@patrik@ 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 No, da vidimo kaj vse veste o Nlp-jih? Kak gledate na to, ali verjamete v to...? Osebno sem prebral kar nekaj člankov o teh "krožnikih", ugrabitvah, ip. Ne verjamem tak full v to, kljub temu pa sem prepričan, da obstaja še nekj izven naših meja osončja, galakcije, dimenzije, ... Nekak mi je nelogično, da smo sami, ... Živimo v osončju, ki ga niti 70% ne poznamo. Kaj šele, da bi poznali matično galaxijo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Nekak mi je nelogično, da smo sami, ...Tudi jaz mislim, da nismo sami, vendar se s tem ne obremenjujem toliko, da bi brala o tem članke, revije, knjige, gledala oddaje. Če so kje nej se pokažejo in nas pridejo pozdravt! Se mi pa zdi, zakaj se to še ni zgodilo: vidijo, da še med seboj ne znamo komunicirati, pa se raje še mal "nazaj držijo" kar se tiče kontaktov z nami. Si mislijo... planet norcev. Garant. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Si mislijo... planet norcev. Garant. Neki tazga, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Veš kaka potrata placa bi tole bila, če ne bi bilo še koga ob nas?? Verjetno se jim res zdimo divjaki ino norci..čudaki.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 The Biggest Secret ForumUFOs, ETs & Cropcircles photoalbum: http://thebiggestsecretpict.online.fr/ufo_et.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 13. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2007 Svetovno! No, mogoče pa res nismo edini, a verodostojnost slik ni vedno resnična! Nekaj je, kar pa je pa še žal nekako ne vemo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Čudno, da so si šele po E.T. vesoljčku fotke NLPjev začele postajati podobne. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Tudi jaz mislim, da nismo sami, vendar se s tem ne obremenjujem toliko, da bi brala o tem članke, revije, knjige, gledala oddaje. Če so kje nej se pokažejo in nas pridejo pozdravt! Se mi pa zdi, zakaj se to še ni zgodilo: vidijo, da še med seboj ne znamo komunicirati, pa se raje še mal "nazaj držijo" kar se tiče kontaktov z nami. Si mislijo... planet norcev. Garant. eee, se strinjam Če bi kaj radi, naj pridejo dol Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jodeli 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Brala sem zelo zanim članek o ugrabitvi dveh zemljanov. Peljala sta se po cesti in zagledala NLP. Nato so ju ugrabili in naredili nekaj poskusov. Čes nekaj časa sta se spet peljala naprej, toda spominjala se nista ničesar. Teh nekaj ur je bila zanju velika neznanka. Nato sta se s pomočjo hipnoze vsega spomnila. Nekje drugje sem prebrala da v južni ameriki, vsake toliko časa pristane vesoljska ladja iz planeta Apu in ta bitja pomagajo ljudem tako da jih pozdravijo. Bilo bi zanimivo srečati kakšnega in malo poklepetati z njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daisy* 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Ja to prvo sm tut jst brala ja, no al pa je blo zelo podobno, sej v Misterijih velikokrat piše kaj na to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.