Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 25

Marsa

Recommended Posts

Hoj vsem!

Sem ful dobre volje..šef dal povišico :2src: :palec: kar lepo, moram rečt, sem mu se že zahvalila in toplo priporočala, da tako ostane x:o)x

Sicer pa obrali, pridno pobiramo orehe, še jabolka treba pa hruške in smo končali. Pol me gospodič samo še razpizdi lahko, pa bom sama tisto češnjo gor znosila baje...da je tole fajna terapija zoper stresa in nabiranje jeze.

Gospodičnica naredili testiranje na občini in zdaj bomo izpljunili še zadnje cvenke, da uštima tale izpit do konca..mater..

Pa baje gobe rastejo - se tule folk samo še o nekih hektarskih donosih jurčkov meni :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

.... ampak jest mam misijo, k jo moram opravt.

Se že vidm, kako bom pol čist hepi do neba :2src:.

xokx (xyesx)

IMA, DA GRE KOT PO MASLU

xyesx xupx (x;)x)

.. sem jih prec po nosu dobila.. dobesedno x:o)x sinusi vneti, grlo boli pa kiham.

x:o)x

:sori: xcrossfingx

Prav ena luškana nedelja , prav za v dnevnik zapisat.

x8Dx

upam, da mi bo sreča mila in glava trezna.

:palec:

hej :vragec: se ne spomnim, dab ti dala kdaj svojo fotko

uh pa sem jih ze ful (res pa je, da odkar ne hodim v Fotke -kake dve leti skor ze morda- jih tud objavljam ne, razen kaksno v dnevnik - ene dve sem, eno z morja in eno s tamalim na valeti)

pa tko al tko mam zdej nekaj onemogoceno, ne stekam zakaj (in vedno pozabim tezit mitji x:)x)

..šef dal povišico

:onfire: mega!

z obujanjem doživetij

xDDx

Fajn k si se mela lepo. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj, prejoj, Marsa xrolleyesx x:Dx

JAZ da bi tebi dala svojo fotko, k si pripopala uno slikco tipičnega Slovenca/ke

eh x;)x bo že

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pa baje gobe rastejo - se tule folk samo še o nekih hektarskih donosih jurčkov meni :vragec:

Ne baje, ampak čisto res. Bila čez vieknd pri dedku in babici in smo jedli gobov golaž (štirje), pa še za domov sta mi spakirala eno malo prozorno vrečko jurčkov. Vse to bera enega dne.

So pa jurčki pa marele več ali manj, tu in tam še tiste spužvaste, ki ne vem, kako se jim reče, pa blazno malo lisičk.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Mana, potem pa sory, nisem vedla da je tko rapidno blo tole. in pred 'rokom'.

ampak sej v bistvu je isto moje mnenje: kaj mas od tega, ce mas pravico na svoji strani in pravico rect: ni fer, ko pa to nikomur ne koristi.

sicer pa ne glede na DOGOVORJENI rok, je ze kar dolgo tega, odkar sta se odlocla, da ne bosta vec par.

Kok mescev fore pa naj se mas?

zakaj si pa flat zacela iskat po tem, ko sta se tole zmenila? in zakaj do roka cakat?

ce nisi v x mescih nasla, bos zdaj v teh 14 dneh?

čudno je sedaj razlagat vse za nazaj, ker me neki časa ni bilo...ampak midva sva bila praktično skupaj pred grčijo

večer preden sem šla je rekel, naj čimprej grem, da čim prej pridem, da bova lahko čim prej spet skupaj...pa si je nato samo 3 dni po tem našel punco. in mi cel mesec, ko sem bila v grčiji, niti pisnil ni o tem...

seveda si nism iskala plejsa, ker sva skupaj še razmišljala, kako bova spalnico uredila.

ce mas nekoga rad, mu privoscis da se ma fajn.

ma mu ful privoščim, da je srečen..in srca, res!

Itak je pa tvoja izbira: lohk se dobivas s prijateljicami, pa te bodo "tolazile" v smislu, o pa res, jeduh, grozno, boga, imas prav, res ni fer.......

nisem imela namena jamrat...samo povedala sem

si ze kupila oglasnik, delo, si kej gledala po netu??

ta teden izvem kako je s faxom, delam pa itak že, vsaj do konc mesca.

sobo sem si našla

tak tečen priokus sem dobila s tem tvojim postom, če sem popolnoma iskrena. ker bi lahko vprašanja iz zadnje vrstice postavila v prvo...in bi bilo vse bolj jasno

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

večer preden sem šla je rekel,

seveda. zmeden je. rad te ima. saj tle ni vprasanja.

samo tudi dva, ki morda rabita sam pavzo, se morta vcas distancirat mal.

ce pa skup ticita na istem plejsu, v istih vzdusjih, energijah, vzorcih.... pa je tezje dobit distanco in vedet, kaj sploh hoces.

nisem imela namena jamrat...samo povedala sem

jaz tud ne kritizirat. tud jaz samo povedala.... iz prebranega, dojetega.

dbest za sobo! x!x xokx

itak bo vse kul, bos vidla. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zgodba je taka: Otok Šipan, zelo blizu Dubrovnika, Hrvaška. Sem v morju, oblečen v lovca na ribe. Pregledujem opremo, neopren se je lepo ulegel oz. oprijel telesa, puška napeta, mulinel se lepo vrti. Nož na obleki je varno in čvrsto v nožnici. Maska se ne megli, dihalka tudi vredu stoji. Preverim počutje: je vredu. Dobro grem v prvi potop. Ura je 6.30 zjutraj. Zajamem sapo se prelomim in v zaron. Lepo mi je uspelo. V trenutku sem na 5 m globine, nadljujem do 8 metrov. Pridem na dno se uležem na tla. Z očmi pregledujem teren na vse mogoče načine. Na prvi pogled nič posebnega. Morje ima lepo sinje modro barvo,vlada popolna tišina. Morje ni razburkano, sem še v zalivu. Že se odpravim na površino po zrak, ko me pride "pozdravit" orada. Bila je groooomozanskaaaa. Oči mi poskočijo, presenečenje me spremeni v neučakanega izgubljenega lovca, sprožim puško in... nato kaj ugotovim? Da puške nisem imel naprejene v ribo, ampak sem harpuno izstrelil mimo noge v dno. Orada je takoj pobegnila. No po parih zaronih in čakanju na dnu se je vrnila in me opazovala. Vendar samo na varni razdalju in se je ni dalo nikakor več priklicati, da bi pripalava mimio mene.

A nisme bogi?

:sori: :o|o: :sori: :xx!: :eek:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

A nisme bogi?

Niti ne, ker lahko bi harpuna v nogo šla, potem bi bil pa res... :sori:

Dobro no, saj vem, da ni bilo tak dramatično, samo preveč filme gledam :inocent: Mnja, pa pričakovala sem, da bo tudi napet konec, ko se je tak lepo zgodba začela. x:)x Kam pa pridemo brez domišljija, ne? x:Dx

Ah, pa lep večer..

Niti ne, ker lahko bi harpuna v nogo šla, potem bi bil pa res... :sori:

Dobro no, saj vem, da ni bilo tak dramatično, samo preveč filme gledam :inocent: Mnja, pa pričakovala sem, da bo tudi napet konec, ko se je tak lepo zgodba začela. x:)x Kam pa pridemo brez domišljija, ne? x:Dx

Zelo rad pi končal naopetost te zgodbe z recimo: in zadel sem jo med oči xDDx , ribo smo spekli in se z njo mastili še dva dni x:Dx . Ampak žal ne morem ker je odplavala.

Hm.... Sicer pa hvala za pohvalo- napeta zgodba. Je pa res da se "tetiva" ki drži in stopnjuje napetost v pripovedi, strže in ne izstreli" puščice" - če me razumete no... dons mal filozofiram :O:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Ni moj dan očitno, ja, kr prpravte se, jamrala bom, če komu kej ne paše, nej preskoč moj post.

Sej, v bistvu se mi sploh ne da podrobnosti pisat, ker ni blo neke hude novosti, ampak se je cel kp težav zgrnlo naenkrat in mi je dopizdil vse skp.

In pol berem, k ste vsi tok pametni, da kako je treba bit pozitivn in na lepo mislt. Verjemte, če bi bla ob tem sranju in vzpodbudah zmožna, bi, tko, se mi pa dobesedno jebe za vse. Pa pun kufr mam ljudi, k mi skoz neki jamrajo, težijo in pol opravičujejo...fak of. Sami rešte, ne da se mi še z vami ukvarjat. Jst morm tud vedno premislt v naprej, kaj bom zinla in me tepe, če prehit zinem in zajebem. Tko da...xy po spisku.

Sej, drgač sm mnogo bolje, ampak vseen, zagrenjena, k 100 mater. Pa jezna, pa za mal se mi zdi cel kp stvari, da je enim dobesedno vse prinešeno, drugi se mormo pa cel klinčev lajf fajtat, večinoma z mlini na veter, pa fajt ti nč ne prnese. Sam tepen si skoz. Kva hudiča si me sploh rodila...itak mi vsak dan znova dokazuješ, da je škoda. Hvala.

Nataly, ful dobr za povišico. :palec:

Mana, vso srečo. :sori:

Vidla Todiko v drugi temi... xsrcx

Lepo ajite. x:)x

včeraj zvečer bila pri mojem tamičkenem sončku, kolk raste pa pravi lepotec je :2src: mi je všeč da si vzamem vsaj pol ure po službi (pač en avtobus ven spustim pa pridem mal kasnej domov) vsaj tam pa tam, ko imam pa dopoldne službo pa eno urco da ga mal pazim, sem mu nekaj kupila, ful luškano zadevico - Tomy zvezdico, naštimaš na 5 al pa 10 minut, ugasneš luči, na stropu je projekcija mislim da oblačkov pa medvedka tole nisem čist ziher, pa melodija špila ful luškan... star je mesec pa pol pa to že tko posluša da to ni res... potem je ob rojstvu dobil od vrtiljak za na posteljo pa igralno zadevico za na tla ( blazina, lok z igračami, zvok) - same pametne zadevice ;)

zadnjič pa copatke kot adidaske

Pa jezna, pa za mal se mi zdi cel kp stvari, da je enim dobesedno vse prinešeno, drugi se mormo pa cel klinčev lajf fajtat, večinoma z mlini na veter, pa fajt ti nč ne prnese. Sam tepen si skoz.

ah, kje pa, sploh ni res! a veš, kaj vse dobiš, če si borka/ec. ne bluzi! saj nočeš bit razvajenka. po drugi strani je pa tako, da je življenje radodarno enim tukaj, drugim pa drugje. tebi recimo z veliko žlico ponuja izkušnje. pa voljo. ful energije. pa moč, da sama kreiraš stvari. v bistvu ful svobode.

xcrossfingx xsrcbumx

o pa je ...res

ne me đebat...neka si zataknejo nekam vse bitke----

dejstvo je, da življenje kruto in nesmiselno pehanje za najbolj nesmiselnimi stvarmi....

drgač tale novi član tantra, zmerom lepo dopiše:kadar karkoli komu svetuje. Vsak po svojih močeh, sposobnostih in mejah.....

ja če si lep si pač lep....to odpre več vrat ko pet diplom pa "pecializacij"

morgen drgač,

mislim da spet nekaj čutim....pje kda bo že toto saturnovo leto pr kraji , puni kufer mam, opravkov z ledom, kostmi in zobmi...

dons se namo nč žvalil, je treba delat x:o)x :inocent: da namo pristal tam ,kjer se končajo sanje, na zavodu za zaposlovanje x:o)x

sam če se pa znaš res unmeglich dobr žvalt, pol pa nikdar nea vidiš tega kraja od znotraj x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

dejstvo je, da življenje kruto in nesmiselno pehanje za najbolj nesmiselnimi stvarmi....

ja, itak :xx!: xrolleyesx

jamr, jamr, vse je zajebano, vse dedci so smotani, službe so šit, da o vremenu, šoferjih, sosedih,.. ne bi.

če pričakuješ pravljico, je valda še tista čipka na okrasni blazini dnevne sobe premalo rožnatega odtenka.

nič ne škodi, če si skromen do tega, kar ti življenje prinaša, in zahteven do sebe, ko v življenje nekaj vlagaš.

ampak jaz nisem toliko pametna (in stara), da bi vedela vso resnico tega sveta. še daleč od tega. pojma nimam.

le kaj me še čaka? xscratchx

ja, itak

jamr, jamr, vse je zajebano, vse dedci so smotani, službe so šit, da o vremenu, šoferjih, sosedih,.. ne bi.

če pričakuješ pravljico, je valda še tista čipka na okrasni blazini dnevne sobe premalo rožnatega odtenka.

nič ne škodi, če si skromen do tega, kar ti življenje prinaša, in zahteven do sebe, ko v življenje nekaj vlagaš.

ampak jaz nisem toliko pametna (in stara), da bi vedela vso resnico tega sveta. še daleč od tega. pojma nimam.

le kaj me še čaka? xscratchx

:vio: :palec: lepo da se strinjaš...no pozabila sem na ta stare, ki ti znajo zagrenit življenje. pa na mularijo, pa na sistem, pa zakonodajo , ki je tako napisana, da je za lopove....pa na farja, ki grozi z večno pogubo...pa na šefe....pa na javno upravo, ki z odločbami tala štipendije pa službe pa stanovanja :inocent:

pa da ne omenjam sebe, karkoli že dobim pod prste, drek potlej rata xcivx x:o)x

pje, tamle sem nekaj brala, kak denar nič ne pomen , sam čista dobrota ....v glavnem eno samo veliko sprenevedanje.....

nu menda Pamela Anderson, dobro vnovčla inu poravnala svoje kockarske dolgove, odslužila dolg 250.000 dolarjev s seksualnimi uslugami....

morda bi to bla rešitev za našo prezadolženo Slovenijo x:o)x pje to pa je pravljica, ob garanju se je celo zaljubila v upnika...

no tako delo je potlej res v užitek xcivx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia :palec: ti pa res znaš polepšat dan. Sem pogrešala tvoj stil.

Maš prav, jebeš sistem in jebeš politike. x:px

Pa FOV in profesorje na njem.Ki se norca delajo iz študentov. Pa sploh ne pregledujejo izpitov.

Predavajo v "bosanščini"...pol se pa pejmo pravico.

Saj ne zagovarjam mularije...samo kar je preveč je preveč.

NIČ. Bomo še mi veze uporabljal pa korupcijo..pa koga v drek potunkal...DOST je tega.

No tak, sem se mal skašljala....paše.

Sicer pa...dans grem na kavico. Če bo zraven samo nasmeh...pa mam dost. Za dans. Ju3 je pa itak nov dan.

Ma ne mi s tem domačim vzdušjem (beri negativnim) xcivx

pol jst ne morm jamrat x:o)x

eko, zdele bo mal penso positive:

še smo živi, zdravi, še migamo, skačemo, lulamo, kakamo...torej je vse tko kt mora bit x^x zaenkrat. Kaj bo pa potlej, bomo pa pol napisal.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sonček se kaže, nazaj v posteljo grem brat, mogoče celo malce meditirat, fajn da se odnosi kristalizirajo v mojem lajfu, pa vedno znova ugotavljam da manj boli... pa še nekaj je fajn - da sem spoznala, da sama odločim komu in kdaj bom posvečala pozornost in na kakšen način. ok vem nerodno napisano, ampak fajn občutek je ko lahko zapreš neka vrata brez obžalovanja fajn je dokler je ko pa ni pa pač ni... bluz na kvadrat

mah kot da bi bil cel lajf usmerjen na odnose... pa ni, je tolk drugih stvari.. pa ne mislim tule samo na ljubavne odnose...

ej ma sej ne da bi bil tečen, pa simpatična si mi tut zelo, sam kaj je s teboj narobe??

Tvoje stanje duha se progresivno slabša....

res je, se podpisem. :palec:

*

evo vam je ratal: zmagal ste! xokx (xrolleyesx)

razmisljam namrec tud jaz, da se mi ne da vec energetsko shlepat x tisocev folka, k mi pr tem nc ne pomaga... pr moji vsej energiji k jo vlagam. se trudm.

ne, ste se odlocl. boste bad. ok.

boste pol moral zacet drugam hodt jamrat pa kenjat pa svoja sranja izlivat.

LN ni smetisce, zolcevo odlagalisce.

se trudm 7 let. 5 let s forumom.

kaj dobim?

kup kislih fac. pritozevanje.

Bom vzela kot ponesrecen experiment, ki sem se ga idealisticno sla.

seveda sem bla blazno butasta, da sem mislila, da bom s svojo pozitivo okuzila druge.

na netu je se ful drugih placcev, kjer se boste lohk druzl pa jamral.

LN pa je hotu bit light! nekaj pozitivnega.

ste rajs vse posral pa posvinjal.

ce me bo kej picl tacga, boste vedl zakaj in samim seb pripisite.

Uzivasko negativnost zelim se naprej! :palec:

*btw: se vedno sem sama, pogosto osamljena, vcas tud mam obcutek, da bom zbolela. tud jaz razocarana veckrat v odnosih, kjer sem bla s srcem, telesom, umom, energijo. se vedno v podnajemu, pogosto prakticno stradam. nimam NIC.

tok da se razumemo, kok je komu lohk al pa ne govort pa bit pozitiven.

ciaoci zaenkrat!

Picasso

Bemu folk.

Sam vam pa res ni čist nič prav .

Ej a vam je vsaj koža prav ali vam je tudi preozka al preohlapna??

Človek, ki je zadovoljen z lifom - beri jaz ( razen redkih slabih dni) - itak si ga sama kreiram...se vsi norčujete, smejete, jebate pa fuckofarite....

Ko človek -spet beri jaz -popljuva čez naše šolstvo...spet ni prav.

Kokr prav Marsa...pejte se solit. S stanetovo soljo. Ampak očitno tud ta ni dost slana, da bi vam zalegla.

Mantis maš prav...bejžmo v ilegalo :=)

pa politike zajebavat...

:sori: marsa ne se dat, saj se trudim in prijavljam in prijavljam in prijavljam x:o)x :eek: vem da vam vsem grozno manjkam x:px x;)x sam jebat ga, višja sila......sam se pa ne dam kar tko x^x

ok, dost heca........sede mi tole vreme, dež pa to, čeprov je malo depresivno, pa vseen :vio: mala spi, jo zgleda tud zdeluje tole, kt en angelček je xsrcx

bemti folk, lajf je tak lep, zaka eni ne vidte tega......jaz sem z LNFja skensklana, pa poglejte kaka fajterka :vtz:

:vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...