soncnica 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Draga zlata ribica! Prosim te:daj moji mami moč, da se reši iz brezna alkohola,in meni pogum, da ji bom lahko stala ob strani. Hvala, iz srca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 quote:SONČNICA: "Draga zlata ribica! Prosim te:daj moji mami moč, da se reši iz brezna alkohola,in meni pogum, da ji bom lahko stala ob strani. Hvala, iz srca..." Sončnica pozdravljena! Ali veš, da sem, ravno danes zjutraj na vrtu utrgala sončnico,kjer jih je polnoooo, in jo prvič v 6 letih delovne dobe prinesla v službo, kjer jo imam v vazi na oknu. In veš kaj še, icon_smile.gif KJER JE SONCE, SO SONČNICE!!! icon_smile.gif Pa še to... Tvoja iskrena želja pomagati bo sigurno obrodila sad,saj si seme ljubezni že posejala,s svojim soncem nanj boš sijala ter s pogumom in vztrajnostjo ga zalivala! Dobrodošla med nami sončna icon_smile.gif rožica! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Sončnica tebi želim pogum, srečo, potpljenje, Elena tebi pa hvala za čudovite poste!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 20. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2002 Za Eleno: Pravzaprav me je tvoje pisanje in iskrenost opogumilo, da sem tudi jaz zaupala svoje srcne zelje Zlati ribici in jo prosila za pomoc. Hvala ti za spodbudne in soncne misli in hvala ti ker si....Hvala tudi ostalim ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Sončnica, včasih je zelo težko vendar takrat najbolj zrastemo. Tudi jaz tebi in tvoji mami pošiljam veliko sonca. Elena tebi pa res ne vem kaj reči, si in siješ na nas vse. Hvala! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Sončnica icon_smile.gif CAT icon_smile.gif Andrej icon_smile_blush.gif Sej to ne delam jaz! icon_smile_wink.gif To je zato, ker mi je moja krstna in birmska botrca ob rojstvu izbrala ime Helena. In ko sem leta 1993/94 delala v Bonnu, sem "slučajno" v neki knjigarni, na razglednicah z razlago posameznih imen,našla tudi razglednico s svojim imenom,prebrala, kaj pomeni ime HELENE, HELEN, ELENA, in je pisalo: "HELENE - HELEN - ELENA icon_smile.gif Sonnensonnschein der fur Andere scheint!" oziroma, kot to jaz znam prevesti v moj jezik "HELENA icon_smile.gif SONCE, ki sije za druge!" Torej, hvala in zasluga gre, moji dragi, zame - na žalost,že pokojni botrci Ivanki - "boti" kot sem jo klicala, ker mi je izbrala to ime, ki ga v otroštvu nisem marala, saj so me klicali Lenči, Alenka, Lenka, samo uradne osebe (bolnišnice in šola) pa Helena. Danes pa to sploh ni važno... Rada imam svoje ime in prav je tako kot je. icon_smile.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Sončnica, uspelo ti bo. Si čudovita in tvoja mama tudi. Samo en nasvet: ne vzemi tega kar se dogaja in kar se še bo dogajalo preveč osebno. Ona je tvoja mama, odgovorna pa si le zase. Naj ti sije sončece. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 hjsa, očitno maš jo rs zlo rada, hhmmmm, moja mam pravla je enkrat, če bi bla ona alko varijanta, bi jo mogel še vedno met rad. Sama je to izjavla; sej dela med alko ljudi .jest pa neč ne razmišljam o tem. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 20. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2002 Je le moja mama, pa res si zelim, da bi ji ratal.Ne vem zakaj je nebi mela vec rada. Res, da je ful enga ponizevanja, ko gre za alko, ampak ce kdaj, sigurno zdej potrebuje vso mojo podporo in ljubezen ki ji jo lahko dam. Zato sem tud prosila za pogum, da bom to zmogla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Ja, te razumem, ampak tvoja mama ni tvoje življenje. Če ji ne uspe, ne boš kriva ti. Čeprav boš čutila, da nisi storila dovolj. ampak že to, da si se odločila, je čisto dovolj. Vem, sedaj ne razumeš, kar pišem, boš pa kasneje, ko bo ta ovira za tabo. Normalno, da jo imaš rada. samo ne zapleti si svojega osebnega življenja preveč. Še vedno si sama sebi na prvem mestu. Imej se rada, čeprav boš trpela. Vsega ponižanja pa tudi ne rabiš "požrt". Imej se rada in mami pošiljaj ljubezen. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Tole je za Eleno in tudi ostale. V vsakem od nas je moč in ljubezen, ki jo lahko delimo okoli in to da jo tako lepo deliš z nami Elena so samo tvoje zasluge ti si privolila da gre skozi tebe vsa ta ljubezen in se dotakne nas, ti in samo ti. Vsi dobimo ob rojstvu in skozi življenje različne darove kot naprimer ime, ampak odločitev je vedno samo naša kaj bomo storili z njimi, ali jih bomo vrgli stran ali pa tako kot ti. In zato si res sonce ki sije za druge. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 icon_smile_approve.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Elena s temi smajlimi me pa vedno zadeneš, sej ne vem ali govorim tebi ali sebi. Vem govorim tudi sebi. Hvala, da igraš to igro z mano. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Ne morem verjeti??? Andrej, istočasno sva pisala post samo minuto zamika, tisto ODOBRAVANJE - icon_smile_approve.gif je bil odgovor na Tejin post. BOLI in solza po licu polzi... AMPAK je icon_smile.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Se pravi da se znami igra še nekdo in ta ve bolje od nas. Saj sem vedel da nas imajo radi in da nas čuvajo. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 quote:Elena s temi smajlimi me pa vedno zadeneš, sej ne vem ali govorim tebi ali sebi. Vem govorim tudi sebi. Hvala, da igraš to igro z mano. andrej icon_smile.gif icon_smile_big.gif icon_smile_cool.gif Ja, res se igrava icon_smile_wink.gif P.S. Spet je bila minuta zamika!!! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 quote:Se pravi da se znami igra še nekdo in ta ve bolje od nas. Saj sem vedel da nas imajo radi in da nas čuvajo. andrej icon_smile_approve.gif Življenje icon_smile.gif je icon_smile_kisses.gif čudovita icon_smile.gif igra icon_smile_approve.gif Dragi Andrej! Hvala ti, ker SI icon_smile.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
juliana 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Pozdravljeni vsi skupaj! Pravkar mi je sončnica dala pogum, Elena pa napotke kako in kam naj se registriram- tako da sem čisto nova - med Vami. Elena je moja prijateljica, ki sem jo po naključju ( ali bolje rečeno - usojeno mi je bilo), spoznala pred kakšnim mesecem in pol...Seveda sem nad njo navdušeno, kot ste vsi vi - opažam... in moram reči, da sem hvaležna Bogu, da jo imam kot prijateljico.... Zaradi mojega prvega pisanja in nerodnosti, se bom zaenkrat s temi besedami poslovila.... Lp Juliana juliana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 21. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2002 Ocitno drug drugemu dajemo pogum....zato smo tukaj,vsi drugacni, pa vendar enaki. Sej sem tudi jaz bol nova tukaj, ampak mi je vsec.Dobrodosla med nami Julijana ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. avgust 2002 Prijavi Deli 21. avgust 2002 Draga Julijana! Vesela sem, da si TU icon_smile.gif Verjamem, da se boš imela lepo v naši icon_smile_cool.gif družbi! tvoja Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Pozdravljena Julijana. TUdi jaz sem vesela, da si z nami. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
juliana 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Prisrčna hvala za dobrodošlico- sončnici,teji in nazadnje ( a zelo pomembni) moji dragi Eleni... Naj povem, da se veliko pogovarjam z mladino ( puncami in fanti),no saj tudi sama spadam v ta rang, ( 29 pomladi štejem ),vendar imam že toliko zanimivih izkušenj, da se lahko še kdo kaj nauči iz mojih napak in pobere tisto dobro.. In jaz se veselo učim vsak dan in sem hvaležna Bogu za vsako novo osebo, ki mi prekriža pot- ker mi je vsak poslan z enim namenom- močno verjamem.... Zdaj pa veselo na delo.. lp juliana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 icon_smile.gif Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.