Skoči na vsebino

Moški v postelji

Mick

Recommended Posts

x:px

Normalne moške je treba iskati z lučjo pri belem dnevu; Diogena drugače tudi ne bi našli. M

Diogena niso iskali drugi, ampak je on iskal človeka z lučjo sredi dneva.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hojla

Zdej, jst sem samo en butl in nimam pojma, zakaj ženske in moški seksajo, tko, nasplošno a ne. Bi se pa rajtam dal ugotovit, no, blj domnevat, zakaj so moški, ki so vzorčni modeli za Mickovo zgodbo, taki kt so, ker gotov so tud taki a ne. Ampak zato imamo stručkote, ki se s tem ukvarjajo /mislm, z vzroki in posledicami/, pa nej oni predstavijo svoje ugotovitve.

Če bi znal izhajat iz sebe, bi si skor upal rečt, da je men seks v sklopu spolnosti, ki je v sklopu ljubezni med mano in partnerjem, ful pomembna, če že ne najpomembnejša energija med nama. Pika na i najinega odnosa. Si ne predstavljam bit z ženo brez te komponente. Zdej, kolkrat, ni tolk pomembno, kt to, da je.

Zame dejansko velja rek, da seks ni vse, vse brez seksa je pa nič. Pa ne mislim pri tem na golo onegavljenje v postelji al kje drugje, pač pa na energije, informacije med nama. Ko se skozi dotike, držo telesa, v očeh, v drobnih, na videz nepomembnih detajlih, recimo v tonu glasu, v pogledu, v tišini, v dejanjih... izraža: si moj moški/ženska, želim si te, hrepenim po tebi, cenim te, spoštujem te, ljubim te, hvala ti, da sem del tega odnosa, ti lahko pomagam?, lahko kaj storim zate?, vesel sem da si ob meni, hvala ti, rad bi deli s teboj to in to... Jst te energije dojemam kot spolnost v ljubezni in seksualni akt je potem jagoda na smetani, je krona najinega sobivanja. In pol mi ni preokupacija potrditev, a sem dober, ker jo dobivam že prej, ampak najino uživanje.

To so tolk subtilne energije, da na seks komot gledam kt na eno občutljivo seizmografsko iglo, ki takoj pokaže na vsako disharmonijo v odnosu in bi moral bit res butl, da tega ne bi opazil.

Zdej, a se seks uporablja tud kt sredstvo za samopotrjevanje, za iskanje svoje identitete in prostora, za beg pred bolečino, kt sredstvo za manipulacijo, za obvladovanje drugih, kt orožje? Ja, se a ne. Samo ne vsi in ne vedno. Zato so posploševanja nevarna, da ne rečem, da so out.

butl

xsrcx

:palec:

:2src: butl ti si tok en fajn dečko, boljš nisi mogel napisat

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: tole mi je pa kr mim mal.....da men dedc reče, da me sicer ma rad, čustva in to, sam živalska x:px strast je pa rezevirana za kjšno "prašičko " ( x;)x )

Nisi me dobro razumela, ali pa jaz nisem dobro razložila. Kot se spomnim mi model ni razlagal o strasti, ampak o spolni sli, ki ne vključujejo kakih čustev. Se pravi, kaj jaz vem...Da si tip dejansko predstavlja, da ima pred sabo eno prašičko, kos mesa za onegavlit...Bi bolj malo vedla o tem. Kokr sem razumela, naj na tak način ne bi seksal z žensko, ki do nje dejansko kaj čuti. Naj se kak tip oglasi ali je to res, ali pa samo mnenje nekega "spolnega manijaka". x;)x

Ta ločitev med seksom in ljubeznijo je pri moških nekoč v preteklosti sigurno obstajala. Poročili so se s spodobno žensko, zahajali pa k razigranim prostitutkam. Danes verjetno ni velč te ločnice. Ali pač?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Diogena niso iskali drugi, ampak je on iskal človeka z lučjo sredi dneva.

Tolk o dilemi al je to kak pisatelj napisal.... :o|o: x:o)x

Sn sam preletel, fajn, da ste se le oglasil :palec: .....še posebej všeč mi je butlov post, vendar sn prepričan, da tolk subtilno lohk to doživlja le nek zlo tenkočutn, senzibiln tipo, ne vem kolk je takih, sam jih poznam zlo mal..... :sori: ...pa tud med ženskami jih ne mrgoli. Nimam zdej cajta, kdaj drugič več, mam kup stvarc za porihtat pol pa pičim na Gotan project xbendx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tisoč ljudi, tisoč čudi....

vsak ma svojo pot in svoje izkušnje, zame je edino pomembno, da ne delam čustvenih krivic, vse ostalo je pa možno in od primera do primera različno....

vem pa kar za nekaj primerov, kjer je "igralna razpoka" krojila usodo zakonov, kjer predvsem manipulacije ženskih čarov igrajo ogromno vlogo v dosegu ciljev, čeprav tudi priznam, da tu in tam se pa tud najde tisti pravi zakon, ki naj bi bil po nekem naprej določenem moralnem vzorcu, bil zakon brez prepirov, brez sumičenj in brez obremenitev, zakon kjer se drug drugega spoštujeta, kjer ni nič skritega, kjer drug drugemu nudita vse, kar jima odgovarja in pri tem ne pričakujeta nekaj kar ni, sakratka zakon kjer sta partnerja v bistvu eno in ego nima dela v takem odnosu........

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Sam sem ga tud mal drgač razumel, sam dvomim, da ti čist v tist opis pašeš.....mal pa že, saj si te strelc, ne x:o)x x:Dx

K. Čapek

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...521_3098026.php

evo na na kaj vse mormo bit koncentrirani pozorni, s čimer vse obremenjeni moški :sori:

Nisem še zasledil, da bi kje pisalo npr. Madonna jo ima pa kratko ali ozko :xx!:

No, no, si pa malo pristranski. Kot da se pri ženskah ne dogaja podobno glede prsi. Male, velike, povešane, okrogle, dobro stojijo ali ne? Kr neki.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Nelika dej mal premisli, preden kej napišeš, jaz lahko pišem kar čem sem en butast kmet brez zemlje ti si pa šolana sociologinja in tvoje izjave imajo neko težo..

Ne vem kolikšen pomen imajo majhne prsi pri samem spolnem aktu..

Jah za moškega očitno imajo, če ne nebi ženske dajale tak velik pomen na to. Vse ima svoj pomen pri spolnosti.....Tudi prsa :inocent:

Glede velikosti penisa pa mi ni čisto jasno. V čem ta bolečina moških???Boš sedaj rekel, da je velikost najbolj pomembna pri posteljnih igrah? No, če mene vprašaš bi se odločila za debelino, vendar moški itak imate čudne predstave...

Se pravi, po njegovem mnenju moški gre lahko seksat z žensko brez nekih globljih čustev, medtem ko ženske tega ne zmorejo.

Se ne strinjam. 1st hand experience.

PS: Razen, če je tip grdavs. Potem že moraš nekaj čutit do njega, da lahko grdavsnost spregledaš.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...521_3098026.php

evo na na kaj vse mormo bit koncentrirani pozorni, s čimer vse obremenjeni moški :sori:

Nisem še zasledil, da bi kje pisalo npr. Madonna jo ima pa kratko ali ozko :xx!:

:eek: ....joj, bogi bogi Iglesias, kak se mi smili :C: x:o)x

Ne vem kolikšen pomen imajo majhne prsi pri samem spolnem aktu..

Ja, mogoč zate ne, kaj pa za bejbo v postelji kao normal obdarjenim tipom........valjda se bo bala, da bo raj šel tak kao "normal" tip raje h kakši kjer bo imel med spolnim aktom kaj več za prijet......Sam ne vem točno kaj imajo te zadevce in ti strahovi, sploh če so upravičeni (ker so res partnerju, partnerki tolk pomembni), zveze z ljubeznijo? :inocent:

K. Čapek

neumnost posplosevanja.

tej osebi, ki je to napisala pa privoscim terapijo.

ocitno se razumevanje osebe, ki je to napisala giblje precej na nekem 'nizjem' nivoju, ce se tako izrazim; itaq posplosuje v okviru njenega dojemenja in izkusenj, ki so pac taksne kot so - recimo temu 'bedne'.

ob vsem tem bi rekel se to: podobno privlaci podobno! razlicno pa v toliko, da se izmenjajo energije.

x:px

To sem danes prebral v enmu starmu časopisu, naj bi napisal nek pisatelj:

Moški so bolna bitja in to ne samo izjeme. Prav nasprotno. Normalne moške je treba iskati z lučjo pri belem dnevu; Diogena drugače tudi ne bi našli. Medtem ko gre ženska v posteljo, da bi uživala, moški v postelji ne iščejo užitka z žensko ampak potrditev svoje moškosti. V mladosti gredo v posteljo, ker bi že hoteli biti moški, v starosti želijo dokazati, da so in še zmeraj moški, oboje škodi tako živcem kakor užitku. Moški se od zibelke do groba ukvarjajo z določenim delom svojega telesa, o katerem mislijo, da imajo takšnega samo oni, čeprav je dokazano prav nasprotno. Česar bolj precenjenega, kakor je omenjeni del moškega telesa, sploh ni; tako visoka ni niti vrednost zlatega malika. To moraš kajpak vedeti.....

Dve vrsti moških sta. Eni mislijo na ljubezen s posebnim zanimanjem, kadar imajo poslovne skrbi. Drugim pa je več do ljubezni, ko hitijo od uspeha k uspehu.......Moški je namreč prozoren kot pajčolan - iz šifona. Da ne bo niti eno niti drugo, nima nobene veze z ljubeznijo in tega ti ubogi opičnjaki žal ne razumejo. Spolno življenje pri moških sloni na živčni podlagi. Kolegialnosti med moškimi ni, ker že dečki na stranišču primerjajo svoja splolovila - big deal! Moški stoji zmeraj sredi tekmovalnega boja in v postelji ni nič drugačen. Moški je od zibelke do groba besen, bodisi ker mu rečeš ne bodisi ker mu ob nepravem času rečeš da, ali pa zato, ker misli, da ženske ne more zadovoljiti ali ker misli, da kdo drugi isto žensko bolje zadovolji. Najhuje je, da je moški največkrat besen na samega sebe, le da tega ne ve. Prave živčne razvaline so to, pravzaprav potrebujejo bolniško sestro, ne pa dekleta ali ženo. How interesting!

:vragec: x:px

Ooo, le ga jankeca x;)x x:o)x

Ja, free, se strinjam, da je posploševanje, itak, samo, a velja nekaj tazga al podobnga za velik moških, malo moških, minimalno moških, maksimalno velik moških, za vsa starostna obdobja al samo za določena je pa vprašanje. Sam menim, da za kar velik v različnih obdobjih, zlasti zgodnejših, nikakor pa ne drži tako kot je to napisal neznan-a avtor-ca......

K. Čapek

micki...

fuk je zabava za reveže...

matr smo eni bogati a ne?

Prvič čujem :inocent: A ste? x:o)x

Dej fantje..pejte v posteljo kaj fajnga počet :vragec:

ali boste potrjeval svojo moškost ali izkazovali svojo ljubezen, me ne briga, to je vaša zadeva xcivx

Pravš ti je vseen....sam da ti je fajn. x:px x:o)x

K. Čapek

čak da ta prave (pravi) gor pridejo, saj sva v občutljiv gnezd dregnila...ha ha ...

EDINA ZENSKA STVAR NA KATERO SE SPOZNATA (MICK in TOMAZSLO)

IMA 102 EROGENI TOCKI .

jap.

Pravš ti je vseen....sam da ti je fajn. x:px x:o)x

Vse eno xcivx kaj izkazujejo moški na splošno.

Ni pa dokazovanje moškosti, skaknje iz ene postelje v drugo vse eno ali isto.

Dejstvo je, da vem, kaj izkazuje moj moški in kako..in to šteje...za ostale se res ne sekiram xcivx

FAJN...to pa vedno...

Moški drugače dojemajo seks, kot ženske. Bolj telesno, ženske pa bolj vpletejo čustva.

Po mojem se pred osebo, ki ti je zelo všeč skriješ, ker jo povzdiguješ, misliš da ji nisi kos ali da je več vredna kot ti. xcivx

V določeni meri se strinjam. Se pa mišljenje o sexu in uživanju v njem spreminja tudi pri ženskah. Se mi zdi, da čustva tudi pri ženskah izgubljajo na veljavi...zanimiva je tudi druga treditev, prepričana sem, da to v veliki meri storijo moški xnckrivx

:eek: :eek: :eek:

kako že rečemo ženski, ki "zbira trofeje"? :xx!:

Nevem zakaj bi jo kakorkoli poimenovali xrolleyesx Ravno pri sociologiji, ko je bila debata na temo sex in pogovor o trofejah.

Največkrat se moški "napihujejo", da je spet ena črtica več. Se morda kdaj vprašajo, da so oni tista črtica...morda celo samo pikica, ki gre prav hitro v pozabo ? V tem smislu, zakaj bi lahko samo oni bili zbiratelji? Pa ni tu vprašane one night standov.....lahko je tolikokrat, kot se ženski zazdi.. :vio:

Nisem tega mislila. Ampak se mi ne da razlagat.

Sociologije (navadne) nisem imela od gimnazije, na faksu smo se pa učili pri sociologiji vse ostalo kot o sexu. Damn faks x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...