damjanaa 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Sem nov na tem forumu, upam da še ni bila že odprta ta tema... Pred kratkim sem imela kristale, ki sem jih imela v vodi in odkrite, vsak dan sem jim morala menjavat vodo, ker sicer razpadejo. Sedaj me par dni ni bilo doma, in jim nihče ni menjal vode in so se veda razpadli. Vsak dan sem tekočino, ki sem jo odtočila od kristalov spila. Ta tekočina je dobra za mnoge bolezni oz. pripomore k temu da si bolj zdrav. Zanima me če ve kdo kje se ti kristali lashkod obijo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Hm.... Poskusi v Mariboru, nasproti Iliha. Tam sicer majo kristale, kamnčke, mislim, da bo tam! Lahko poskusiš Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanaa 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 Hvala za nasvet, samo mislim da se jih ne da dobit v trgovini , no ne vem... na keri ulici pa je to? Me vseeno zanima jih ima kdo doma? v bistvu to niso pravi kristali, mislim da jim tkao pravijo... izgledajo kot belkasta prozorna zrna. Zmeša se jih s cukrom, dodaš 2 suhi figi ali slivi, limono in vodo. Kristali se sami obnavljajo(bakterije) s cukrom. s temi kristali se baje dela kefir, ta pa je zelo zdravilen...Ve kdo kaj več o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Hej Ne vem, če so ta pravi, a sem že velikokrat videl prozorna zrna, podobna kristalčkom. Lahko poskusiš: če veš, kje je McDonald's v centru Maribora? No, greš po trgu gor in zaviješ na levo, tam ko je bil hotel Orel in ga zdaj obnavljajo... No greš po ulici naravnosti in tam boš na levi vidla trgovinico. Je skoraj da nasproti čajnice in slaščičarne Ilih. Lahko pojdeš pogledat. Vem, da imajo neke kristale, a ne vem, katere natančno Ajd lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 mah to se ne gre za kristale, ampak za gljive enkrat je blo nekje govora o tem, sam nimam pojma kje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanaa 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 ja saj vem da so to neke glive, samo sem slišala tudi, da se jim pravi japonski kristali. pa sem gledala po netu,sam nikjer nikogar ne najdem, ki bi jih imel in bi bil pripravljen prodate ali pa podariti. Če se kaj spomniš kje je bilo govora o tem prosim pomagaj,ali pa tudi kdo drug, ki kaj ve:D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Aja,... To pa nisem vedel! V kaki povezavi z glivami pa so kristali...? Se vidi, da se ne ukvarjam tolk s tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 ja saj vem da so to neke glive, samo sem slišala tudi, da se jim pravi japonski kristali. pa sem gledala po netu,sam nikjer nikogar ne najdem, ki bi jih imel in bi bil pripravljen prodate ali pa podariti. Če se kaj spomniš kje je bilo govora o tem prosim pomagaj,ali pa tudi kdo drug, ki kaj ve:Dkokr se spomnem jih ima aliana..najbolš da njej pošleš osebno sporočilo in se potem zmenita za naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 našla sem temo o tem kombuša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Aja,... To pa nisem vedel! V kaki povezavi z glivami pa so kristali...? Se vidi, da se ne ukvarjam tolk s tem Možno, da jih odpravljajo Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.