Mana 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Marsa, mi2 sva bila dogovorjena, da se do konc septembra odselim to je fixno...naslednji dan je ona pršla...to sta še 2 tedna, mislim, da bi lahko počakal. :xx!: ..in kako se on ob tem počuti? po netu se mi na chatu opravičuje,češ: sorry, ker sem te postavil v tak položaj, upam, da mi boš kdaj oprostila...mislim, da tro dovolj pove...da se točno zaveda da kar sedaj počne ni fer. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Na celjskem sejmu je gužva, kot v mravljincu. Najbolj obiskan so gostilne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 včeraj bil pester dan, zanimivo kako se mi neka oseba odpira in vem da delam dobro delo, hvala ti ker mi zaupaš, pa eno pošto zoprno sem dobila uredila v pol ure vse na banki (vse odvisno kakšen pristop imaš), aja pa en fantek je rekel, veste teta, jst tko rad igračke gledam in res mi je všeč ko me ne podite iz trgovine... zadnjič mi je ena mamica rekla, da prav pogleda kdo je v službi, da pride najraje k meni... pa mojmu sončku sem ene nore copatke kupila.tko danes pa v celje pa v žalec, rokomet se začenja (držte pesti predvsem za celje tam okrog 12 do 14 kako bo tamala tole s prehladom speljala nimam pojma, ampak vse bolj na teto marso liči... če nekaj hoče tist tud nardi danes ima pa švester rojstni dan, zvečer ali jutri ji nesem darilo, komaj čakam na njeno reakcijo... sem domiselna res, kr mal ponosna nase haha... ko ji dam povem kaj sem ušpičila pa kg še kar plahnijo. ja fajn se imam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 Ojla! ksenija, jasno da rada k teb pride, ce si pa prijazna pa taka. Drzim pesti za tamalo! na teto marso, a ne? pol bojo zmagale zihr. Mana, potem pa sory, nisem vedla da je tko rapidno blo tole. in pred 'rokom'.ampak sej v bistvu je isto moje mnenje: kaj mas od tega, ce mas pravico na svoji strani in pravico rect: ni fer, ko pa to nikomur ne koristi.sicer pa ne glede na DOGOVORJENI rok, je ze kar dolgo tega, odkar sta se odlocla, da ne bosta vec par.Kok mescev fore pa naj se mas?zakaj si pa flat zacela iskat po tem, ko sta se tole zmenila? in zakaj do roka cakat?ce nisi v x mescih nasla, bos zdaj v teh 14 dneh?al kaj... bi mu rekla, joj nic ne dobim.... al kaj?? ja, res ni fer.ves kok stvari se ni fer!ni fer, da se clovek zaljubi v drugega, samo se. to se pac zgodi, saj sama ves.in to ni fer. ampak ljubezen ni trgovina = das dam.ljubezen omogoca, da je objekt ljubezni s strani posiljalca ljubezni cimbolj ljubljen.ce mas nekoga rad, mu privoscis da se ma fajn.in saj ves kako je: ko nekaj hoces imeti, hoces imeti cimprej.in ko se necesa hoces resiti, in si se ze odlocil, potem hoces da se to zgodi cimprej.in tud energije so tecne, za vse.jaz bi na tvojem mestu cimprej poiskala drugo resitev, na njegovem pa, sory, iskreno, hotla da cimprej gres.saj vidis, da mu ni vseeno.in tud - saj ga poznas. si zivela z njim vec let.Kaj pa, ce bi se mu raje zahvalila za to, kar JE bilo, in ne obtozevala za to, cesar ni vec - in tud ne bo, zato je bolje, da se cimprej sprijaznis.dva sta skupaj zaradi njiju dveh in tud razideta se zaradi istih dveh oseb.nikol ni sam ena 'kriva'.Itak je pa tvoja izbira: lohk se dobivas s prijateljicami, pa te bodo "tolazile" v smislu, o pa res, jeduh, grozno, boga, imas prav, res ni fer.......lohk si pa reces, da v bistvu si pa vsak zasluzi da je srecen in da je TOCNO tam, kjer je - skladno z njim in njegovo osebno rastjo. .... se pa zavedam, da jih najbrz ni prav veliko, ki tko razmisljajo kot jaz in se manj teh, ki pol tko tud ravnajo. mi smo se moral, k je bil tamal star 11 mesecev (kar pomen tud da je bla najhladnejsa zima) izselt v roku 3 tednov.in to ni blo fer.in pravico smo mel 1 mesec.vendar ce so se nas hotl zlosat, nismo hotl bit nezazeljeni najemniki pa ne vem ce se nismo clo ze prej spokal. kaj pa bi se zgodil v tistem tednu dodatnem? pa pravica gor dol.ona je bla gazdarica.takrat si besen, se ti zdi, da nous mogel, potem pa se ze kaj zgodi: samo hitreje, ce mas usmerjenost: moram se spokat, JAZ mam dost, kot pa ce v sebi tuhtas: joj kok grdo, k me ma en dost. ni fer..... bolj obsojas, obtozujes, bolj si zrtev, manj sans imas, da gres dalje in da sprosceno zadihas. si ze kupila oglasnik, delo, si kej gledala po netu?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Ojla! .... se pa zavedam, da jih najbrz ni prav veliko, ki tko razmisljajo kot jaz in se manj teh, ki pol tko tud ravnajo. bolj obsojas, obtozujes, bolj si zrtev, manj sans imas, da gres dalje in da sprosceno zadihas. ja MArsa. Dobro razmišljaš. Čeprav pred meseci bi te jaz s taki načinom poslala neka. Če bi meni tako rekla. Dans te podrprem. IN VSAK od nas ima pravico biti srečen. Z nami ali brez nas. Ali mi z njimi ali brez njih.Dajmo pravico zadihat eden drugmu....( upam da me slišiš ) ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 ja sej vem, audente.res je.na zivec stopim komu.to pa sam zato, k mam rpav, pa te se bolj razjezi. razlicni smo si. jaz pa *pomagam* tko.Laz (slepitev, iluzija...) nikomur ne koristi, samo pogrezas se vse bolj.preprosto ne znam tolazit tko, kot si oni MISLI da je dobro zanj.pa ni. ker tezava in zalost izvira iz njegovega napacnega razmisljanja oz. pogleda na tezavo.in dokler tko gledas, se v tem valjas.in ker to vem/vidim, mi je hudo, pa skusam onemu odstret drugo moznost - ker 'svojo' itak ze vidi. na primer: zdaj M ne bi pripeljal one druge...KAJ BI BILO DRUGACE??razen, da bi pa ON s tecno zrtveno faco hodil, k se doma ne mroe doma pocutt. mi znamo tolazit sam prevec subjektivno.ce bi bil pa manin flat pa obratna situacija, pa bi ji rekli: ma ja, ven ga vrzi!njegovi frendi pa, o, kako nefer in neokusno.tako pac je. meni tole mal rpevec lichi na podzavestno custveno izsiljevanje - slednje pa vedno prinese ravno obratno od tega, kar zelimo izsiliti. vidim namrec taksnole situacijo: dva sta zivela skupaj, se odlocita (OBA), da nouta vec. ker je eden lastnik, drugi pa ne, je oni drugi precej dolgo fer, ko ga lepo sprejema, pa ceprav bi ga lahko ze prej ven vrgel (ce bi bil res tko nefer).potem so vmes meseci: tako prvi kot drugi se rolata z drugimi okol, imata ze neke nove simpatije, dobivanja itd.In v cem je tezava sploh?ce ne bi vec skupaj ziveli ti dve osebi, je ne bi bilo. tezave namrec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 morgen....bohdej.....al krkol zhe tole je.... nch nau s spanjem.... shumi pa brni pa bliska v glavi..... odi so bolechi, glava tezhka... razpolozhenje pa na vishku.... x:)x bla mega otvoritev kluba... fuuuuul folka... kadilnca se mega obnese.... smo na konc shtel chike po klubu pa jih je blo samo okol 30.... :eek: ne morsh verjet kake ovce smo.... :xx!: dons pa roza/house .... zlomk.....tralala777 + 1 gromozanski na vse noske, lichke pa kar je she tazga shtrlechga pr onih treh.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 shumi pa brni pa bliska v glavi..... si ze mal pozabil oz. se odvadil... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 si ze mal pozabil oz. se odvadil... ni panike... se bom hitr spet prvadu.... sej she dons.....zjutri pichva zhvaljo v martulk.... x:)x ke do petka....gobe nabirat....pa vrt porihtat...pa fletno se met... x:)x zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 dober dan za mano.... Hiša pospravljena v nulo. Je prišla moja pikica domov in reče: Ej mami dans se pa sija...bi se lahko v tla gledali namesto v ogledalo Rožice na mestu, nobenih cunj nikjer...ma res je krasno Stanovanje, ki ga preurejamo dobiva zanimivo podobo. Žive odbite barve...tople obenem...ja vsi smo bli pridni. Tamala je šla nečakom pomagat za šolo ( angleščina ...matematika...potem se je še igrala z njima...) Zdajle še ena kopel, masaža pol pa v bolji život ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 res me zanima zakaj obstaja prah in zakaj obstajajo kosmi pasjih dlak, drobtine, odpadli lasje, ostamki hrane...ne zmorem ugotovit zakaj bi to bilo dobro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 res me zanima zakaj obstaja prah in zakaj obstajajo kosmi pasjih dlak, drobtine, odpadli lasje, ostamki hrane...ne zmorem ugotovit zakaj bi to bilo dobro.dobro je za mravlje ščurke, in vso podobno golazen..konec koncev pa tudi da imamo kaj pospravljat,tisti tazapriseženi čistuni. sam vem da jaz ne spadam mednje..he he Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 ahoj, nič teta marsa, zgubile obe tekmi, ampak pol ekipe kreha ko sam vrag, še dobr da ni plučnice fasala smo se imele pa luštn, edin mama Ksenija je v šparovi restavraciji izpadla kak se naj izrazim - kot da bi prišla iz prejšnjega stoletja, ne vprašite zakaj tamala dobila neki novih cunjic, jp luštno smo se imeli.danes si pa prepevam - je treba delat, aja pa dec se mula, ker naju ni cel dan blo - vsega hudega se mora revež privajat haha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 aloha novi civkarji v dnevniku! ksenija, a zgubile so? ja, pac, vazno je sodelovati al kako je ze... ceprav un k prav da ni boljs zmagat, preprosto laze. tok bla ultra pridna vcer, da ne mors verjet! cesa vsega nisem! ob 23h sem si se kremi nardila, tok dobri (k sem koncno mela vse sestavine)! sm tok zadovoljna s sabo, k sem postekala da sem pristna!to mi najvec pomen.da sem pac jaz, taksna kot sem, se trudim za najboljso izvedbo.In tud una ta nora, ta grozna.. pa taksna jaz... me kar zabava, v bistvu.se to da nisem za dnar pa to, me kar skor veseli (k ce kej preziram, je to pozresnost in pohlep)... in sem ponosna nase. lohk je bit car pa velikodusen pa dobre volje, ce mas polno rit, in mal tezje, ce gagas.tko da sem dobre ful!vcas mi je mal zal, k tok v zamorjenem okolju zivim, ta slovenija smotana (kar se tega tice)... (tipicna slovenska faca je: , jaz pa sem bl ke pr ali celo (in se ) in se cudim, kako da sem se sem rodila glih, ne v kake bolj tople scene in take, k bi bla mogoc lohk se bolj jaz.sam pac. ocitno bi pol manjkala tle. to pa ne gre. lepo nedeljico vsem! xsrcx ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 sm tok zadovoljna s sabo, k sem postekala da sem pristna!to mi najvec pomen.da sem pac jaz, taksna kot sem, se trudim za najboljso izvedbo.In tud una ta nora, ta grozna.. pa taksna jaz... me kar zabava, v bistvu.se to da nisem za dnar pa to, me kar skor veseli (k ce kej preziram, je to pozresnost in pohlep)... in sem ponosna nase. lohk je bit car pa velikodusen pa dobre volje, ce mas polno rit, in mal tezje, ce gagas.tko da sem dobre ful!vcas mi je mal zal, k tok v zamorjenem okolju zivim, ta slovenija smotana (kar se tega tice)... (tipicna slovenska faca je: , jaz pa sem bl ke pr ali celo (in se ) in se cudim, kako da sem se sem rodila glih, ne v kake bolj tople scene in take, k bi bla mogoc lohk se bolj jaz.sam pac. ocitno bi pol manjkala tle. to pa ne gre. lepo nedeljico vsem! xsrcx ( ) kolk se strinjam, zadnjič se prijateljica smeji pa pravi prav posrečena si, ko te poslušam dobim občutek da si ena redkih ki si mora za službo vzeti čas (kak se tole bere)... čist netipična jstjp rodila v napačnem kraju v napačnem kraju ampak zdej pa kar je je potrebno najboljše potegnit ven ane aja sestra bila ful vesela bona za mediteransko masažo plus varstvo za malega za tisti čas...tud dopust vzamem če ne bo šlo drugače... razveselila v nulo me veseli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 zadnc enkrat sva se s frendom *kregala*, k je on reku, dobrota je sirota, jaz pa da ne kupim tega. in da si zarad sebe dobr. in da bo ze vidu.da je skratka treba verovat in boljs zate bit kul. ze egoisticno! nc plemenitega se tle...pa me klice cez par dni po tej debati in rece: 'ima boga' tko da, jaz verjamem. vem. bla na gorenjskem in okol (kr picl naju je s tamalim pa letela na obisk)... zdej pa dam uletela pa skljoc skljoc.kaj mislite kako se bo zacel teden? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 bla na gorenjskem in okol (kr picl naju je s tamalim pa letela na obisk)... zdej pa dam uletela pa skljoc skljoc.kaj mislite kako se bo zacel teden? Zihr bom komu glavo odšraufala. Drek. Spodbuda pa taka. :xx!: Čistilka bom. Ko bog. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 Čistilka bom. Ko bog. ~ trapast neky zdle. slisim od nekod muzko, tako k pravm da na srcno cakro udar. pa mi ni blo slisat, da bi blo iz portala...v glavnem, grem pogledat na balkon, kaj dogaja.In dva modela tok lepo na harmonke pa neki igrata! in si recem, kok lepo! in dobim val navdusene radodarnosti pa neke drobize sem mela pa letim v denarnico gledat, da vrzem dol al kaj...in mam 36 al kok centov. in 5€ (bankovc).pa si mislim, to bi blo pa ze zaljivo, da jim mecem 'z neba' take totalne ficke po 1 cent pa tak.in se odlocim, da ju pustim, da bosta ponosna, da nouta rabla po 30 metrih pobirat teh centkov. in me ocitno zacutita, pogledata gor direkt vame (kot macki, psi pa ne) in tko nardita, ces, fino k ti je vsec, sam se kej nabaci! pa si mislim, ok, vrzem to pac pol dol. in sem jima pol v en ovoj od robckov zalepla pa dol vrgla. zdaj slisim spet en shunder. morda se jezita name, k sm tiste centke vrgla, si mislita, shkrtulja! polno rit mas vsega! ampak sta tok lepo svirkala pa tok se mi je fajn zdel (pa se ves ta lep zahod, k ga gledam, idila, no!).ja, nc, se bosta morala zadovoljit z mojo toplotko pr srcku pa s 36 al kolkimi centki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Sej, pol se pa Marsa čud, kok šimfamo, pa smo nejevoljni, zoprni, itd.... ČE PA TAKE NAPOVEDI PIŠEŠ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 morgen....bohdej.....al krkol zhe tole je.... 777 + 1 gromozanski na vse noske, lichke pa kar je she tazga shtrlechga pr onih treh.... wau jst tud dons lupčke talam, na vse kar je enkrat za spremembo sem ful kul nad in oh in sploh vesela.... iz čist preprostga razloga ...ajm stil a lajv, pa kaj še te češ več....kar je več , je itak čisti kič ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAAAAAAA! Sej, pol se pa Marsa čud, kok šimfamo, pa smo nejevoljni, zoprni, itd.... ČE PA TAKE NAPOVEDI PIŠEŠ! Pa bomo že zmogli (kok svinjsk, a ne, da jemljem iz kontexta? ) v bistvu pol pravte, naj je ne napisem do konca? ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 A kakšen teden v tem letu slučajno ni bil smotan? Sam vprašam k ga res NE pomnim. Jst se bom preselila na drug planet. A bo vsaj iz študijskega vidika ugoden? Sej, za partnerstvo, službo, ostale odnose se mi itak jebe, ker kej dost slabš ne more bit, sam študij pa IMA, DA GRE KOT PO MASLU, JEBEMO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Evo, ko sem težila I. cel teden, da hipohondra špila.. sem jih prec po nosu dobila.. dobesedno sinusi vneti, grlo boli pa kiham. eh ja.. bom drugič pridno tiho čajčke kuhala obema pa filala se preventivno z limonami, ne pa da grem na motor za dve urci pa puščam reveža samga doma Aja, birmo mel dons.. ful smo bli luštni bratranci pa sestrične sicer cerkve res nisem od blizu vidla, pa dobr... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Hojla. Prav ena luškana nedelja , prav za v dnevnik zapisat.Moj je vzel na test eno hudo mrcino , pol jo je bilo treba danes sprobat In sva se odločila, da skočiva v prekmurje na kavico in mal se pregret v toplice. Tako da sva jo zjutraj odkurila...v Prekmurju je bil prekrasen sonček, mama je skuhala super nedeljsko kosilo.Mal sem si obetala od Tipke obiska, a se ni izšlo...no se bo pa naslednji teden, ko grem na trgatev Nazaj sva šla čez Ljutomer in Ptuj....prav simpatična vožnja pa na Trojane po krofe...srečala ene stare znance in itak pol še na kavico Mislim, po AC sva jo šla kar 200.... Je bilo ful adrenalinsko.... Tako to. Zdaj pa lepo spat in uživajte, kjerkoli že ste ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 ... (tipicna slovenska faca je: ,hej se ne spomnim, dab ti dala kdaj svojo fotko toj pa tko, k si admin, pa maš dostop do vsega Preživela lep vikendek Mal smo praznovali, mal z vozili z bajkom, mal sem tut fatirala, dans morm še zlikat zamenjala letno pohodno opremo z jesensko/zimsko peso uživa na podaljšanem vikend odmoru na štajerskem koncu, vrne se z dežjem ja, pa kruh sm spet po dolgme času spekla You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts