Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

madona končno x:Dx ne vem kaj je to, sam ne morm se nikakor na forum prjavit :inocent: sicer mi napiše prijavljen si kot....bla bla bla, sam pol k mi forum spet naloži sem pa spet odjavljena....mamico mu :vio:

uglavnem živa in zdrava, tole vreme me mal nervira, k sm že tak mal taka cotasta in za crknt lena, pol pa še tole xcivx pA BO ŽE....

mala đorna tamle na kavču v onem stolčku k ji rit trese x:Dx tak da mam mal cajta....je zakon tole, jo lohk vsaj malo odložim pa ne kroli takoj.....sam še vedno pa zahteva svojo porcijo nošenja, ni tko da bi zdej kr stolček bil zakon.....še zmeri mami x:o)x

nč, grem vas malo prat, pa mogoč še kej napisat, če me ne bo tole čudo odjavlo spet :eek: :sori:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

čao Todika tudi tebi.

Vidim da uživata s tamalo :) kolk je to krasno

Astra...the best odločitev :palec: to bo neki krasnega :)

Uf, jaz bom pa o svojih planih raje tiho.

Grem pa dans z enim fajn tipom ven...takim čednim, ma hude oke pa še lepš nasmeh.... xcivx

Hej, astra, lepo, da si se javla. xsrcx

Todiiiiii x:Xx

Jezna, k ris, drgač.

Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :vragec: :xx!:

Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. xrolleyesx

Jezna, k ris, drgač.

Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :vragec: :xx!:

Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. xrolleyesx

PIKA navadi se...to je real life :xx!:

Hej, astra, lepo, da si se javla. xsrcx

Todiiiiii x:Xx

Jezna, k ris, drgač.

ja sej pol boš pa res zrela za užent x:Dx x:px x;)x

drgač pa... ja pika pa zajebana mama todi....

pa kjeee staaa????

še nkol vaja nism vidu x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:vragec:

bohdej..... x:)x x:)x x:)x

jesen je zuni..... x:)x x:)x x:)x

sonchek...pa tist taprau mraz.... x:)x

pa mal ablachkou.... x:)x

pa frka na shihtu.... x:Dx

itaq nam bo spet mal cajta zmanjkal.....pa bo otvoritev ob svezhi farbi.... x:Dx x8Dx

ampak......bo pa... x:)x

zlomk....tralala

777 + 1 x:Xx ...bse tja k ponavad..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jezna, k ris, drgač.

Kaj zaj jamraš....sama si kriva......se ne pišeš prav, nimaš vez, pravmu nisi dala...... :vragec: x:Dx

Sicer pa te štekam. Ni druge.....sprejmeš in pičiš dalje.......al pa greš. Vmes pa mal po forumu pojamraš x:Dx Mi je znano nekam :inocent: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

....sama si kriva......se ne pišeš prav, nimaš vez, pravmu nisi dala......

Sicer pa te štekam. ... Mi je znano nekam :inocent:

vsi te nategujejo....pa nben taprau..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:inocent: skor cela dva dni nek error metal ven namest LNFja, prva stvar, ki sem jo naredila zdajle je blo, da sem sla copy/paste tekstkov na blogu nardit x:o)x

Mela sestank na faksu dons, še mal popravkov za knjigo, gre pa v ponedeljek v tisk.. kul.. mal bla tečna sicer, ker naju je profesorica z eno frendico skup združla v en tekst in sva ga morali skupaj dodelovat zdaj.. kriza samo to, da sva čist 'literarno nekompatibilni' x:o)x in kar je eni všeč, drugi ni.. pol pa spravi kaj skupaj.. :o|o: no ja, nekaj sva naredili, čakam zdaj na mail s komentarji..

ZEBE ME!!!!!!

grrrr :xx!: :vragec:

aja, sem pa uspela poklicat šiviljo.. jao, kera muka klicat na eno cifro, kjer moraš razlagat kdo v bistvu si in kaj bi rad.. ful rabim cele priprave za takele telefonske pogovore.. v glavnem, morava jutr s tamalim it..

grem se nazaj računalničarja špilat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx

Sam to pa res kdaj rečm na jobu.........že cel dan me vsi jebejo, sam tisti, k bi hotu, ne x:Dx

jebiga.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

Astra :palec: Vidve pa v Vietnam :eek: :eek: mater...

Pa kaj ti naj rečem...kapo dol.

Mi smo bankrot..tako mimogrede...bom koga tudi kam v tujino poslala..mogoče bo kakšna korist pje..

Jutri gre ta velka na maturantski izlet - Praga pazi se..prihajajo naši...

eh..sedeli na govorilni uri starši, se gledali, se spraševali kam beži čas..ni dolgo tega smo sedeli pa nam ravnateljica pravi, da se nas enih par še spomni, ko sami gulili tam klopi..glej ga zdaj..

Za Zrče ste tudi malo že v letih... :sori: :sori: tam nad 16 štejejo...brez kakšne velike podlage let od prej..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

meni tudi neki error ven metalo, samo zdaj pa zgleda ok dela....me ne odjavlja več :inocent: če nisem prehitr rekla kaj....ubitačno je tole vreme in mrzlo k svina :xx!: xrolleyesx

dans sma ble z malo v posvetovalnci, super je x^x iz 48 cm je zrasla na 55 in iz 2975g se zredila na 4670 :palec: mamina ziza zakon x^x x:Dx

pa ful je bla presenečena dohterca, ker se mala ful "pogovarja" in smeji in nasploh se zelo odziva in je pravi mali firbec x:o)x po kom neki :eek: x:Dx

u glavnem fajn no....

mejte se.... :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...