Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

bohdej.... x:)x x:)x x:)x

tkole je tole:

tistole vabilo na privatko je resno

che se kdo al pa kera nima dons kam dat.....vebljeni v ribnco

dons party

pijacha bo tam....droge pa s sabo prneste

jutr pa ribnshki sejem ....z gobjimi polpeti...al pa medvedou golazh

oa she lushtn sonchek je.... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx tja k zmeri.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

aakut jst bi kr prshla ,pa mam obveznosti ...mislim love obveznosti ,no... :inocent: xrolleyesx

fajn se mej...

jst dans mal mackasta vstala,spila vcer 3-4 pire in je blo kr dost zhe.pismu nimam vec pivske kondicije...

zdej pocas v sluzhbi k seb prhajam :vio: .....jutr pa rafting -sluzhbeni...nam clo firma casti rafting po savi :eek: xDDx

mega ,a ne?pa piknik s sportnimi dejavnostmi....no,pa bomo vidli kolk bomo sportni ....

...po moje bo bolj sportno pitje kot kej druzga...

no,zelim vam vsem lep vikend lunchkoti x:)x x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Marsa!!! :wOOt: :wOOt: :wOOt: Nazaj si!!!!! xsuperx

A veš, ta 2 dni sem pa skos gledala, kje si, ko sem bila tukaj. Sploh ne vem zakaj si mi tolk manjkala x:o)x xredx xredx

Mana, kakšno živalico imaš ti to? A se ne bi raje pozanimala najprej, če bodo za to, preden se vdaš? :sori:

Vsekakor pa verjamem, da ti bo z voljo uspelo urediti tale lajf.

Jaz se je*em z nečem ze cel dan. Najhuj mi je to, ko dobim vse šlampasto narejeno, polovičarsko, pol računov je, pol ni, evidenca nikakva.. Pa sej mi je fajn, da sploh dobim, ampak se vid pri nekaterih zadevah, da imam premal izkušenj.

Zvečer bova z mamo najbrž gledali novo Marlenino oddajo x:px Ob črni čokoladi in refošku x:o)x (michelle=pjanček? ne ne ne ne) :OoO: xegox Mirno pač. Jutri pa končno mojga mal vidim...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zajca ima :sori:

Danes sem žleht. Če slučajno kaj komentiram tule na forumu in tole ničemu podobno. Bi blo bolje, da sem tiho, samo to pa skoraj ne morem bit.

Kaj naj rečem...daje me malo jezica..gospodič bojo šli na faks..ko sem jaz hotla it.. :vragec: :vragec: ok..ga nekaj častijo ampak... :vragec: :vragec: Zdajle nekak iščem varijante še zase..pa klinc ko same poslovne sekretarje vpisujejo :vragec: :vragec:

Sicer pa me včeraj totalno vrgla iz tira ena babnica - bili sta dve, ampak druga bila vsaj tiho - ki dala izjavo stoletja: da je naš Car hudoben pes, ker ima črn jezik. In cucki s črnim jezikom so hudobni. Tak.

Ko ugovarjam, da je to taka pasma - je junački odvrnila, da je pol to pač hudobna pasma. Evo..

kako res tisto, da je človeška neumnost brezmejna...

Spekla zunaj koruza včeraj - našle s tavelko še čisto mlečno v eni močvari. Sicer lovci posadili tisto za divje svinje, pa ni panike..nismo haklik x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zajca ima :sori:

Danes sem žleht. Če slučajno kaj komentiram tule na forumu in tole ničemu podobno. Bi blo bolje, da sem tiho, samo to pa skoraj ne morem bit.

Kaj naj rečem...daje me malo jezica..gospodič bojo šli na faks..ko sem jaz hotla it.. :vragec: :vragec: ok..ga nekaj častijo ampak... :vragec: :vragec: Zdajle nekak iščem varijante še zase..pa klinc ko same poslovne sekretarje vpisujejo :vragec: :vragec:

Sicer pa me včeraj totalno vrgla iz tira ena babnica - bili sta dve, ampak druga bila vsaj tiho - ki dala izjavo stoletja: da je naš Car hudoben pes, ker ima črn jezik. In cucki s črnim jezikom so hudobni. Tak.

Ko ugovarjam, da je to taka pasma - je junački odvrnila, da je pol to pač hudobna pasma. Evo..

kako res tisto, da je človeška neumnost brezmejna...

Spekla zunaj koruza včeraj - našle s tavelko še čisto mlečno v eni močvari. Sicer lovci posadili tisto za divje svinje, pa ni panike..nismo haklik x;)x

nataly, smo se včeraj vozili po vaših koncih...sva s taščo ugotovili, da ste ženske mnogo bolj pridne: urejena dvorišča in lepe rože na oknih in okolici :palec:

Naša koruza je še vsa "mlečno zrela"...in upamo, da prifuramo vsaj do voščene zrelosti xrolleyesx ......kako pa jo spečeš?

:2src: Pol se nisi mimo mene vozila :2src: ker s severne strani - ob cesti torej - še vedno gradbišče. In nič rož na oknih...bo tole nekak moralo drugo leto se popravit baje..ampak z drugih strani pa je že fino pri nas..sicer pa je res tole - v Halozah je ogromno vdov..ve kdo zakaj? x8Dx

Koruzo sem spekla zunaj. Naredila kurišče, deca privlekli iz šume bukove šibe in nataknila gor koruzo in ajd ob tabornem ognju :2src:

Jaz prav uživam v takih zadevščinah..tudi ob peki kostanja ali krompirja v žerjavici..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:2src: Pol se nisi mimo mene vozila :2src: ker s severne strani - ob cesti torej - še vedno gradbišče. In nič rož na oknih...bo tole nekak moralo drugo leto se popravit baje..ampak z drugih strani pa je že fino pri nas..sicer pa je res tole - v Halozah je ogromno vdov..ve kdo zakaj? x8Dx

Koruzo sem spekla zunaj. Naredila kurišče, deca privlekli iz šume bukove šibe in nataknila gor koruzo in ajd ob tabornem ognju :2src:

Jaz prav uživam v takih zadevščinah..tudi ob peki kostanja ali krompirja v žerjavici..

Vem!....zato, ker ste "od hudiča babnce" :palec: .....ves ženski svet, ki se je preselil v naše konce je res priden......predvidevam, da na vseh področjih :vragec:

Bok x:o)x Hih, moj sobotni nakup je pa kar potrajal dans, vse do zdaj. :inocent: V šetnji po trgovini tko na konc učke zaznam znano lnf faco, pa si rečem, eh, saj ni in pičim dalje, pa me le na srečo pocuka za rokav.......no, in tko, srečal 2 lunatka, zaključili na piru in čveku, zdej pa čist že zlakotnili in zviznli kuhat domov. Fajn blo, zdej pa grem kuhat, lačeeeeen.......sicer bi moška to lakoto znala hiter še s kakim pirom dvema rešt hehe x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
Bok x:o)x Hih, moj sobotni nakup je pa kar potrajal dans, vse od zdaj. :inocent: V šetnji po trgovini tko na konc učke zaznam znano lnf faco, pa si rečem, eh, saj ni in pičim dalje, pa me le na srečo pocuka za rokav.......no, in tko, srečal 2 lunatka, zaključili na piru in čveku, zdej pa čist že zlakotnili in zviznli kuhat domov. Fajn blo, zdej pa grem kuhat, lačeeeeen.......sicer bi moška to lakoto znala hiter še s kakim pirom dvema rešt hehe x:o)x

neverjetno. x:Dx

heheh. pa kaj dobrega skuhaj.

jaz sem tudi že nekaj dala pod zob. sem mislila, da me bo kar popadla agresivnost od same lakote. x:Dx pir to samo še sproži. :vragec: x:Dx x:o)x

ooo,mikec ...kak si kaj?

ja kdaj bos pa mene pelu na pir? :inocent: x8Dx

V MB....kdaj ti srčk poželi :palec: x;)x

neverjetno. x:Dx

heheh. pa kaj dobrega skuhaj.

jaz sem tudi že nekaj dala pod zob. sem mislila, da me bo kar popadla agresivnost od same lakote. x:Dx pir to samo še sproži. :vragec: x:Dx x:o)x

x:o)x x;)x ...čevapčiče sn si speku x:px Sit. x^x Ah, ni blo blema, 2 tipa bi pa že obvladala tvojo agresivnost, pa kamkoli ti bi že udarla :vragec: x:Dx

K. Čapek

blog

mah, mejhne fotke so.. sam ko mi je tolk nepregledno, da bi dajala vsak dan pod novo objavo, že tole, ko bodo vsaj tri prišle, mi je preveč..

PA ne da se mi več. grem spat počas.. jutr delam, bo treba vstat zjutri..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
blog

mah, mejhne fotke so.. sam ko mi je tolk nepregledno, da bi dajala vsak dan pod novo objavo, že tole, ko bodo vsaj tri prišle, mi je preveč..

PA ne da se mi več. grem spat počas.. jutr delam, bo treba vstat zjutri..

Super potopis :palec: , kdaj bo nadaljevanje? Oni kavč za šankom bi pa tudi meni pasal x;)x , a tvoj skavt je tudi Stane :8):

Rudija bom verjetno morala pustiti tu xrolleyesx , ker nimam kam dati te gromozanske kletke...ful mi je hudo zaradi tega :cry:

:sori: jasno da ti je hudo...

bos pa mucka ubodla! xokx

JAo, kaki problemi.. ugotavljam, da se ful ne počutim OK v tem flatu..

morda se mors mal navadit sam...

al pa ubodta kaksno spremembo, morda je postla na cudnem mestu al kaj tacga... xcrossfingx

jutr pa ribnshki sejem ....z gobjimi polpeti...al pa medvedou golazh

upam da max uzivas! xcheersx

.....jutr pa rafting -sluzhbeni...nam clo firma casti rafting po savi

xokx upam da max uzivas!

Marsa!!! :wOOt: :wOOt: :wOOt: Nazaj si!!!!! xsuperx

A veš, ta 2 dni sem pa skos gledala, kje si, ko sem bila tukaj. Sploh ne vem zakaj si mi tolk manjkala x:o)x xredx xredx

x:Ix pih!

jaz pa gledala, od kdaj je tole... a mam kar ene stare strani odprte - k sej nisem nc manjkala. x:o)x

dva dni.

Lepo! :kiss:

...daje me malo jezica..gospodič bojo šli na faks..

ja no Nat, tedaj ni bil dober cajt zate za takle, ocitno, zdej pa je dober cajt zanj za takle, ocitno.

sej ne ves, kaj se bo.

pa k bo kej tacga, si bos mirne duse lohk prvoscla in bo to direkt zate in pravi cajt in vse...

pa se naprej bos metala da on pa lohk pa to in bo vse smooth - k tedaj pa tega nis mogla. x;)x :vragec:

Vem!....zato, ker ste "od hudiča babnce"

xDDx xyesx

Bok x:o)x Hih, moj sobotni nakup je pa kar potrajal dans, vse do zdaj. :inocent: V šetnji po trgovini tko na konc učke zaznam znano lnf faco, pa si rečem, eh, saj ni in pičim dalje, pa me le na srečo pocuka za rokav.......no, in tko, srečal 2 lunatka, zaključili na piru in čveku, zdej pa čist že zlakotnili in zviznli kuhat domov. Fajn blo, zdej pa grem kuhat, lačeeeeen.......sicer bi moška to lakoto znala hiter še s kakim pirom dvema rešt hehe x:o)x

O Mick! :palec:

O fajn takile spontani cvekci, srecanjca... xcheersx

21.9.2007 LN PARTY V PORTOROŽU

OK.

Udelezba obvezna, al kako ze... x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če boš ti zapovedala, bo x;)x

xDDx sam ce bom jaz zapovedala, pol morm bit tam, morm bit dober zgled. x;)x

*

prejle posljem frendi sms, me je kr picilo, k sta sla nekam.. pa da srecno pot in nej se mata lepo.

Pa mi nazaj pise da neverjetno!! da sta glih na poti in sta se glih o men in "moji telepatiji" pogovarjala, ko je moj sms priletel in da frend ni mogel verjet, kok da res dela. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O Mick! :palec:

O fajn takile spontani cvekci, srecanjca... xcheersx

Ja. :palec: Sicer že ene 4 leta čakam, da se bom nekje v LJ spontano v Marso zaletu.... x:o)x x;)x xDDx

K. Čapek

xDDx to je mogoc mal tezko v zadnjem cajtu.... x:o)x

k ni glih dost izbire, kje vse lohk name naletis. x:Dx x;)x

ampak ce me pa nous hotu srecat, me bos pa zihr. x:px x:o)x x;)x

Picasso

Guest sstane
Ja. :palec: Sicer že ene 4 leta čakam, da se bom nekje v LJ spontano v Marso zaletu.... x:o)x x;)x xDDx

Ti se nič nena vun vlači, marš na party x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...