Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Nekaj ste mi spremenili ta forum, se moram se malo znajti... :o|o:

za nazaj prebrala samo do tam, ko me ksenia pogresa x:Dx x;)x , drugace pa vidim, da vse po starem.Malo gor in malo dol.

Ker me ni bilo skoraj pol leta :eek: , ihh, kako cas mine...se je vseeno nabralo nekaj vzponov in padcev z moje strani...

- koncala sem medicinski del solanja, z odliko seveda.. :palec: ...ful sem bila vazna, ko sem imela najvisje stevilo tock na pismenem delu...

- tamala opravila maturo z odlicnim uspehom, kar pa kljub vsemu ni zadostovalo za vpis na studij, ki ga je zelela...

- nasla stanovanje v lj za tamalo, zivela bo sama v centru mesta, vse smo ze prebelili, ocistili...se malo, pa se bo vselila

- dobila nov avto, pa ni vec nov, ker sem v 4 mesecih naredila 8321 km :eek:...ne, pa ni bilo tako lepo poletje, pac pa sem mularijo prevazala na morja in nazaj..

- prezivela dopust in koncno ugotovila cesa nocem, sam kaj pa hocem, se moram ugotoviti... x;)x

o padcih pa kdaj drugic, zdaj sem se prisla samo malo hvalit.. x;)x x:px

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Opala Astra is back :inocent: WB :palec:

Pol prawš, da maš nov job: taksistka x:o)x matr maš pa ti srečo :ermm: bolj tamali bi rekla x;)x

torej, včer šla mal s kolesom naokrog; bilo fino in fajn, pol sm ga pa zapeljala direkt na čist taprav servis; so rekli, če bo vse po sreči, bo v petek nared x:o)x baje imajo gužvo :ermm:

kokrkol, zvečer sm šla s xsrcx v LJ na sladoled - tut Čopomana ni več kar je bla, folka ful malo, se pozna, da se je začela šola xcivx no, pol sva se "uspela" še mal spičit xrolleyesx in zdej sva vsa našpičena :sori: :vragec: xrolleyesx :ermm: mah qrc pa še to vreme&planetarno Co.

neky sm tečna, pa komi čakam, da pridm dam, grem kr spat x!x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: :2src: xsurprisex xcheersx kok lepu, de si se pofočkala Astra...carica, čestitame

:inocent: si nisem mislila de lahko tud ženske pogrešam :vio:

drgač pa morgen :vio: :sori: ne vem kako se naj počutim , k ni onega na n :wOOt: x8Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dear diary.

Moji posti tukaj se mi zdijo v večini nekak xrolleyesx ... kako naj rečem... ignorirani xrolleyesx Mogoče je varka, sam da niso unworthy...

:inocent:

Ja ti bošček ti, pejt sm da te mal stisnem http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif

a je zdej kej boljš :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Je! :^:

hvala

sicer pa bob ve kaj ali koga jaz ignoriram, ne slišim, vidim a ne.

Zato...

Ni feedbacka. xscratchx Pozornost pa je, ker se razumeva napisano...

Vedno nekaj hočemo xrolleyesx x:Dx

:hug back, cookie

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

ahoj.

kak čudno, ko sem doma, ko nisem v službi. se šla včeraj prijavit na zavod :o|o: :sori:

nekak nekoristno se počutim. bom morala kmalu začeti pisati seminarske pa mag.nalogo.

danes bom pa spet belila. sem se odločla, da bom eno sobo prebarvala iz rumene na oranžno.

me sprošča malanje. samo da stari odšravfa radiator dol. pol pa šibam malat. x^x

pa mami bom poslala v toplice. sva prej rezervirali. da si malo odpočije. gresta s starim ta vikend.

miren dan vsem.

pa veliko dobre volje. x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Hej druidka, a pa se bo sploh sušilo v tej vlagi :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

no, pol pa lepo malaj :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O, Astra :palec: :2src: fajn te videt x:)x

Ma nič se mi ne da v tem vremenu.. Ampak dons pa res nujno šiviljo poklicat pa une malenkosti zrihtat..

Mačk je bil celo noč zunaj in prišel prejle s popolnoma suhimi tačkami.. me prav zanima kje je našel kako luknjo :inocent:

Brat piše dons enga od pogojev.. zdajle mensezdi.. sam da mu uspe xwizardx xcrossfingx

Aja, pa z mami sva se zmenile, da se na jogo prijaviva xDDx celo njen predlog.. fajn.

Joj, pa ful dober čaj sem pila zjutraj.. včer kupila uno nehomogenizirano mleko od Planike za probat pa ga zjutraj v čaj nalila in je mel noro drugačen okus.. pa piščanca mam v marinadi od včeraj, za v vok.. x:o)x

Kaj mam že v planu za danes :inocent:

lepo malaj druidka

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

astra je nazaj... x:)x

kulsko des sholo nardila.... x:)x

pa tamali za maturo.... :palec:

hehe ....zdej bo v K4 zachela hodit.... x;)x

pa spet bomo od astre lohk kej pikantnga bral.... x:Dx x:Dx x:Dx

k mick-eni je zhe mal iztroshen.... x:Dx x:Dx x:Dx

drgach pa fletno vreme....pochas se jesen blizha... x:)x

sicer to ukinja minice pa globoke dekolteje na cesti....ampak....v hribih je zhe sneg... :hepko:

she mal pa zima, zima bela.... :hepko:

jst pa pochas klele kavico (pol litrchka) pozhult....pol pa v preljubo mi klet spet delat.... x:)x

(more bit u nulo porihtan za astrino tamalo....k je taka bl razvajena x:Dx )

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx na vse tri noske.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ASTRAAAAAAA čestitkeeeeeeee xsuperx xyesx :flowers: seveda si bila najboljša...drugačna ne znaš biti :medal:

vidim, da si imela 100/h :palec:

kaj je pa sedaj tvoja miška z vpisom naredila? xrolleyesx upam, da ste vseeno poštimali tako, da ji bo najbolje

mistica tudi jaz zelo slabo spim...zbujam se tako pomečkana, da se sama sebe ustrašim, ko se pogledam v ogledalo :horro-cb:

verjetno bi pomagalo, če bi pred spanje pili kamilice...ni slaba ideja, ne>???

danes klicala za delo na recepciji in grem ju3 na razgovor...bomo videli...sicer bi lahko šla že danes, vendar mi v temle dežju nikakor ne sede okoli romati in fehtati ja job :xx!:

ju3 pa si izborim avto in piči miki :vio:

zvečer sem bila na drinku s frendico in mi je prav pasalo malo počvekati kaj je novega in kako ji gre...sem vesela, da se je sparčkala z enim kolegom, ki sem ji ga predstavila...ful dobrrrrrrr....yessssssss xloveyx

jaz kar ne morem iz mojih nesrečnih ljubezenskih zapletov :OO:

vsak dan razmišljam kako bi bilo, če bi bilo...in kako bo, čeprav v sebi vem, da ne bo...

ne morem verjeti, da me nekdo tako grdo prizadane, odvže...jaz pa še kar silim v sebi...BEJBAAAA ZBUDI SEEEEEEEEEE

nimam pojma kaj bom danes...mogoče bom dala prat, malo pospravila...u izi

sončkeeeeeeeeeee...čakam :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Punce, to je to.Tako si zlezemo pod kozo, da par mesecev mine kot pih...pa sem ze cist noter. :palec:

Aliana, ogledala sem si fotke, zgleda cist noro potovanje :palec:

Lia.. x;)x x:px

Aakhut, 4-ko ima pred nosom x;)x

Mana, kolk fajn, da MORAŠ iti, ti bi se še kr valjala po mlaki. Drugače pa, mine, verjemi.Ko nas nekdo odvrze, šele z ditanco časa ugotovimo, zakaj je bilo tako. Časi vitezov so mimo, nič več ne uživajo, če sem jim vrzemo na kolena in niti malo nimajo veselja z vlečenjem iz blata.Čudno je to, v bistvu.Radi imajo samozavestne ženske, pa jamrajo, da jim režemo jaca s svojo samozavestjo..

Mick..ne bo casa za pir, sem v pakiranju... xrolleyesx v petek grem v Vietnam, s tamalo.Enkrat cez poletje je prisla do mene in rekla, mami jaz zdaj odhajam od doma, pa bi sla se s tabo nekam daleeec...sicer nisem imela kaksnega potovanja v nacrtu, ampak temu se pa ne morem odpovedati...in je prst na zemljevidu ostal na Vietnamu.Tamala cist nori, oba nahrbtnika ze ima v svoji sobi, se cepljenje je prestala. Okvirno sem si pripravila, kaj bova poceli, ostalo pa po intuiciji...

Zajemam s polnimi pljuci ta cist zrak, kolm men pašejo te temperature x:)x ..jaz pa v vrocino in monsunsko vlago... :o|o: xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Fajn se imej! Super tole za vaju, jst bi tud tko s tamalo, upam, da bo prišel čas, ko si bo želela moje družbe.. sej ne da se ne štekamo, samo manjka tole, skupne dogodivščine, zdejle so pač priajteljice na prvem mestu

mejte se maksimalno fajn :palec:

astra, dej bod še mal moja mami, noooooooooo x:o)x :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Hej,

se vam oglašam iz faksa. xrolleyesx Sem šla na računalnik, ker moram počakati prijateljico, da še ona uredi svoje zadeve, potem pa pičim papat. x:o)x

Kako bedno je priti v to deževno Lj (pa jo imam drugače ful rada)...

Astra, čestitke, res si carica x8Dx :onfire: Prav je, da si bila "važna". Si zaslužiš...

Ma nič, grem še mal pogledat okol, pol pa upam, da bo že fertik...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

bejba, spraševala si me ktera plaža na Pagu... največkrat mestna oz. tista zraven ker je najbližja, drugače velikokrat njihova kjer imajo privezan čolniček (to je zraven kampa Šimuni), včasih kar Vlašiči (nori pogled na odprto morje)... stara Novalja, plažice kjer je dostop s čolnom... Mandre, že zaradi tega ker je naš prijatelj tam gradonačelnik pa tko.. cel Pag me je :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...