Michelle 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Ajaaaaa.... jaz sem se zadrževala v tistem kampu...kva je Straško? Pa Zrče (sam to men ni)... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Zrče tud meni ni... raje imam umirjenost... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 astra...... ...lepo, da prideš naokol....pa fajn potovanje obema..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 sam party-ji so pa dobri... x:px zlomk......tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 madona končno ne vem kaj je to, sam ne morm se nikakor na forum prjavit sicer mi napiše prijavljen si kot....bla bla bla, sam pol k mi forum spet naloži sem pa spet odjavljena....mamico mu uglavnem živa in zdrava, tole vreme me mal nervira, k sm že tak mal taka cotasta in za crknt lena, pol pa še tole pA BO ŽE....mala đorna tamle na kavču v onem stolčku k ji rit trese tak da mam mal cajta....je zakon tole, jo lohk vsaj malo odložim pa ne kroli takoj.....sam še vedno pa zahteva svojo porcijo nošenja, ni tko da bi zdej kr stolček bil zakon.....še zmeri mami nč, grem vas malo prat, pa mogoč še kej napisat, če me ne bo tole čudo odjavlo spet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 :vragec: evo pa direkt me ven meče madona marsa help!!! KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 čao Todika tudi tebi.Vidim da uživata s tamalo kolk je to krasno Astra...the best odločitev to bo neki krasnega Uf, jaz bom pa o svojih planih raje tiho. Grem pa dans z enim fajn tipom ven...takim čednim, ma hude oke pa še lepš nasmeh.... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Hej, astra, lepo, da si se javla. Todiiiiii Jezna, k ris, drgač. Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :xx!: Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Jezna, k ris, drgač. Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :xx!: Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. PIKA navadi se...to je real life :xx!: ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Hej, astra, lepo, da si se javla. Todiiiiii Jezna, k ris, drgač. Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :xx!: Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. ja sej pol boš pa res zrela za užent drgač pa... ja pika pa zajebana mama todi....pa kjeee staaa????še nkol vaja nism vidu sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 pa kjeee staaa????še nkol vaja nism vidu se spljoh ne zavedash, kako srecho mash.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 zlomk ne govor bedarij piki evo, za vsak se morm prjavlat po parkrat.....zdej bom pa obupala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 se spljoh ne zavedash, kako srecho mash.... x:Dx zlomk....tralalauuuu hvala grem od samga veselja na pir fajn bot sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 zlomk ne govor bedarij spljoh ni bedarijato iz lastnih izkushenjk.....jst te tut she nism vidu zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 :vragec: evo pa direkt me ven meče madona meni se je nekaj takega dogajalo, ampak ko sem pa kliknila na forum astrologija npr. ali na en podforum pač, me je pa razumel kot prijavljeno. poskusi tako. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 njamsy...sedu perchekpa she iz one kleti so klical....me dons ne rabjo... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 bohdej..... x:)x jesen je zuni..... x:)x sonchek...pa tist taprau mraz.... pa mal ablachkou.... pa frka na shihtu.... itaq nam bo spet mal cajta zmanjkal.....pa bo otvoritev ob svezhi farbi.... ampak......bo pa... zlomk....tralala777 + 1 ...bse tja k ponavad..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Jezna, k ris, drgač. Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, če si pa lenuh len in svoje delo SLABO opravljaš, si pa VEČ plačan! :xx!: Kadit bom začela, kavo pit vsako uro, pa jebal se mi bo, kok sm natančna, pa bom po moje povišana in še redno službo bom dobila. Kaka sramota, da ni nič dobrega cenjeno, pohvaljeno al pa nagrajeno. Medtem ko za vsako napako take slišiš, da ti je še cel teden bed. Kaj zaj jamraš....sama si kriva......se ne pišeš prav, nimaš vez, pravmu nisi dala...... Sicer pa te štekam. Ni druge.....sprejmeš in pičiš dalje.......al pa greš. Vmes pa mal po forumu pojamraš Mi je znano nekam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ....sama si kriva......se ne pišeš prav, nimaš vez, pravmu nisi dala...... Sicer pa te štekam. ... Mi je znano nekam vsi te nategujejo....pa nben taprau..... x:Dx x:Dx zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 skor cela dva dni nek error metal ven namest LNFja, prva stvar, ki sem jo naredila zdajle je blo, da sem sla copy/paste tekstkov na blogu nardit Mela sestank na faksu dons, še mal popravkov za knjigo, gre pa v ponedeljek v tisk.. kul.. mal bla tečna sicer, ker naju je profesorica z eno frendico skup združla v en tekst in sva ga morali skupaj dodelovat zdaj.. kriza samo to, da sva čist 'literarno nekompatibilni' in kar je eni všeč, drugi ni.. pol pa spravi kaj skupaj.. no ja, nekaj sva naredili, čakam zdaj na mail s komentarji.. ZEBE ME!!!!!!grrrr :xx!: aja, sem pa uspela poklicat šiviljo.. jao, kera muka klicat na eno cifro, kjer moraš razlagat kdo v bistvu si in kaj bi rad.. ful rabim cele priprave za takele telefonske pogovore.. v glavnem, morava jutr s tamalim it.. grem se nazaj računalničarja špilat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Sam to pa res kdaj rečm na jobu.........že cel dan me vsi jebejo, sam tisti, k bi hotu, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Sam to pa res kdaj rečm na jobu.........že cel dan me vsi jebejo, sam tisti, k bi hotu, ne jebiga.... x:Dx zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Astra Vidve pa v Vietnam mater...Pa kaj ti naj rečem...kapo dol. Mi smo bankrot..tako mimogrede...bom koga tudi kam v tujino poslala..mogoče bo kakšna korist pje.. Jutri gre ta velka na maturantski izlet - Praga pazi se..prihajajo naši...eh..sedeli na govorilni uri starši, se gledali, se spraševali kam beži čas..ni dolgo tega smo sedeli pa nam ravnateljica pravi, da se nas enih par še spomni, ko sami gulili tam klopi..glej ga zdaj.. Za Zrče ste tudi malo že v letih... tam nad 16 štejejo...brez kakšne velike podlage let od prej.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 meni tudi neki error ven metalo, samo zdaj pa zgleda ok dela....me ne odjavlja več če nisem prehitr rekla kaj....ubitačno je tole vreme in mrzlo k svina :xx!: dans sma ble z malo v posvetovalnci, super je iz 48 cm je zrasla na 55 in iz 2975g se zredila na 4670 mamina ziza zakon pa ful je bla presenečena dohterca, ker se mala ful "pogovarja" in smeji in nasploh se zelo odziva in je pravi mali firbec po kom neki u glavnem fajn no.... mejte se.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 mamina ziza zakon NOOOoooooo!!!!!!!!kaj sm jst skos trdil?!!!!AAAAaaaaa!!!!!! x:px zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts