redno čekiraj ponudbo pa boš imela celo (v obeh pomenih besede) izbiro po takih cenah Jaz ponavadi ponoči čekiram skoz šipo še dobro da je tako majhna štacuna da se vse vidi s ceste Sem si kar prenovil in povečal izbor obutve odkar sem jo odkril (štacuno) še malo pa bom kot Imelda Marcos pa še vedno sem zapravil manj kot če bi kupil en sam par Dr. Martens po regularni ceni Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 ok, zdej pa tut mene že firbec matra o KATERI štacuni (plejs + ime) je govora? Da gre za šuhe, sem menda dojela You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 morgen.... x:)x ucheri kr padu u postlo.... :o|o: she kompa nism ugasnu...ergo se tut odlogiru nism... zejle pa pochas kavica....unga pol litrchka.... pa mal brat kwa vam dogaja.... zlomk....tralala777 + 1 tradicionaln na vse une noske.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 kwa se je dobr uscal.... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts