aakhut 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 bohdej.... no....kr se nismo uspel na partyju skregat.....smoi se pa dons.... :xx!: pa she slogan za naslednga sm izumu:S FRENDI SE GA DA ZHURAT...NE PA DELATpa so mislili de je sarkazam... pa ni biubiu je cinizem.... x:Dx zlomk....tralala777 + 1 na vse nosove.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ojla,končno sem doma!!! 6 ur sem se vozila tja in nazaj (pa ne štejem Ljubljane vmes, kjer sem imela še opravke). Tolk folka, da verjet ne moraš. Pa še dež, so vsi presrani (tista presranost, ki ni več previdnost, ampak že škoduje). Skratka to čakanje in premikanje po en meter me je totalno izčrpalo Ne morem verjet.Vedno znova, ko grem v tiste kraje, pozabim kako v Šoštanju smrdi :xx!: Od katere tovarne je ta obupen vonj? Anyway, vse sem uspešno opravila, v Lj se zmenila s profesorico, na štajarskem pa tudi vse fajn Vedno bolj so jasne prednosti karavana (zame).... Zdaj pa sproščanje ob kakšnemu filmu oz. grem preučevat en fajn program o interior disegnu...baje je zakon... Lepo se mejte...v tem dežju...sej paše zdej k sm doma. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Vedno znova, ko grem v tiste kraje, pozabim kako v Šoštanju smrdi :xx!: Od katere tovarne je ta obupen vonj?tist ni nobena tovarna ampa termo elektrarna There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Aja ups, pojma nimam..sem mislila, da iz Gorenja, pa nisem vedla kaj točno bi lahko...Thanks...A se navad človek tega vonja? Meni je šlo res na bruhek... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 ne nisem iz gorenja..rojena v celju..živim v mb ma kokr je men znano se zgodi, da je tudi poleti večkrat problem z ozonom in smogom vonja se pa itak navadiš....razn kadar je pač povečana koncentracija There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ne, mislila sem, da iz tovarne Gorenje smrdi Samo tam v Šoštanju je pa tisti vonj...k niti besede ne najdem zanj..tak "jedek"...kaj jaz vem..res grozn..Pa sej grem tja tud pozim, pa je tud obupno...Samo se res ne spoznam na te kraje, samo skozi grem... Ma ja, Mysti, čist verjamem.Sej tud naprimer v Zeleni Jami je tista tovarna s krmili. :xx!: :xx!: Al pa JATA in eta tm v kamniku! Ful sem občutljiva na te vonje... sem vesela, da sem iz teh krajev Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ah k tebi bi šla tudi če bi smrdelo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Ne, mislila sem, da iz tovarne Gorenje smrdi Samo tam v Šoštanju je pa tisti vonj...k niti besede ne najdem zanj..tak "jedek"...kaj jaz vem..res grozn..Pa sej grem tja tud pozim, pa je tud obupno...Samo se res ne spoznam na te kraje, samo skozi grem...aja ne to je čarobnost TE šoštanj :xx!: There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Pri nas smrdi v Dražencih. Svinjska farma.Bogi, bogi ljudi tam ...meni že muka ko se mimo peljem. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 ahoj. po dolgem času.ravno prišla iz službe. oddala vse zadeve, ki sem jih morala. vrnila ključe. se poslovila od nekaterih, nisem bila zmožna, da bi se od vseh. pa zaželela uspeha in srečo tistim mojih dijakom, ki ravno delajo maturo.pa, čudno vse skupaj. res. žalostna sem. pogrešala bom to službo. v ponedeljek pa na zavod se prijavit. jupi. ne bi bilo slabo, če bi si sobo pospravla. mi knjige pa papirji ležijo povsod. samo, enostavno se mi ne da. sem si pa včeraj pospravla vsaj omaro, da mi cote ne ležijo povsod. grem gledat cene za letalske karte v london. šibam kmalu v london k najboljši prijateljici. lep dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 morgen.... :xx!: pod mano spet cela shtalababa spet deca pretepa.... pa razbijanje....bemti chefurje.... :xx!: jst pa spat ne morm..... lepo je moja stara mama rekla: ZHENSKA MOSHKEGA SAMO ENKRAT UDAR....DRUGICH JE ZHE OSLA...... x:Dx zlomk......tralala777 + 1 na vse one okonchine.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 grem gledat cene za letalske karte v london. šibam kmalu v london k najboljši prijateljici. lep dan Kdaj? Jst tud nameravam, samo najbrž šele oktobra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 morgen.... :xx!: pod mano spet cela shtalababa spet deca pretepa.... pa razbijanje....bemti chefurje.... :xx!: jst pa spat ne morm..... lepo je moja stara mama rekla: ZHENSKA MOSHKEGA SAMO ENKRAT UDAR....DRUGICH JE ZHE OSLA...... x:Dx zlomk......tralala777 + 1 na vse one okonchine.... deca pretepa? :xx!: kolk mi gre to na k. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 deca pretepa? :xx!: kolk mi gre to na k. ma ja.... :xx!: prou chakam, de jo s skero fentasi bomo vsi oddahnal.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Spet sama za vikend.. sem čarala une cmoke.. ampak dobesedno čarala.. neki nlp-ji so nastali namest krogel.. pa mal sem se crkljala.. olivc all over in piling s soljo nardila.. pa čez eno uno masažno ploščico, ki sem jo za r.d. dobila.. noro fajn dišim zdaj sama seb spravljam se fotke iz Romunije uredit.. pa kar nimam volje nekak.. sam itak se moram še do 23h zaposlit, pol je Twin Peaks.. me je prvi del presenetil, ene par prizorov blo prav fajn.. tko da se odločla, da bomo letos ob petkih doma motor bom posodla eni bejbi... en frend klical, če bi lahko.. težko, ampak.. mah sej bo vse kul.. itak je pa sam kup pleha.. ja valda.. gledala mal cene za lete v J Ameriko.. če bi šla iz J proti S, začela tam čist na dnu.. je enosmerna nekih 1400€.. pol sem ugotovila, da je varianta iz Los Angelesa proti dol pol cenejša.. pa še motor bom lažje tam kupila.. hja, sam še zmer treba pol od dol nazaj pridt... pa menda gresta Ewan McGregor pa frend njegov tud drug let isto turo.. x:px WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 aja...pozabuJUTRI MAM PRIVAT PARTY V RIBNICIFRANCETOVA JAMAche se ker(A) nima kam dat je toplo vabljn(A) x:px zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 ma ja.... :xx!: prou chakam, de jo s skero fentasi bomo vsi oddahnal.... x:Dx zlomk....tralalakdo bo koga s skero? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 kdo bo koga s skero? ON njo....upam zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 ON njo....upam zlomk....tralalaa tamau al kaj? asjejeeej ,spet bo kej zjutri za brat v slovenskih ....pa cel shtrudl neumnosti zravn... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 a tamau al kaj? asjejeeej ,spet bo kej zjutri za brat v slovenskih ....pa cel shtrudl neumnosti zravn... :wOOt: ....tamau?????poa modela je 2 X vech skupi od menebaba pa k pajk zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2007 () aloha!prisla dam okol 14h, sla ven ob 17h, v kitajsko restavracijo. bla povabljena. Dobila nov mobi! (*nc ne znam nastimat! )((ampak z vsemi vijavajami: paketki, navodilci itd. ...))prej s timom cist zivcn sim kartico menjala, komaj ubodla...zdej mi pa 1/2 cifer manjka.kaj nardis oz. kako, da preneses?a mors pretapkat? skratka, nc ne znam, morda sam oglasit se. bla na dolenjskem, blo lustn. nikakvo vreme (sam vsaj na sprehode me niso ganjal pol , brez slabe vesti not zhdel )..Kaksne mackice so ble na eko metiji!!!! dve TOOOOK lustni, da sme cist okol padla, dam bi vzela, obe!tocno taki, po mojem okusu!siva tigrcka.. tok njami lustna.... tok michkena glavcka..en me je clo kao mal ugriznil! modelcek! kok srckan...!! cist shizim!pol sem ga pod vratom pobozhala, nc se pustila motit, k grizli, in je glavchko stegnil tko gor, 'pomagal', da ga bozala po vratku. joj ce je pa kej nad nad nad prizor, so pa to mladi mucki! v kitajcu blo super, na konc kar dvojno dozo mandarininga zganja (se izkazal, da 'on the house')...eno so kao itak castil...pa mi je zapasal, da bi se... pa narrocim se eno rundo, dobiva se vecjo dozo... super dobr..hocm placat, prav, nc ni treba: "kam bi pa prisli, ce bi vse racunal!" nad! kkasen odnos! sem hotla se mal zabluzit okol, sam sem se kr za dam odlocla, k zlo mal spala obe noci...eno noc me je komar ganjal vso noc... vojno mela.ga UBIJEM!!!, krvav pouster cist!hocm umirjeno zaspat (pa smo ga!), pa spet zzzzziuzzzzzzzviiizzzzz...in se eden!in sem ob 8h zjutraj sele zaspala. (sam mu je govedarju ratal me picht, mam na rsed lica pik, rdechino ) zdej sem Kazuhikotu odgovorila, k me je ze par mailov cakal (nadnujno blo treba sekundno odgovort )...zdej pa horizontala...jesss!koncno dost dolga postla! je bla ena taka kratka al kaj... nisem mogla sploh nog do konca stegnit... pijem en snopcek iz tepk, eko kmetija... oh, nad, koncno tezko pricakovan en cash dobila, vrnila dvoje dolgov!!!! nad!v glavnem, lustn! zdej pa tv pa navodilca s sabo, da mal precekiram, kaj sploh mam (6111). Lep vikend! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 tole z mački blo dodano se mi je zdel, da je neki podaljšal se tekst joj, men bi tud pasal kitajc, že dolg nisem.. treba bratca povabit, zmer za to polovico potovanja obdelala pa mam že 80 fotk skup zbranih.. sej poskušam zreducirat, da se bo dal normalno gledat, sam ne greeee... ok, sam za v blog bo pa vseen treba še mal izbor nardit.. tam ene 15 fotk max.. kok je pa to težko, no grem gledat Twin P... nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2007 tole z mački blo dodano se mi je zdel, da je neki podaljšal se tekst sam sem vedla, k sem vidla da si ti komentirala, da bo nekaj okol mackov v komentarju.... aha!!! dobr da si povedala, sej res, thanx! twin peaks, jst tud gledat! aha, nisem bla ze par mescev v kitajcu... mi je ful pasal...shizim na kislo pekoco juho, tko da to sem morala itak....ni me zlo motl, k se ni smel kadit (presenetljivo), sam 3x sem sla ven na chik.. al clo sam 2x.. pa sploh ne zlo desperate... ampak pac... v kaksnem dezju al pa cem taksnem ze ne bi zunaj stala...ampak res kok super odnos! ob tem, da je tud hrana bla dobra! 15 fotk??to je premal!cimvec daj! aha kul, jaz tud gledat Tw.Pks... ajd! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 čisto nič ponosna na včerajšnji dan cel dan prebluzila...uspelo mi je le 15min orbitreka, pošta...zvečer sem spet zaružila...dost imam tega neprestanega pitja in potem neprestano iste debate :xx!: danes me mika, da bi šla malo na sončka...pa so vsi ful bizi...mogoče se celo spravim na rolarje ali pa z bajkom do frendice, novorojenčka pogledat vrt moram pomesti...sedaj bi pa pasala kakšna kavica kje v mestu...na sončku ko grem iz te hiše si NUJNO nabavim kakšno muco...bom končala s hranjenjem tujih mačk in si bom ubodla svojo...tisto na morju sem skoraj domov odpeljala, ker je bila breja in me je ful skrbelo kaj bo z njo, ko bom šla domov...sem ji naštimala škatlo, dala neko staro jopo not in me prav zanima, če je vse ok z njo x!x Rudija bom verjetno morala pustiti tu , ker nimam kam dati te gromozanske kletke...ful mi je hudo zaradi tega sama kletka ne bi bila ovira, problem je, ker na novem teritoriju vedno vse polula...in ne vem kako bi bilo to ostalim ušeč nič, še pol urce si dam, potem pa pod tuš, vrt pomest, mal skp bajto spravt...pol pa še ne vem Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 JAo, kaki problemi.. ugotavljam, da se ful ne počutim OK v tem flatu.. kadar je doma je še ok, ker je pač še en človek zraven in se porazgubi filing, ampak tkole, ko se pa sama zbudim.. se pa kr neki zbujam ponoči, pa pol ko vstanem je tak čuden filing v želodcu al pleksusu al kaj.. kot da bi ful tremo mela.. kr stiska.. sem si mojo muzko naštimala pa uno fotko od Dalija privlekla iz škatle in jo postavla v kuhinjo.. pa odprla vsa okna in luč not spustila..mah, saj se bom navadla.. MAl pospravim, pol se pa spravim do konca fotke zbrat pa eno knjigo bi še prebrala.. 15 premal? mah, fora je da se mi ne da vsake posebej pomanjševat in ugotavljat kolk jo moram stlačit, da bom čimveč fotk dobila gor.. pa itak sem mislila vse v en zapis stlačit, pol jih pa res ne gre tolk.. kompliciram WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts