Guest mačona 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 ...čevapčiče sn si speku Sit. Ah, ni blo blema, 2 tipa bi pa že obvladala tvojo agresivnost, pa kamkoli ti bi že udarla jaz sem pa na mizo dobila rižoto s puranom in zelenjavco. pol pa snedla še sladoled in lubenico. lepo meni.hihih ... je dovolj eden. te bom pa v buščija enkrat, če me boš pikal v mojega buščija. ker sem alergična na take dotike, ko te nekdo dreza. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2007 Avtor Prijavi Deli 2. september 2007 ko te nekdo dreza. luna/venera v ovnu (ev. sonce, mars) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 jaz sem pa na mizo dobila rižoto s puranom in zelenjavco. pol pa snedla še sladoled in lubenico. lepo meni.hihih ... je dovolj eden. te bom pa v buščija enkrat, če me boš pikal v mojega buščija. ker sem alergična na take dotike, ko te nekdo dreza. Razvajenost babja Mel sladoled kaj po lepinjah okus? Nič drezal, sam pikal Matr, sorry, to sn tolk intenzivno počel, da si res morala fejst trpet..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 hehehe ... ne, po čevapih je mel okus. kakšna babja razvajenost. saj ne čakam zmeraj, da bom kaj dobila na mizo mizo .. tudi jaz kuham. najraje v dvoje. in tudi pojem v dvoje. čeprav ta vikend sem bila bolj lena. te se ti pa naslednjič pustim ... pikati do neskončnosti ... tebi in še komu ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 drugi del ni šlo na krajše lubija še ni, z morja se vozi, upam da je ok.. Kul dan bil.. delala dopoldne, pol neki vlagala hruške, se konkretno ukvarjala s Tristanom (posledica so totalno spraskane roke) in drugi del bloga spisala.. Jutr moram nujno najdt šiviljo, odpovedat job za soboto, ker ma bratranc birmo in jaz čist pozabla, napisat poročilo, pa lahk bi se kaj učila.. Zdaj mam pa dost, grem pod dekco Aja, Stane: moj ni Stane, od sopotnice je WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 drugi delAja, Stane: moj ni Stane, od sopotnice je Vseeno, okus za umetnost ima dober Koliko delov še bo Mi vrtiš film izpred deset, petnajst let nazaj, ko sem se sam klatil, sicer z avtom, po Ukrajini, Belorusiji, Rusiji, Litvi.. sovjetski sajuz-bivši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 mislim, da sem na polovici WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Pridne ženske a enja saj so kje drugje tudi..ampak hvala. Pa hvala Marsa tebi na treznem razmišljanju. Očitno res ni pravi čas, kaj bi silili nekaj..vem ja..ko bo..bo.Če ne pa nič narobe v osnovi. Bila danes pri nas soseda(v halozah smo vsi sosedi, pa magari z desetega brega), no tale par bajt vstran, ji poštar odnesel našo položnico. Po pomoti nekak njihova številka gor napisana. Klepetamo nekaj..razglablja o tožbah, ki jih ima v igri - celo po TV babnica govorila, pa verjetno še bo...nekaj okoli denacionalizacije, pa o napakah, ki so se zgodile, pa o tožbi z našo sosedo -to sem pa ziher omenjala..Skratka - potem ji zazvoni mobi in babnica se pogovarja po francosko..ok..en tuj jezik..si mislim...potem v drugem pogovoru portugalsko in pove še potem, da aktivno govori še nemško ter pasivno italijansko..Okoli bi padla... in s končano osnovno šolo. Da so ji jeziki vedno ležali in se učila in učila SAMA. ok..v Luxemburgu živela in si odprla potem vsa vrata v svet..Samo za pohvalit res. In sanjala čudno - da rodila nekak dojenčka in ga hotla dojit..samo se ni vedelo točno kakšnega spola je dojenček -ker imel kar obojno..na sramnih ustnicah nekak še lulčeka(ki non stop stal..) noro.. In čez dan preselili spalnico..na stalno mesto. Oz. posteljo in komodo. Omare ostale še dole..totalen vzrok baje bil ker sem še jaz pričela pokašljevat v spanju - na tleh je itison tule dol..gori pa parket..špar program še kar traja pri nas Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 ojla vsi! prav nič vas (še) nisem brala. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 ja tkole je blo:v sob sem šla na štajersko mal obiskat pesjanko, pa seveda očeta&Co. z vlakom; pop. me je prišu iskat z motorjem, nakar se je uscalo dobro, smo mal vedrili in nazaj prišla skoraj suha Pesota je skor kap od veselja, k me je zagledala, me sploh ni spustila z oči, pa kr neky cajta sm jo morala v naročju prenašat v ned sva šla z motorjem v Preluko (nekje med Rijeko in Opatijo - srfaški plejs), zgolj na oglede in kopanje. Voda je folka glihprav, pa še vroče je blo (ne tko k v LJ k je že jesen ) Nazaj grede sva se ustavla v piceriji&gostilni Mrlačnik (Brezovica), jedla noro dobre črne sipine rezance z gamberi in mascarponejem (cene dokaj normalne, okoliš zelo najs, postrežba običajna) pa orehove palačinke (k jih na licu mesta dejansko spečejo, ne neke mikrovalovsko pogrete). Pozno zvečer dobla nazaj pesjanko, bliža se mraz, jesen je tu, ona pa ne prenaša mraza najbolj jst pa megle ne...in rabm svojega psihoterapevta met pr seb mel je bla žalostna, kr ni hotla it z mano, pa cvilila je za očetom, sam je bla na vrvici pa ni mogla nič druzga kt gazdarico ubogat. Počitnic je konec in ima, da je nazaj. Če dans pop ne bo (še) deževalo, grem mal s kolesom naokrog, psa pa v košarco zrawn pa druge brikete ji morm nabavt, teh (vegi) sploh noče več jest, je čist shujšana, rajši ne je, kt da bi te brikete jedla (pa ne vem, kako bo z njeno alergijo). Bom probala kake vzorčke pr vetštacuni sfehtat. Zvečer me pa čaka maratonsko likanje matr jst pa znam uživat :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 midva pa še 5 oseb pa z motorji v petek popoldne na Pag... najina Hondica ni za sunke burje, ampak preživeli, čeprav se kar precej časa vozili, pri Reki ni šlo nikamor... bil enkraten vikend, če ne bi bilo burje, druščina navdušena nad gostoljubnostjo naših prijateljev, dogovor padel, da se še vrnemo, no ja midva itak v soboto smo se celo kopal, našli plažo, kjer burja ni motila... morje hladno, kar prehitro je minilo teh nekaj dni. Včeraj sicer plačali kar precejšnjo vsoto za kosilo, vendar pa je bila miza polna školjk, škampov, lignjev... celo nekaj smo pustili (ni dobro na motor polnih želodčkov), za naslednjič spremenili koncept, že prvi večer pade ta večerja. Ja če ne bi bilo burje bi bil čaroben vikend... pa še tuhtat nisem imela časa o določenih zadevah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Čau Danes je pa tak super dan. Sicer sem spala zelo malo (ful mi je bilo mrzlo, sem hotela že centralno vključit, pa se mi ni dal), ampak sem vsaj prej vstala, naredila že ogromno... Včeraj sem bila na Šuštarski nedelji Prvič v življenju. Matr je to folka pa stojnic. Folk in polne vreče povštrov, odej, čevljev, oblek in sira Samo jaz nisem kupila nič. Ene škafe sem si ogledovala pri Ribničanih (mi je všeč ta roba), ampak itak...kam čem to dat Ostanek dneva sem preživela z lubijem in družbo, kar je bilo pa tudi super Ksenia Kje se ti kopaš na Pagu? Koliko motoristov imamo tukaj Lep začetek tedna!Aja pa šolarjem se je začelo mučenje...revčki Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 joj, ne omenjaj burje je moj čist nor nanjo zarad surfanja pol ste mel žur You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Kaj je to zdej, bajkerski forum? Jaz sem pa eni punci posodla motor čez vikend, dobila poln tank nazaj in škatlo piškotov Zebe me WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 21.9.2007 LN PARTY V PORTOROŽUaja?uf spet party....danes se komi vlecem naprej od vcerajsnjega piknika ob savi.rafting bil ,pa bitka z drugimi colni,metanje v vodo ,spricanje z vesli pol pa se tri ure odbojke na pesku pol pa se par pirov ,pa medice....dans sem scist fertik tle v sluzhbi,matr roke mam cist plave od zoge,hrbet boli k svinja ,noge ,da ne govorim...pol pa she menstra. tezka bo danes.komi cakam konc sluzbe,da si nardim eno fajn kopel ,pol pa spat vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Hojla. Preživet in doživet zelo zanimiv vikend.V soboto zgodaj zjutraj naredila svoj prvi "pravi" intervju z zelo pomembno in zanimivo osebo.Sedela sva ob jutranji kavi, ki jo je skuhal moj intervjuvanec kar sam in klepetala tako sproščeno, kot da se poznava že 100 let.Zanimivo Ves čas sem pogledovala na diktafon, da slučajno kaka podrobnost ne izveni v prazno.Presneto, pa ne da bom na zrela leta počela točno tisto, kar sem si od nekdaj močno želela. Morda res ....in kaj vse človek ne sliši , vidi in doživi. Včeraj bi se morala začet učit. In se tudi sem...začela...zgodaj zjutraj...vendar po zajtrku z mojim ugotovim, da bi bilo veliko bolje sesti na bike in odfčat boljemu životu nasproti...en izpit bom že preživela, če mi ga be uspe v prvo, a ne? Sva odbrzela če Pavličevo sedlo proti Rogli, oblezal vse stranske poti in se nadihala svežega zraka. Na Rogli sem opazovala ljudi in lene in zleknjene krave na paši. Kolk sem se jim nasmejala, ko pogledajo s tako lenim izrazom v očeh....sem se pa ob vožnji na in iz Rogle spomnila na en prekrasen dogodek in se smejala sama sebi in svoji drznosti ali pa nebrzdanosti kaj te vem....kaj me je pičilo takrat ?Vraga, še kako dobro vem ..... No zvečer sem vsa prijetno utrujena pretipkala intervju in ga poslala urednici...zjutraj na GSM sporočilo: Ej, genialka si.Mi je prav polepšala dan. Tak, danes sem se razpisala. Sicer sem vse tole hotela napisat v Blog. pa raje podelima tudi z Vami. Bejbe.....res smo same bikerice...saj veste....zadržujemo maldost kolkor se da. Mejte se. PS: Ksenia, sam da si doma. Sem mislila nate in na to kako uživaš v meni preljubem Pagu.Če bo vse po sreči 15.9. grem dol ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 O, fajn, spet nov nick stare osebe. Eni majo pa res cajt. Te res mine včasih. :xx!: Hotla vse samo lepo pozdravit, še posebi Ksenio, leo. Drgač pa...bla en dan na morju, kjer sm v 24 urah fasala 30 komarjih pikov. Nenormalno!!!! Ampak, ajd, bomo preživel...sam, praskam se skoz, k da bi mela bolhe. Drgač pa nč tazga. Čakam, da bo ura 4, da grem dam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Behy pa ima ju3 prakso na urologiji Oh, sreča se je spet na Behyja spomnla Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 popravljen 2. del tretji del konec uf.. drugič se moram resno spomnit in vzet dnevnik s sabo in sproti pisat, tkole en mesec po tem.. je kriza. laaaaačnaaaaaa x:Dx WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 bohdej..... x:)x vikend nadskrajno utrudljiv.... :att: dons se zacheu nadskrajno utrudljiv teden.... ampak...bemu de se ne dam... zlomk....tralala777 + 1 X vsi -ki k so v zaostanku na vse one 3 noske.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 popravljen 2. del tretji del konec uf.. drugič se moram resno spomnit in vzet dnevnik s sabo in sproti pisat, tkole en mesec po tem.. je kriza. laaaaačnaaaaaa x:Dx Sploh ne drži, po določenem času imaš vtise bolj urejene in v spominu ti ostanejo lepša doživetja, ostalo pa pozabiš. Tudi bere se lepše tak potopis, kot pa oni zjamran, vsakodnevni. Kar prečeši ga še enkrat in uredi in če imaš fotke še v originalu, nepomanjšane, lahko tak potopis ponudiš kakšni turistični agenciji. Če pa ne, ga pa daš v pdf iternetno knjigo in ga prodajaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Sploh ne drži, po določenem času imaš vtise bolj urejene in v spominu ti ostanejo lepša doživetja, ostalo pa pozabiš. Tudi bere se lepše tak potopis, kot pa oni zjamran, vsakodnevni. Kar prečeši ga še enkrat in uredi in če imaš fotke še v originalu, nepomanjšane, lahko tak potopis ponudiš kakšni turistični agenciji. Če pa ne, ga pa daš v pdf iternetno knjigo in ga prodajaš Stane biznismen Mam fotke, sem se ravno menila s fantom prejle, da jih bo dal na server in bom linke naredila, tako da bodo tud na blogu mal boljše kvalitete.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Aliana, super potopis tole pa ogromno doživetij a sta bila mogoče na tem potovanju skupi z Volkom in njegovo se mi zdi, da bi lahko bil Volk na tisti slikci z osličkom če boš zrihtala, da bojo fotke večje, pa sploh super How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Volkec bil, ja WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Jutro Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts