Antoninus 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Dej fantje..pejte v posteljo kaj fajnga počet ali boste potrjeval svojo moškost ali izkazovali svojo ljubezen, me ne briga, to je vaša zadeva Vsakič ko hitro in trdno zaspim, izkažem ljubezen sam sebi. Miren dan, noč brez sanj. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 EDINA ZENSKA STVAR NA KATERO SE SPOZNATA (MICK in TOMAZSLO)IMA 102 EROGENI TOCKI .jap. ha, ha ZVEZANI...pr 42 letih b moral tud ti že nekaj od tega vedet, a ne......drgač se pa prav ne vem kako ne spoznam, bolj se spoznam na učinke in posledice..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Hehe moški v pojstli - ma da dvigne roko, da vtaknem pod pazduho njegovo svoj premraženi nos, da me ovije z nogami in mi zagreje premrženo rit, da me stisne k sebi in da celo noč spi zvit z mano. Na srečo sem hitro našla takega. Pa da ga ne moti preveč kadar zasmrčim preveč, niti da mene ne moti njegovo smrčanje. Da se tudi ne pritožuje preveč, ko je cel poslinjen. Saj ste govorili o moškem v postelji??? Je pa seveda toplo pripročena posteljna rekreacija. Čim večkrat tem bolje. Ker definitivno spiš bolje potem.Preverjeno vse to. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Danes žlehtkana jaz Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Nisem tega mislila. Ampak se mi ne da razlagat. Sociologije (navadne) nisem imela od gimnazije, na faksu smo se pa učili pri sociologiji vse ostalo kot o sexu. Damn faks Jaz nisem brala tvojih misli, ker tega ne znam. Napisala sem pa tisto, kar je izjavila predavateljica. Hehe moški v pojstli - ma da dvigne roko, da vtaknem pod pazduho njegovo svoj premraženi nos, da me ovije z nogami in mi zagreje premrženo rit, da me stisne k sebi in da celo noč spi zvit z mano. Na srečo sem hitro našla takega. Pa da ga ne moti preveč kadar zasmrčim preveč, niti da mene ne moti njegovo smrčanje. Da se tudi ne pritožuje preveč, ko je cel poslinjen. Saj ste govorili o moškem v postelji??? Je pa seveda toplo pripročena posteljna rekreacija. Čim večkrat tem bolje. Ker definitivno spiš bolje potem.Preverjeno vse to. Ja. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 sej sm (ti) napisal: podobno privlaci podobno. ce te zanimajo statistike pa hm.. ti zal ne morem pomagat. mogoce le v tem, da pogledas okoli sebe, sprasujes ljudi in morda kaj izves. ali je to smiselno ali ne, pa bos itaq sam presodil. Ce potrebujes take podatke, da bos bolje razumel sebe, je to pac eno; ce pa jih potrebujes zgolj iz radovednosti ali pac morda hobbya pa pac drugo. Razliak je lahko pac v tvojem namenu tega pocetja. Osebno menim, da se kar se tice tega bolje ukvarjati s samim seboj in seveda z odnosom, ki ga imas z ljubljeno osebo. Ooo, le ga jankeca Ja, free, se strinjam, da je posploševanje, itak, samo, a velja nekaj tazga al podobnga za velik moških, malo moških, minimalno moških, maksimalno velik moških, za vsa starostna obdobja al samo za določena je pa vprašanje. Sam menim, da za kar velik v različnih obdobjih, zlasti zgodnejših, nikakor pa ne drži tako kot je to napisal neznan-a avtor-ca...... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Moja izkušnja z moškim(-i) v postelji je, da dobim kolikor verjamem, da si zaslužim ... Ravno poslušam komad, ki poje: Let me kiss youon your Poo poo la la ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 sej sm (ti) napisal: podobno privlaci podobno. ce te zanimajo statistike pa hm.. ti zal ne morem pomagat. mogoce le v tem, da pogledas okoli sebe, sprasujes ljudi in morda kaj izves. ali je to smiselno ali ne, pa bos itaq sam presodil. Ce potrebujes take podatke, da bos bolje razumel sebe, je to pac eno; ce pa jih potrebujes zgolj iz radovednosti ali pac morda hobbya pa pac drugo. Razliak je lahko pac v tvojem namenu tega pocetja. Osebno menim, da se kar se tice tega bolje ukvarjati s samim seboj in seveda z odnosom, ki ga imas z ljubljeno osebo.Ah ne, moje zanimanje v zvezi s to temo je omejeno na debato v tej temi. Tekst se mi je zdel mal provokativen, zato sem ga tud objavil, v bistvu z enim edinim namenom - podajanje komentarjev, debate tukaj. To bo povsem potešilo mojo radovednost...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Zame dejansko velja rek, da seks ni vse, vse brez seksa je pa nič. Pa ne mislim pri tem na golo onegavljenje v postelji al kje drugje, pač pa na energije, informacije med nama. Ko se skozi dotike, držo telesa, v očeh, v drobnih, na videz nepomembnih detajlih, recimo v tonu glasu, v pogledu, v tišini, v dejanjih... izraža: si moj moški/ženska, želim si te, hrepenim po tebi, cenim te, spoštujem te, ljubim te, hvala ti, da sem del tega odnosa, ti lahko pomagam?, lahko kaj storim zate?, vesel sem da si ob meni, hvala ti, rad bi deli s teboj to in to... Jst te energije dojemam kot spolnost v ljubezni in seksualni akt je potem jagoda na smetani, je krona najinega sobivanja. In pol mi ni preokupacija potrditev, a sem dober, ker jo dobivam že prej, ampak najino uživanje.To so tolk subtilne energije, da na seks komot gledam kt na eno občutljivo seizmografsko iglo, ki takoj pokaže na vsako disharmonijo v odnosu in bi moral bit res butl, da tega ne bi opazil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Jaz nisem brala tvojih misli, ker tega ne znam. Slo se je na to, da tipom pravijo, da nabirajo trofeje, za zenske se pa uporabijo grsi pridevniki (in samostalniki). To je vse. Dvojna merila. Sem mislila, da je bilo razumljivo, ampak očitno ni bilo. Se je pa nanašalo na post prej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.