Todika 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 trep * drgač pa grrrrrrrrr isti drek je, skoz se morm prjavlat not, če hočm komentirat, do osov pa sploh ne pridem, niti na svoj profil al od koga drujga. klinc..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 do osLov pa sploh ne pridem LNF je u kurcu.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Hojladrija mularija! a ste mel kej peno na ustih pa klel mene pa vse po spisku?? - koncala sem medicinski del solanja, z odliko seveda.. ...ful sem bila vazna, ko sem imela najvisje stevilo tock na pismenem delu...- tamala opravila maturo z odlicnim uspehom, kar pa kljub vsemu ni zadostovalo za vpis na studij, ki ga je zelela... cestitke se 1x obema! Dear diary. Moji posti tukaj se mi zdijo v večini nekak ... kako naj rečem... ignoriraniehhh... to se nam vsem dogaja... pa tud, ce plaho civknes mal vmes, si lohk spregledan, mors kr mal bl udarno. grem ju3 na razgovor..drzi se! kar se pa *onegale* tice pa.. sory ker se slis banalno in taksno, ampak: nehaj skoz mislit na vse to..... potem skoz negujes ta bad v sebi (pejt prebrat napoved, k sem glih nekaj tacga modrovala )sej bo.se ena banalna (a resnicna): cajt vse pocajta. pol bo pa tut tebe pogosteje videt.....k bosh pazla na tamalo.... bejba, spraševala si me ktera plaža na Pagu... največkrat mestna oz. tista zraven ker je najbližja, drugače velikokrat njihova kjer imajo privezan čolniček (to je zraven kampa Šimuni), včasih kar Vlašiči (nori pogled na odprto morje)... stara Novalja, plažice kjer je dostop s čolnom... Mandre, že zaradi tega ker je naš prijatelj tam gradonačelnik pa tko.. cel Pag me jekaj pa Casko (al caska)? tam je nek razgledni stolp k so tune lovil, je cist en poseben zaliv, mi smo nasli tam ful fosilov na kamnih...no sam to je blo 10 let nazaj, bogve kako je zdaj.zrce so pa pac pop. evo pa direkt me ven meče madona marsa help!!!ma to sem te zbenala, k se mi ne da o teh dojencih skoz brat. Jezna, k ris, drgač. Vsak dan znova mi dokazujejo, da to, da si priden in vesten pri delu, ni NIČ vredno, ....jaz mislim da to ni res, sva mela pa ravno vcer s frendom to debato.. je rekel, da bl si posten in tak, bl naj*.pa sem rekla da ni cist res.sej si zarad sebe tak/a.sej vem, sej recimo da mas prav na nek nacin oz. poznamo to, sam vseen mam pa tud jaz prav.... skor cela dva dni nek error metal ven namest LNFja, prva stvar, ki sem jo naredila zdajle je blo, da sem sla copy/paste tekstkov na blogu nardit Jutri gre ta velka na maturantski izlet - Praga pazi se..prihajajo naši...srecno in naj se lepo ima! xrosex mah Nat, razturala bi na Zrcah! ** mela neke obiske pa okol skakala (v bistvu vse dni v tem tednu), ravno prisla z roditeljskega, prvega na gimnaziji. ej folk, moj sin je na GIMNAZIJI!!! pih a ne! aja, sej res, KONCNO bla pr frizotu, postrigla IN pofarbala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Hojladrija mularija! aja, sej res, KONCNO bla pr frizotu, postrigla IN pofarbala! hojla shefica.... bistvo, de FRIZO ni SHIZO.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Uuuu spet lahko pišemo v teme Marsa, na katero barvo?Kam pa se je vpisal Tim? Super, car! Včeraj pridem zvečer domov in mi začne v avtu piskat, da naj pazim, ker je manj kot 3 stopinje Ne vem zdaj, ali se je avtu zmešalo ali pa je bilo res tako mrzlo. Po moji oceni, ko sem stopila iz avta, je bilo nekje tam ja Sej mene to ne moti kaj dosti, ker imam itak zelo rada jesen in zimo (pa rokavičke, šale, kape, drsanje, smučanje, topli napitki, ki te pogrejejo... ). Sicer pa glede na vse, kar se dogaja zadnje čase :xx!: , sem preživela lepo popoldne z najboljšimi prijatelji Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Todiii, vidim, da mas pupo, cestitke in uzivajta(da ne recem, kolk ti bo zdaj cas hitro polzel skozi prste)... Marsa, jaz bi tudi, gimnazijce mislim, ne pa neko studentko... Nat, Praga... ful bo uzivala.Kaj je z gobami? Pika, potrpi, ce lahko, ne oziraj se na druge, ti delaj po svoje, enkrat bo poplačano, ziher! ---------Dobila vize, pa eno kuverto z dolarji, torej res greva .Grem si spisek za drobnarije delat.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ---------Dobila vize, pa eno kuverto z dolarji, torej res greva .Grem si spisek za drobnarije delat.. Astra bonvojagespet bo mir neki cajta.... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 hojla shefica.... bistvo, de FRIZO ni SHIZO.... x:Dx zlomk....tralalahoj! ma ne, niti mal shizo. Marsa, na katero barvo?Kam pa se je vpisal Tim? Super, car! v bistvu na tako k vedno, sam mal drugacno. ni tok oranzna, morda mal bl na rdeckast.. dobr mi je zbral, mi pase na kozho. pa cist kratke mam skor! na Poljane se je vpisal tim.ma tacga simaticnega mladega razrednika, pa sploh je velik mladih, mam dober obcutek. ~ mam dobre dneve, sponam k shus, vrnila ful dolgov, koncno diham mal. pih, starka ( )ja sej. ne morm nc kej dost z leti blefirat, s tem da je vidt starejsi od 15, kakih 17 recimo...tko da ce greva kam, recimo na pico, naju kar 2x kdo pogleda. nekak nisem cist 'taprava mami'. a ves tok mladostna pa taka. Marsa, jaz bi tudi, gimnazijce mislim, ne pa neko studentko...ja sej... sam ti mas sreco, k te tamala tok ne postara (kot mene tim), k je vsa taka tajni litl. ~ uhh, kel nebo!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 sam ti mas sreco, k te tamala tok ne postara (kot mene tim), k je vsa taka tajni litl. pravi opozit materi.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Ej, bejbe, beliv mi, da se ne splača. Neopaženo gre mimo, medtem ko lenobe in pezdeti poberejo all the credits, dobijo redne službe, pa še rešpekt. Sick. :xx!: Ampak ajd, dokler tole z veseljem opravljam, bo že nekak. No, novica včerejšnjega dneva, k je nism mogla delit z vami: Nardila sm izpit!!! In to Ekonomijo, k sm se jebala s tem 100 let in bla zihr, da sm pogrnla, pa sm nardila. Včer me je skor kap, k sm vidla rezultat. Sam še 2. Še pesti držat, prosim. Todi. Astra, uživaj s hčerko. Marsa, sliko bi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 Nardila sm izpit!!! In to Ekonomijo, k sm se jebala s tem 100 letdbest! kok si pridna pa zagnana, vsa cast! No vids... ti pa s taslabimi sam. ma sej zdej mam fotkich na mobiju (vazhichka ), sam nisem se do tam prisla. (jaz pa tehnika )pa itak so me neki onemogocl smotani admini in ne morm fotk postat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 (jaz pa tehnika ) smo opazl...ja.....od vcheri na dons..... xsmx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 vec kot ocitno, a ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 vec kot ocitno, a ne. jebigane more bit vsak dohtar.... x:Dx zej se bo zih mick-eni oglasu..... x:Dx zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 ''najnižje jutranje temperature od 5 do 7'' kdaj je bil pa poletje? tistih 5 dni, ko mi je blo clo vroče?Eh ja, spet un cajt, ko se lahk pritožujem (k poleti se ne) ta debele puloverje sem zvlekla iz omare pa kratke rokave zadaj pospravla pa v deko zavita sedim pred računalnikom.. pa fuuul jem zadnji teden, skoz neki lačna. očitno čist divje kurim, sam se nikjer nič ne pozna.. bo treba na slanino in une ta divje, težke čorbe se spravit že oči me pečejo pa ful popokane žilice mam že 3 dni.. moram mal računalnik skenslat.. Aja, saj res, šola se je začela.. pa vsi so neki zrasli pa se postarali jaz pa pavzo letos, sem hotla že danes se ponovno v 3. letnik vpisat pa pozabla indeks doma.. no, saj je še čas.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Ja, sej vem, da skoz sikam, sam, nism zagnana in ne pridna. Zmer se zadnja dva dni učim, kr ne poštekam, da se zase. Ne vem, kaj hudiča mi je, da tolk vlačm vse skp. Ampak ajd, kul... Ti kr na hit mal pofotki, jst bom pa kako dobro besedo zate pr adminki rekla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2007 Avtor Prijavi Deli 5. september 2007 kdaj je bil pa poletje? tistih 5 dni, ko mi je blo clo vroče? ja sej je res tecn, se men gre na jetra.sam nimam kej praskat, k tok se prtozvala cez vrocino. sam strajkam. ni sans debeli puloverji.pol pa tle v kratkih rokavih zmrzujem, ces, sej je se poletje, se ne dam pa to. Ti kr na hit mal pofotkikr na hit mal! ~ po mojem se bom v postlo zavllekla k me zebe.sem si v knjiznici sposodla eno knjigo o Japonski. naslov je mensezdi: dezela samurajev in robotov, avtor je nek slovenec, ne spomnim se imena zdajle...drugac pa skoda. koncno mam mal energije in me za risat picheva, sam mam skor otrple roke, nc prikladna temperatura.pa s kako vodo packart.. brr.. se telovadit se mi ni dal ze par dni, k moram met balkonska vrata odprta, da je ful zraka, sam pol pa zmrznem.. telovadba se gre, sam pol pa se meditiram, se pa cist podhladim. hitr se polenis tkole.tko da morm jutr spet zacet. x!xal pa pojutrsnnjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 No, novica včerejšnjega dneva, k je nism mogla delit z vami: Nardila sm izpit!!! In to Ekonomijo, k sm se jebala s tem 100 let in bla zihr, da sm pogrnla, pa sm nardila. Včer me je skor kap, k sm vidla rezultat. bravo, bejbaa to si mela v četrtek sva mogoč celo hkrati pisali pol sem šla zdejle gledat ... jst pa ustni zagovor pr Lahu pa tolk me je groza ustnih :OO!: ma, jst tud včer zlekla debele puloverje, kratke majce že skrite nč mi ne paše tale mraz, čist zmrznjena čakam, da se spet na eno normalno temperaturo segreje lep večerček How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. september 2007 Prijavi Deli 5. september 2007 Zmer se zadnja dva dni učim, kr ne poštekam, da se zase. Ne vem, kaj hudiča mi je, da tolk vlačm vse skp. če ti krkol ni jasn, točn veš, koga nima smisla sprašwat drgač pa sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 morgen..... x:)x dons spet mal prej.... xrolleyesx sej ne deb meu kej tazga za pochet....ampak kr tko.... mal spremembe...k bom itaq od konca naslednga tedna spet vsak dan do treh popoldan spal.... hehe....vi iz sluzhbe....jst pa iz postle.... x:Dx vi v postlo....jst pa zhurat....ups....delat.... x:Dx hehe zlomk....tralala777 + 1 na dva noska pa na en lichek.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Ej, bejbe, beliv mi, da se ne splača. Neopaženo gre mimo, medtem ko lenobe in pezdeti poberejo all the credits, dobijo redne službe, pa še rešpekt. Sick. :xx!: Ampak ajd, dokler tole z veseljem opravljam, bo že nekak. No, novica včerejšnjega dneva, k je nism mogla delit z vami: Nardila sm izpit!!! In to Ekonomijo, k sm se jebala s tem 100 let in bla zihr, da sm pogrnla, pa sm nardila. Včer me je skor kap, k sm vidla rezultat. Poznamo mi to situacijo :xx!: dab bando lenoritno gobcaško na mrtvo premlatil Drgač pa superca za izpit , se vsaj kje pozna (generalno gledano) ''najnižje jutranje temperature od 5 do 7'' kdaj je bil pa poletje? tistih 5 dni, ko mi je blo clo vroče?Eh ja, spet un cajt, ko se lahk pritožujem (k poleti se ne) ta debele puloverje sem zvlekla iz omare pa kratke rokave zadaj pospravla pa v deko zavita sedim pred računalnikom.. pa fuuul jem zadnji teden, skoz neki lačna. očitno čist divje kurim, sam se nikjer nič ne pozna.. bo treba na slanino in une ta divje, težke čorbe se spravit že ane, čist mal cajta je blo vroče, pol pa konc Zima, mraz, dež...brrr jst tut začela s tatežkimi župami-mineštrami; včer nardila ješprenček (ričet), sam brez fižola. Sm pa v službi že čist zimsko napravljena, zdele pa kaloriferček kurim je mraz k svina You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 že čist zimsko napravljena, jaz pa tule skačem okoli v kratkih hlačah in kratki majčki čeprav skor pomrznila, ko se zvlekla ven iz postelje. samo, itak se bom kmalu pogrela, me čaka generalka aja, fajn namešala barvo zadnjič , taka marelična je. mami ful zadovoljna. pa kljub temu, da bilo mrzlo, se je hitro posušilo. Pika, čestitam za izpit, pa ne se tolk jezit no. prijeten dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 jst tut začela s tatežkimi župami-mineštrami; včer nardila ješprenček (ričet), sam brez fižola Mmm, mi smo tudi s tem začeli. Ričet je men vedno boljši drugi dan, tako da ga prvi dan sploh ne jem Sicer sem pa naredila zelenjavno juhico in tako paše... Za pogret!Sem slišala, da so ene ceste v Avstriji zaprli zaradi snega (tam pri Flachau) http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif Si kar predstavljam turiste, ki se vračajo domov v kratkih rokavih in se s prikolicami znajdejo v snegu Sicer pa spet en navaden, mal delavni dan. Aja, Pavarotti http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d020.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Pika...čestitam ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 V šoli blo super Behy se je naučil oskrbet in prevezat rano Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts