Nordika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Šele 2x sem plezala. Spomladi na morju so me kar postavili v stenco ... kaj sem pa hotela In ugotovila, da to sem jaz. Itak je že od malega vsaka skalca moja, zdaj pa grem lahko se privezana navpično lesti. Sreeeečaaaaa .... Upam, da bo kmalu lepo vreme, da grem plezalke na rimski zid sprobat. plezanje je poleg padalstva edini šport kjer lahko spraznim misli Kako paše, ko nimaš časa mislit na nič drugega in te tudi nič ne zanima kot kam boš v naslednjih 5 sekundah dal nogo in kam se maš še za prijet Res je the best Sama se že 2 leti spravljam v tečaj in sem tudi že bila na predavanjih, samo me je potem nekaj pičli in sem nehala - I was in a bad place Potem mi je pa uletelo padalstvo in njisem hotla nekaj na pol, tako da letos v jeseni spet-zares štartam. Jajo, jajo sam tele plezalke mislim, da bom mogla kupit še ene, ker v telih mi živeti ni zdej treniram noge in zvečer gledam tv v njih in mi je muka :xx!: Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Hey, sm še vsa zalimana, pa nism brala, sm sam od Ksenie post vidla, k je tazadn in sam pravm...TO, BEJBA!!!! Sicer sm vam pa pršla pokazat mojo novo barvo, ki je sicer v resnici velik bl oranžna, na sliki ful bl na rdečo potegne, ampak klinc, tolk, da vidte.... lušna, lušna... bla na morju, se prov fajn kopala, mal me je zapajsal, skratka, FAJN je blo http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 plezanje je poleg padalstva edini šport kjer lahko spraznim misli Kako paše, ko nimaš časa mislit na nič drugega in te tudi nič ne zanima kot kam boš v naslednjih 5 sekundah dal nogo in kam se maš še za prijet Res je the best Enako. Najboljša meditacija do zdaj. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ...Sicer sm vam pa pršla pokazat mojo novo barvo, ki je sicer v resnici velik bl oranžna, na sliki ful bl na rdečo potegne, ampak klinc, tolk, da vidte.... WOW, ful dobro, pa fuuul ti paše pa nism vedla, da si se tok pošišala, sm skos mislila, da maš daljše lase ...NADsrečna, ker sem svoje prve plezalne čevlje kupila in to še 35% skonto! Jao, pa ne naglas, bo Aliana slišala, pa bo kažin no, lah ma pa motivacijo za razvijanje barantalske žilice Žal tudi prijetna presenečenja prinašajo s seboj, sicer ne veliko, a vseeno jih. tudi kakšno negativno kontraindikacijo ..Joj Onix, mam filing, da si mal mazohistične sorte no, kaj pa jst vem bom rajš tih *zanimiv... dons tud jaz bla nekam zalostna in cudna.... pol me pa mama klice, pa sem bla skor osorna in kar mal zivcna (k sem neko bedarijo po forumu pisala, kot nadnajbolj pomembno, sam ko kaj delam, se pac bolj ali manj skoncentriram)... namest da bi se tistih 5 minut ji s srcem posvetila. ...Ja, tut mene je včer neky v to smer morilo, bla zadirčna, osorna, tečna, neprebavljiva (celo sebi ), pa tut urezala sm se svinjsko na sob. pikniku (pa ne LNF) z enim fejst topim nožkom, skor so mel pol rižoto namest golaža, ampak hvalamamiinoči za dobre gene za trombocite in mam zdej sam še flajšter na L palcu aja, pršu iz Barcelone, dobla sexy majčko in sm gut You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Joj Onix, mam filing, da si mal mazohistične sorte no, kaj pa jst vem bom rajš tih Mal sado, mal mazo Ampak, ker sem dvojček lahko obe polovici kar na sebi sproščam In svet odrešim mojega pametovanja in svetovanja Na živce mi gre tole obdobje Dvojčkov :xx!: EMŠO mi mori 100/uro, vsemu in vsakomur se lahko izognem ali pobegnem, sebi in svojim letom mi pa nikoli ne bo ratalo Jih pa zato enostavno ignoriram in, občasno tudi , kar zanikam Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Mal sado, mal mazo Ampak, ker sem dvojček lahko obe polovici kar na sebi sproščam In svet odrešim mojega pametovanja in svetovanja Na živce mi gre tole obdobje Dvojčkov :xx!: EMŠO mi mori 100/uro, vsemu in vsakomur se lahko izognem ali pobegnem, sebi in svojim letom mi pa nikoli ne bo ratalo Jih pa zato enostavno ignoriram in, občasno tudi , kar zanikam a nimaš ti luno al ka že v raku :xx!: ne ga srat, klinc pa leta fajn djed si, sam to šteje.....mamo pa vsi tko..malo gore, malo dole na konc je pa zmeri tko da je prov sm še ene hlače najdla k so mi prov mal sm si gumb prestavla pa je....ma kj sm fejst včer se potepala cel dan, kolkr se 'pa nism sm pa obiske mela....tko da sm se družbeno udejstvovala in to fejst zadnje dni zdej pa mir encajt no, dons grem še do naših, ma tamali bratec rojstn dan, morm it mal pogledat če bo torta mater, se mi zdi da me že pa kr cajt hakla......ful stvari še morm nabavt, pa ne vem kdaj se boma zdej spravla v šoping....one drobnarije predvsem, k jih rabiš za dete tolk meša skoz in miga, mi bo najbrž kr dohcajt pol po tem ah ja.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 a nimaš ti luno al ka že v raku :xx!: ne ga srat, klinc pa leta fajn djed si, sam to šteje.....mamo pa vsi tko..malo gore, malo dole na konc je pa zmeri tko da je prov Jaz mam kar konkreten horoRskop Sonce v Dvojčkih, asc. v Raku in Luno v Devici pravo čudo da sploh sam s seboj zdržim Od hedonističnega jebivetra preko družinskega sentimentalneža do zadrtega konzervativneža se presprehajam vsak dan V bistvu se še dobro držim glede na razmere Mal me trga grem še malo nadlegovat tako zadovoljno leži in drema na kavču, da enostavno MORAM zmotiti njen mir in stanje iz zadovoljnega spremeniti v zadovoljeno Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ja, sej se voha feromone, po lufti You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ja, sej se voha feromone, po lufti Še oblake (vsaj nad Šiško) je kar razpihalo, ko sem se stisnil k in zdaj bova kavico lahko pila na vrtu Pa naj kdo reče, da se ne potrudim narediti lep dan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Od hedonističnega jebivetra preko družinskega sentimentalneža do zadrtega konzervativneža se presprehajam vsak dan tole si pa dobro ubesedil pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 morgen.... x:)x pishuka....me zhe kr en cajt ni blo kle... za mano chist blesau teden... :xx!: zej mam pa tri dni cajta de se sestavim... pol pa dalje.....v nove zmage... x!x zlomk....tralala777 X vsi zaostali na oba noska... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 vkradli tretji bicikl ja budalo na policijo nimajo cajta. ker iščejo padalca dol padu pa ne vejo ne ki, ne kam.....zaj si pa ti misli, revež gor pod kako smreko v totem nalivi tak da naj še meni kdo reče da si vsak sam prmisli vse, ga kuj nekam ruknem.... tak da niti nisn v skladu z astronapovedjo, se ga grem vlit zaj, dosti mi je totega zdraviga živleja pa pozitivnih misli tak se ga bom vlila, tak ko zaj toti dež dol teče....po grli nizdol da te pol vsaj veš, zakaj te glava boli pa želodec pa vse okončine.... mijauwwwwwwwwwww ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 bo treba kak opozit/forum narestrecimo:MESECHEVI NEGATIVCIpozitivke so sam za fukat dobre zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 sam tebe je še manjkal za lahko noč....pripovedujmo si pravljice v stilu "Še pomnite tovariši, kaj ste nam obljubljali...... " ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 sam tebe je še manjkal za lahko noč....pripovedujmo si pravljice v stilu "Še pomnite tovariši, kaj ste nam obljubljali...... " za tovarishe :xx!: je pa mick-eni bl merodajen zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 kaj si zaj sitn.... lepo direkt povej, da si s takimi s starinami neja rok mažeš kaj zaj mickenga v drek tišiš...itak ded že tauha not ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 hec ja ...res je dobra eh vijiš to je sam zato, ker mamo vse na posodo v totem živleji prej al slej si vse sposodijo ma ja brez veze, ona infuzija direkt v žilo mi je že prijela, svet že rožnat postaja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Hej. Da se še kle pofočkam. Hvala vsem za pohvalo nove barve....je blo u iber dobro sprejeto, vsi se me kr ne morjo nagledat, še posebi sama. Drgač je bil pa na polno naspidiran dan. Jutr bom pa neki odgovornega nardila....butast mi je, da sm v eni situaciji, kjer sm se edina postavla zase in bom s tem najbrž nardila veliko uslugo ostalim, ki so hinavski pezdeti, jaz pa ne bom ''žela sadov''. Eh, nimaš kej. Lekcija. Lia, bog ti daje nasvet...kupi si avto. Upam, da si ok. Zdej pa dežek pada in bom balkon odprla in zaspala ob zvoku škrebljanja. Noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 vse šlo po planu, fajn dan pozabljam, da velja rek daleč od oči, daleč od srca.. škoda, ker nisem tip človeka, ki bi se vsak teden enkrat vabila na kavice in se ponujala.. po moje je tko - maš mojo cifro, če me rabiš, veš kje sem... sam ni tko.. danes ugotovila.. če bodo držal obljubo, začnem spet risanke delat.. jeba... križ me boli.. od zadnjič, ko sva malala in dvigovala vse živo, me vsake tolko kar zagrabi.. jutr bo kriza, ker moram 12 ur stat upam, da ne bo tole zdaj trajno pa da neha.. kaj že.. branim se sprememb v lajfu? ne bi vedla.. motor šel skoz tehničnega, dost pocen zavarovanje dobila.. se povabla domov na kosilo, še postrigla očita.. večerjo čaram, bučke in šampinjončke polnjene. pa mal se moram še učit.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 hmm ta teden imam dolgo pričakovani dopust,zunaj pa trenutno tko dež pada, da ga nosi kr postrani,bliskanje in grmenje na višku,by by kopanje in martinčkanje na sončku, :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 hec ja ...res je dobra eh vijiš to je sam zato, ker mamo vse na posodo v totem živleji prej al slej si vse sposodijo ma ja brez veze, ona infuzija direkt v žilo mi je že prijela, svet že rožnat postaja Pa si kdaj razmišljala, da si kaki bicikl tud ti sposodiš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 oj spet mam kombušo....prideš po penzijo zdaj ko je konec mesca lahk dobiš.... *** čuj pa se ni problem , sam raspizdi me, ker so trije šli v treh mescih...kar je preveč je preveč ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 oj spet mam kombušo....prideš po penzijo zdaj ko je konec mesca lahk dobiš.... *** čuj pa se ni problem , sam raspizdi me, ker so trije šli v treh mescih...kar je preveč je preveč Od kar se je dotična oseba od mene sposodila denar, jo ne vozim več po penzion (beri: se ne oglasi več) Ti me vedno rajcaš: goltam laneno olje s skuto......pa v vsaki rastlini vidim čemaž(jasno, pri nas ga definitivno ni!)....za kombušo sem pa že pozabila ali se je ali pije Bicikl....v življenju sem imela samo enega in še vedno ga imam(na podstrešju)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Od kar se je dotična oseba od mene sposodila denar, jo ne vozim več po penzion (beri: se ne oglasi več) Ti me vedno rajcaš: goltam laneno olje s skuto......pa v vsaki rastlini vidim čemaž(jasno, pri nas ga definitivno ni!)....za kombušo sem pa že pozabila ali se je ali pije Bicikl....v življenju sem imela samo enega in še vedno ga imam(na podstrešju)... pametna punca, če ti ga pa s podstrehe vkradejo, te bo pa ziher vesoljni potop čuj nič te....v glavnem tota kombuša je čist zanič....boljš da grema na kako črnino....to ti zrihta telo i dušo...pa še goltat ni treba, se kr dobr srkne ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kar dve oddaji sem danes imel, ob pol osmih v Lj, ob devetih pa še Ce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts