Skoči na vsebino

kristali

Recommended Posts

Sem nov na tem forumu, upam da še ni bila že odprta ta tema...

Pred kratkim sem imela kristale, ki sem jih imela v vodi in odkrite, vsak dan sem jim morala menjavat vodo, ker sicer razpadejo.

Sedaj me par dni ni bilo doma, in jim nihče ni menjal vode in so se veda razpadli. Vsak dan sem tekočino, ki sem jo odtočila od kristalov spila. Ta tekočina je dobra za mnoge bolezni oz. pripomore k temu da si bolj zdrav. Zanima me če ve kdo kje se ti kristali lashkod obijo???

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za nasvet, samo mislim da se jih ne da dobit v trgovini , no ne vem... na keri ulici pa je to? Me vseeno zanima jih ima kdo doma? v bistvu to niso pravi kristali, mislim da jim tkao pravijo... izgledajo kot belkasta prozorna zrna. Zmeša se jih s cukrom, dodaš 2 suhi figi ali slivi, limono in vodo. Kristali se sami obnavljajo(bakterije) s cukrom. s temi kristali se baje dela kefir, ta pa je zelo zdravilen...Ve kdo kaj več o tem?

Hej x:)x

Ne vem, če so ta pravi, a sem že velikokrat videl prozorna zrna, podobna kristalčkom. Lahko poskusiš: če veš, kje je McDonald's v centru Maribora? No, greš po trgu gor in zaviješ na levo, tam ko je bil hotel Orel in ga zdaj obnavljajo... No greš po ulici naravnosti in tam boš na levi vidla trgovinico. Je skoraj da nasproti čajnice in slaščičarne Ilih. Lahko pojdeš pogledat. Vem, da imajo neke kristale, a ne vem, katere natančno :inocent: Ajd lp

ja saj vem da so to neke glive, samo sem slišala tudi, da se jim pravi japonski kristali. pa sem gledala po netu,sam nikjer nikogar ne najdem, ki bi jih imel in bi bil pripravljen prodate ali pa podariti. Če se kaj spomniš kje je bilo govora o tem prosim pomagaj,ali pa tudi kdo drug, ki kaj ve:D

ja saj vem da so to neke glive, samo sem slišala tudi, da se jim pravi japonski kristali. pa sem gledala po netu,sam nikjer nikogar ne najdem, ki bi jih imel in bi bil pripravljen prodate ali pa podariti. Če se kaj spomniš kje je bilo govora o tem prosim pomagaj,ali pa tudi kdo drug, ki kaj ve:D
kokr se spomnem jih ima aliana..najbolš da njej pošleš osebno sporočilo in se potem zmenita za naprej :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Aja,... :eek: To pa nisem vedel! V kaki povezavi z glivami pa so kristali...? Se vidi, da se ne ukvarjam tolk s tem xDDx

Možno, da jih odpravljajo :)

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...